Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@linibini ja tiez to iste hovorim co ty... hlavne ze cm idu dole, lepsie ako kg na vahe , ktore nie su vidiet na postave. vcera manzel , dneska kolegyna povedala , ze je vidiet ze som schudla. 😉takze supeer pocit. ja stravu , to co sefka da na tanier 😀 , ake je menycko , musim zjest... zajtra ze gorgonzolove cestoviny. 😠 ..to nie je mooc nizkokaloricke , ale tak co hadam vypotim... 😝 snazim sa vecer nejest ... sladkosti nahradzam ovocim,zeleninou. ja uz kasle m na vsetky diety, vyskusala som toho vela , vzdy len jojo efekt. ozaj sa len neprezierat a dat viacej pohybu a ide to . len clovek musi mat trpezlivost. 😖 tu v Rakusku predavaju v Spary ten humuss , to je len natierka nie ???? nikdy som to nejedla tak neviem , vyzera to ako natierka ... noo idem ja na tie kliky moje nestastne.... 😒
@sakura77 ahojcek marod.... . ☹ rychlo sa vyliec , nacerpaj nove sily a dobru energiu.... som myslela ,ze uz mas koniec 3 levelu. co mas chripku? uz som sa dockala , mne vcera muzicek moj povedal,ze je vidiet , ze som schudla. dneska jeho slova zopakovala aj kolegyna. tak ma to potesilo, ze som si dala kavu zo slahackou 😀 dufam, ze som ta trosku rozveselila. nebud smutna , ze si chora....Jillian na teba pocka 😉
@ynett tak to je krasne , ako sa ti podarilo schudnut, tie cm su dolezite.... ja na vahe nic moc . ale cm idu dole. neviem co mam cvicit po 30Days ,mam 3 level, 3 den rozmyslam , ze nieake kardio , nech viac schudnem.... potom ked zhodim budem posilovat... 😉 co by si mi odporucila. problemove partie zadok ,stehna ,boky.... 😠
@marfyy dakujem 🙂 Jillian má viac typov cvičení, našla som fajn stránku jednej baby, ktoré sa zaoberá či už jej cvičeniami ale aj inými ako napr Zuzkou light. Má tam aj popísané jednotlivé DVD od Jillian na čo sa sústredia. Mohlo by ti to pomôcť sa rozhodnúť. Ako som písala ja som zo Shred prešla na Ripped a potom na Body Revolution čo je 90 dnový program. Ten sa mi zdal fajn lebo sa to striedalo, jeden den sa posilovali jedny partie, druhý den druhé a tretí den bolo kardio. 🙂
link
http://mojetelo.blogspot.cz/p/jillian-michaels....
@marfyy ja som sa tiež rozhodovala podľa toho blogu a práve aj tá baba, ktorá ho píše ma nakopla, aby som začala cvičiť... ripped je vraj ako 30 D shred, tých 90 dní zasa po 30 D shred vraj začať od 3-4 levelu, lebo začiatok ťa bude nudiť... tak som si nakoniec vybrala 6w6p a neľutujem, je to hlavne na brucho... a cítim vždy pri tom všetky svaly, keď to cvičím.... papa
@linibini
@marfyy
Juj dievcence moje dakujem.zatial klop klop to vyzera na prechladnutie len.pijem milion cajov za den a hrdko uz neboli ale zato z nosa tecie no.ja verim ze za tyzden bude dobre.dufam teda ze sa to nezvrhne nejak.
Juj inak zavist ze uz tretí deň 6 cvicis..ja som mala parkrat pauzu po jednom dni tak som pozadu. Ale ja to daaaam.ake je toto, v pohode? Este som to nepozerala zatial.jasne ze na brucho adi vela a je tam nieco aj na zadok?
