Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@bambulka814 "slaninky" sa najskôr zbavíš keď budeš cvičiť z body revolution len cardia 1,2,3 , keď bude lepšie počasie beh a plávanie 😉
ahojte baby, prosim Vas oplati sa kupit DVD - Jillian Michaels - The Collection DVD??? MOzno hlupa otazka, ale som tu nova a fakt netusim kde zacat...☹((( Prosim poradte... dakujem 🙂
@gabsam tak som si stihla cardio 1 a idem na to, resp cez vikend to skusim a potom az 7.1, ked budu deti v skolke 🙂 teda 10 dni a potom 2? budem cvicit 4x tyzdenne, plus 1x zumba a strasne dufam, ze sa cosi pohne. uz nemam chut na nejake skusania, ktore opat nevyjdu, je to vzdy strasne demotivujuce 😒 inak, cardio 2 na uloz.to nevidim, ci to je toto?
http://uloz.to/xzZi5ZA/02-cardio-2-ppt
vdaka 🙂
inak, nasla som i toto, vyzera to dobre
https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4od coffemoms je toho viac.
@bambulka814 ja mám cardia od Jillian : http://www.stiahnito.sk/search/?q=jillian+michaels
Cvičenia na youtube sú tiež dobré - čo ťa bude baviť to, cvič, hlavne sa hýb a uvidíš výsledok príde. Uprav stavu, pitný režim a pôjde to.
Cardia môžeš cvičiť ako dlho chceš a ľubovoľne striedať. Zoznam čo som vyššie dala, ako dlho ktoré cvičenie cvičiť je od Jillian z jej stránky.
Dobré cvičenie je aj :
@marmal03 http://www.stiahnito.sk/search/?q=jillian+michaels tu sa dajú stiahnuť za poplatok skoro všetky je cvičenia od JIllian Michaels 😉
@gabsam ok, dakujem pekne, pomohla sa mi 🙂
Tak sa pridavam aj ja, prave mam za sebou prvych 8 minut a mam dost!!!! ...ale tak zas nemozem to prehanat som tyzden po drillingu... 😅 ...
@9adka9 dobra si, ze v tomto obdobi davas cvicenie🙂 Ja sa ani neodvazim na vahu postavit...vidim uz na sebe, ze tak 2-3 kila uz su nalepene za ten tyzden...a to este neskoncilo..este ani Novy Rok nedosiel...ja kazdy rok cez sviatky 4 kila naberiem..tak sa tesim neskutocne ake to bude tazke zhadzovanie potom o 2 tyzdne...teraz by ma na cvicenie nik nedokopal, ved ledva funim 😉
Baby, chystam sa aj ja na toto ked dokaslem 🙂😉 takze mam stiahnute prve tri časti, tak to mam cvicit cely mesiac denne to iste ?a potom ďalší a ďalší s tak? Aby som blbost nerobila😀
baby, je razny krajany chlieb (inak dost drahy 😝 ) z lidla dovoleny chlieb pocas chudnutia? ci vsetko jedno 😝
@bambulka814 treba pozerat etiketu na obale , ci je chlieb vyrobeny z celozrnnej muky. Ja jem iba Slatinsky chlieb, zevraj jediny na trhu je 100 percent celozrnny. Predavaju ho v Bille a v Tescu 🙂
baby ahojte chcela by som sa poradit...chcem zacat cvicit ale vobec sa v tych leveloch nevyznam... chcela by som kupit aj dvdcka ale vobec neviem ktore tolko ich je ... tak teda poradte... ak chcem zhodit tuky -zatial sa o spevnovani neda hovorit :D - tak s cim zazat a potom v com pokracovat ? a existuju dvdcka aj v cestine alebo slovencine? dakujem baby za rady... a viem ze to tu urcite bolo uz napisane ale nemam cas prejst vsetkych 300 stranok tak snad mi to niekto ochotne napise este raz 🙂 a stastny novy rok 🙂
@meatfly24 Ahoj nekupuj, na you tube je takmer všetko alebo na ulož to stiahneš. Väčšina začína s týmto
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8to je level 1, je 2,3 každý sa cvičí 10 dní. Ja cvičím teraz druhý krát ,prvý som dala v lete, a teraz som sa znovu nakopla a mám odcvičených 7 dní a už som dala 1kg dole aj a cm išlo pekne. V lete sa mi podarilo za tých 30 dní dať dole 5 kg a z cm 5-7 vo všetkých partiách takže vrelo odporúčam. 🙂
Ahojte. Cvicila ste niektora 6week6pack? Myslim ale ozaj 6 tyzdnov a oba levely. Malo to viditelne vysledky, tak ako jill slubuje? ;)
@meatfly24
Ahoj. Ja som tirz zacinala s 30day shred - 3 levely a kazdy cvicis 10dni. Pre zaciatok je to super. Potom som si dala ripped in 30 - tiez super, ale trosku narocnejsie sa mi to zdalo.
Myslim, ze ked raz zacnes, chyti ta to🙂. Ja uz som cvicila ripped 2x :D
Inak, nez si nejake dvd kupis, mrkni na youtube. Je tam toho od jill dost, tak si najprv skus, ci ti to vyhovuje. Napr.z 30ds je tam level 1 aj 2.
A moj tip este: 30ds je na 30 dni a vlastne bez prestavky, bez volneho dna. Je to uz starsi workout. V tych novsich ma jill vzdy aj rest day- telo sa musi aj regenerovat. Hlavne pokial s cvicenim len zacinas, tak rest day neuskodi. Takze ja som za jeden rest day za tyzden. Ale je to samozrejme na tebe, to je len moj postreh/tip ;)
dievčata problem..cvičim už 3 tyzden body revolution a nič, ani kg dolu :( cm iba na bruchu -2 inak všade rovnako, môže byť, že ten tuk sa mi premenil na svaly, preto som neschudla?
@juliakocka kila nie su podstatne 🙂 ja som dneska zacala s jednotkou 30 day...a plus stepper polhodka...tak ale mozes byt pysna,dva cm je pekne🙂 ja ked som chodila do posilky,tak som vazila viac ale pritom velkost mensiu som mala 😉 a ano,svaly su tazsie ako slanina🙂drzim palce🙂
inak,asi by som sa mala zmerat aj ja,aby som videla ze co....🙂
Ahojte baby, konečne som sa odhodlala a idem na to! Ibaže som sa nejako stratila. Poradte mi prosím s akými cvikmi začať, ak som úplný začiatočník a potrebujem schudnúť. Ďakujem za každú radu

@bambulka814 až potrebuješ najskôr upraviť váhu tak ANO, až potrebuješ spevnenie tak aj 30day shred,6 weeks6pack alebo ripped in 30 week - čo ty najviac vyhovuje 🙂