icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
gromkaver
18. feb 2014

@kwetinnka ja sa podla macingovej snazim stravovat podla semaforu, a presne jej detex som myslela. po prvom porode som jej pisala mail a napisala mi, ze pri dojceni mi neodporuca detox, ale upravu podla semaforu. Ale maly uz ma 14mes., tak by som si ho uz asi mohla dat. Ked si spomeniem, ako krasne som zhodila kila v 2006, teda hlavne cm... hmmm. Si mi pomohla,. ked hovoris, ze maly je oki 🙂, dakujem

iwilion
18. feb 2014

@kwetinnka jej, a ako po prvom dni? cvicis len jillian alebo aj nieco ine?

lucinocka
18. feb 2014

@ciklamenka ked pijes stavy,tak sa necuduj ze sa ti vaha vrati nazad...stresujes svoj organizmus🙂 a ono si robi zasoby a tie raz dva vyuzije, ked mu dodas neskor viac jedla🙂 Treba papat vsetko a vyhodit len potraviny s vysokym glykemickym indexom /pecivo, muku, cukor../ potom to ma efekt...ziadne detoxy, diety a podobne kraviny nefunguju🙂
Cesta za trvalym chudnutim je beh na dlhu trat ale nevrati sa vsetko nazad+rezerva ako pri rychlych dietach🙂

lucinocka
18. feb 2014

organizmus treba naucit spalovat tuky..to sa nedeje za tyzden.. pri spravnom stravoavni, si nekor clovek moze dopriat sem tam aj nezdravu vec, lebo telo ju spali🙂

linibini
18. feb 2014

@tynamartina ahoj, super foto... ako dlho si cvičila a čo? ď.)

sakura77
18. feb 2014

Baby ja stale pauzujem...chora, usoplena a este aby nebolo.malo v sobotu som schytala zápal spojiviek. No dovi dopo.ja uz chcem skaaaaakať 😠

ciklamenka
18. feb 2014

@lucinocka tie štavy nepijem kvoli chudnutiu... je to zo zdravotných dôvodov a pri tom sa nehladuje... zavodňuje sa organizmus a vždy mi pri tom ustupia akekolvek problémy, je to pod lekárskym dozorom a je to len jeden krát do roka, niekedy dvakrát... 🙂

tinuska2011
18. feb 2014

@marfyy dakujem 🙂 veru konecne sama tomu neverim,ze som to docvicila,ked pretym som sa nejak nevenovala cviceniu,drzalo ma to vzdy len par dni a potom som sa na to vykaslala 😒 Dnes 2den Ripeed………
Uz ma dobiehas 😉 ty si uz tiez pod 70kg,vsimla som si…….. 😉 len tak dalej…….skoda,ze som sa hned nemerala,neverila som tym meraniam len som sa vazila a niekedy mi vaha nesla dole…….dufam,ze nas to bude drzat,co najdlhsie a dosiahneme nas ciel aspon 60kg 😎
Inak keby som niekdy nezhresila sama som bola na seba nahnevana!!!!!!
Cez vikend som sa napchavala pizzou,no az sa to hanbim napisat,ale nedaj si…….ach 😠
A to sladke si nevycitaj ja si tiey dam 😒ked je to pred cvicenim,tak sa vzdy utesujem,ze to aspon vypotim 😀

ynett
18. feb 2014

@ciklamenka ak pociťuješ únavu tak málo ješ 🙂 ja som to tak mala zo začiatku kým som sa stravovala na úrovni 1200 kcal denne, potom som to zvýšila na 1800 kcal a už som nebola unavená a i tak som chudla 🙂

tinuska2011
18. feb 2014

@gromkaver dakujem 🙂 nejak speci dietu nedrzim nato sm ja neni…….obmedzila som biele pecivo,dam si bud cerealne alebo tie polystirenove chlebicky,snazim sa papat viac zeleniny,ovocia,vela pijem hlavne cistu vodu,obmedzujem sladke a ked si dam,tak sa snazim doobeda alebo pred cvicenim a hlavne nechcem jest po 17-18hod.to sa snazim dodrzat aj ked zo zaciatku ma triaslo od hladu 😀 obed papam normalne to co navarim len si dam viac zeleniny a nie vyprazane…….snazim sa tak obmedzovat hlavne neprejedat sa,ale niekedy sa to neda zhresim,dam si,potom mam vycitky,tak si zacvicim……..
ty kojis,tak to sa nejak nemozes obmedzovat alebo vymyslat z nejakymi dietkami,ale cvicenim nic nepokazis 😉

