icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ciklamenka
16. feb 2014

@lucinocka ja s kolenom chodím na rehabilitácie, bolelo ma aj predtým.... ale pri 6w6p nie je tuším žiadny skákací cvik na kolená. Je tam jeden v lahu na zdvihnutých rukách sa skáče také roznožovanie ale to vlastne nemáš celú váhu na nohách, ten sa dá .... 🙂 ale je to makačka a má to až 37 minút. Ja to cvičím iba po 26 minutu, a mám dosť. Včera som mala normálne zimnicu večer ešte aj v posteli...

ciklamenka
16. feb 2014

@ynett ďakujem baby ste ma potešili.... cítim sa lepšie, ale už očakávam nejaké viditelné vysledky 🙂 síce sa nemeriam, ale mam také pasentné rifle, že na nich by som určite videla, keby povolili... 🙂

ciklamenka
16. feb 2014

@linibini no tak ten je brutálny, tie baby su nenormálne silné v rukách... ja ho urobím iba na chvílu - asi 4 opakovania 😀 a trasiem sa pri tom ako huspenina 😀

linibini
16. feb 2014

@ciklamenka ahoj, varím obed a robím tu kuki kuk.🙂 no ja som skúšala ale strašne ma pichlo v stehne, tak radšej eee... teraz cez víkend pauzujem, natiahla som si chrbát, bolí ma to, tak mám aspoň oddych.... počkaj, aké bude sexi mamičky na jar 😎

ciklamenka
16. feb 2014

@linibini ja to hovorím mužovi, že v lete budem aká herečka, ale smeje sa mi... aj ja som si volako včera natiahla medzi lopatkami, tiež mi to museli masírovať bylinkovými olejmi... asi si dam dnes volno 😉

nikki16
16. feb 2014

@marfyy No a včera som zase necvičila lebo som ráno o 7 odišla z domu a prišla domov až o pol 11 večer čo som bola najprv v škole ptm v robote a teraz som dneska taká oťapená že sa mi nechce nič. dokonca ani cvičiť som úplne zlenivela za ten týžden ale musím sa donútiť.. no Teším sa z tej váhy ale v cm je to stále rovnka ani o milimeter som sa nezmenšila ☹

marfyy
16. feb 2014

@nikki16 no tak to by sa ani mne nechcelo.... mas toho ozaj vela.... 😒 nic sa neboj , bud. tyzden hadam budes mat viacej casu ,tak dobehnes 😝 ja este 4 dni a konci 3 level 😀 dneska ma ale bolelo v lopatke, asi som zle spala v noci alebo som si ju presilila 😖

marfyy
16. feb 2014

@linibini waw tak makas dalej ....uzasne pokroky....to je ale kopu tuku fuc , ze ? 😀 ja tiez neviem ako budem zvladat Ripped, ale tak snad to nieako dam.... 😎 este 4 dni a mam KONEEC 30 Days Shred, kto by to povedal , ze to zvladnem 😉 zajtra si dam asi pauzicku , pretoze som cely den v robote, raz do tyzdna vzdy mam jeden den frei od cvicka 😉 som zvedava , ci nieco zmizlo od posledneho merania. 😒 ty mas problematicke skor brucho , ze ? ja zase zadok , stehna , boky 😠 nech sa dari , ahojcek 😉

marfyy
16. feb 2014

@ciklamenka to iste aj ja , od vcera vecera citim medzi lopatkami bolest, neviem z coho. ci s cvicenia ,alebo som zle spala .... dneska som myslela , ze to rozcvicim, no neviem ci som si este viac neuskodila.... 😔 auuuu

linibini
16. feb 2014

@marfyy 🙂 jj, brušeno, po dvoch cisárskych, pol roka by človek nemal absolútne cvičiť - kvôli jazve, tak som sa odhodlala keď mal Paťušo 13 mesiacov, som rada, že to brucho pretekárske zmizlo (už som sa cítila, ako v 5 mesiaci), ostatné hádam doladím do leta... super je, že človek vidí výsledky a to motivuje... Daj potom infos, ako sa ti pomenili miery po skončení 30 D, určite budeš sama prekvapená.... papa,pekný večer

