icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
bnjf
13. jan 2014

tak žienky, dlhsie vas uz citam a ja som zacala body revolution dnes 4 den. potrebujem dat dole 8 kil. upravila som aj stravu, s pomocou kalorickych tabuliek. takze ziadna dieta len vhodny prijem kalorii. och dufam ze to dam

grettka
13. jan 2014

no po troch dnoch pauzy odcvicene... mam tam miesta, ktore doslova "pretrpim" 😀 ako je kardio "jumping", radsej mam "beh na mieste" a "skakanie cez svihadlo". Tak som si to trosku modifikovala a vymenila jeden jumping za beh.

linibini
13. jan 2014

baby, cvičme v rytme... idem ja na to... dnes 9. deň 😵

loginout
13. jan 2014

Ja mám za sebou 8 uf -🙂

ajka20
13. jan 2014

@loginout Čo cvičíš? a od kedy? dááke ubytky cm kg?

monyz
13. jan 2014

mám za sebou 6 den, tiez som nevydrzala a zmerala sa, mam -3cm zo vsetkych partii a vaha kolise, za necely tyzden takmer -1kg. Keby to takto islo dalej, som maximalne spokojna 🙂 Neviem u koho som tu citala, ze odcvicil 30 day a nic nedal dole ani z cm, ani z vahy. Ozaj sme kazda ina, ale treba sa dost zamerat aj na to, ako cvicis a ako pri tom dychas. Nie je cvicenie ako cvicenie. Jill to aj dost komentuje, kde ako ritku zdvyhnut :D kde ako dychat, kde ako brucho stiahnut...Ozaj je technika dost dolezita. DRZTE SA!!! A MAKAJTE :D

ajka20
13. jan 2014

@monyz super ja -2cm dnes iba plaváreň pol hodina intenzívka, lebo mám svalovku jak hrom 😀

loginout
13. jan 2014

@ajka20 ahoj, no mám zqtial 1,5 kg dole, no zmenila som dosť stravovanie, cez víkend som trochu zhresila ale tak pokračujem ďalej. Dosť má chytila Jillian. Začínam klasika 30 DS 1 level...ešte dva dní ;) potom level 2 už sa teším že niečo nové. Stále hutam ešte nad vlakninou, asi si ju už zajtra kúpim....a chodím ešte cvičiť kruhové pre ženy. Dnes som dala to aj jilliqn tak som zvedavá či sa zajtra postavím :D pofotila som sa tak sa neviem dočkať či budú aj výsledky. Konečne mi splaslo aj brucho. Ja sa nemeriam nie je mi to sympatické chcem vidieť na váhe prvé číslo 5 . A budem spoko....čiže mám ešte čo robiť nejakých 5 kíl...

ajka20
13. jan 2014

@loginout vlaknina je super kúp si určite pomáha pri vypráz... a nezješ toho tolko ako zvykneš

bique
13. jan 2014

@m.i.r.i ono asi naozaj zalezi aj od veku a metabolizmu...predsa 20 rocnym spaluje inak ako 30 😉 mna to zatial neodradza, lebo sice cm ani kila neubudaju, ale aspon to zacina mat nejaku formu a zvysuje mi to kondicku 😀 dnes som si dala pauzu, predsa aj sval a telo potrebuje zregenerovat, mozno tu je problem 😕

m.i.r.i
13. jan 2014

@bique tiez si myslim, ze uz v 35tke neschudnem tak rychlo 🙂 A aj ja som mala z toho jediny dobry pocit - ze kondicka sla velmi hore..prvy den svalovka neskutocna a vydrzala som asi 5 minut..a postupne odisla svalovka a aj som to krasne vydrzala..z toho som presne mala dobry pocit...ale potom ta depka, ze nic som nezhodila a ja taaak strasne chcem schudnut....

ajka20
13. jan 2014

@m.i.r.i vydržať, ako dlho cvičíš a menej papáš???

bique
13. jan 2014

@m.i.r.i skus mozno nejake ine cvicenie, nie kazdej moze vyhovovat prave tato kombinacia cviceni 😖 no a ked som mala 21, tak to islo ovela rychlejsie ako teraz v 31 😀 tak asi preto som prekvapena, hihihi 😀 a este som zabudla napisat, ze stale na poziadanie dojcim, takze tam asi bude este aj hormonalny ukazovatel stale 😒 lebo este stale nemam ani menzes 😅

dancul80
13. jan 2014

Zalezi na strave, nemam uz davno 20 ale za tyzden -1.8kg dole len 5 dni cvicim. Treba sledovat bielkoviny, sacharidy, tuky. Napriklad na www.stobklub.cz sa to da pekne hadzt do tabulky. Vynechajte vsetko z muky a sladke pojde to jak po masle 🙂

