icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
winzy
11. sep 2012

@lucky14 prepáč išla som včera spať. No včerajšie kalorie boli v poriadku neprekročila som mala som všade zelené semafory🙂. Dnes som sa odvážila lebo sa to zapíše tu do tabuľky inak sa nechcem vážiť každý deň lebo to ide na hlavu keď človek stojí. No a o 200g menej takže do kopy za necelí týždeň -900g tak super teším mohlo by to ísť tak pekne ďalej. Inak stobklub my napísal že vo svojom cieli by som mala byť v 28.11.12 😀 tak som silno moc zvedavá 😀. Ako sa darí tebe ???

barcelona94901
11. sep 2012

ja sa už nevážim ,som si povedala,že vydržím týžden a potom to bude "prekvápko" 😀

lucky14
11. sep 2012

Kocky!!!! Ja som dnes konecne cvicila Jillian. Taka som na seba hrda. Nejako mi to doslo v hlave ze ked chcem dobre vyzerat a aj sa dobre citit chcem zacat aj cvicit. Odholala som sa ked malinky spinkal ale nevydrzalo mu to dlho tak som ho dala do ohradky vedla mna sa hrat a on sa na mna cely cas v stoji pozeral a usmieval. Ale zvladla som to!!!!! Normalne chapem ten skvely pocit ked ma clovek odcvicene. ....a veru rano som sa postavila na vahu lebo vcera som bola extra poslusna s kaloriami a ukazala o 800g menej. Jupiiii!!!! Tak sa vytesujem. Krasny den vsetkym!!! 😀 😀 😀

barcelona94901
11. sep 2012

@lucky14 super 🙂

vlastusss
11. sep 2012

@zuzanat no pre mna je asi uprava stravy dolezita, teda asi by som to mala, lebo ja jem dost sladkeho a kadejako 😒 😒 niekedy sa rano zobudim a som hladna inokedy vobec, tak inokedy ani neranajkujem , a zas ked mala zaspi sa konecne ukludnim a najem sa..no a to je uz po deviatej :/..
no ale vcera som jedla naposledy o siedmej, aj to za chodze 🙂 🙂 noa vcera som sa konecne odhodlala cvicit co som si stiahla a dnes svalovka 😝 😀 😀 😀 😀 😀

jaannuusskkaa
autor
11. sep 2012

Baby "snazilky trochu inak" dnes mate posledny den ked mozte nahlasit vahu 🙂 inak skrtame 🙂 dakujem 🙂

kingstonka
11. sep 2012

@lucky14 no super-mna dnes caka posledny den dvoky a od zajta trojka... najviac mi na tomto cviceni vyhovuje, ze sa to da aj pri detoch... ja mam muza velmi malo doma , tak nejake skupinpove cvicenie nehrozi-toto zvladnem aj ked maly spi a ak 1-2 x do tyzdna cvicim ked nespi-zapnem mu rozpravky (masa a medved 🙂 ) - trva to 20 minut ,. tak nema vycitky , ze som dieta nechala dlho pred telkou...

kingstonka
11. sep 2012

@vlastusss ano- nepravidelna strava, dopnanie enerigie sladkym a vecerne prejedanie je moj najvacsi problem- od kedy si pocitam kalorie (na kaloricketabulka,cz) -tak som vlastne zistila, ze ak nejem sladke , tak mam problem zjest aj tych 5000 kj-1200 kcal- co je minimum aby sa nespomalil metabolizmus-... hmm...iuvidim po tyzdni, co ukaze vaha pri podstivom sledovani kalorii

vlastusss
11. sep 2012

@kingstonka zas neviem ci som taka svedomita a vse si pocitala....ja som .lajdacik 😒 😅 😅

lucky14
11. sep 2012

@kingstonka Mne to dnes nejako doslo ze ked to budem kazdy den odkladat tak takto o rok sa stale mozem len vyhovarat a ziadny vysledok. Dufam ze mi toto pociatocne nadsenie vydrziiiiiiiii a uz bude len vascie. Tak zajtra Ta caka poriadna makacka. Ja som sa velmi navnadila tym blogom co si mi poslala link nan. Sice som nemala cas precitat vsetko ...ale je to realna baba s realnymi vysledkami. Tak vyhovorky som sa rozhodla dat bokom. A presne ako hovoris 2minut nie je dlho. Moj este nepozera rozpravky ale stal vo svojej ohradke kde sa hrava a cely cas na mna pozeral a usmieval sa. Tak som sa vytesovala ze som sa rozhodla....a hlavne vecer ja uz absolutne nemam na to chut takze takto to dufam vydrzim do nekonecna...alebo dalsieho tehu. 😉 Ako sa drzis s papanim? 🙂

kingstonka
11. sep 2012

@vlastusss tak to ani ja nepatrim k tym svedomitym- ale pomaha mi pri tom internet 🙂 a postupne sa zacinam orientovat- samozrejme to nemocitam do poslednej kalorie 🙂

kingstonka
11. sep 2012

@lucky14 no moje kalorijky- zatial sa vzdy do tych 1200 zmestim... a postupne prechadzam tak automaticky na zdravsiu a zdravsiu stravu- len dufam, ze buduci pondelok sa to uz konecne ukaze aj na vahe 😠

sisanka
11. sep 2012

@lucky14 dnes si zacala s 30dnovkou???boooze ja som necvicila ani nepamatam uz...teda v nedelu 50min na orbitreku ale myslim Jillian...aj tak uz nema cenu pokracovat, asi by som mala zacat odznova!!...zeby som zacala s tebou 🙂 aj ked dnes sa mi nic nechce.boze aka som leniva 😀 😀 😀

