Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@dolly3 áno : -1,3 kg dole na váhe, ale hlavne centimetre išli z pása - 2 cm , boky - 3cm , ostatné - 1cm.a to za 10 dní. ja keď som chudla len úpravou stravy, tak váha išla dole, aj ostatné miery okrem môjho brušiska - to išlo dole minimálne - preto som sa dala na cvičenie, že pri Jillien idú dole miery všade.
@tynamartina velmi pekny vysledok ...za aky čas sa ti to podarilo,,,,,a čo dodriavaš okrem cvičenia
@24marica ahoj to je za 2 mesiace zo 30 day shred, + obmedzila som sladké , večer len zeleninu a bielkovinu.
baby ako sa cvici ten ripped? nech viem ci sa mi oplati stahovat 🙂
http://evonegin.blogspot.sk/2013/09/jillian-mic...
@lienka2. Toto som nasla
Tak prvý deň rappid zamnou. Moje výsledky z 30 day shred sú
pas - 3
boky - 5
váha 1 kg ( no mohlo to byt aj lepšie ale už trénujem nejesť po 18 hod :-P ) ale na váhe nemusím ani tak dávať dole som vysoká
No možno by boli výsledky aj lepšie ale som sa nemerala od začiatku ale asi v polovici 2 levelu .
Uvidime ako to pojde pri RAPPID
Ahojte kde
Sa to da pozriet pripadne stiahnut
@linibini som rada ,ze si sa tak rozhodla.... vacsia zabava ze ?aj precvicenie tela a super cviky...co myslis, ja som mala vcera nechcene volno od cvicenia 😒 , ako kazdy utorok , bola som cely den v robote ,nemohla som cvicit.... 😠 mam po odcviceni 6 dni si dat znovu pauzu , alebo staci , ze som si ju dala vcera?s dneskajskom budem mat odcvicene 4 dni Rippedu.
@lucka654 neboj sa nic . tie hnusne kila urcite zmiznu, aj ked to bude chvilu trvat. jooj tak to mi je luto, ze sa da z liekov tolko nabrat. .jasne , potom mi posles foto 😀 , ked sa na to budes citit. 😉 ja tiez nedrzim ziadnu dietu, snazim sa jest menej , zdravsie.ale vela toho nezmozem , kedze som v zahranici , tak zmusim zjest co sefka navari na menu, ako napr. dneska kaloricke cestoviny 😀 to zase budem fucat pri cviceni 😝 vecer od tej 17,18 uz nejem....sladke obmedzujem , no niekedy si dam. vaha mi moc nejde dole ,ale cm dufam, ze idu 😀 nech sa dari 😉
@lienka2 week 1 z Rippedu ma 37 minut ....ale na zaciatku tam rozprava par minut o vsetkych 4 tyzdnoch , co sa tam bude cvicit,na co sa mame pripravit. takze asi 3 minutky dole .... mne sa to cvici velmi dobre. lepsie ako shred ale trosku narocnejsie... zatial som len pri prvom tyzdni , takze dalsie tyzdne som nepozerala.su tam zaujimave kardio cvicenia ,take hopsacky 😀
Ahojte baby cvičim podla youtube a včera mi na cely den vypadol net...takže som vynechala vadi to nejak vyrazne ? :( som v 1levely dneska som mala mat posledmy den 1 levelu ... :(
Ahojte, smiem sa pridať aj ja? Veľmi rada by som zhodila nejaké to pár kilečiek......... Ach....no trápim sa čo vám poviem. Neviete mi poradiť kde by som si stiahla video. A ako to funguje? Ďakujem.
Ahojte 🙂 v utorok som začala aj ja 🙂 teda dnes to bol 4.den 🙂 velmi ma to bavi 🙂 cvicenie ubehne rychlo, no nie je to vobec lahke :D poriadna makacka si myslim 🙂 ja si pred cvicenim davam este polhodinu na orbitreku 🙂 co sa tyka stravy, ja som vylucila vsetky sladkosti a snazim sa vyhybat bielemu pecivu a vyprazanym jedlam 🙂 jem 5-6 krat na den 🙂 mensie porcie, ale pravidelne 🙂 tak dufam, ze po 30dnoch uz budu nejake aspon malicke vysledky, aby ma to motivovalo pokracovat 🙂
velmi ma motivovali fotky, ktore ste sem hodili a taktiez vysledky, ktore ste dosiahli 🙂 dufam, ze aj mne sa to podari 🙂 len si dnes musim zmerat miery, uplne som na to zabudla 🙂 cviceniu zdar!!! 🙂
Baby maam za sebou 12 dni a kilo a pol dole ale samozrejme som obmedzila aj stravu,takže motiváciu mám a makam ďalej ;)
juuuj paradne to cvicenie s tou Jill 🙂 ja mam za sebou momentalne 6dni Levelu 1 shred a citim sa skvelo, uz aj badam nejake zmeny na mojom bruchu, ktore po cisaraku nie a nie dole... ale co ma najviac tesi je, ze sa mi upravila zlata zila, kt. mi robila starosti od tehotenstva... ziadne masticky nepomahali a teraz co civicim este necely tyzden, tak uz ma neboli a aj sa stahuje - som nadsena! tesim sa az sa pomeriam po odcviceni prveho levelu 🙂 (dam info) snazim sa nevynechat ani jeden den, rano vstanem o siestej ked este vsetci spia, zacvicim, skocim do sprchy a cely den je taky lepsi.. 🙂
Ahojte, ja som začala pred 2 dňami... uuuuuf, fučala som jak lokomotíva a včera som skoro spadla z nôh ráno 😀 moja kondička je na vysokej úrovni, kedže som nabrala cez tehu polovicu pôvodnej váhy a možno aj trošku viac 😠 už som cez 10 dala dole..ale držím prísnu dietu a darí sa mi, pretože sa na seba nemôžem dívať...predtým som mala podľa meraní len 7kilo tuku z celkovej váhy..teraz, hmm.... sa to na mne len tak hompála, keby som mala zadok prepolený zvisle, tak pri chôdzi tlieskam 😀 😀 😀 no a prosím vás kedy zmizne tá svalovica???
@mollyslips no ja som mala svalovku prve 4dni, uz 4.den to bolo ok, dalo sa to, ale tie tri prve dni som myslela, ze kazdy krok mi skracuje zivot... :D len vytrvaj, na piaty den uz si na svalovku ani nespomenies a cvicenie sa ti bude zdat podivne lahke... lebo telo a najma svaly si uz navyknu na ten pohyb a uz nebudu protestovat ;) drzim palce!
@mollyslips ja som mala svalovku na 3.deñ a tak do toho 6 dna. No při druhom leveli přišla zas -zapojené nové svaly.Ta bola ale omnoho miernejsia.Musim povedat,že před zacatim som bola velké antisportove nemehlo,takže som bola překvapena,že to vydržím a hlavne že má cvicenie asi prvý krát baví.Treti level bol pre mňa uz oddychovka a aj má najmenej bavil,nebol tam ten dobrý pocit po odcviceni.Teraz mám ukončeny prvý tyzden z Ripped in 30 a dobrý pocit sa vrátil.
Bože vodorovne som myslela 😀
@lubaska21 Už sa teším, keď mi to pôjde lepšie...leeebo už po pár minútach mám pocit, že dušu vyplujem... no treba zotrvať... myslím na svoje budúce ja, aké bude šťastné a pyšné na mńa 😀
@ajka_k ďakujem... a aké boli výsledky po ukočení 3 levelu? ak sa smiem spýtať, spokojná?

@salonka9 cítíš nejakú zmenu? 🙂