icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
tynamartina
25. aug 2013

@aktiz No ono to je 2 mesiace úpravy stravy a s toho tých 25 dní cvičenia. Stravu som upravila ale tak že hlavne som sa snažila nevyprážať nejesť biele pečivo, celozrnné hej a viac bielkovín tofu, tvaroh, a vysadiť sladké sem tam horkú čokoládu a do jogurtu trochu medu, a samozrejme viac zeleniny , tá strava je takt dôležitá, Od zajtra chcem zase začať cvičiť tak som zvedavá ako to pôjde. Držím palce 😉

ssslnieckooo
26. aug 2013

@iva87 jeeej ahoj, aj ja som sa dala na Jillian Michaels, tak sme sa tu stretli 🙂 Ja som dnes začala level 2, ale idem zrejme skončiť a začnem Body revolution, že vraj je to pre začiatočníkov lepšie začať týmto. Potom ísť na ripped a až potom na shred. Je tu aj skupina Cvičíme s Jillian Michaels, tam ti baby tiež poradia 😉

aktiz
26. aug 2013

@ssslnieckooo ahoj, aj ja cvičím jillian už 2 týždne celkom sa zatial darí.. Ako sa dostanem do tej skupiny, čo si o nej písala ?

aktiz
26. aug 2013

@ssslnieckooo ďakujem

iva87
26. aug 2013

@ssslnieckooo ahoj, ja som vcera skusila ten level 1, ale moja kondicka 0 bodov, dnes som si kupila aj cinky nech mam motivaciu, no uvidime ci zaberie 😀 😀 Ja skusim 10 dni toto a potom ak tak prejdem na to Body revolution, som zvedava ci to bude mat nejaky efekt, ja som totiz este v zivote necvicila a tak to aj vyzera dnes mam svalovicu ako slak 😝

epelino
26. aug 2013

Ahojte, tak kto by vedel poradit, co je lepsie zacat cvicit, ked clovek dlho nic nerobil a nema kondicku? ja mam odcviceny 5. krat z levelu jedna, 30 days shred. zatial som s tym spokojna, aj pomerne stiham, aspon tu lahsiu alternativu cvikov a niektore uz aj tie tazsie... mam teda vydrzat tych 30 dni? a je medzi tymi levelmi nejaka pauza? co ste cvicili potom? dakujem moc.

dusika11
26. aug 2013

zeny cvicim daco je vidiet ale vaha stoji...myslite ze pojde aj vaha dole?? som na level 30 day 2...........

yukki
27. aug 2013

Baby, vy ste tu už také zbehlé, ja by som chcela začať cvičiť-však asi tou prvou úrovňou, ale mám tak slabý net, že sa mi to nedarí získať, ani stiahnuť....neposlali by ste mi niektorá stiahnuté na dvd či cd nejaké tie úrovne abo proste nejaké cvičenie od nej? Zaplatila by som. Adresu by som daal cez IP. Vďaka!

karin77
29. aug 2013

@pasteleria ahoj, prosím ťa, nevieš čo je najlepšie po 30 day shred? som v 2 levely 30 day shred, pojdem na 3. level a potom by som potrebovala niečo hlavne na brucho, to potrebujem najviac dať dole, ktoré cvičenie je najlepšie od Jillien, také ktoré je zamerané najviac na brucho? ďakujem

pasteleria
29. aug 2013

@karin77 na brucho jednoznacne 6 week 6 pack. prvy level najdes na youtube, druhy ak nenajdes, tak ti ho poslem, napis mi email adresu. dost sice bolia krize po tom cviceni, ale ucinkuje 😉

klaudialip
29. aug 2013

@pasteleria 6w6p sa cvici vkuse,abo aj tam su nejake jednodnove prestavky?

pasteleria
29. aug 2013

@klaudialip Ma to dva levely, kazdy sa cvici 3 tyzdne a v podstate to znamena za 6 tyzdnov 6 tehliciek. Ma sa cvicit 5 dni a 2 dni oddych do tyzdna 😉

klaudialip
29. aug 2013

@pasteleria to si ma potesila,teraz cvicim treti tyzden ripped in 30 a potom chcem zacat toto

nikita72
29. aug 2013

ako je to stravovaním pri tomto cvičení? nájdem niekde jedálniček alebo niečo ohľadom stravy? 🙂

karin77
30. aug 2013

@pasteleria 1. level 6 week som si stiahla, tak ťa poprosím ten 2. level na adresu karin.fazekasova@gmail.com
a ešte ako sa to potom bude cvičiť? ešte docvičím tento shred a idem na to 😉