lucy56
13. jan 2014

ahojte aj ja sa pridavam cvicim jilian 4 den, zatial nic moc,len 30dayshred, cvicila som pred sviatkami, ale bohuzial vianoce su o jedeni a aj muz bol doma a to sa hambim pred nim poskakovat,ale ako nastupil spat do prace a mame s malym nas rezim tak stiham aj cvicit, dufam ze sa zdyvim brucha a z bokov potrebujem dat tiez dole, zatial cvicenie ok, prve dni svalovka ale uz pohoda,dnes som celkom s kludom odcvicila,ale vzdy pri 8 minute umieram a potom sa nejako zmobilizujem a dam to dokonca

bique
13. jan 2014

@dancul80 ahoj...muku som vynechala uplne, aj sladkosti, papam vlocky, ovocie doobedu, obed ryza alebo zemiaky, zelenina a ryba alebo chude maso, olovrant jogurt a vecera zeleninovy salat s chudym masom al. rybou...cvicim az po 20,00 vecer, skor to kvoli drobcovi nejde a po cviceni este dam nizkotucny tvaroh cca 150g...stale dojcim...stravu myslim, ze mam ok, pohybu tiez dost, tak fakt neviem...skusim este tu tabulku co si sem pridala...predtym som cvicievala aj v posilke aj bodystyling, taeboo ci pilates...o strave toho celkom viem...tak preto som z toho prekvapena...skusim pauzovat, mozno to bude chyba ☹

m.i.r.i
13. jan 2014

@dancul80 ja nepouzivam muku vobec..chleba som vylucila..sladke som vylucila..mne strava len taka akoze zdrava, ktoru ja mam inak skoro stale nepomaha..musim cvicit.
@ajka20 ja teraz prave chcem zas zacat..cvicila som v septembri..1 mesiac, cely 30 days shred..strava upravena na uz spominane hore - ziadna muka, ziaden chlieb, ziadne sladkosti, alkohol...vela salatov, zeleniny, jedla som najneskor o 18;00 a vela vela vody....kazdy den Jillian...nezhodila som vobec nic..ani na vahe, ani na cm..nohavice rovnako tesne..absolutne nic..jedine zlepsena kondicia a prekonana svalovica...zaciatkom oktobra som bola na operacii ( brucho) a mala som si dat minimalne 2 mesiace pauzu od cvicenia a namahania sa, klasika po operacii..teraz boli sviatky, to som samozrejme vsetku zdravu stravu porusila, kedze kolaciky, kapustnicka s klobaskou a podobne, ved sa pozname...a teraz som zacala minuly tyzden najprv strava...prve 2 dni som si dala cisty detox so spirulinou...2 dni nic len spirulina a vela vody...a od 3 dna zas klasicky zdrava strava...robim si zeleninkove polievky, salaty, chude masko, cottage cheese a podobne....rano si davam ovocie..potom uz nie..ale este som nezacala cvicit, lebo zvazujem co robit..ci este dat sancu tejto Jillian a skusit to s tym,alebo ist do posilky a poziadat fitness trenera o program a este ma kamoska nahovara na bootcamp crossfit, k comu mam ale dost respekt tak neviem..🙂

dancul80
13. jan 2014

@bique mozno by som skusila rozdelit maso a prilohu a dokonca profi fitneska neodporuca ani mliecne vyrobky. Este by som vymenila poslednu veceru za salat s masom a tvaroh na obed? Ryzu/sacharidy pred cvicenim?

m.i.r.i
13. jan 2014

@bique no ja to mam veeeelmi podobne ako ty...aj strava aj to cvicenie..tiez vecer po 20:00 cvicim ked drobec spi..ale uz nejem potom nic...a tiez my sa celkovo zdravo stravujeme...obaja sme pritom s muzom tucnejsi jedinci, ale ja muku a cukor ani doma nemam...kavu sladim medom, cukor nedavam nikde, nepeciem kolace, nevyprazam, nekupujem udeniny..my len zeleninka, ovocie, chude masko, ryby, vsetko na prirodno, mam len olivovy olej, ani slnecnicovy nepoznam...ryza, zemiaky, obcas cestoviny....problem byva vacsinou sladke a pecivo, preto myslim,ze moj muz napriklad je pri tele..ja chlieb nejem skoro vobec ani normalne a sladke byva tiez kamen urazu, ale takto pocas "dietovania" ani kusok sladkeho veru...to je zaklad...
No takze ja mam stravu tiez pod palcom a viem presne co jest a ako jest..a nastastie aj moj muz je taky..ze nepotrebuje vyprazane rezne, segediny a mucne privarky a omacky a neviem co..aj maleho k tomu vedieme...dokonca sme boli jeden cas na raw strave...a to bolo tiez super..ale mame malo pohybu, sedave zamestnanie a to asi je problem najvacsi..preto hladam cvicenie co mi spali tuky, kedze cely den len sedim...

