Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucky14 no mne tam vyslo ze moj denny prijem je 6422 KJ a pri hubnuti 5000 KJ.denne aktivity (chodenie cely den v praci,varenie,upratovanie,Jillien,a pise mi v tabulke travenie)to je dokopy -1877 KJ a teraz kolko mam toho zjest.asi mam nejake pomale myslenie ale nechapem.lebo som si pravila jedalnicek este nie je plny a uz tam mam toho vela,vobec som neni zvyknuta tolko jest lebo jem 3X. za den.
@kattulienka Kati. Nemusis jest viac ako 3x za den. Proste si rozdelis kalorie aby Ti stacili na 3 jedla. Musi to byt co najviac podobne Tvojmu normylnemu zivotnemu stylu aby sa to dalo vydrzat. Este mas 455KJ aby si spapala. Hore nad tabulkou Ti ukazuje kolko uz si minula z denneho mnozstva kalorii odpocitava to tam aj cvicenie a pohyb a este Ti ukaze kolko mas do Tvojho povoleneho limitu. Uvidis o par dni Ti to ani nepride ze si to tak sledujes. Ozaj to chce len tyzden a uz budes pro. 🙂 A ak nahodou nieco budes chciet vediet kludne napis.
@lucky14 ok tak uz to asi chapem.moc dakujem a ak si budem stat este na vedeni urcite ti naspisem.dakujem 🙂
baby čaute, predstavte, čo sa mi včera stalo, bola som na byte po nejaké veci s detičkami, lebo sme u svokrovcov teraz a ked som sa vracala, obehovala ma motorka. Išla veľmi rýchlo... drobec má motorky rád a ešte mu vravím, že pozri aká motorka, išla veľmi rýchlo, no zaregistrovala som značku. O 10 sekúnd na to som prišla k mieste dopravnej nehody. Ten chlap to vpálil do vychádzajúceho auta v dedine, motorku odhodilo daleko do poľa, bola úplne rozbitá a on ležal na chodníku....bez známok života. Ludia čo boli na poli, bola tam aj moja kamarátka, všetko to videla. Napálil to do toho auta v plnej rýchlosti, bola v šoku, ešte kričala, panebože, čo ten chlap robí... hned volali záchranku. Prišla som k nemu, bol na tvári celý modrý, oči pootvorené a nič. Oživovali ho do príchodu sanitky. Bola som celá bez seba. Triasla som sa a nevedela, čo robiť. O 10 minút prišla záchranka, chlap,čo ho oživoval, povedal, že mal ešte pulz, ale do príchodu sanitky už ho nemohol nahmatať. Záchranári ho oživovali viac ako pol hodiny, nič. Baby, on sa zabil. Ja som z toho úplne v prdeli. Chápete? Takmer pred očami sa mi zabil, kamarátka to všetko videla, ako padal a ako letela motorka. Nemohla zaspať, ani ja, neskutočné, nič horšie sa mi v živote nestalo, bola som bezbranná, v šoku, roztrasená, k svokrovcom som to mala už len 4 km. Musela som ísť obchádzkou, ktorá trvá 40 minút, nedalo sa. Ten chlap mal 2ročné dievčatko, manželku. O to ťažšie to mi je, ked si to predstavím, že vyhasol ľudský život. Prečo tak uháňal? Mal to domov sotva 10 km, ešte teraz mi je z toho do plaču. Prečo sa to stalo. Je mi z toho nanič, celý deň uvažujem o zmysle života, aký je krehký, akú ma cenu. Cestou v aute som plakala, celá bez seba, je to smutné, tak veľmi som chcela, aby to prežil. Dnes už viem, čo sa stalo, nezvládol zákrutu v tej rýchlosti, ked zbadal auto a dostal šmyk, mal dlhú brzdnú dráhu, napálil to hlavou rovno do auta vodiča. Zlomil si väzy a všetky rebrá. Zajtra bude mať pohreb, žil v susednej dedine. Viem, že to je téma o chudnutí, ale patrím k vám, kočky a potrebovala som to zo seba dostať! ☹ ☹ ☹