vrabciatko
18. feb 2014

@hope28 to ti poviem až po ukončení 3. levelu 😉 . Neviem, nevážim sa ani nemeriam priebežne. Radšej sa nechám, dúfam, že príjemne prekvapiť. Na rifliach cítim, že pás je volnejší, čož je u mňa dobre, lebo ja som typ postavy, nohy tenké, brucho veľké 😀

lucinocka
18. feb 2014

@tinuska2011 ja mam tiez ciel pod 70 a az potom druhe tehu 😀 dufam, ze to nenatiahnem na 10 rokov 😀

tynamartina
18. feb 2014

@linibini Ahoj to je po 30 day schred, dala som ho 2x, takže po 2 mesiacoch -7kg , prsia -5cm, pás -10 cm boky -8cm stehno -5cm. Ale teda ešte mám čo robiť, som odhodlaná pokračovať aj keď váha je ok len treba riadne spevniť po troch deťoch🙂

ciklamenka
18. feb 2014

@ynett to hádam nie.... teraz som sa trochu zotavila ako som 2 dni necvičila, tak ma tá bolesť povolila ale skôr mi to príde ako alergia, lebo ma aj svrbia oči... a pritom večer nemôžem spať... do 01.hod som hore... to nebyvalo, ja som odkvecla aj o 21.30 hod a teraz už pár dní sa len prehadzujem, žeby to tým cvičením?

marfyy
18. feb 2014

@tinuska2011 si taka ista ako ja... 😉 ani ja som neratala s tym , ze ma to tak chyti , ze budem takto cvicit a hlavne ze tie vysledky v cm sa ukazu v minusovej podobe. ...som cvicievala davno na stacionarnom bicykli , bez efektu ... som zvedava ci islo nieco dole od druheho levelu. vaha aj mne neukazovala ziadne zazraky. teda ani doteraz neukazuje...ale uz nevidim aspon tu 7micku... 😉 aj ja by som chcela ist na tych 60kg, ale to bude este dlhy boj . 😠 .. snad mi cvicenia s jill k tomu pomozu 😀 ani ja sa nieako neobmedzujem v strave, obed co je na menycko, aj sladke si niekedy neodopriem ,aj ked sa snazim obmedzovat..... vecer tiez od tej 17/18 hod. nejem..... uz mi to tak vyhovuje. citim , ze uz mam stiahnutejsi zaludok , co je dobre znamenie. aspon som neni jedina ,co ma vycitky , ked nieco zo stravou pohnojim, ako ty s tou pizzou cez vikend. 😒 😀

linibini
18. feb 2014

@tynamartina super, ja som ukončila pred týždňom 30D shred, cm super dolu - 12cm pás, boky -7, stehno -4cm... teraz som si dala 6w6p - som na druhom týždni, tak o týždeň sa zmeriam znovu a uvidím...

tynamartina
18. feb 2014

@linibini tiež máš pekné výsledky, ja tiež teraz cvičím 6w6p ale len 2 deň aj ja som zvedavá ako to pôjde ďalej 😉

gromkaver
18. feb 2014

@tinuska2011 tak to je parada, ja milujem zeleninu, je v mojom jedalnicku veeelllaa 🙂, pijem iba vodu a caje a necukrim uz X rokov, ale od porodu mam problem so sladkym, teraz som ho vymenila za susene ovocie, to je jedina vec s ktorou mam problem ☹, ja ked nakojim, tak mam vzdy chut na sladke ☹, pecivo jedavam graham, soja ale vidis, musim kupit tie kukuricne chlebiky... joj, si mojou velkou motivaciou 🙂 este raz GRATULKA

ynett
18. feb 2014

@ciklamenka no teoreticky môže, mne sa to síce tak neprejavovalo, ale ked som začala cvičiť a málo som jedla tak som padla každý den o osmej večer a spala som ako zabitá. potom som to dvihla a bolo oka. ja som používala stránku www.myfitnesspal.com a prečítala si tam dosť diskusií, a aj o TDEE a tak som zdvihla objem kalorii, a fungovalo to. spokojnešia, bez nervozity od hladu a únavy a aj tak som chudla. je to všetko v angličtine.

