icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
gabsam
26. dec 2013

@bambulka814 až potrebuješ najskôr upraviť váhu tak ANO, až potrebuješ spevnenie tak aj 30day shred,6 weeks6pack alebo ripped in 30 week - čo ty najviac vyhovuje 🙂

gabsam
26. dec 2013

@bambulka814 "slaninky" sa najskôr zbavíš keď budeš cvičiť z body revolution len cardia 1,2,3 , keď bude lepšie počasie beh a plávanie 😉

marmal03
26. dec 2013

ahojte baby, prosim Vas oplati sa kupit DVD - Jillian Michaels - The Collection DVD??? MOzno hlupa otazka, ale som tu nova a fakt netusim kde zacat...☹((( Prosim poradte... dakujem 🙂

arthemiis
26. dec 2013

@marmal03 na youtube si to môžeš pozrieť alebo niekde stiahnuť, zbytočne vyhodené peniaze podľa mňa :🙂

bambulka814
27. dec 2013

@gabsam tak som si stihla cardio 1 a idem na to, resp cez vikend to skusim a potom az 7.1, ked budu deti v skolke 🙂 teda 10 dni a potom 2? budem cvicit 4x tyzdenne, plus 1x zumba a strasne dufam, ze sa cosi pohne. uz nemam chut na nejake skusania, ktore opat nevyjdu, je to vzdy strasne demotivujuce 😒 inak, cardio 2 na uloz.to nevidim, ci to je toto?

http://uloz.to/xzZi5ZA/02-cardio-2-ppt

vdaka 🙂

bambulka814
27. dec 2013

inak, nasla som i toto, vyzera to dobre

https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4

od coffemoms je toho viac.

gabsam
27. dec 2013

@bambulka814 ja mám cardia od Jillian : http://www.stiahnito.sk/search/?q=jillian+michaels
Cvičenia na youtube sú tiež dobré - čo ťa bude baviť to, cvič, hlavne sa hýb a uvidíš výsledok príde. Uprav stavu, pitný režim a pôjde to.
Cardia môžeš cvičiť ako dlho chceš a ľubovoľne striedať. Zoznam čo som vyššie dala, ako dlho ktoré cvičenie cvičiť je od Jillian z jej stránky.
Dobré cvičenie je aj :

https://www.youtube.com/watch?v=qywrP1BsNO4
gabsam
27. dec 2013

@marmal03 http://www.stiahnito.sk/search/?q=jillian+michaels tu sa dajú stiahnuť za poplatok skoro všetky je cvičenia od JIllian Michaels 😉

bambulka814
27. dec 2013

@gabsam ok, dakujem pekne, pomohla sa mi 🙂

marmal03
27. dec 2013

@arthemiis : dakujem velmi pekne... pozriem sa na to ...🙂))

marmal03
27. dec 2013

@gabsam a aky je poplatok? dakujem velmi pekne...🙂)))

gabsam
27. dec 2013

@marmal03 musíš sa registrovať---32 000 MB je za 4€ ,,,,, všetko, čo som stiahla od Jillian tak to bolo okolo16 000MB, takže ešte mám cca polovicu kreditu...dá sa stiahnuť čokoľvek, čo majú v ponuke

marmal03
27. dec 2013

@gabsam super, dakujem za radu...🙂)))

9adka9
28. dec 2013

Tak sa pridavam aj ja, prave mam za sebou prvych 8 minut a mam dost!!!! ...ale tak zas nemozem to prehanat som tyzden po drillingu... 😅 ...

m.i.r.i
28. dec 2013

@9adka9 dobra si, ze v tomto obdobi davas cvicenie🙂 Ja sa ani neodvazim na vahu postavit...vidim uz na sebe, ze tak 2-3 kila uz su nalepene za ten tyzden...a to este neskoncilo..este ani Novy Rok nedosiel...ja kazdy rok cez sviatky 4 kila naberiem..tak sa tesim neskutocne ake to bude tazke zhadzovanie potom o 2 tyzdne...teraz by ma na cvicenie nik nedokopal, ved ledva funim 😉

9adka9
29. dec 2013

@m.i.r.i no hovor mi o tom funeni....hned sa spotim ,zadychana jak hovado sommzachvilku...uz jechnje 2. a supsup o prace.... 🙂

sakura77
29. dec 2013

Baby, chystam sa aj ja na toto ked dokaslem 🙂😉 takze mam stiahnute prve tri časti, tak to mam cvicit cely mesiac denne to iste ?a potom ďalší a ďalší s tak? Aby som blbost nerobila😀

kika423
29. dec 2013

@blondy12 Body revolution je skôr na spevnenie - teda aspoň u mňa to tak bolo, hlavne ruky sa mi dosť vyrysovali 🙂

bambulka814
30. dec 2013

baby, je razny krajany chlieb (inak dost drahy 😝 ) z lidla dovoleny chlieb pocas chudnutia? ci vsetko jedno 😝

ivi163
1. jan 2014

@bambulka814 treba pozerat etiketu na obale , ci je chlieb vyrobeny z celozrnnej muky. Ja jem iba Slatinsky chlieb, zevraj jediny na trhu je 100 percent celozrnny. Predavaju ho v Bille a v Tescu 🙂

bnjf
1. jan 2014

@natalka13 ahoj prosim ta aj si nieco schudla ked mas odcvicene tieto dva programy?