ciklamenka
16. feb 2014

no ja zatial nie som nadšená z vysledkov, dnes sa mi zdalo, že rifle sú mi na nohy ešte tesnejšie ☹ to snád nie je pravda....
@marfyy

marcovka1
16. feb 2014

@linibini fuu tak ,ze pol roka nemozem cvicit??? 😕 ☹ ja som 2 mesiace po sekcii a minule ma jazva bolela trocha jak som poskakala 😅 a ja ze do leta budem modelecka 😀

linibini
16. feb 2014

@marcovka1 no neodporúča sa to,....( ani nič ťažké dvíhať, nadrapovať sa... ja viem, že pri dieťatku je to nereálne, ale treba dávať pozor...

linibini
16. feb 2014

@ciklamenka to asi budú svaly, ja som nezapla vysoké kožené čižmy...(

11motylka11
16. feb 2014

Babenky ,,,ktorý DVD mam kúpiť ???najlepsie ???http://www.gorila.sk/t/list.php?cat_id=1615&ref...

linibini
16. feb 2014

@11motylka11 nájdeš na youtube alebo na ulozto a nemusíš kupovať... ako chceš

11motylka11
16. feb 2014

@linibini jo som chcela stiahnuť z ulozto ale píšu ze musím dobiť kredit ???nerozumeim tomu ???

linibini
16. feb 2014

@11motylka11 ja cvičím z youtube, len si to vyhľadám a pustím, z ulozto som si stiahla 30D shr. level 3, nemusela som sa registrovať,len to trvalo, cca 20 minút...

lucinocka
16. feb 2014

baby, akurat som odcvicila ripped in 30 prvykrat..no parada, ovela lepsie sa mi to zda ako 60 DS, neni taka zataz na kolena, sice som mala bandaz ale neboli ma a leje sa zo mna paradne🙂) menim prOGRAM 🙂)

lucinocka
16. feb 2014

@11motylka11 stiahni si program na stahovanie z youtube..je to raz dva..a potom len skopirujes link z youtuba do programu a ulozis si video...ja som si tak porobila vsetky aj malej rozpravky tak taham

mon1001
Odpoveď bola odstránená
marfyy
17. feb 2014

@lucinocka ja tiez koncim v piatok 30 D a chcem ist na Ripped ... takze sa mam na co tesit??? 😀 😀

marfyy
17. feb 2014

@ciklamenka treba byt trpezliva.... neboj pojde to dole... 😉

lucinocka
17. feb 2014

@marfyy mne sa zdal ripped lahsi ako shred, teda ten week 1, co som vcera cvicila, a nejaky je taky rychly, proste som nemala pocit, ze dlho opakujem to iste cvicenie, a bum zrazu cool down, zletelo to rychlo 🙂

lucinocka
17. feb 2014

@mon1001 urcite:P zazracna vodicka nas zbavi kil a spevni kozu:P chod si robit reklamu niekde inde:P

dagmar15
17. feb 2014

Baby dnes začinam s vami :D dufam že mi to vydrži takže dnes 1x a prvy level .....stači mi to čo som našla na youtube alebo mate niečo lepšie? a každy level sa cviči po 10 dni?Vidite nejake vysledky a po kolko ste začli pozorovať prve uspechy? 🙂

kwetinnka
17. feb 2014

@dagmar15 tiez sa na to dnes chystam...a nechce sa mi celu skupinu citat od zaciatku tak ked budes mat nejake novinky...budem rada ak sa podelis 😀

dagmar15
17. feb 2014

@kwetinnka tak napodobne 🙂 aj ty daj vedieť 😉

kwetinnka
17. feb 2014

Aby som si bola na istom....tot je tren spravny leven 1

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8