dancul80
13. jan 2014

@m.i.r.i ja mam posledne jedlo o 20 spat chodim po 22. Posledne jedlo by malo byt 2-3h pred spanim a to bielkovina so zeleninou - ja mam tuniaka so salatom, olivovy olej, balsamico

@bique skus tabulku, aspon zistis ci mas spravny pomer BTS

dancul80
13. jan 2014

Nemate malo bielkovin? Este mozte vyskusat ze sacharidy len do 14 zevraj potom uz telo nespaluje

monyz
13. jan 2014

http://www.martinus.sk/?uItem=163574 kocky, inak aj toto odporucam 🙂

kurce22
15. jan 2014

Baby chcem sa opýtat,ked odcvičim tri krat level po desat dní,čo mam potom dalej cvičit??dakujem

mondulka
15. jan 2014

AHojte mohla by som vás poprosiť o vysvetlenie čo a ako mám kolko cvičiť a kde tie cviky presne nájdem nemám čas to tu hladať a všetko čítať.Chcela by som začať cvičiť podla Jillian Michaels.Musím cvičiť každý deň kolko trvá jedno cvičenie atď.Ďakujem vám velmi pekne za info

7katka
15. jan 2014

ahojte, ja som tiez zacala 30 dnovy program, zatial level 1 a chcem sa spytat,ci aj vas boleli kolena a predkolenia neskutocne, nie ako svalovica, ale cosi ako reuma

kurce22
15. jan 2014

baby tak som sa rozhodla začat s Body Revolutions,ale nikde nemožem najst Workout 2.viete mi poslat link,alebo dat tip,kde to najdem??dakujem vam vopred

bambulka814
15. jan 2014

ahojte, xcem povzbudit vsetky, ktore zvazuju zacat cvicit...JILIAN FUNGUJE!!!! ja som zacala s malou dusickou 29.12 s tym, ze dam tomu mesiac a uvidim...mam 2 kg dole a 5 cm z brucha po 2,5 tyzdni, citim sa uplne inak, pevnejsia, krajsia...pre mna je jilian cisty dar, je to zadara, 25 min si viem najst aj pri 3 mini detoch, v pohodli domu a je to ucinne!

jem, ako som jedla, trosku vecer sa obmedzim, ale nic zasadne, pijem tie 2 l denne, ale toto vsetko a este ovela viac robila a NIC. teraz konecne po roku vysledky 🙂

proste, stala sa zazracna vec, moj metabolizmus sa nastartoval, zacal pracovat a moje telo spolupracovat. pre mna diety, alebo vynechanie peciva a podobne veci su nerealne, par dni so zatatymi zubami vydrzim a potom sa najem, neznasam to a tu mozem jest, co som jedla a chudnem.

ja som to cele nazvala "ozdravovaci proces", nie chudnutie, aby som nebola sklamana a vysledky jasne dosvedcuju, ze telo sa ozdravuje.

bnjf
15. jan 2014

ja som dnes skoncila prvu fazu Body revolution. mam upravenu stravu inak kocky skuste kaloricketabulky.cz. ja si vsetko hadzem do tabulky a ukaze mi kolko mozem este zjest. inak ked citam ze niektore nejedia vela a aj tak nechudnu tak prave to moze byt zasadna chyba. telo musi mat potrebny pocet kalorii aby fungovalo, spalovalo. len samo o sebe vam telo denne vyluci cca 1600 kcal. niekomu menej niekomu viac ale priblizne je to okolo tych 1600. takze tolko by telo malo aj prijat. ked chcete schudnut odpocitajte si cca 400 kcal. nie viac. ak prijmate menej ako 1600 telo zacne odkladat zasoby. budete jest malo ale aj to malo si telo odlozi "na horsie casy". takze papat 5 krat do dna v malych davkach a ziadne odriekanie. pritom jillian a pojde to 😀 pre info: jeden workout od jillian pomaha spalit 200-350 kcal.

luciasolcova
15. jan 2014

Ahojte kočice,chcem sa opytat ci Jillien ma aj aerobic video? dikičko

katka25m
15. jan 2014

@bambulka814 super gratulujem 🙂
co cvicic od Jilian?