sisanka
11. sep 2012

baby podte ma nakopnut....alebo radsej dokopat do cvicenia 😀 😀 😀 😀 zacinala som s vami a teraz to nechavam plavat ☹

lucky14
11. sep 2012

@kingstonka Ukaze uvidis. Ked dodrzis 1200kcal a este k tomu aj cvicis tak urcite ukaze min 1-1,5kila dolu. Aj ja sa snazim papat zeleninku aj na obed aj na veceru s niecim a na ranajky jogurt a na olovrant tiez. Nech si zvykam zdravo papat aby to islo tak samo bez premyslania. Len tie nedele este musim zvladnut. Aspon kym nebudem chudunka potom si dam nedelu pauzu. 🙂

lucky14
11. sep 2012

@sisanka Ahoj. NO ako si citala aj ja lenoska a pani vyhovorka som sa uz dnes odhodlala. 😉 Len sa oblec do cvicebneho obuj botasky zapni youtube a ono Ta to vtiahne a odcvicene minutky zacnu ubudat. A takto o hodinku nam napises ze si zase v tom. A budeme sa povzbudzovat!!! Je to uzasny pocit. 😀 Tesim sa na zajtra. Aj ked uz teraz sa mi ozyvaju dobolene bedrove klby ale dufam ze to prejde. 🙂

lucky14
11. sep 2012

@sisanka ....klop klop!.....kto je tam?.....nikto! ....sisanka odisla cvicit!!! pride o pol hodinku 😀

zuzanat
11. sep 2012

ahojte, ja som vcera pisala dotaz na stranke http://www.akoschudnut.eu/ ktoru ste tu niektora davala a dnes mi volala pani, sme sa rozpravali o jedle a podobne. zajtra mi ma este zavolat, cca 30minut sa budeme rozpravat, ze mi poradi co a ako, mate niekto s tou strankou skusenost?ci je to nejako spoplatnene alebo ako?

sisanka
11. sep 2012

@lucky14 sisanka bola obedovat 😀 😀 maly sa zobudil ale zatial je kludny tak asi pojdem....dam mu papat a hor sa do cvicenia 😀

lucky14
11. sep 2012

@sisanka po jedeni skus mat aspon hodinku pauzu skor ako budes cvicit. ....ale zalezi aj od toho co si mala na obed. 🙂

vlastusss
11. sep 2012

@kingstonka ja som si tu stranku otvorila ale zatial som si nic s toho necitala... 🙂 🙂 ale uz minule som si pisala co ma co ake kalorie, tie zakladne potraviny..tak uvidim ci ma to chyti

kingstonka
11. sep 2012

tak 2. level dokonceny... som zvedava , co so mnou urobi trojka- ale urcite opat svalovica...

zuzanat
11. sep 2012

ja som dnes este necvicila, moje mensie dieta akosi nechce spat, dufam, ze vecer, ked bude muz doma, tak budem cvicit. Aj ked to je take na nervy dost, lebo oni su zvedavi, opakuju po mne a tak zavadzaju 😖

lucky14
11. sep 2012

@zuzanat prave preto radsej cvicim ked nie je moj doma. Uvidim ako to vymyslim cez vikend. Asi poslem muza s malym na prechadzku aby som sa stihla hned aj osprchovat v klude. Ale musim sa priznat ze som riadna padavka....zacina ma cele telo boliet. A to ked som docvicila som sa citila skvelo...kludne by som to odcvicila este raz....Dobre ze som tak neurobila. 😉 O tej stranke co spominas som este nepocula. Daj vediet co Ti odporucia. Viac hlav viac rozumu. 🙂

zuzanat
11. sep 2012

@lucky14 ja cvicim cez obed, ked mensi spi, ale dnes ma ignoruje so spankom, tak musim vecer 😔 Ja po tom druhom leveli vzdy funim ako lokomotiva 😀
ta stranka je vraj bezplatna, teda to poradenstvo, tak uvidim zajtra co mi povie...

sisanka
11. sep 2012

@lucky14 tak som sa premohla a zacvicila si...tak som zvedava ci tento raz tu 30dnovku dotiahnem dokonca 😀 😀 😀 fuj ale islo mi to tazko....idem do sprchy a potom sikovno do skolky pre starsieho 😉

ankaevka
11. sep 2012

@sisanka tiež ju zanedbávam ☹ (jillian)..cez deň nejak nestíham, furt je dakto u mňa alebo niekde idem a večer sa mi už nechce..2 level už začínam druhý týždeň, odcvičím jeden deň a ďalej už nič 😖 ..chcelo by to inšpiráciu

sisanka
11. sep 2012

@ankaevka to su vyhovorky ze nie je cas...poznam podla seba :-/ ale dnes som sa teda uz dokopala a musim vydrzat do konca...aj som sa odfotila tak som zvedava...ale fucala som viac ako predtym...ach jaj...pritom som schudla ale kondicka sa asi zhorsila...

lucky14
11. sep 2012

@ankaevka Tak zacni odznovu a budeme tri. Hned nam to lahsie pojde. A bez vyhovoriek.... 😉 inak to poznam. Vzdy je nieco dolezitejsie alebo podstatnejsie co treba urobit - vybavit...ale musim dat seba na vysii stupen priorit lebo ked ja som nestastna...a to teda som z toho ako vyzeram...isto nie som taka skvela mamina alebo manzelka aka chcem byt. Uz sa tesim na cvicenie zajtra. Idem umyvat aj okna ale najskor si dam Jillian a potom ostatne. 😉

lucky14
11. sep 2012

@sisanka Skvele. 😀 Tak od dnes sme v tom spolu. A bez vyhovoriek. 😉 Verim ze to vydrzime celych 30dni a potom najdeme nieco dalsie. Nech sa nam postavicka krasne tvaruje a kilecka ubudaju. 🙂