@linibini @marfyy keď mám pravdu povedať tiež som čítala od nej že v Body revolution treba začať až 3-4 level ked už je čo to s Jillian odcvičené ale musím povedať že ja som nepreskočila, išla som od prvého levelu a veru dal mi zabrať. asi záleží ako si kto vybuduje kondičku. ja som ju ešte nemala a keby som to preskočila tak ma 3 level zabije 🙂
Baby ja vás teda obdivujem... asi ste tu všetko taká omladina, či sú tu aj nejaké staršie? myslím po 40 tke? ja mám 40 a kedysi to išlo veru lahšie dole... 😒 tak pred 10 rokmi sa mi chudlo lahšie... ked si predstavím, že som mala o 10 kg menej... ach joooo.
ahojte baby, tak ja sa k Vám tiež veľmi rada pridám, začala som cvičiť 30 D shred, dnes 3. deň 1. levelu. Strašne sa mi to zapáčilo. Mám 167 cm, váhu 65 kg. Upravila som aj stravu. Moje problémové partie sú hlavne stehná a zadok. Už po 3 dňoch vidím, že začína miznúť celulitída. Len sa bojím, že keď budem takto cvičiť každý deň, naberú mi svaly, a hrúbka stehien ostane.Že či by nebolo lepšie dať niečo najskôr z váhy dole nejakým kardio a potom začať posilovať. Čo vy nato?Vďaka za každú radu.Inak moja cieľová váha je 58 kg.
@lenkadobova ako by si o mne písala len ja mám o 5 kilečiek viac :D a dnes mám druhý deň 30D shared 1.levelu. .. prišla som sem prečítať viac o tom čo a ako baby aké majú skúsenosti a motivovať sa 🙂 tak si držme palce a baby vám veľký obdiv ;)
@caly8 som rada že je tu takáto téma, baby sa tu môžu navzájom podporovať a motivovať,čo je veľmi dôležité. aj ty meriaš ako ja🙂
ahojte ja si vás už tu dlho čítam, a tiež som sa dala na jillian už ju cvičím 4.den. Mám 165 cm a 70 kíl. Potrebujem dať dole aspoň 10 kg . Stravujem sa zdravo už skoro mesiac a vidim už malé výsledky. Vlastne sa vás chcem spýtať či niektorá necvičí toto : http://uloz.to/xkWzVTu2/jillian-michaels-cardio... ??
Myslíte si že by sa mi mohlo podariť dať dole 10 kg do leta ? Dakujem
@lenkadobova ano meriam ako ty ale mám viac kiloo blee .. :D ja som pekne schudla ked som sa stravovala podla Mačingovej 6 kg dolu ..ale tak cez vianoce som 3 kg nabrala .. ale teraz so
om si dala znova pár receptíkov od nej plus ten pohyb a uvidííme 🙂
@caly8 to sme tu už minimálne 4, čo začínajú prvý level... ja som to cvičila aj minulý týžden, skušala som si treningy od Jillien- v sobotu som si dala dva-ráno aj večer jogu, ale rátam si to až od utorku, kedy som začala vylučne prvý level. Predtým som cvičievala na spalovanie kalorii 10 minutový trening - 10 cvikov, každy po 1 minute... Pri Jillien mi vyhovuje, že kardio je vačšinou tak 30 sekúnd, to zvládam v pohode.... No dnes som išla už nasilu cvičiť, asi si dám zajtra volno po 3 dňoch... 😖 Držte sa 😉
@caly8 ja som tiež držala po prvom tehu 90 dňovku, ale trpela som hladom, hlavne tie ovocno zeleninové dni, ale pravda je že kg išli rýchlo dole, ešte som cvičila popri diete taebo, a rýchlu chôdzu.Ale potom prišlo druhé tehu,a nejaké kilečká ostali,a hlavne roztrasené telo.Teraz chcem chudnúť rozumne a hlavne natrvalo. Stravu som upravila už koncom januára, to som mala 67 kg, takže dve kg za dva týždne je celkom fajn.