@henrieta16 prečítala som si to včera u teba na fb..niektorým ľuďom fakt nie je rady..ako dokážu takto hazardovať zo životom?...mojej spolužiačky brat mal prednedávnom tiež nehodu na motorke..v noci tiež v plnej rýchlosti obiehal auto a nabralo ho ďalšie v protismere..skončil v kóme..síce je rozvedený ale má malé dieťa..nechápem takých ľudí ☹
malý zaspal,stihla som poupratovať,prezliecť posteľ a ešte aj cvičiť a drobček si stále spinká 🙂..táákže 19. deň za mnou 😉
@henrieta16 tak to mi je ľúto, je to naozaj smutné, keď niekto takto príde o život..viem si predstaviť čo prežívaš, tiež som bola účastníčkou dopravnej nehody..tiež som ešte týždeň po tom uvažovala nad všetkým, čo sa stalo..kľudne sa vyrozprávaj mi ťa vypočujeme 😉
@henrieta16 Presne ako hovoris. Sme tu jedna pre druhu. Na to nepomoze nic len cas.....ale vidiet nieco take musi byt hrozne. Niekedy si clovek neuvedomi aky krehky je zivot. A aka tenka je ciara medzi zivotom a smrtou. 😒
Tak a od zajtra cvicime jill koleno boli ale uz nie velmi 🙂 vcera som nemohla lebo o 11 vecer som este plakala koli torte ktora sa mi nepodarila ale dnes uz vysla na 1* a ani v noci som nespala koli tomu a dnes oslavy tak som nechcela skoncit zle koli zlej rovnovahe :D
@henrieta16 viem co prežívaš! Sa mi prava vynorili spomienky pred asi 9r. ked som isla na nocnu do prace, cakala som na zastavke na autobus a oproti spoza autobusu vybehol clovek, zrazilo ho auto. Bola som z toho vtedy uplne mimo 😔
ja som dnes mala velmi perny den, od rana som upratovala, asi dve hodiny som zehlila, potom som este cvicila, na konci sa ku mne pridal syn, ze aj on chce cvicit, tak sme kusok aj z 2 levelu cvicila, som sa dobre nasmiala 😀 Dnes som mala posledny den 1 levelu, zajtra zacina dalsi... dnes ked som nahadzala aktivity a jedalnicek, tak som akosi malo jedla.
dobre ranko- ranajky som si uz do jedalnicka pridala ( dnes radsej na vahu neskacem, aby som nemala pokazeny cely den)- vcera som sa pekne zmestila do kalorii- a potom manzel otvoril vino 🙂 -no co uz ... dnes poobede nas caka narodeninova oslava, tak si musim setritz kalorie, lebo ja kolacom uplne urcite neodolam 😒
čaute kočky ,nechce sa mi,nemvládzem ,ale idem na to 😀
@kingstonka Ahoj. Ved to neva. Treba dodrziavat do takej miery aby to cloveku neprerastlo cez hlavu. Ja som sa vcera zmestila do kalorii. Mala som 2 pohare vinka a aj kolacik vecer. .... Na vahu som sa tiez radsej nepostavila. Chcem si co najdlhsie udrzat moment radosti z vcerajsieho vazenia....a samozrejme sa vazim zajtra rano a hlasim vysledky. 😉
@barcelona94901 Super. A mas odcvicene. Extra kalorie k dobru. 🙂
Dobré ránko spolu cvičiteľky 🙂. Tak včera som porušila lebo ma známa pozvala na kavu a koláč. A kedže ja nie som tip
