icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
linibini
4. mar 2014

@kurce22 ahoj, mne to príde, že kardia je v rippede mene ako v 30D shred, skús Body revolution, ale to som ešte necvičila, som tiež len začiatočník.... alebo 6w6p, tam je kardia málinko

kurce22
4. mar 2014

@linibini dakujem

marfyy
4. mar 2014

@linibini no ved to je uzasne 😉 waw tolko dole si dala s pasu? krasne vysledky. Ripped sa mi cvici velmi dobre .... v nedelu som zacala druhy tyzden a citim dost brucho mam tam svalovku veru 😀 je v pohode, zapotim sa vzdy teda paradne a to ja milujem 😝 potom si dam osviezujucu sprchu a super pocit zo seba mam 😎 jedine sa mi zda ze tento week 2 je skor na brucho. ja sa budem merat po ukonceni week 2 , vaha tak isto stoji , ved som ti pisala . cm su dolezitejsie 😀

marfyy
4. mar 2014

@miki23 ja to iste , ked som zacala cvicit som mala 71 kg potom som takmer 2 kg priprala , tiez som bola s toho nestastna, chcela som skoncit s cvicenim , som myslela , ze to nema efekt 😒 je to tym ,ze narasta svalova hmota a ta je tazsia ako tuk . chvala bohu , ze som neprestala .... teraz mam 69 kg aj ked vaha strajkuje ,nejde dole moc, ja makam dalej , dolezitejsie su ubytky v cm. .... tak sa nevzdavaj , pokracuj, uvidis casom sa ukaze ze to dole pojde. aj ked zo zaciatku nie. 😀 vela stastia

marfyy
4. mar 2014

@lucka654 ripped si tiez neviem vynachvalit, zatial som len pri druhom tyzdni ale je skvely.... 😀

marfyy
4. mar 2014

@ajka_k tusim si pojdem prestudovat toho Mira Veseleho este raz. 😉 ... minuly rok som vsak skusala sa podla neho stravovat, sice som si potraviny nevazila , jedla som mensie porcie a pribrala som , no a potom som si tie porcie zvacsovala a zvacsovala 😀 😀 a bola som este viacej rozozrata....asi som nieco pokaslala.... 😝 mam 170 cm a 69 kg .... asi velku nadvahu nemam ale tak rada by som sa dostala na tych 60kg,63kg , ale ani to nemusi byt, ked budem spokojna v cm to je to najdolezitejsie a tie idu dole ,tak sa vahou nebudem trapit. pre mna je dolezite , ze som trosku disciplinovanejsia v strave , ze nehasim jedno za druhym... uz viem kedy som skutocne hladna 🙂 a to je velke plus. dufam,ze to pojde takto dalej. to je skvele , ze tebe sa tak dari . ano aj mne sa podarilo dve kg pribrat ,ked soom este len zacinala s cvicenim... uz som sa na to chcela vykaslat, ale som sa docitala , ze svalova hmota je tazsia ako tuk , preeto to priberanie. drzim ti moc palceky , nech sa ti dari pri chudnuti .

monikapd1
4. mar 2014

ahojtte baby, nejake rady na zaciatok pri cviceni?? vobec neviem cim treba zacat a ani kde to najdem

lusinda1989
4. mar 2014

@linibini 6w6p znamena za 6tyzdnov tehlicky cize je to cvicenie len na posilnenivabie brucha.

linibini
4. mar 2014

@lusinda1989 ja viem, aj som písala, že je to na posilnenie svalstva, ak už niekto nejaké má...🙂) 😉 tehličky na bruchu budem akurát potom, keď si naň naukladám kocky z Lega, no amen tma...

andreao
4. mar 2014

Ahojte baby... nasla som tuto skupinku... mozem sa pridat? som uuuuplny zaciatocnik... kde by som nasla info aspon v skratke o tomto druhu cvicenia?

monikapd1
4. mar 2014

@andreao ahoj aj ty zycinas? tiez neviem kde, co a ako

marfyy
4. mar 2014

@minikapd1, @andreao zacnite 30 Day Shredom od Jillian MIchaels.... stiahnite si cez uloz.to alebo na youtube najdete cvicenie - 30 Day Shred.... su tam 3 levely , kazdy sa cvici po 10 dni .... cize 1 level , 10 dni , potom prechadzate na dalsi... atd. nezabudnite sa zmerat , aby ste po odcviceni levelu mali motivaciu.... ziadny strach , toto cvicenie je ozaj efektne....prve dni bude svalovica, treba sa premoct a CVICIT 😀 vela uspechov.