pasteleria
30. aug 2013

@karin77 po takmer troch hodinach mi to konecne poslalo, tak to prosim ta nevymaz. ja nechapem, co to tak zle posielalo, pisalo, ze subor je prilis velky, no ale toto som necakala 😝

zuzkakach
30. aug 2013

@karin77 ahoj po shrede by malo ist ripped in 30. Neviem ako si na tom, ale podla mna je 6week 6pack je riadny zaberak a treba ist nato pomaly a s rozumom 🙂 aj Jill to tak odporuca, ze po shrede, ripped in 30 🙂

klaudialip
31. aug 2013

dnes som docvicila treti level z rippedu,som zvedava na stvorku.ale zistila som ze so stravou mam problem,chlieb uz nejem tri tyzdne ale neviem poriadne vydrzat bez trosky sladkeho abo tak,niekedy sa to proste neda.takze zacinam viac cvicit.pridala som si aj 30-dnovu vyzvu na brucho a od pondelka 6week 6pack a posledny level z rippedu

daniela_7
31. aug 2013

Ahojte, mna by tiez zaujimalo rovnako ako @nikita72, ako je to s jedlom. Poradte, stravujete sa podla nejakej diety, alebo "vlastna tvorba"?

tynamartina
1. sep 2013

@daniela_7 Obmedziť tuky, cukry a pridať bielkoviny, veľa vody ,ovocia a zeleniny, jesť pravidelne. Menšie porcie. Hodinu po cvičení nejesť, lebo telo ešte spaľuje potom zmlsnúť bielkoviny na regeneráciu svalov, toje čím sa riadim ja, Ale nie som žiaden odborník

zujka2
2. sep 2013

ahojte, znova som včera začala cvičiť 🙂 uvidíme ako dlho to vydrží. som prekvapené, že dnes žiadna svalovka

klaudialip
2. sep 2013

takze6e6p som odcvicila v pohode,myslela som ze to bude horsie,takze asi nie som na tom az tak zle.cvicila som hned za rippedom,takze hodina cvicenia je dnes za mnou

daniela_7
2. sep 2013

@tynamartina Aha, jasne, to sa snazim dodrziavat uz dlho, ale len minimum ovocia a este vraj ziadne pecivo sa nema (to je velky problem pre mna). Jedine nejest po cviceni ma velmi prekvapilo, doteraz som pocula, ze po cviceni si mas dat hned protein.

tynamartina
2. sep 2013

@daniela_7 ja jem pečivo normálne a schudla som za dva mesiace 5 kg a to som cvičila len mesiac . Ked si dáš nejaký proteínový nápoj to sa asi môže ale bielkovinové jedlo by sa malo až o hodinu.aspoň to som sa dočítala ja a toho sa držím.

daniela_7
2. sep 2013

@tynamartina Fiiha, to je super! Takto rychlo som nechudla ani ked som drzala Dukana. Tam sa jedia takmer vylucne proteiny, je to velmi prisne, ale cvicit nevladzes, len chodza 30 min sa odporuca. Schudla som 10 kg za necely pol rok, ale za dalsi pol rok bez diety, len upravena strava a cvicenie vo fitku a taky jojo efekt, ze mam skoro vsetko naspat. Takze moja prva a posledna taka prisna dieta! Pretoze Dukanovu dietu sa neda drzat vecne, strasne sa sprotivia tie jedla... otruby nemozem ani citit! Radsej skusim Jillian, dnes 3. den.

tynamartina
2. sep 2013

@daniela_7 Hej veru diéty sú nezdravé a nestále, toto cvičenie je fakt super a ja teda jem viac ako predtým. Som spokojná že aj sa najem aj žijem zdravšie aj chudnem 😉

daniela_7
2. sep 2013

@tynamartina No ved presne toto ma stve, ze ani sa poriadne nenajem a nechudnem. Mala som trenerku vo fitku, ale vela kecala a neudrzala som si pulz, ani spotena som nebola, za pol roka som nic neschudla, tak som sa vykaslala na to.
Ked som este nemala dieta, chodila som behat kazde rano a velmi ma to nabijalo energiou. Toto je podobne, este lepsie, lebo aj posilnujem. Len skoda, ze nestiham cvicit rano ☹

tynamartina
2. sep 2013

@daniela_7 Ja tiež necvičím ráno , prevažne okolo 16 tej, a teší ma že mi to zaberie len pol hodinu lebo viac ani nemám pri 3 detoch 😝 Určite vydrž a uvidíš výsledky sa dostavia. Ja som dala dole 5cm z prs, 7cm z pásu, 5cm z bokov a 5cm zo stehien. Prajem veľa úspechov pri chudnutí 😉