Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

inak baby ja sa dnes postavim na vahu a sok ze 81,9kg a to som na zaciatku mala 85....cize som stastna prestastna 😵 😵 😵 ...aj ked cvicenie zanedbavam - hlavne Jillian ale stravu sa snazim poriadne dodrziavat!!!vcera som odcvicila 50min na orbitreku a rozmyslam co s tou Jillian,ci zacat odznova...lebo uz som tolko dni vynechala ze az...
ahojte, tak ja som vcera zacala druhy level, riadna fuska 😝 dnes som sa merala a to som asi nemala, lebo vysledky ziadne, ani cm dole, vaha asi tiez nie, tej sa nemozem drzat, lebo ako som pisala, vsade vazi inak,aj ten blog co ste tu vcera davali, tak ta baba o vahe pise presno to iste co je 😀
Strasne ma to demotivovalo ☹
Ahojte. Tak moja vaha pesne taka ista ako minuly tyzden. Aj ked v soboru rano mi ukazala o 1,4kg menej a cely den som chodila vytesena a vysmiata......vcera som prekrocila kalorie o 100% a tak to tu mam. Ziaden ubytok oproti minulemu pondelku. Vcera som to ozaj nezvladla....Dnes je novy den a pokracujem. Musi sa to predsa pohnut. Prajem krasny den vsetkym. 🙂
@zuzanat Ahoj. Dufam ze som Ta nedemotivovala ja. To by ma ozaj mrzelo. Ak Ta cvicenie bavi tak to dodava neuveritelny skvely pocit cloveku. Len pre tie kocky co cvicia s odporom a premahaju sa tak je dobre vediet ze to ide aj bez neho. Ja som sa rozhodla od dnes dokopat do cvicenia a urobit tak aspon 3x do tyzdna aby som mala zo seba lepsi pocit. ....Dufam ze po tyzdni uz sa do toho nutit nemusim a budem sa na cvicenie tesit. Ani mne vaha neklesla...ale ja to mam preto ze vcera som to ozaj prehnala so stravou. Musim to tento tyzden odcinit. 😉
🙂 Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte 😉 Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť
@jaannuusskkaa moja váha dnes ráno 67 kg 🙂
@liviapeto ježiši tak tomu by som neodolala ani ja,mnam 😝 😀 😀
áno, aj keď minulý týždeň som mala pauzu, lebo sme boli na dovolenke 🙂 od dnes pokračujem posledný deň 2. level 🙂
Baby tak po víkende som sa z obavami postavila na váhu ale chvala bohu nezvýšila sa 😀. Takže stále stále stojím na mojích 69,7 kg. Váženie do stobklubu mám v stredu tak dufam že do vtedy to dám aspoň na jedno kilo za týždeň dole.
@lucky14 ja neznášam nedele vždy sa spustím a žerem somariny. vrrrrr lebo sa nudím 😀 ale už máme podelok tak sa to rozbehne som si istá 🙂
@winzy Ahoj. NO aj ja v to verim. Dnes som si povedala ze si kazdy den znizim prijem energie o 200kcal aby som co to odcinila. Ja som na tom tiez tak v nedelu stale navstevy alebo oslavy......a vzdy ...ale vzdy porusim dietu. Ja sa nejako neviem pred ludmi zapriet a priznat ze som na diete. Ja mam vazenie v kaloriecketabulky v piatok tak uvidim. Ale veru dufam ze aspon kilo bude dolu. Cakala som ze po vcerajsku to pojde hore ale dufala som ze nie az tak moc oproti sobote. 😠
@ankaevka Ach. Keby to aj u mna tak bolo. Ale ja som naivne myslela ze schudnem aj ked jeden den nedodrzim ked sa dalsich 6 poctivo snazim......omyl velky omyl to bol u mna. Povedala som si ze uz sa tak nespustim. Najhorise je to u mna ked vecer zasadneme s manzelikom k TV otvorim flasku vinaka a zacneme zobkat...slane sladke ....a kalorie naskacu jedna radost. Super ze Ty sa dokazes tak skvele namotivovat a vydrzis. 🙂
@jaannuusskkaa tak ja dnes 80,5kg. 3 tyzdne za mnozu a vobec sa to nehybe... v cviceni pokracujem- dala som sa na pocitanie kalorii, tak uvidim co povie vaha buduci tyzden- skusim sa do pondelka nevazit ( lebo minuly tyzden sa to pohybovalo od 80-do 80,5)... no snad sa uz zjavi 7cka
Tak baby schudla som ale takym stylom ze som cely tyzden necvicila koli kolenu a ani nejedla :( ako si teraz udrzat vahu a postupne zacat jest....???
@jaannuusskkaa Prave som Ta isla pochvalit ako sa Ti skvelo dari. 😀 Teraz len stravovat sa zdravo...male porcie ked uz mas stiahnuty zaludok nech to tak aj zostane a pozvolna cvicit. Hlavne si na to koleno davaj pozor. 😉
@kingstonka Ahoj. No ja som vcerajsok riadne prepiskla s jedlom a ukazala mi to aj vaha. Uvidim co mi povie ked sa odvazim v piatok. 😉
@lucky14 koleno je uz v pohode ako jedla som ranajky trochu obeda ale maaaalo velmi maaaalo nehladovala som :D hehe ale vdaka 🙂

@ankaevka ja tiez este kojim....a chudnem cca od 2mesiacov po porode....raz som schudla dietou 5kg (ktore som samozrejme nabrala spat) a s mliekom to nic neurobilo, ved kojim doteraz 😀 😀 😀 mozno sa ti mliecko meni, alebo mala viacej vypila a nestacilo sa ti dotvorit, nezufaj ono to bude v poriadku 😉