kwetinnka
19. feb 2014

@gromkaver ja som citala na jej stranke...ze to co sa vyplavi do krvi je mizive nic..inak by som do toho nesla...predsa len maly ma len 3 mes.
@lucinocka nento bol hlavne o zmene stravovania...trochu ma to nastartovalo...a tie jedla boli dobre,a nedrasticke...nebol to detox v takom tom spravnom zmysle...ako ked mas detoxy kde mas pit len vodu alebo stavy...to nieee..to nieje nic pre mna 😀
@iwilion zatial len to,velmi ani ine nestiham...som rada ze si najdem tu pol hodinu,a este neviem ci mam diastazu alebo nie..ak by som nemala tak idem na cviky na brucho..co mna trapi po porode najviac.Aj si sa odmerala?
@gromkaver kup si radsej ryzove,nie kukuricne..a ja si myslim ze tam je energeticky prijem velmi podobny s pecivom.A mame podobny problem sladke...ja sa najem ale proste mi nieco chyba,tak podla vzoru macingovej si dam orechy slivky,alebo jogurt s medom..a trosku ma to uspokoji

dagmar15
19. feb 2014

@marfyy
@marfyy mám za sebou 2 dni cítim sa fajn aj napriek tej hrooooznej svalovici ...dufam že čosi zhodim že necvicim nadarmo ...aj stravu som trochu podmienila ...🙂takže čakám výsledky

bubulacka
19. feb 2014

Baby možem sa spytat, je toto cvičenie vhodne aj pri bolestiach kolien? Dakujem

audiova
19. feb 2014

@marfyy veru nič.akurát sa mi zdá že pri kolene mi nabehol sval 🙂 ja to nechápem,cvičím ako blázon,snažím sa tie ťažšie s tou tmavovlasou,akurát kliky robím ženské.tak uvidím ako to pôjde ďalej po ukončení skusim ten riped,ešte si ho musím stiahnuť

ciklamenka
19. feb 2014

@ynett dakujem ti za info a za radu...

gromkaver
19. feb 2014

@kwetinnka ved predne, tiez som sa opat preorientovala na susene ovocie, od 2006 som sa celkom dobre nastavila na zmenu stravovania, ale ani sus.ovo, ani mes ma neuspokoji a dokonca ani cokoladove kosicky so susenym ovocim (tiez z jej knihy), normalne sa zo mna stala "horalkaren" 🙂 ... nic, pripojim to cvicenie, ja som JM cvicula uva 15 dni, lebo sa mi porobili hrce po nohach (erytemy) a to aj 2-3 tyzdne rrva kym sa to zahoji, ale musim a dakujem za podporu, napisem za dva tyzdne ci islo nieco dole 🙂...

lucinocka
19. feb 2014

@bubulacka nie, ja som problemy nemala a teraz cvicim s bandazou a natieram konskou mastou ako ma boli, len mi je luto prestat

marfyy
19. feb 2014

@audiova tak to mi je velmi luto.... ☹ keby cvicis prve dni ,tak ti poviem ,ze cakaj ,pozitivne vysledky sa dostavia ....no a mas nieaku nadvahu alebo chces len spevnit?aj ja chcem ist na Riped. ja na vahe nieake tri kg , viac nie . som zvedava , v piatok koncim 30 D ,tak sa zmeriam , ci islo nieco dole za tych 10 dni.... no neviem , mozno by si mala viac kardio cvicit, snad to viac pomoze. 😒

jaruska6
19. feb 2014

@tynamartina ahoj a upravila si aj nejak stravu?

marfyy
19. feb 2014

@tynamartina waw uzasna premena.... krasne si si sformovala postavu... takze si dala 30Day Shred po 2 krat? ja v piatok koncim 3 level , neviem ci mam ist na Riped alebo to dam este raz . co by si mi odporucila?

audiova
19. feb 2014

@marfyy ja už by som ani nemusela schudnúť mám 170/61kg ,len spevniť