icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
savanah111
24. máj 2013

baby co cvicite level 1 cvicite kazdy den? Kazdy level sa cvici 10dni? Nie je tam ani den pauza? Lebo sa mi to zda dost narocne ale nevadi, len aby som vedela. dakujem

lucky14
24. máj 2013

@savanah111 ahoj. 30DS by sa mal cvicit kazdy den prave kvoli tomu aby si uz po 30dnoch videla vysledky. Jej dalsie cvicenia maju uz dni na oddych. 🙂 Ale ak si myslis ze uz nemas silu a potrebujes telo zregenerovat kludne si daj den volna a pokracuj dalej. 🙂 Ty najlepsie poznas svoje telo. 🙂

lola11
24. máj 2013

@lucky14 to aj ja uvazujem ze si zopaknem a skusim tu narocnejsiu verziu🙂 Myslis,ze z nas ubudne? Necakam ze tak ako prvykrat,ale ci to bude mat zmysel?

lucky14
24. máj 2013

@lola11 myslim ze ano. Ja sa tiez snazim cvicit tie tazsie cvicky aj ked sa priznam ze nie uplne vsetky. A stale sa spotim a fucim ako lokomotiva takze ucrite to efekt ma. 🙂 A od vcera som si zacala pred cvicenim davat L-karnitin. Tak som zvedavaaaaaaaaaaaa!!!! 🙂

maryah
24. máj 2013

ahojte, zaujala ma táto téma... sú vyditeľmé výsledky? ešte som o tej Jillian Michaels nepočula... je treba aj nejaká dieta?

juditkak
24. máj 2013

@lucky14 a ten je naco dobrý? 🙂

savanah111
24. máj 2013

Baby, pruser, chcela som si stiahnut ten 30days level 1 a nejde mi obraz len zvuk, kde ste si to stiahli vy? dakujem
ja som si stiahla toto, ale nejde mi to. ☹ http://www.ulozto.sk/xhi8RSz/jillian-michaels-3...

lucky14
24. máj 2013

@juditkak nie si nahodou v JM skupine? Ak nie pridaj sa je tam vela super rad ohladom cvicenia a tak. A tam kocky spominali ze si davaju L-karnitin vraj ma telo viac energie pocas cvicenia a pomaha vyuzivat energiu z tukov tym sa odburavaju. Ja ho uzivam len 2 dni ale po tyzdni dam vediet ci si myslim ze to funguje. 🙂 Som si povedala ze za pokus to stoji. 🙂

lucky14
24. máj 2013

@savanah111 ahoj. Ja nic nestahujem len si to najdem na youtube a cvicim. 🙂

lucky14
24. máj 2013

@maryah vies co ja som o JM prvy krat pocula od kamosky uz davno mi spominala ze sa jej smiala dcerka ked skakala pred telkou Jumping Jacks....a potom som na to pozabudla. Po porode som sa k tomu chcela vratit ale bolo este skoro a som sa riadne odrovnala. Potom som znovu zacala ON a OFF ...a za seba hovorim ze je to navykove a uzasne formuje postavu. Ak chces vediet viac pozri na nete blog od jednej kocky MOJETELO!!!! Tam vysvetluje vsetko a hodnoti vsetky jej cvicenia. JM ich ma vela. Ale odporucala by som zacat 30DS. Aj ja na nom ficim od pondelka!!!! 🙂

juditkak
24. máj 2013

@lucky14 som daj vediet potom ako dakujem

lucky14
24. máj 2013

@juditkak dam vediet. Kocky si to chvalia. Este aj o proteinoch pisu to este zvazujem. 🙂 Ty si nieco davas? 🙂

79zuzana
24. máj 2013

@savanah111 ja som sice zacala cvicit prvy level este len pred tyzdnom, ale raz alebo dvakrat do tyzdna chodievam na Zumbu, tak v tie dni JM vynechavam...Asi by som to nezvladla 😀 stahovala som si to na 4share.com ale presny link teraz neviem. Skus sa tam pozriet, do search daj Jillian Michael a ono ti to najde samo sa mi zda 🙂

emmuska8
24. máj 2013

baby chcem zacat s cvicenim...ale na youtube som nasla viac videi na level 1, 30dni... ide o to, ze niektore trvaju cca 30min. a niektore hodinu... ktore je to spravne video? a celych 30dni sa cvici ten prvy level kazdy den?

