icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucirella
6. jan 2014

@katka25m
Ahoj. Ja som tiez zacinala so shredom. Je pravda, ze jill tam nema zapocitany ziadny oddychovy den, ale myslim si, ze je dobre si ho dat. Shred je uz starsie cvicenie a v tych novsich ma vsade adpon jeden rest day. Doporucuje 5 az 6 dni cvicit a 1 az 2 dni volno.Telo, hlavne svaly, sa musia regenerovat. Niekto to robi tak, ze si da jill a v ten oddychovy den len nejake cardio bez posilovania (plavanie, beh, rychla chodza, alebo kick box od jill na youtube)
Inak mne sa osvedcilo svalovku "vycvicit". Myslim, nedavat si volny den kvoli svalovke, ale naozaj az ten siesty/siedmy den. Po prvyych dvoch dnoch som si ani na wc nemohla sadnut 😀 , ale cvicila som dalej a slo to super.
Drzim vam palce. Cviceniu zdar! 😀

sedmokrasska
6. jan 2014

Ahojte, chodí sem ešte niekto? Maminy, ktoré cvičíte, chcem sa spýtať, kedy cvičíte? Ráno alebo večer? Ako to stíhate? Ja už mám doma aj dvd, aj nové botasky, ale jedno čo mi chýba je časopriestor 😎

linibini
6. jan 2014

odcvičený druhý deň, myslela som, že okolo deviatej, keď malinký zaspal, do stihnem, ale kdeže... 😖 stihla som upratať a odcvičiť polovičku a už sa hlásil... dnes sme boli u babiny a dedka, tak peši k nim, cca 1,5 km... hore kopcom, potom dole kopcom... poobede prechádzka s našou krstnou po hrádzi - také 2 km a teraz som docvičila. Keď som skúšala ráno, hrozne ma boleli svaly, ale teraz večer v pohode, cvičilo sa mi fajn. A cez deň som cítila stehná + brucho... V zdravom tele zdravý "vzuch", zajtra o 19:30 idem znova na to 🙂

matamisi
6. jan 2014

Ja dnes siedmii den prvy level.....a cvicim vzdy o 19.45 😉 baby ozaj ake tazke cinky pouzivate?ja mam kilove ,ale ku koncu uz ledva zdviham ruky 😲

babulina
6. jan 2014

@sedmokrasska ja cvicim ked deti pozeraju vecernicek alebo ked ich manzel kupe, takze plus minus okolo 19h
@matamisi ja mam iba pollitrove flasky 😅

vanesa123
6. jan 2014

Cavte baby..vitam sa medzi vami :D vcera som zacala s tymto.takze dnes druhy den odcviceny 🙂)) vcera sa mi hrozne tazko zacinalo..po 8mich minutach som sa citila na umrtie... 2. den bol uz fajn..vedela som docvicit cele v pohodke 🙂 ale mozno ze to bolo vcera tazke lebo sme mali na obed kacicu :D dnes som mala salat s tuniakom 🙂 1den som sa merala...no..hrozne... ale na vahu sa nepostavim..vzdy ma to len odradi..takze budem sledovat len centimetre ... (ps: nikdy som sa pri cviceni este takto daleko nedostala..tak mi to dufam vydrzi) :D nech sa vam dari 🙂

lenka2112
6. jan 2014

@vanesa123 - pre mňa je tiež cca 8 min kritická, ale potom to už ide.

ja sa tiež snažím ako sa dá popri deťoch, teraz to bolo ľahšie, manžel mal dovču, ale od zajtra 😝 malý ten je už v pohode, ale malá sa mi tam motá a snaží sa aj ona 😀 ja by som chcela straaašne upraviť stehná a brucho.

