Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

memus je to dobe cvicenie mne sa fakt najviac paci od jill aj ked uz ho cvicim vela takze uz ma to prestava bavit snda najdem este take cvicenie ako je 6w6p aby ma to tak bavilo celkom fajn je aj killer abs aj to ma celkom bavi ale som sa rozhodla ze budem popri cviceni ese aj brusakovat tak som dala teraz brusaky 4 serie po 50 a potom este take bocne brusaky tri serie po50 a ked bude cas dam si to aj vecer aj ked teda uz sa neviem dockat sportovej podprsenky lebo asi mam chrbat zodraty od normalnej podprdy a to lezim na makuckom koberci a na to mam aj karimatku 😉
Baby a dodrziavate aj ten stravovaci plan, ktory vypracovala k Revolution in 90days?
Ja som dnes nemala chut na Jillian, tak som dala Zuzku Light 😉 Nenormalne rychlo mi to ubehlo. Po docviceni ked sa mi pulz dostal do normalu 😉 , zacalo zo mna liat, teda nie ze by som sa nepotila aj pri cviceni ale potom to len tak tieklo zo mna 🙂 Zajtra uvidim ci sa vobec postavim 😀
Ahojte baby a skade ste si stiahli 6w6p? Citam ze to tu viacere chvalite, ja som cvicila len ten 30 days shred aj tu Zuzanu light mate niejake linky na stiahnutie ? 😉
dnes necvicim dala som si len zopar serii brusakov lebo som bola doobeda na ockovani a zevraj mam mat kludovy rezim pre istotu ale sak brusaky mozem ved ma pichali do ruky 😉
no a ide vikend takze mam v cviceni pauzu ale ideme bazenovat takze by som si mohla dat hodinku plavania 😉
Ahojte baby, aj ja by som rada začala s týmto cvičením, ja som ale hrozná, lebo sa nedokážem pomaly k ničomu donútiť, potrebovala by som dať dole aspoň 15 kíl čo mi ostali po pôrode...dajte nejaké rady na stravovanie okrem tohoto cvičenia...a hlavne potrebujem niekoho na povzbudzovanie a aj vyhrešenie, keď sa mi nebude chcieť cvičiť... ďakujem 🙂
Ahojte, ja zas Zuzka Light, ale v nedelu uz pokracujem poctivo v 6W6P 😉 Chcem sa spytat, mate niektora aj pulzomer? Ak ano aky typ? Viete mi ho odporucit alebo je to zbytocnost. Dakujem 🙂 😉
Zdravim Vas, cvicim s 30 days shred , idem na poslednych 10 dni...zaujimalo by ma ale ake cvicenia jill ma a ktore su vhodne pre takeho bezneho uzivatela ako som ja. Nejak sa v tom neviem orientovat nasla som kopu videí...Dakujem
@kocicka99 tiez mam ten problem...som dva roky po porode a aspon 8 kil navyse, teraz za tri mesiace som schudla asi 3 - 4 kila. Zmenila som v prvom rade stravu - Macingova (http://www.lahkechudnutie.sk/) a pridala teraz posledny mesiac jill. 🙂
@evicka_po Ja cvičím podľa Jill len druhý deň, ale aj to je u mňa úspech, lebo ja som strašný leňoch, ale teda musím povedať, že ma to neskutočne baví, síce mám svalovicu ako kôň, ale to mi vôbec nevadí...len mám troška problém chodiť dole schodmi, hlavne s malým, 11kg závažím na rukách 🙂 no a detox od Mačingovej skúsim keď prestanem kojiť, zatiaľ sa snažím len veľa vody (čo je ďalší môj obrovský problém), viac zeleniny a bielkovín, hlavne večer...ale samozrejme vykrádaniu sladkostí sa zatiaľ moc vyhýbať nedokážem 😖
