Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@savanah111 ahoj. 30DS by sa mal cvicit kazdy den prave kvoli tomu aby si uz po 30dnoch videla vysledky. Jej dalsie cvicenia maju uz dni na oddych. 🙂 Ale ak si myslis ze uz nemas silu a potrebujes telo zregenerovat kludne si daj den volna a pokracuj dalej. 🙂 Ty najlepsie poznas svoje telo. 🙂
ahojte, zaujala ma táto téma... sú vyditeľmé výsledky? ešte som o tej Jillian Michaels nepočula... je treba aj nejaká dieta?
Baby, pruser, chcela som si stiahnut ten 30days level 1 a nejde mi obraz len zvuk, kde ste si to stiahli vy? dakujem
ja som si stiahla toto, ale nejde mi to. ☹ http://www.ulozto.sk/xhi8RSz/jillian-michaels-3...
@juditkak nie si nahodou v JM skupine? Ak nie pridaj sa je tam vela super rad ohladom cvicenia a tak. A tam kocky spominali ze si davaju L-karnitin vraj ma telo viac energie pocas cvicenia a pomaha vyuzivat energiu z tukov tym sa odburavaju. Ja ho uzivam len 2 dni ale po tyzdni dam vediet ci si myslim ze to funguje. 🙂 Som si povedala ze za pokus to stoji. 🙂
@savanah111 ahoj. Ja nic nestahujem len si to najdem na youtube a cvicim. 🙂
@maryah vies co ja som o JM prvy krat pocula od kamosky uz davno mi spominala ze sa jej smiala dcerka ked skakala pred telkou Jumping Jacks....a potom som na to pozabudla. Po porode som sa k tomu chcela vratit ale bolo este skoro a som sa riadne odrovnala. Potom som znovu zacala ON a OFF ...a za seba hovorim ze je to navykove a uzasne formuje postavu. Ak chces vediet viac pozri na nete blog od jednej kocky MOJETELO!!!! Tam vysvetluje vsetko a hodnoti vsetky jej cvicenia. JM ich ma vela. Ale odporucala by som zacat 30DS. Aj ja na nom ficim od pondelka!!!! 🙂
@savanah111 ja som sice zacala cvicit prvy level este len pred tyzdnom, ale raz alebo dvakrat do tyzdna chodievam na Zumbu, tak v tie dni JM vynechavam...Asi by som to nezvladla 😀 stahovala som si to na 4share.com ale presny link teraz neviem. Skus sa tam pozriet, do search daj Jillian Michael a ono ti to najde samo sa mi zda 🙂
baby chcem zacat s cvicenim...ale na youtube som nasla viac videi na level 1, 30dni... ide o to, ze niektore trvaju cca 30min. a niektore hodinu... ktore je to spravne video? a celych 30dni sa cvici ten prvy level kazdy den?
Ja som sa vcera po dlhsej dobe vratila k Jill (cvicila som ine) a tak som si vcera dala NMTZ a dnes BFBM, mam rada tieto hodinove cvicenia, aspon mam pocit, ze aj naozaj cvivcim 🙂
Baby prosím Vás Bodyrevolution cvičíte daktora?? Ako to nasleduje po sebe, koľko sa cvičí fáza 1, 2 ?? Ja som zatiaľ len 1.týždeň za sebou mám 2x cardio, workout 1 a 2 1x začala som cardio 1 totiž na zahriatie... 😀 vďaka
@silvia31 Skopírované:
Jak?Nultý týden - tzv. nakopnutí metabolismu. Cvičí se dvakrát denně (dopoledne a odpoledne) od pondělí do soboty. V neděli se odpočívá.
Pondělí - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Úterý - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Středa - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1
Čtvrtek - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Pátek - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Sobota - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1
První a druhý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 1
Úterý - Workout 2
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 1
Pátek - Workout 2
Sobota - Cardio 1
Třetí a čtvrtý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 3
Úterý - Workout 4
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 3
Pátek - Workout 4
Sobota - Cardio 1
Páty a šestý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 5
Úterý - Workout 6
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 5
Pátek - Workout 6
Sobota - Cardio 2
Sedmý a osmý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 7
Úterý - Workout 8
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 7
Pátek - Workout 8
Sobota - Cardio 2
Devátý a desátý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 9
Úterý - Workout 10
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 9
Pátek - Workout 10
Sobota - Cardio 3
Jedenáctý až třináctý týden - cvičební program je pro všechny tři týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 11
Úterý - Workout 12
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 11
Pátek - Workout 12
Sobota - Cardio 3
nulty tyzden aj rano aj vecer?fuha,tak teraz vstavam do prace o 4 tak to aby som uz o tretej?Myslim ,ze to je len pre tie ,ktore su doma a maju cas
teraz som sa na jej stranke doitala,ze nulty tyzden ona len doporucuje,ale nieje nutne ho cvicit.Plati to pre tie ,ktore uz nieco maju odcvicene.
ahojte kocky :D chvalim vas mate krasne vysledky. cvicila som 30DS, mala som dlhsiu zdravotnu prestavku, aj som sa zabudla odfotit a odmerat tu su moje vysledky po 30DS.
predtym / potom : vaha 69-70kg. teraz 68kg (-1kg)
prsia 95cm , teraz 93cm (--2 cm)
pas 72cm, teraz 71cm (-1cm)
pupok 85cm, teraz 83cm (-2cm)
boky 105cm, teraz 100cm (-5cm)
zadok110, teraz 108 (-2cm)
stehna 61 teraz 60cm (-1cm)
lytka38 / 38
Na to ze som 3t necvicila mi cm ostali a na tych bokoch je to aj vidno.zajtra zase pokracujem v cviceni :D
ano hned to ide, no ja som tiež cuketu nemusela a borsc ras alebo 2 krat som zjedla aleb potom mi z neho bolo zle. držim palce
Kočky prosim vas ,niektora ste pisali cvicenie cca10 -15 min na brucho vyslovene...Prosim co to bolo?????Cvicim Jill a potrebujem to ako doplnik po nej....dakujem.... 🙂

baby co cvicite level 1 cvicite kazdy den? Kazdy level sa cvici 10dni? Nie je tam ani den pauza? Lebo sa mi to zda dost narocne ale nevadi, len aby som vedela. dakujem