Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

baby, ja som prave docvicila 7. den sharedu 1. A kedze som mala este trocha energie, tak som skusila 1 zostavu z NMTZ (na brucho) ale nevladala som, co ma teda dost demotivovalo. Ale ako to tu citam, asi si este mam dat cas..... Vravite ze po docviceni 3 levelu to budem zvladat? 🙂 Zislo by sa mi trochu povzbudenia
@hhenike keď som začínala som si nepridávala vôbec nič k 30 day shred... dávalo mi to dobre zabrať a už by som v tom čase asi viac nezvládla... 🙂 doteraz si pamätám ako som fučala a nadávala či sa tá Jill zbláznila a chce ma zabiť 😀 ale časom to bude určite lepšie.... za 7 dní nemôžeš čakať s kondičkou zázraky... nato treba čas 🙂 uvidíš, že neskôr zvládneš to čo sa ti teraz zdá ako nemožné.... trpezlivosť a nedemotivuj sa 🙂 ešte si len na začiatku, to pôjde pomaly postupne 😵 veľa šťastia....
@hhenike všetko postupne pôjde, neboj 🙂 ja som si zostavy z NMTZ začala dávať občas pri 2 levely. vlastne som skúsila len dve. častejšie dávam NMTZ 7 a keď som ho šla tretíkrát, tak už som ho dala s prehľadom, pričom prvý krát som nadávala a nevládala, dala som poriadne hádam polovicu. aj tebe to určite postupne pôjde lepšie a lepšie. keď budeš vládať a mať chuť daj si to znova a budeš vidieť pokrok. určite 🙂
@hhenike Si len na zaciatku cvicenia, cize ak nevladzes nezufaj 🙂 ...ja som pocas prveho a druheho levelu necvicila nic navyse, resp. iba 6min. na brusko, konkretne tento "vycuc" z No more trouble zones
...az pocas tretieho levelu (ktory ma bavil zo vsetkych najviac) som zacala skusat cvicenia od Jillian a zvladala som to...nechaj tomu cas a ked uz budes citit, ze zvladnes aj nieco ine tak vyskusaj prve levely z inych cviceni 🙂
dakujem 🙂 este by ma zaujimalo od kedy ste zvladali klasické kliky? mne to zatial ide len na kolene, vcera som skusila dat aspon 2 klasicke, ale 0 bodov :/
@hhenike ja robím stále ženské. chlapské dám max. ak 2 - 3 ale väčšinou sa o ne ani nepokúšam. akurát včera som si vravela, že musím s tým už niečo robiť, tak idem trénovať potroške. utešujem sa akurát tým, že ich kvôli zápästiu musím robiť na pästiach a nie opretá o dlane, tak je to ťažšie a nemôžem chcieť hneď zázraky 🙂
Ja som vcera cvicila 3 level shredu a no more trouble zones circuit 4. Dnes planujem opat ten shred plus k tomu toto
https://www.youtube.com/watch?v=MFlH8XJsF7Y@frick možno ty budeš mať z 3-ky iné pocity. mne žiaľ asi nesadla.
druhý level, napriek tomu, že bol makačka, ma ďaleko viacej bavil. ani ku koncu som ho nezvládla úplne podľa černošky (tie skákačky v polohe kliku som nikdy nedala všetky), ale vždy mi to rýchlo ubehlo a bavilo ma to 🙂
no nič. o chvíľu dám druhý krát trojku snáď to bude lepšie 😀
Docvicene, chcela som len hodinu a nejako som to potiahla na 85minut, nevadi. Dala som si 6w6p level 2 a killer abs level1. Zial, zistila som, ze Killer ABS nemam postahovane a jedine co som nasla na prehratie bolo nekvalitne video na youtube, ale dalo sa podla toho cvicit. Co uz.
ja dnes len Cardio Kickbox - neviem prečo, ale milujem to cardio... zvlášť v čase kedy chcem mať taký pohodovejší tréning, ale pritom ho nevynechať 😵 ... po včerajšku mám kvalitnú svalovku v páse po stranách - ani som nevedela, že tam sa svalovka dá mať 😅 ale je to svojím spôsobom príjemná bolesť.... 😅 už sa teším na zajtra keď znova trochu pritvrdím ... cvičenie je supeeer 😵 ... je krásne cítiť ako som zakaždým pevnejšia, silnejšia, ohybnejšia, vytrvalejšia ..... 😎 😎
@iconka Bob Harper - Ultimate Cardio Body - PERFEKTNÉ KARDIO!!! Dakujem za tip, dnes som si ho dala, totalna pecka, strasne sa mi paci ze sa tam nezastavim a vsetko je v tempe, na zaciatku palili stehna comu sa fakt tesim, dokonca ani pri Killer buns zamerane na stehna ma stehna nepalili tak ako na zaciatku Bobovho kardia 😵 , vsetko som zvladla, som sa citila aka frajerka ked som videla ako tam ten chalan nevladze a ja ficala 😎 😀 ...ale tak jooo, ja mam len kilove cinky, on hadam 5 😕 😀
Cvicila si od Boba aj nieco ine?
@dada774
@ups
baby ja s vami plne suhlasim. mna tiez viac bavila 2-ka ako 3-ka. tu som ledva pretrpela 😖 teraz cvicim ripped a ten ma viac bavi. je tam aj dlhsi strecing na konci a viac posilovaciek. ripped som zacala len vcera no nepridavam zatial nic navyse ako som zvykla v shrede, lebo mam riadnu svalovicu 😠
@estrella5 ...tak ako pises, ked som zacinala so Shredom, "two minutes cardio" bola pre mna mensia smrt 😀 , ale casom som si zvykla a ked som skusila BFBM zmenila som nazor...Bob ma ine kardio ako Jillian, ma ho v jednom tempe, vobec sa nezastavis a je o nieco narocnejsie na svaly na nohach ale aj rukach 😉 ...ja mam len kilove cinky cize pre mna to nebolo nejake narocne, ale keby mala napr. 2-3kilove, tak by to az take pohodove nebolo 😅

@ikusa11 hej - pamaetam🙂 ale praveze som sa pokazila po letnej dovolenke minuly rok... tam som sa pekne za 2 tyzdne rozozrala, len vegetila a potom som nejak uz nevedela zacat znovu - takze som sa zas nakopla az teraz po vianociach ked mi vaha zase vyskocila na nejakych 56kg - to vdaka maminkinym mnamkam 😀
fakt je ze u nas bol stres okolo vianoc kvoli zdravotnym problemom a vlastne trosku do kludu sme sa dostali az na konci januara - takze az potom som zas zacala cvicit , najskor len pomaly ale teraz sa snazim zas aspon 5-6x do tyzdna a kedze mam uz konecne vsetko oblecenie a nemam sa naco vyhovorit tak asi zacnem uz aj behavat vonku 😎 sa celkom tesim, len to musim nejak logisticky dat dokopy - od maja sa asi vraciam do prace, takze musim zacat vstavat skorej a nejak to odmakat rano pokial decka spia - my mame v praci super posilnovnu tak rozmyslam ze cez obed by som aj tam chodila namiesto jedla - to by boli 2 muchy jednou ranou 😀
a ty ako?