"nemôžem počítam kalorie" tak som rozmýšľala ako to prežiť aby som neprekročila tabuľku a ešte si to aj užila. A div sa svete ja som po tom mafine a capučine o 17:00 nebola večeru už ani hladná. Na silu som do seba naliala ešte protein napoj aby som doplnila bielkoviny. A bolo po dni. Som na seba hrdá. A konečne som sa aj dobre vyspala. Dnes som si dala po dlhom dni Level 1. A div sa svete zase som sa spotila 😀 😀 😀. Je dobre si tie cvičenie pre striedať aspoň sa to nezovšednie 🙂
Ahoj babule tak od piatka som vas poriadne necitala a teraz som mala co robit aby som to dobehla 🙂 my sme totiz od piatka u nasich aj s malou pretoze mm maluje zarubne, bala som sa ze zas tri dni vynecham Jill ale zvladla som to a vynechala len vcerajsiok takze spokojnost 🙂 ale musim povedat ze teda dnes sa mi akosi tazsie cvicilo po tej pouze 🙂 strasne som zvedava na zajtrajsie vazenie dufam ze sa potesim lebo potrebujem vidiet nejake vysledky...inac pozerala som sa aj ja na tie kalorie a pojdem to teda skusit aj ja len musim byt doma nie tu u nasich...dneska ocino opat vyvara ooooch hruza
baby,u nás sú dnes hody a mama bude mať cez týždeň meniny,tak dnes na obed bude kuracia polievka,cestovinový šalát s kyslou smotanou a majonézou a pečené kurča 😀..a poobede budú samozrejme aj koláčiky 😀
@zuzu188 ja som mala na obed tiez dnes cestovinovy salat - ake nedelne jedlo 😀 ale boli sme prec tak som si narychlo urobila do auta 😀 😀 😀 inak nas doma cakala plnena paprika - bude na veceru 🙂 a konecne som sa dokopala dnes cvicit...sice nie Jillian ale aspon cosi...inak vonku ine horko, vam vyslo pekne pocasie na hody 😉
baby, dakujem za povzbudenie, ešte že vás mám.... 😉
od zajtra level 3 🙂
ahojte -prave si pozeram blog tej baby co ma video na youtube pred a po jillian http://mojetelo.blogspot.cz/2012/07/den-94.html tam dole v komentaroch vysvetluje , ze sa snazila udrziava denne 1200 kcal...aby nesla pod nich ale ani velmi nad
ahojte, dnes som nemala veľmi dobrý deň..dostala som MS a to po roku a piatich mesiacoch ☹ ..nejak som sa premohla a cvičila, nebolo to naplno ale aspoň nejaký pohyb..zajtra dúfam aspoň niečo bude dole 😒
@jaannuusskkaa dobré ránko pošlušne hlásim ranný stav na váhe 67,3 😀 normálne som šťastná ako blcha že som sa konečne niekam pohla takýto pekný začiatok dňa želám aj Vám spolubojovnice 🙂
@jaannuusskkaa dobré ránko, dnešná váha 91,3 😀 ..len dúfam, že to nejde na úkor dojčenia..nejak sa mi zdá, že malá je zlá na prsu lebo jej nejde ☹ ..možno sa mi to len zdá, nemáte nejaké skúsenosti?
dobre ránko tak mne sa váha nepohla stale 68 ☹ ,ale kedze som mala v piatok narodky tak nebolo ziadne obmedzovanie cely vikend tu niekto bol,ale dnes uz ranajocky jahodova ovsena kasa.... 😉
dobré ránko baby,mna rozboleli zuby,dnes diéta zaručená 😝 😀 a svalovka klop,klop cítim sa dnes fajn,možem cvičiť plná elánu 😀 konečne bez au,au,au-kania 😀
@jaannuusskkaa dobre ranko, hlasim vahu 76,8 - na to, ze som cely tyzden necvicila je to super 🙂 ale oddnes uz zase zacinam, celkom sa na to tesim 🙂. len idem varit segedinky tak neviem neviem ako to bude s tou stravou, tomu asi neodolam :D

@kattulienka Kaloricky prijem 5000KJ je pre neaktivneho cloveka co len sedi a nic nerobi. Za kazdu aktivitu co pridas ziskavas kalorie. Bude sa Ti to odratavat z toho co si spapala. 🙂