icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzanat
7. sep 2012

@ za jillian -400 kcal, takze ak je to aj menej, ako je predpisane, je to ok?

winzy
8. sep 2012

Baby ja som taká šťastná váha mi ukázalo po 3 dňoch s počítaním o 700g menej. A v cm išlo tiež niečo dole. Jupíííííííííí I'm happy. A tá horšia správa. V noci som mala takú svalovú horúčku že som nič nespala. Tak dnes cvičenie odpadá. Aj tak sa nabehám pri upratovaní. Želám vám krásnu sobotu 🙂

sisanka
8. sep 2012

ahojte baby...takze na rano som si dala prazenicu a uplne som zabudla ze vecer som si pocitala co mam zjest...ale asi kaslem na to zatial, je to dost narocne....to aby som si aj sama zvlast varila obedy znova a to sa mi nejako nechce 😒 budem si to studovat a uvidime ci ma to chyti....aj ked vecer som uz studovala par veci v chladnicke kolko maju B,S a T 😀 😀 😀

sisanka
8. sep 2012

hm len tak zo zvedavosti som si nahodila co som rano zjedla a celkom mi hodnoty pasovali, presvihla som to len o trosicku....a este sa chcem opytat...niekde som citala ze zeleninu si vazit nemusim je to pravda??

zuzu188
8. sep 2012

@sisanka ja som sa už začala stravovať podľa KS..neviem či budem stíhať robiť si tabuľky a vážiť všetko,hlavne keď neviem,čo budem variť na obed 😒

sisanka
8. sep 2012

@zuzu188 ja idem dodrziavat moje doterajsie stravovanie....5krat denne jest a vecer uz len bielkoviny+zelenina....tie krvne skupiny mi nevyhovovali, lebo by som mala vylucit maso a ist na vegetarianstvo 😀

zuzu188
8. sep 2012

@sisanka no ja by som podľa toho nemala jesť kuracinu,ale jem ju,je to môj obľúbený druh mäsa 😀..raz som skúšala vegetariánsku stravu a vydržala som necelé 2 týždne 😀

sisanka
8. sep 2012

@zuzu188 a tak mozno by sa to aj dalo..vylucit maso ale na co ked netreba 😀 😀 😀 a kuracina jasne, ved je aj chuda tak radsej si dat to ako nejaku bravcovinu...akurat rozmyslam co dnes ukuchtit 😒 vobec nemam ani sajnu a cas uz pokrocil 😀

henrieta16
8. sep 2012

@zuzu188 @sisanka kto by sa vzal kuraciny, ja rozhodne nie, je to najlepšie mäso pre mňa 😀 kočky, ako vám to ide? Ja som necvičila už týždeň, ale nie preto, že by som nechcela, bývam raz u našich, raz u svokry a ty by po mne pozerali ako po šibnutej 😒 nikto nevie, že sa snažím schudnúť... Som smutná, že nemôžem ísť domov, lebo tam ešte nezapojili energie a vodu... ale akonáhle tam budem idem makať naplno, aj 2x do dňa, proste neprešlo ma to. Držte mi palce. A nie som tu často, lebo manžela mám preč a som na detičky sama, iba ked spia, tak si občas skočím prečítať, čo mate nove. Chýba mi to, ale aspon stravovať sa snažím, no uvidíme, poznáte to, mamičky vyvárajú, lebo sme u nich a to nie je dobré. Treba odolávať. Kočeny, držte sa! 🙂

sisanka
8. sep 2012

@henrieta16 nic si z toho nerob,ja tiez nejako nemam cas cvicit 😀 aspon ze tu stravu dodrziavam 😉 dufam ze dnes cvicit budem...lebo je skoda to nechat tak... a bud rada ze si u mamy, aspon nie si sama ked mas mm v praci....takto sa mas aj s kym porozpravat,atd... 😉

lucky14
8. sep 2012

@zuzanat Ahoj. To sedi. Myslim lebo to jej cvicenie ma velku intenzitu a k tomu este vyuziva intervalove neustale aerobne cvicenie takze telo spaluje lepsie aj 24hodin po odcviceni. 🙂

lucky14
8. sep 2012

@sisanka Ahoj. Ja som uz 15rokov vegetarianka a krvna skupina - A mam nadvahu. Takze si nemyslim ze v tom je kusok pravdy. 😉

lucky14
8. sep 2012

@zuzanat ...pozerala som to na nete a vraj je to okolo 200kcal za jedno cvicenie Jillian. Trosku viac v druhom a tretom leveli. 🙂

zuzu188
8. sep 2012

@sisanka asi tak..no ja dnes robím cuketovú sekanú a k tomu uhorkový šalát

zuzu188
8. sep 2012

@henrieta16 ja by som dokázala kuracinu každý deň jesť 😀..počas dukanky som to tak aj niekedy robila😀...ja už iba 2 dni odcvičím(dněs a zajtra) a idem na 3 level🙂

kingstonka
8. sep 2012

ahojte- dnes som este necvicila, dufam, ze sa k tomu dostanem.... poctivo pridavam, co som jedla do tych kaloryckych tabuliek a aj vazim- no do vecera mi uz vela neostava 🙂 ...nabuduce si rozmyslim, ci synovi zjem 3 piskoty 😀 -- takto sa mi tie kalorijky pekne pridavaju...

