Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Kočeny, dnes som sa dozvedela super novinku, konečne sa sťahujeme a asi už tento víkend 😀 tak sa teším, ani neviete ako! Dúfam, že si ale nájdem aj čas si ešte zacvičiť, budem sa snažiť. No asi budem mimo netu, kým si nenapojíme nový. Každopádne sa nejako budem snažiť nahlásiť výsledky....že ako mi to ide 😝 za chvíľu sa vrhám na Jill, dnes som ešte nemala na ňu čas a už mi akosi chýba. 😀 momentálne je to moja drogaaa 😎
@riamim no hlavne je, že si už s pohybom začala, ale tú stravu treba doriešiť! Ja som už na tom cvičení závislá a teraz si to idem zase odcvičiť! 😀
@zuzu188 Zuzka, no ty sa normálne nezdáš, super, mám radosť! 😎
@zuzu188 @kingstonka aj ja mám iba polkilové činky, ale rozmýšľam, že si kúpim nové 😉
@henrieta16 aj ja 🙂..nenormálne ma to cvičenie baví 🙂
Ahojte aj ja som zacala cvicit Jillian.citala som vase spravy ako super sa vam to cvici,tak som skusila aj ja.dneska mam odcvicene 4x a je to super.bavi ma to a pol hodinka ubehne ani neviem ako.som zvedava ako a kedy to bude na mne vidiet.hladala som doma meter aby som sa pomerala,ale sa prepadol asi pod zem. takze musim kupit novy a idem sa pomerat.strasne som zvedava.drzim vsetkym palce nech centimetre ubudaju
@zuzu188 niečo mi vrav 😉
@kattulienka super, že si sa pridala... ja mám už dnes 9x odcvičené, ešte zajtra posledný deň prvého levelu a ide sa na level č. 2. To cvičenie mi dodáva toľko energie a strašne sa dobre cítim, odkedy som začala. Je to super droga, nikdy ma cvičenie nebavilo, toto je super. 😀 držím palce aj tebe! Nech sa naše telo stáva pevnejším... cvičeniu zdar! 😀 😀 😀
tááááák.... 9. deň 1. levelu za mnou.... energie habadej 😀 ešte zajtra a ide sa na level č. 2 .... super to pocit!
TAK SOM TO SKUSILA 1 DEN 😨 KONECNE CITIM, ZE NIECO ROBIM....ZATIAL SA MI TO CELKOM POZDAVA....DUFAM, ZE UZ KONECNE NA NIECOM VYDRZIM.....POHYB STRASNE CHYBA 😅
BABENKY TIEZ STE MALI NA ZACIATKU TAKE STUHNUTE VSETKY SVALY ????????????????
@henrieta16
babule co ste odcvicili celu 1tku uz badat vysledky?
nemate konkretne link kde sa da video spustit?
@henrieta16 dobre to tá Jill vymyslela 🙂
@lisinka jasné, svalovka bola prvé 3 dni a potom to prešlo. Teraz to je brnkačka 😀 len treba pokračovať aj cez svalovku a nevzdávať to. Ja to poctivo cvičím každý deň a cítim sa super. 😉
@lucka127 cítim sa pevnejšia, určite po tom mesiaci aj cm padnú, ale treba vydržať! A potom sa do toho pustím znova... 😀
@zuzu188 chválim ju za to! Fakt ma ešte nikdy nebavilo to cvičenie tak ako teraz! Potom sa po mesiaci do toho pustím znova! 😉
@henrieta16 neviem či si to len nenahováram ale aj ja mám pocit že som pevnejšia hlavne na stehnách aj pri chôdzi dnes ma dokonca baby chválili že som schudla tak som im odporučila Jill a som hrozne zvedavá na ich reakcie ;) fakt sa cítim akosi lepšie odkedy cvičím
@henrieta16 tiež si ju zopakujem 🙂
@zuzu188 prosim mozes ma dostat do obrazu?: 😀
to su pol hodinove zabery? pretoze ja ma tri deticky + pracu a som rada ked sa 2x do tyzdna dostanem behat a na korcule🙂)maly spi cez den tak po 2x 1 hodka a starsi nam ide do skoly mladsia v skolke a drobec bude doma takze daku rychlovecku potrbujem🙂)
prosim mozes mji poslat link kde to anjdem?
Takže dnes docvičený piaty deň..vy už tu riešite ďalší level a ja som zatiaľ iba v polovici prvého 😢 ..no ale dnes neskutočná bolesť stehien a prsných svalov pri cvičení..a pritom cez deň žiadny náznak svalovky..ešte aj závažia som mala ťažšie 1,5 kilové kotúče z činky lebo svoje polkiláčiky som nemohla nájsť 😠 (v dome máme ako po výbuchu lebo dávame na celé prízemie podlahu)..no ale zajtra bude lepšie 🙂
Dievcata, ja odpadnem. dnes som dostala ponuku od trenerky (ktora ma za sebou dost uspesne zvladnutych fitness sutazi), ci nechcem ist na sutaz v kategorii bikiny🙂)
Krasne ukoncenie vecera....cvicenie s jil prijemna sprcha nohy na stol casopis mama a ja do ruky a pomaly zaspavat pri TV :D inak riadna irona ked sa snazim schudnut a zo schranky mi trci kopa kuponov do MCdonaldu :D no nekup ked je na to zlava 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎
teraz som objavila túto tému... super 🙂 ja 30 dňovku cvičím už po druhýkrát 🙂 dnes 4.deň z 2. levelu 🙂
@risolino a dari sa ti???
Babyyyy prispejte mi nejakymi receptikami pri ktorych popri cviceni nepriberiem......dakujeeem 😵

@henrieta16 Toto cvičím ešte len 3. týždeň, takže nejaké viditeľné výsledky zatiaľ nie sú a ja som vlastne cvičila stále, ale trochu iným štýlom. Výsledky by určite boli, keby som aj upravila stravu - hlavne vyradila sladké, ale s tým stále bojujem! 😀