vanesa123
7. jan 2014

@lenka2112 upravovat to je ten lepsi pripad..ja potrebujem zhodit lebo uz som ako dve prasiatka :D

grettka
7. jan 2014

ja mam iba pol kilove cinky, ale ku koncu uz ledva dviham ruky

stephanie14
7. jan 2014

Ahojte, ja chodim do fitka, mam osobneho trenera. Vela dievcat ma oslovilo ci bi som neponukla za neaký malý poplatok stravovaci plan. Kedze si hladam neaku pracu na doma a citanie reklam nefunguje, tak som sa rozhodla ponuknut jedalnicek. Ak mate niekto zaujem rada ho preposlem cena jedalnicka je 5 eur. Mna to vislo vo fitku s programom na cvicenie 163 eur, ak bi mal niekto zaujem piste do sprav, dakujem. Ospravedlnujem sa za pravopis nepise mi ipsilon emoticon

24marica
7. jan 2014

vanesa123, ja som na tom podobne ako ty, váhu radšej nechcem vidieť, tiež mam hrozné centimetre a dnes bude tretí deň čo som začala cvičiť, akurát to presuniem na poobede lebo večer ma to cvičenie prebudí a nemôžem zaspať...ja cvičím zatiaľ kardio ,lebo som čítala že na chudnutie je to najlepšie, a som velmi rada že ma pri tom nikto nevidí, kondička otrasná 😝

sakura77
7. jan 2014

Ja dnes idem 5ty..svalovka uz celkom fajn maaalinko na stehnach.ale ja davam pred tym polhodku stepper este tak mozno aj tym.
Cinky mam polkilove, urcite stacia na zaciatok😉 alebo tie pollitrove fľašky,
Ja inak chcem hlavne spevnit, dole mi stačia cca dve kila dat.to ako nie je problém ale spevnit tu riť roztrasenu tak to teda je😀
A odzajtra zacina skola a skolka, tak konecne odcvicim vkuse bez kazde dve minúty" mamiiii" 😀
Tak nam vsetkyn drzim palce🙂🙂

24marica
7. jan 2014

ahojte,nevie mi niektora poradiť kde sa da stiahnuť body revolution celé? dakujem

24marica
7. jan 2014

🙂 už netreba ,už som našla

tynamartina
7. jan 2014

@24marica Ahoj prosím ťa kde si to našla aj ja by som si chcela stiahnuť, ďakujem

linibini
7. jan 2014

kočky ako vám to ide? ja dnes 3.deň... svalovka mierna, pri tom hopsaní zo začiatku mám pocit, že vypustím dušu, ale pri poslednom si to už užívam....)

24marica
8. jan 2014

tynamartina, na tejto stranke je toho vela, je tam poplatok ,myslim 4,80 ale vela sa da za to stiahnuť, ja som ešte nestiahla zatial cvičím podla tych čo su na youtube http://www.stiahnito.sk/search/?q=jillian+michaels, ja po včerajšom cvičení (tretíkrat) cítim sa velmi dobre a energie mam na rozdavanie

monyz
8. jan 2014

Ja sa do toho tiez pustam, mam obavu z klikov, tie som nikdy nemusela, hopsanie mi nevadi, milujem take tie tancovacky a skakacky, len sa ozaj obavam toho, aby som to dala kazdy den. Aj ked 30 dni nie je vela, no predsa len, ta moja lenivost ma vzdy dobehne. Ale tentokrat sa chcem ozaj posnazit. Za pol roka sa mi podarilo schudnut 10 kg, len upravou stravy, teraz ked pridam aj kazdodenny pohyb, verim, ze centimentre pojdu dole a pekne postavu spevnim. Po dvoch porodoch to u mna nie je take strasne, ale zasa to nie je ani najlepsie. Z 87kg, som zliezla na 77kg. Chcem to potiahnut aspon na 65kg, vtedy budem spokojna. Dzrim Vam vsetkym palec!!!