meatfly24
1. jan 2014

baby ahojte chcela by som sa poradit...chcem zacat cvicit ale vobec sa v tych leveloch nevyznam... chcela by som kupit aj dvdcka ale vobec neviem ktore tolko ich je ... tak teda poradte... ak chcem zhodit tuky -zatial sa o spevnovani neda hovorit :D - tak s cim zazat a potom v com pokracovat ? a existuju dvdcka aj v cestine alebo slovencine? dakujem baby za rady... a viem ze to tu urcite bolo uz napisane ale nemam cas prejst vsetkych 300 stranok tak snad mi to niekto ochotne napise este raz 🙂 a stastny novy rok 🙂

tynamartina
1. jan 2014

@meatfly24 Ahoj nekupuj, na you tube je takmer všetko alebo na ulož to stiahneš. Väčšina začína s týmto

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

to je level 1, je 2,3 každý sa cvičí 10 dní. Ja cvičím teraz druhý krát ,prvý som dala v lete, a teraz som sa znovu nakopla a mám odcvičených 7 dní a už som dala 1kg dole aj a cm išlo pekne. V lete sa mi podarilo za tých 30 dní dať dole 5 kg a z cm 5-7 vo všetkých partiách takže vrelo odporúčam. 🙂

lucirella
1. jan 2014

Ahojte. Cvicila ste niektora 6week6pack? Myslim ale ozaj 6 tyzdnov a oba levely. Malo to viditelne vysledky, tak ako jill slubuje? ;)

lucirella
2. jan 2014

@meatfly24
Ahoj. Ja som tirz zacinala s 30day shred - 3 levely a kazdy cvicis 10dni. Pre zaciatok je to super. Potom som si dala ripped in 30 - tiez super, ale trosku narocnejsie sa mi to zdalo.
Myslim, ze ked raz zacnes, chyti ta to🙂. Ja uz som cvicila ripped 2x :D
Inak, nez si nejake dvd kupis, mrkni na youtube. Je tam toho od jill dost, tak si najprv skus, ci ti to vyhovuje. Napr.z 30ds je tam level 1 aj 2.
A moj tip este: 30ds je na 30 dni a vlastne bez prestavky, bez volneho dna. Je to uz starsi workout. V tych novsich ma jill vzdy aj rest day- telo sa musi aj regenerovat. Hlavne pokial s cvicenim len zacinas, tak rest day neuskodi. Takze ja som za jeden rest day za tyzden. Ale je to samozrejme na tebe, to je len moj postreh/tip ;)

juliakocka
2. jan 2014

dievčata problem..cvičim už 3 tyzden body revolution a nič, ani kg dolu :( cm iba na bruchu -2 inak všade rovnako, môže byť, že ten tuk sa mi premenil na svaly, preto som neschudla?

sakura77
2. jan 2014

@juliakocka kila nie su podstatne 🙂 ja som dneska zacala s jednotkou 30 day...a plus stepper polhodka...tak ale mozes byt pysna,dva cm je pekne🙂 ja ked som chodila do posilky,tak som vazila viac ale pritom velkost mensiu som mala 😉 a ano,svaly su tazsie ako slanina🙂drzim palce🙂
inak,asi by som sa mala zmerat aj ja,aby som videla ze co....🙂

tanjalea
2. jan 2014

@sakura77 ahojky, prosím ťa, ako často a dlho cvičíš na steppery ? dostala som ho ako darček pod stromček / ešte minulý rok :D / ale ja na ňom nevydržím viac ako 10min. , tak stoji v kute, ale teraz potrebujem niečo zhodiť :D ......tak som ho vytiahla

sakura77
2. jan 2014

@tanjalea no co ja viem...ja som začala teraz polhodkou.ale chcem Oprášiť aj orbitrek tak to budem striedat lebo stepper mne pride taky skor na spevnenie len.

zuzana9411
2. jan 2014

Ahojte baby, konečne som sa odhodlala a idem na to! Ibaže som sa nejako stratila. Poradte mi prosím s akými cvikmi začať, ak som úplný začiatočník a potrebujem schudnúť. Ďakujem za každú radu