iconka
24. máj 2013

Ja som sa vcera po dlhsej dobe vratila k Jill (cvicila som ine) a tak som si vcera dala NMTZ a dnes BFBM, mam rada tieto hodinove cvicenia, aspon mam pocit, ze aj naozaj cvivcim 🙂

juditkak
24. máj 2013

@lucky14 nie nic len som mala detox a reraz oddelene kvszi sa stravujem

silvia31
24. máj 2013

Baby prosím Vás Bodyrevolution cvičíte daktora?? Ako to nasleduje po sebe, koľko sa cvičí fáza 1, 2 ?? Ja som zatiaľ len 1.týždeň za sebou mám 2x cardio, workout 1 a 2 1x začala som cardio 1 totiž na zahriatie... 😀 vďaka

daniette
24. máj 2013

@silvia31 Skopírované:
Jak?Nultý týden - tzv. nakopnutí metabolismu. Cvičí se dvakrát denně (dopoledne a odpoledne) od pondělí do soboty. V neděli se odpočívá.
Pondělí - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Úterý - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Středa - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1
Čtvrtek - (dop) Workout 1, (odp) Cardio1
Pátek - (dop) Workout 2, (odp) Cardio1
Sobota - (dop) Cardio 1, (odp) Cardio1

První a druhý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 1
Úterý - Workout 2
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 1
Pátek - Workout 2
Sobota - Cardio 1

Třetí a čtvrtý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 3
Úterý - Workout 4
Středa - Cardio 1
Čtvrtek - Workout 3
Pátek - Workout 4
Sobota - Cardio 1

Páty a šestý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 5
Úterý - Workout 6
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 5
Pátek - Workout 6
Sobota - Cardio 2

Sedmý a osmý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 7
Úterý - Workout 8
Středa - Cardio 2
Čtvrtek - Workout 7
Pátek - Workout 8
Sobota - Cardio 2

Devátý a desátý týden - cvičební program je pro oba týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 9
Úterý - Workout 10
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 9
Pátek - Workout 10
Sobota - Cardio 3

Jedenáctý až třináctý týden - cvičební program je pro všechny tři týdny shodný, cvičí se jednou denně, v neděli se opět necvičí
Pondělí - Workout 11
Úterý - Workout 12
Středa - Cardio 3
Čtvrtek - Workout 11
Pátek - Workout 12
Sobota - Cardio 3

angiie
25. máj 2013

nulty tyzden aj rano aj vecer?fuha,tak teraz vstavam do prace o 4 tak to aby som uz o tretej?Myslim ,ze to je len pre tie ,ktore su doma a maju cas

angiie
25. máj 2013

teraz som sa na jej stranke doitala,ze nulty tyzden ona len doporucuje,ale nieje nutne ho cvicit.Plati to pre tie ,ktore uz nieco maju odcvicene.

daniette
25. máj 2013

@angiie Kľudne môžeš vynechať nultý týždeň 🙂

silvia31
25. máj 2013

@daniette ďakujem veľmi pekne 🙂 🙂 nulty som nedala, ked ráno ficime do škôlky a potom do práce, som rada že poobede resp večer odcvicim, kým ide malý spať, v našom 1i byte to nejde inokedy.. ďakujem

kakanika
26. máj 2013

ahojte kocky :D chvalim vas mate krasne vysledky. cvicila som 30DS, mala som dlhsiu zdravotnu prestavku, aj som sa zabudla odfotit a odmerat tu su moje vysledky po 30DS.
predtym / potom : vaha 69-70kg. teraz 68kg (-1kg)
prsia 95cm , teraz 93cm (--2 cm)
pas 72cm, teraz 71cm (-1cm)
pupok 85cm, teraz 83cm (-2cm)
boky 105cm, teraz 100cm (-5cm)
zadok110, teraz 108 (-2cm)
stehna 61 teraz 60cm (-1cm)
lytka38 / 38
Na to ze som 3t necvicila mi cm ostali a na tych bokoch je to aj vidno.zajtra zase pokracujem v cviceni :D

syla
26. máj 2013

@juditkak mám týždeň detoxu za sebou, a už vidieť prvé výsledky. Aj my to chutí, teda okrem cukety 😠

juditkak
27. máj 2013

ano hned to ide, no ja som tiež cuketu nemusela a borsc ras alebo 2 krat som zjedla aleb potom mi z neho bolo zle. držim palce

blcha
27. máj 2013

@syla a aky detox to mate ?

syla
27. máj 2013

@juditkak boršč dnes chutil viac mužovi ako mne 😝
@blcha 28 dňový detox podľa Mačingovej

blcha
27. máj 2013

@syla a da sa to najst niekde na nete 😕
ja som dnes cvicla le posilnovanie na brucho stale sa nemozem dostat z choroby uz druhy tyzden je to otras ale zajtra idem vecer na zumbu a snad konecne aj doobeda by som mohla dat nieco s jill 😉 uz mi to celkom chyba 😉

syla
27. máj 2013

@blcha mne to niekde z netu stiahol muž, volá sa to "Zhubněte jednou provždy", ak by si nenašla, pošli mi do IP tvoj mail, pošlem ti to.

svatava74
28. máj 2013

Kočky prosim vas ,niektora ste pisali cvicenie cca10 -15 min na brucho vyslovene...Prosim co to bolo?????Cvicim Jill a potrebujem to ako doplnik po nej....dakujem.... 🙂