@timka25 ahoj, do leta 10kg sa Ti určite podarí dať dole, keď sa budeš snažiť. Aj máš svalovicu po4.dni?ja mám hroznú, a to mám 3 dni len odcvičené. Najviac na stehnách, ledva po schodoch chodím 😀 Aj si upravila stravovanie, či len cvičíš? Držím palce, aby si bola na leto krásna 🙂
@lenkadobova ano mam na stehnach ale aj na rukach 🙂 to cvičenie sa mi velmi zapáčilo 🙂 zmenila som stravovanie , nejem absolutne ziadne sladkosti namiesto toho si dam ovocie velmi som si oblubila ananas i ked je trosku drahi ale nevadi ...pecivo jem iba na rano a obcas ovocie ...desiata jogurt alebo ovocie , obed zjem vsetko co mame doma len v malom mnozstve ...vcera bola pizza tak iba velmi malo a na veceru si davam bielkoviny zo zeleninou ...ja som pred dvoma rokmi takto schudla zo 79 na 65 ...dlho som si to udrziavala ale som to nejak pokaslala necvicila som jedla soms vela sladkosti na veceru pecivo tak som mala teraz na vianoce 74 kg .no a uz od januara co sa zdravsie stravujem mam 70 ...mimochodom este nemam dieta 🙂
@timka25 tak to si krásne vtedy schudla 14 kg,paráda.Tak to máš overené, že sa stačí zdravo a pravidelne stravovať, k tomu pridať pohyb a ide to.Inak ja sa tiež stravujem veľmi podobne ako ty, vyhodila som cukor, keď tak použijem medík, pijem zázvor s citrónom, čistú vodu, ale aj kávu 2x za deň, to neodolám, pečivko už len cereálne, aj to hlavne ráno, pohánkovú kašu s ovocím a ľanovým semienkom si dám tak 3x do týždňa na raňajky, to chutí aj deťom. Dnes som si robila na obed palacinky z ovsených vločiek s tvarohom, a boli fajn. Dnes už mám svalovicu menšiu, tak večer idem nato, ja cvičím vždy o siedmej, a potom už len sprcha, uložiť deti spať a do postele,aby som už nič nejedla 😀
@lenkadobova aj ja pijem 2x kavu za den 🙂 ja som na obed zjedla dva tvarohove gulicky trosku s lekvarom , neskor si dam jogurt a na veceru som si uz pripravila kur. prsia so sampionmi urobim si k tomu cinsku kapustu s redkovkami ...a inac ked mas silnu menstruaciu tak aj vtedy cvicis ? Ja som dneska dostala a velmi ma boli brucho, neviem si predstavit ako budem cvicit
@ynett ano , uz som to pozerala...su tam 4 levely, kazdy sa cvici 6 dni v tyzdni.... asi sa dam na to. 😉 ... dneska som si fajn zacvicila...a pri kazdej kvapke potu som si vycitala to ,,valentinske 😀 ,, co som dneska zjedla.... tusim sa mi z 30 day zdal ten druhy level najtazsi.... trojka sa da aj ked su tam niektore cviky ktore moc nemusim.. 😒 .. ty cakas babatko? , prve???? gratulujeem.... 😅
@marfyy hej cvičila som aj ripped. mne sa celkovo páčia cvičenia od jillian. i ked je pravda, že pri shred a ripped ma posledné dni už nebavilo, kedže niekoľko dní za sebou cvičiš to isté. preto ma potešilo body revolution, kde sa tie dni striedajú 🙂 hej centimetre išli dole pri všetkých cvičeniach len neviem koľko lebo som ten papier vyhodila 🙂 ale ako som už písala vyššie po Shred, Ripped a nejaký možno mesiac Body revolution som schudla 7,5 kg a ľudia hádali 10-15 kg kedže to bolo vidieť. Takže naozaj tie centimetre ubúdali. Poznala som baby, ktorým ubádali úplne že brutálne ale ony podľa mňa strašne málo jedli a tým pádom si škodili. Radšej pomalšie a zdravšie. 🙂
dakujem veľmi pekne 🙂

@sakura77 ahoj kočena, chcela som ti dnes napísať, čo je s tebou.... 😒 tak sa poriadne vylieč,neboj, my ťa tu počkáme... ja dnes idem 3 deň 6w6p..... opatruj sa, papa