@kocicka99 ja som detox robila a kojim ešte tiež. Tam je mnoho žien, čo kojili...nevadi to, myslim ze zdrava strava moze iba prospiet tebe aj dietatu. Nemusis ist rovno na detox, staci ak si upravis jedla podla jej odporucani a aj to bude krok vpred. 🙂 Ja sa tak spravujem uz treti mesiac a nemam potrebu sihanut po sladkom, co som pred tym nedokazala odolat. Vaha ide dole, aj ked velmi pomaly, priznam sa, ze som cakala rychlejsiu zmenu. Ale ked sa to tak vezme, zlou zivotospravou som si privodila ten stav za tri roky, tak nemozem cakat ze za mesiac to bude prec. 🙂
ahojte dievčence, poprosila by som Vás o radu. Cvičím rok a pol v posilnovni 3x do tyzdna, ale musim povedat, ze v poslednych tyzdnoch som stratila motivaciu, prestalo ma to uplne bavit natahovat sa s cinkami, vobec sa mi tam nechce chodit (ako by som mala syndrom vyhorenia) ale pritom mi chyba pohyb a preto sa obzeram po inych alternativach. No a prave som casto narazila na meno Jillian, popravde počula som o nej ale hlbsie som nestudovala jej cvicenie. Par stran o vasich uspechoch som si precitala, len mam trosku chaos. Prosim Vas, ako treba zacat s jej cvicenim (videla som, ze ma viac videi), co odporucate na pokracovanie, je to urcene na kondicku alebo aj posilnovanie? a spominali ste tu aj stravu, kde sa da nahliadnut k tomu?
tak uz budem len dufat, ze mi niektora z vas odpise a trosku sa mi vyjasni, vopred vam dakujeeeeeeem 😉
ahojte babulky ako ste na tom v tomto teple? mne sa straaasne nechce cez vikend klasika necvicila som a este k tomu obzerstvo u svokry 😝 pomoc neviem ci sa dnes prinutim cvicit ked sa mi nechce asi idem hned von vyvalit sa na slniecko 😉
@evicka_po
6 weeks 6 pack by asi malo byt za 6 tyzdnov sest tehliciek-tak som to pochopila, neviem ci spravne 😨
@nibiru super, peosim ta a aj nejak specialne sa stravujes? a ako dlho cvicis? a len jill? kolko minut za den cvicis? asi vela otazok a vopred dakujem za odpoved! len tak dalej, dufam, ze sa ti podari dosiahnut svoj ciel! vela stastia! 🙂
@evicka_po ripped in je skor viac na kondiciu a komplexne cvicenie na telo, system 3-2-1 3 minuty posilnovanie, 2 minuty cardio a 1 minuta brucho. 6W6P ma dva levely, kazdy sa cvici 3 tyzdne a je to viac zamerane na posilnovanie brucha, mne osobne tam chyba viac kardia, preto raz do tyzdna davam este aj Zuzku Light 😉 🙂
@savanah111 mám odcvičený sred celý len doma strava hlavne polovičné porcie viac zeleniny inak klasika domaca varená strava mi sme vždy mali pestre jedlá len ja som jedla vela,pitný režim po srede som prešla na 6week six pack teraz asi 2-3 tyždne už chodím aj do fitka tak v den ked som vo fitku jillian necvicím,+ som pridala boba harpera na brucho 🙂doma cvicím jill 35min+ bob 10 min vo fitku cca hodinu a pol aj so strečingom.
@nibiru
jeeej, ty si ma teraz krasne motivovala. diky moc za krasne fotky 🙂
ahojte babulky tak konecne som si stiahla a napalila dalsie cvicenia mam extrem shred 1,2, body revolution cardio 1,2,3, no more trouble zone ,a banish fat boost metabolismus a tak je teplo a horuco ze sa mi nechce a od radosti neviem s ktorym cvicenim mam zacat 😉

@blcha ano chcem ist na to az od pondelka, cardio som si dala len tak par dni, ked som nevladala cvicit, bola som chora.....ale od pondelka idem na 6w6p . a ja ešte vzdy po cviceni aj po tom cardiu idem este na eliptical na pol hodinu i viac...... uz sa tesim na to cvicenie 🙂