icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
dolly3
25. feb 2014

@salonka9 cítíš nejakú zmenu? 🙂

salonka9
25. feb 2014

@dolly3 áno : -1,3 kg dole na váhe, ale hlavne centimetre išli z pása - 2 cm , boky - 3cm , ostatné - 1cm.a to za 10 dní. ja keď som chudla len úpravou stravy, tak váha išla dole, aj ostatné miery okrem môjho brušiska - to išlo dole minimálne - preto som sa dala na cvičenie, že pri Jillien idú dole miery všade.

24marica
25. feb 2014

@tynamartina velmi pekny vysledok ...za aky čas sa ti to podarilo,,,,,a čo dodriavaš okrem cvičenia

linibini
25. feb 2014

@marfyy docvičila som ripped a ostávam pri ňom, väčšia zábava, pre mňa aj lepšie precvičenie celého tela, 6w6p už neee 🙂

tynamartina
25. feb 2014

@24marica ahoj to je za 2 mesiace zo 30 day shred, + obmedzila som sladké , večer len zeleninu a bielkovinu.

lienka2
25. feb 2014

baby ako sa cvici ten ripped? nech viem ci sa mi oplati stahovat 🙂

veraba
25. feb 2014

@lienka2 ja som to akurat studovala cvici sa 6 dni 7 den pauza ( ta pauza musi byt ) a potom ides dalsi level zatra tiez idem na ripped 😀 som zvedava.

linibini
26. feb 2014

@lienka2 ahoj, ja som po 30 D shred cvičila 6w6p dva týždne, ale dala som si od včera ripped a super, pre mňa lepšie 🙂

lienka2
26. feb 2014

@linibini
@veraba myslela som ako dlho sa cvici 🙂 kolko minutove to je ci je nejaka prestavka v cviceni..ja koncim shred tak rozmyslam co dalej..

veraba
26. feb 2014

Tak prvý deň rappid zamnou. Moje výsledky z 30 day shred sú
pas - 3
boky - 5
váha 1 kg ( no mohlo to byt aj lepšie ale už trénujem nejesť po 18 hod :-P ) ale na váhe nemusím ani tak dávať dole som vysoká
No možno by boli výsledky aj lepšie ale som sa nemerala od začiatku ale asi v polovici 2 levelu .
Uvidime ako to pojde pri RAPPID

brokolicka
26. feb 2014

Ahojte kde

brokolicka
26. feb 2014

Sa to da pozriet pripadne stiahnut

marfyy
26. feb 2014

@linibini som rada ,ze si sa tak rozhodla.... vacsia zabava ze ?aj precvicenie tela a super cviky...co myslis, ja som mala vcera nechcene volno od cvicenia 😒 , ako kazdy utorok , bola som cely den v robote ,nemohla som cvicit.... 😠 mam po odcviceni 6 dni si dat znovu pauzu , alebo staci , ze som si ju dala vcera?s dneskajskom budem mat odcvicene 4 dni Rippedu.

marfyy
26. feb 2014

@lucka654 neboj sa nic . tie hnusne kila urcite zmiznu, aj ked to bude chvilu trvat. jooj tak to mi je luto, ze sa da z liekov tolko nabrat. .jasne , potom mi posles foto 😀 , ked sa na to budes citit. 😉 ja tiez nedrzim ziadnu dietu, snazim sa jest menej , zdravsie.ale vela toho nezmozem , kedze som v zahranici , tak zmusim zjest co sefka navari na menu, ako napr. dneska kaloricke cestoviny 😀 to zase budem fucat pri cviceni 😝 vecer od tej 17,18 uz nejem....sladke obmedzujem , no niekedy si dam. vaha mi moc nejde dole ,ale cm dufam, ze idu 😀 nech sa dari 😉

marfyy
26. feb 2014

@lienka2 week 1 z Rippedu ma 37 minut ....ale na zaciatku tam rozprava par minut o vsetkych 4 tyzdnoch , co sa tam bude cvicit,na co sa mame pripravit. takze asi 3 minutky dole .... mne sa to cvici velmi dobre. lepsie ako shred ale trosku narocnejsie... zatial som len pri prvom tyzdni , takze dalsie tyzdne som nepozerala.su tam zaujimave kardio cvicenia ,take hopsacky 😀

lucka654
26. feb 2014

@marfyy no ja som si dnes dala jeden kalorický rezník a majonézový šalátik 😀 dnes mám pauzu v cvičení a zajtra idem na week2.som zvedavá aký bude 🙂

dagmar15
26. feb 2014

Ahojte baby cvičim podla youtube a včera mi na cely den vypadol net...takže som vynechala vadi to nejak vyrazne ? :( som v 1levely dneska som mala mat posledmy den 1 levelu ... :(

sakura77
26. feb 2014

@dagmar15 urcite nevadí, ja som si davala po 4 dnoch pauzu 😉 neboj noc, akurat si oddychli svaly

linibini
26. feb 2014

@marfyy vieš čo, ja si dávam pauzu hlavne vtedy, keď už nevládzem po celom dni s Paťom, alebo keď neskoro zaspí...a ťažkú hlavu z toho nemám 😉 takže uvidíš, ako sa budeš cítiť... a máš pravdu, väčšia zábava 😀

majkaa19
27. feb 2014

Ahojte, smiem sa pridať aj ja? Veľmi rada by som zhodila nejaké to pár kilečiek......... Ach....no trápim sa čo vám poviem. Neviete mi poradiť kde by som si stiahla video. A ako to funguje? Ďakujem.