sakura77
8. jan 2014

@monyz urcite nedavaj vkuse 30 dni,to je blbost,vzdy treba nejaky ten den na regeneraciu a oddych..
inak keby ste mna videli kliky na tych mojich palickach robit,tak by ste si cvrkli,len tie na kolenach a aj to uuuuboho😀 tak snad casom sa to zlepsi no🙂

monyz
8. jan 2014

@sakura77 asi vsetky pri tom vyzerame komicky 🙂 Si predstav moje D-cka narvate v sportovej podprde, aby som si bradu pri skackani neotrepala :D :D, dufam, ze cvicenim zlezie velkost aspon na C :D

ivi163
8. jan 2014

@monyz 😀 ja som zisla z C na A 😒 no co uz , aspon nove podprsky mam 😀

luslus
8. jan 2014

@monyz ja kliky nerobim vobec - normalne neurobim, mozno casom ked mi spevnia ruky, ale teraz neurobim ani jeden. a tie na kolenach nemozem robit. no, inak cvicila som predvcerom, mam strasnu svalovicu, vcera som teda vynechala ale dnes chcem pokracovat 🙂

sakura77
8. jan 2014

@monyz tak vies keby si nebola lakoma a poslala mi jedno ciselko do podprdy, tak by sme boli obe spokojnucke s idealnymi C..no ale tak co s tebou ked nedoprajes 😀

katka25m
8. jan 2014

Baby, ani ja neviem kliky robit. Si pamatam este na zakladne ucitelka ma nicila, ze musim a ja to proste neviem... a teraz spravim take podvodnicke mozno tri na kolenach.. tiez dufam, ze sa to zlepsi 🙂)))

monyz
8. jan 2014

@sakura77 ja aj okamzite a nie len jedno cislo ale aj dve :D :D tak ale manzel si pochvaluje a co my neurobime pre chlapov :D

monyz
8. jan 2014

@ivi163 nemyslissss vazneee, zasa az taku zmenu nechcem sakra :D :D, vzdy som bola ceckata, zrazu tam nemat nic bude asi krute, hlavne pre mojho muza :D ten uz ma upozornil, ze prsia mam nechat na pokoji a necvicit na ne, ale myslim ze to neovplyvnim 🙂

katarina2808
9. jan 2014

Ahojky baby, tak dnes som sa definitívne rozhodla, že idem cvičiť. Potrebovala by som zhodiť aspoň 25 kg, čo je pre mňa strašne veľa viem, že to len cvičením nepôjde, tak prosím držte pršteky 😉 .
@monyz prosím ťa, ako si upravila stravu, že si tak pekne zhodila kilečká?

monyz
9. jan 2014

@katarina2808 Priznam sa, ze najprv som ficala na Norbim, ale kedze sme kazda ina, tak som musela zistit co je pre mna naj. Do tej 12:00 si dam aj nieco male sladke, aby bola energia. Jasne ze normal ranajky nejake to ovocicko. Zvykla som rano casto tresku, lebo po tej prisla rychlo potreba a u mna je vyprazdnovanie neodmyslitelna sucast chudnutia. O 12:00 - 12:30 obed, normalne si daj co varis, ale na maly tanier. Nikdy som nedelila stravu, ako som to tu casto citala (neviem, nechcem a nebudem si odopierat). Do 16tej som si potom dala nejaky zeleninovy salat, potom cvicim Jill a potom uz len caj, vodu. Hlad nepocitujem.

zuna8
9. jan 2014

Ahojte, hľadám plnoštíhlu dámu, najlepšie z okolia Žiliny, na spoluprácu na umeleckom projekte. Všetko vysvetlím cez IP, nechcem tu zahltiť diskusiu, keď to sem nepatrí, len už naozaj neviem kde mám hľadať 🙂 podmienky sú len príjemný vzhľad a váha čím vyššia, tým lepšie. Ak máte záujem, napíšte mi IP a podrobne vysvetlím o čo by išlo 😉 Ďakujem

lenka2112
10. jan 2014

baby, po akej dobe ste po cvičení s Jill na sebe videli výsledky (spevnenie, úbytok) a úbytok na váhe ? dík.