Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Baby kde nájdem podrobne to cvičenie? level po leveli???
@nikki16 skús tu ,ked skočí cvičenie sú tam dalšie a dalšie levely
https://www.youtube.com/watch?v=VfkuK3mMowM@marfyy to ano.to potesi najviac 🙂 on tiež chodi fo fitka a stara sa o seba , tak jak by to vyzeralo keby sa ja spustim 😀 a este ked ja uz za tri roky 40 tku na krku a fakt nechcem este vyzerat ako nejaka teta 😀 ale teda volakedy som urobila trikrat tyzdenne par brusakov a hned boli tehlicky, tak teraz je to uz odost ťažšie ach jaj...no co, stara som uz 😀 ja som vcera tiez siedmy den ale uz z dvojky.ta ma aj dokonca viac baví ako 1 level aj ked teda s vyplazenym jazykom po kolena skoncim 😀 rozmyslam na jar mozno aj s behom by som skusila..aj ked teda to mi nikdy neslo..uvidime.dneska mam pauzu .drzim palce 🙂
Tak Dneska idem na druhý deň.. dúfam že zvládnem aj dalšie dni a neodradia ma bolesti kolien 🙂 Lebo Nato ako som ja necvičila skoro nikdy tak včera som fučala riadne :D
Ahojte tak uz som zacala aj ja mam za sebou 3 den z 1 levelu a svalovicu mam riadnu hlavne na lytkach - vasa skupinka ma velmi motivovala tak snad to nevzdam 😀
ahojte.viem ze ste tu uz vsetky rozbehnute ale smiem sa pridat? ja som este len dnes zacala a celkom sa mi to paci. a ak tomu dobre rozumiem tak kazdy level sa cvici 10dni? a upravili ste aj strawu zienky?ak ano tak ako? dakujem za odpovede
@sakura77 aj ja by som chcela na jar zacat bahavat, dnes nam sice navalilo tolko snehu tu v Alpach,ze sa nestihne roztopit do leta a to uz tu nebudem 😀 aj som rozmyslala , ze na to cvicenie si kupim bezecke botasky a nie fitness , ze by som ich vyuzila aj pri behani....ale tiez som nikdy nechodila behat, mozno ked som mala 17nast a to bolo hrozne davno.... nemam rada beh , ale asi je to o zvyku.... ale coby si bola stara, staras sa o seba , si peknucka , citis sa dobre a roky su niic.... 😉 ja sa uz neviem na tu 2 dockat... dufam,ze budem vladat.
@miushka13, @veraba jasne , ze sa mozte pridat, vitajte 😉 svalovicou si prejde kazda z nas. tie prve dni daju fakt , ze zabrat. ☹ aj mna hrozne boleli lytka ,dokonca vzdy ked rano vstanem tak ich citim. treba cvicit obuta.... ano kazdy level sa cvici desat dni.... ja osobne jem menej ale varit si sama nemozem , pretoze som na sezone v Rakusku ,tak jem co sefka navari na menycko. ale vzdy sa da spravit kompromis, napr. maso a salat , namiesto hranolkov.... sladke mi v poslednej dobe na chut moc nejde comu sa tesim... 😎 inokedy som musela mat kazdy den. vysadila som antikoncepciu a asi je to s toho, ze mi sladke moc nebere 😅 vecer sa snazim nejest ,ked tak rajcinu a mozarellu .... cottage cheese -rajcina.... pi vela vody a cajov....
baby poradte ..ono asi s tym vela nenarobim ale som 2mesiace po porode (klasicky) a cvicim s Jillian 2tyzden body revolution no iba kilo dole poslo ...mam takych 7kg od porodu ale nejde to nejako...len to ze kojim tak velmi nemozem s tou stravou robit..ako myslim jest zeleninu atd...este skoro nechcem aby maly mal nejake problemy keby som si dala zelenu fazulku a tak...aj hlavne nech ma ziviny ale neprezieram sa jedm v podstate aswi tak 3x denne a to uz po 6ej nejem ...islo dole zo mna skor tak z brucha ale ta vaha nic...no dufam ze o 2tyzdne ked budem pokracovat uz bude vidiet vysledok aj na vahe...
kočky, čo budeme cvičiť, keď skončíme 30 day shred? pozerali ste niečo? ď. L.🙂
tak dievčence ja som odcvičila prvých 10 dni 1 levelu a žiadne kilo dole :( iba po 1cm z bokov, zadku a brucha z čoho sa teším ale aj kilá by mohli ísť dolu 🙂
Je to normálne?
@marfyy dost mam prestudovane zaklady chudnutia ale uviest tn do praxe je trosku zlozitejse. ale metoda nejest po piatej alebo po siestej sa u mna osvedcila najviac. schudla som nou 6kg za necely mesiac. ale potom pqisli vianoce a uz to akosi neslo. a uz sa nakopujem mesiac. ale od zajtra idem opat nato.
baby, dnes končím 10 deň druhého levelu, potom večer hodím miery.... 😨 ...
ahojte, cvicila som v sobotu, a vcera takaaa svalovka na stehnach, ze az. Tak som si dala len par cvikov na hohy, stehna, a brusaky.
mna strasne pichalo v stehnach, az tak, ze som nedokazala pomaly ani drep urobit, ale zase som robila dost natahovacky, lebo som zitila, ze sa neviem poriadne ani predklonit, tak mam poskracovane svaly na nohach a chrbte
baby, ja asi robím niečo zle... ja svalovku vôbec nemám, za to pri tom cvičení fučím ako lokomotíva, potím sa ako somár v kufri, objem ide dole, ale svalovka teda žiadna... akurát ma bolia ruky, keď cvičia s tými činkami hore....(((
tak holky dnes som dala prvý deň z 3. levelu, mám dosť, je to mix jednotky a dvojky 😝 dosť s činkami a skákania, nestíhala som, ale to je v prvý deň, uvidíme zajtra... 😅

tak kočky, dnes 7. deň - 2.level, včera bola pauza, ale normálne mi to chýbalo, tak beriem činky a púšťam "masaker", už to vidím, aké bude všetky krásne do leta... 😎