sisanka
8. sep 2012

@lucky14 tak som rada...lebo ja som tiez A a vobec nemam chut na vegetarianstvo 😀 😀
@zuzu188 co je to cuketova sekana??

ankaevka
8. sep 2012

@zuzu188 tiež mám B skupinu a kuraciny sa tiež nechcem vzdať, len sa snažím zvyšovať príjem potravín, ktoré sú zoštíhľujúce pre túto skupinu a tým sa mi zdá to vyrovnám.

ankaevka
8. sep 2012

@sisanka ja dnes robím grilované kurča, zemiaky a zeleninovú polievku..syn ma už celý týždeň otravuje, že sme ho už dávno nemali..

ankaevka
8. sep 2012

@henrieta16 ani ja som už dlhšie necvičila..nejak som strašne unavená, ráno treba vstávať už o šiestej kvôli deťom a v noci sa mi malá budí ešte trikrát na kojenie..o desiatej večer som už hotová a idem spať a cez deň sú u mňa rodičia lebo otec trochu robí poriadky po vonku a mama bohužiaľ patrí k tým šičkám, ktoré prepustili teraz z práce, takže pomáha upratovať mne..dom plný ľudí a pred nimi cvičiť nechcem 😒

ankaevka
8. sep 2012

@kingstonka a kde ti tie kalórie počítaš na kalorických tabuľkách alebo v tom stobklube?

kingstonka
8. sep 2012

@ankaevka na kalorickych som sa celkom rychlo zorientovala...

zuzu188
8. sep 2012

@sisanka tam ide postrúhaná cuketa,mrkva,diétna saláma,syr,pokrájaná cibuľa,prelisovaný cesnak,múka,krupica,olej,soľ,rasca,majorán,čierne mleté korenie a pečie sa to na pekáči vymastenom a vysypanom strúhankou

zuzu188
8. sep 2012

@ankaevka medzi nimi je kopu vecí čo mám rada,tak si dávam pozor iba na tie "jedy"

lucky14
8. sep 2012

Ahojte. Jasom mala dnes na ranajky cerealnu kajzerku s veto fit a uhorkou a syrom. Na obed zeleninu udusenu na opecenej cibulke (skoro ako leco) s ryzou a ladovym salatom. Citim sa super. A este mam dost kcal si pochutit na niecom dnes vecer a aj na pohar cerveneho vinka. So zvedavosti som sa postavila na vahu a ukazala o 1,4kg menej ako v pondelok. Tak dufam ze si to udrzim. To sa budem vytesovat....len nech kila idu dolu. 🙂 Nech sa nam vsetkym krasne dari. 😀

kingstonka
8. sep 2012

@lucky14 no tak ja som sa zo zvedavosti postavila rano na vahu a od stredy mi ukazalo 1,8 kg navyse- no to nemoze byt normalne- v stredu 80 a dnes 81,8 kg- a cvicim kazdy den- so stravou sa tiez drzim... uvidim v pondelok

kingstonka
8. sep 2012

@kingstonka aspon po pridani cvicenia do tabulky - mi este ostalo miesto na nejake jedlo na dnes 🙂

lucky14
8. sep 2012

@kingstonka No vies ja aj preto radsej najskor schudnem aspon este 10kil a potom zacnem cvicit....Ked sa chudnutie zastavi pomocou zmeny stravy tak pridam cvicenie nech sa to znovu rozbehne. Je pravda ked intenzivne cvicis tak vraj svaly rastu a vazia viac ako tuk. Aspon nech ubudaju cm. 🙂 Ja to mam v hlave tak ze chcem vidiet ubudat aj kila. Kamoska takto schudla 25kg a necvicila vobec. Ked uz bola na vahe aku chcela mat potom zacala aby sa spevnila. Vsetci hovoria ze je najlepsia kombinacia oboch ale ja si myslim ze kazda si musime najst svoju cesticku. Ja chodim kazdy den na prechadzky s kocikom min 1-2hodinky tak to je moj denny pohyb. Zatial. 😉 Uvidis v pondelok ked sa odvazis. Verim ze Ti ukaze menej ako minuly tyzden. Inak ja som myslela ze si oci vyocim ked som uvidela na zaciatku mojej vahy 7micku. Len dufam aby mi to nestuplo. 😉

kingstonka
8. sep 2012

@lucky14 Ja si pamatam,ked som bojovala a plakala ze som tucna a chcela som na vahe mat na zaciatku 5tku (maa som tak 62) a teraz by som sa aj z tej 7cky tesila... 🙂 uvidim co povie v pondelok centimeter-radsej sa nemeriam-uz aj to vazenie lutujem

lucky14
8. sep 2012

@kingstonka To sme na tom rovnako. Ked som mala 68kg a 17rokov zdala som sa sama seba tucna a chudla som na 53kg....vlastne hladovala. A teraz som neskutocne vdacna za 79,6kg......este v juni to bolo 87,5kg. Ale ja uz som raz v zivote mala 87kg asi pred 4mi rokmi a schudla som na 70kg pocitanim kalorii. Takze viem ze to funguje. My vecne chudnutce kocky to mame tazke. 😒 Ale spolu to zvladneme. Moralna podpora je na nezaplatenie. 🙂