ga8ika
28. feb 2014

Ahojte 🙂 v utorok som začala aj ja 🙂 teda dnes to bol 4.den 🙂 velmi ma to bavi 🙂 cvicenie ubehne rychlo, no nie je to vobec lahke :D poriadna makacka si myslim 🙂 ja si pred cvicenim davam este polhodinu na orbitreku 🙂 co sa tyka stravy, ja som vylucila vsetky sladkosti a snazim sa vyhybat bielemu pecivu a vyprazanym jedlam 🙂 jem 5-6 krat na den 🙂 mensie porcie, ale pravidelne 🙂 tak dufam, ze po 30dnoch uz budu nejake aspon malicke vysledky, aby ma to motivovalo pokracovat 🙂
velmi ma motivovali fotky, ktore ste sem hodili a taktiez vysledky, ktore ste dosiahli 🙂 dufam, ze aj mne sa to podari 🙂 len si dnes musim zmerat miery, uplne som na to zabudla 🙂 cviceniu zdar!!! 🙂

lucka654
28. feb 2014

@majkaa19 môžeš začať 30 Days Shred, ktorý sa skladá z troch levelov.Každý level sa cvičí 10 dní.Samozrejme začínaš levelom 1 🙂

dagmar15
1. mar 2014

Baby maam za sebou 12 dni a kilo a pol dole ale samozrejme som obmedzila aj stravu,takže motiváciu mám a makam ďalej ;)

lubaska21
1. mar 2014

juuuj paradne to cvicenie s tou Jill 🙂 ja mam za sebou momentalne 6dni Levelu 1 shred a citim sa skvelo, uz aj badam nejake zmeny na mojom bruchu, ktore po cisaraku nie a nie dole... ale co ma najviac tesi je, ze sa mi upravila zlata zila, kt. mi robila starosti od tehotenstva... ziadne masticky nepomahali a teraz co civicim este necely tyzden, tak uz ma neboli a aj sa stahuje - som nadsena! tesim sa az sa pomeriam po odcviceni prveho levelu 🙂 (dam info) snazim sa nevynechat ani jeden den, rano vstanem o siestej ked este vsetci spia, zacvicim, skocim do sprchy a cely den je taky lepsi.. 🙂

mollyslips
1. mar 2014

Ahojte, ja som začala pred 2 dňami... uuuuuf, fučala som jak lokomotíva a včera som skoro spadla z nôh ráno 😀 moja kondička je na vysokej úrovni, kedže som nabrala cez tehu polovicu pôvodnej váhy a možno aj trošku viac 😠 už som cez 10 dala dole..ale držím prísnu dietu a darí sa mi, pretože sa na seba nemôžem dívať...predtým som mala podľa meraní len 7kilo tuku z celkovej váhy..teraz, hmm.... sa to na mne len tak hompála, keby som mala zadok prepolený zvisle, tak pri chôdzi tlieskam 😀 😀 😀 no a prosím vás kedy zmizne tá svalovica???

lubaska21
1. mar 2014

@mollyslips no ja som mala svalovku prve 4dni, uz 4.den to bolo ok, dalo sa to, ale tie tri prve dni som myslela, ze kazdy krok mi skracuje zivot... :D len vytrvaj, na piaty den uz si na svalovku ani nespomenies a cvicenie sa ti bude zdat podivne lahke... lebo telo a najma svaly si uz navyknu na ten pohyb a uz nebudu protestovat ;) drzim palce!

ajka_k
1. mar 2014

@mollyslips ja som mala svalovku na 3.deñ a tak do toho 6 dna. No při druhom leveli přišla zas -zapojené nové svaly.Ta bola ale omnoho miernejsia.Musim povedat,že před zacatim som bola velké antisportove nemehlo,takže som bola překvapena,že to vydržím a hlavne že má cvicenie asi prvý krát baví.Treti level bol pre mňa uz oddychovka a aj má najmenej bavil,nebol tam ten dobrý pocit po odcviceni.Teraz mám ukončeny prvý tyzden z Ripped in 30 a dobrý pocit sa vrátil.

mollyslips
1. mar 2014

Bože vodorovne som myslela 😀
@lubaska21 Už sa teším, keď mi to pôjde lepšie...leeebo už po pár minútach mám pocit, že dušu vyplujem... no treba zotrvať... myslím na svoje budúce ja, aké bude šťastné a pyšné na mńa 😀

mollyslips
1. mar 2014

@ajka_k ďakujem... a aké boli výsledky po ukočení 3 levelu? ak sa smiem spýtať, spokojná?