ga8ika
4. mar 2014

@marfyy na zaciatku cvicenia si pribrala 2kg?? mne sa to stalo teraz tiez...a som nemohla uverit tomu, ake cislo som videla na vahe ☹ ....a zacinam mat strach a pohravam sa s myslienkou, ze Jillian prestanem cvicit....myslis, ze sa vaha po case vrati minimalne na povodnu??? 😒 😒 😒

martas77
4. mar 2014

baby nebolia vás kolená?

lucka654
4. mar 2014
martas77
4. mar 2014

mna teda riadne, cvičím obutá v teniskách hned od začiatku, začínam s ripped in 30, week 2...a teraz už 2 den pauzu, kôli bolavým kĺbom

andreao
4. mar 2014

@monikapd1 ano zacinam... len hladam nejake info o tomto cviceni, aspon na zaciatok, co a ako sa cvici, ci kazdy den...

marfyy
4. mar 2014

@ga8ika ano pribrala som a urcite nie zo stravy. bolo to zo svalov.... neprestavaj cvicit, u mna tie dve kg zmizli a zmizli aj cm co je podstatnejsie. ved nemame na cele napisanu osobnu hmotnost a ked ubudaju cm , to vidime a aj okolie okolo nas. prestala som sa vazit.... teda pokusam sa odolavat 😀 aj ked sa to niekedy neda.... no ked tam nie je sympaticke cislo , tak ma to trosku sklame 😠 tak obmedzujem moj ranny ritual 😉

marfyy
4. mar 2014

@martas77 vies co pri shrede ma kolena neboleli ,ale tiez som mala problem pri rippede prvy week ma tiez pobolievalo jedno koleno....teraz som na druhom tyzdni a preslo to . asi su tam cviky ,kt. zatazuju trosku kolena. 😀

bombulka200
4. mar 2014

ahojky 🙂 moje snaženie, aj vdaka cviceniu s JILL 😵

ga8ika
5. mar 2014

@marfyy Dakujem pekne 🙂 velmi si ma povzbudila 🙂

ga8ika
5. mar 2014

@marfyy este sa ta chcem opytat 🙂 ked si cvicila 30ds, cvicila si v tom case este nieco ine okrem toho? 🙂

veraba
5. mar 2014

@bombulka200 wau supeeer 😀 aj si mala upravenu stravu? a po 17 nejes? Lebo mne sa to nedari hlavne to 17 nejest ☹ a este raz super

bombulka200
5. mar 2014

@veraba jem aj o 19stej ak skôr nestíham 😉 a stravu som zmenila snazím sa jest zdravšie, menšie porcie, nejem mastne jedla, sladkosti obmedzujem ako sa dá a pijem viac vody, v albe mam recepty môzes pozriet mozno sa ti niečo odtial zapáči 😅

lucinocka
5. mar 2014

@martas77 ja som musela prestat pri 30DS level 2, kvoli kolenu, cvicila som s bandazou.. teraz som RI30 level 2, ale tie cviky napr. ked si akoby v kliku a skaces oboma nohami dnu a von vynechavam, radsej cvicim tu lahsiu verziou, ked pomaly jednu nohu a druhu pritahujes..proste tam kde velmi citim kolena, tak nahradim za podobny, hlavne aby som nestala na mieste🙂

marfyy
5. mar 2014

@ga8ika nie cvicila som len tu pl hodinku ....shredu 😉

marfyy
5. mar 2014

@bombulka200 waaaaw super premena 😀 gratulujem... cvicila si este nieco ine okrem jill, ked ano ako dlho denne ?kolko kg si schudla ?

luciao2
5. mar 2014

@monikapd1 ahoj youtube, jillian michaels 6pack 6 weeks, ja som to zacala pred par dnami a mam svalovicu uz druhy den 🙂, ale pokracujem dalej, do leta si chcem vypracovat postavu do plaviek 🙂, drzim palce 🙂

luciao2
5. mar 2014

@martas77 ano, vydrzat, a trochu zmiernit tempo, aspon u mna to pomohlo 🙂

martas77
5. mar 2014

no ja som min. rok začala aj skončila 30days shred,kôli kolenám,práveže si dávam pozor a niektoré cviky ani nerobím, potom som dala yoga meltdown, kombinovanú s abs killer, no a v septembri som si zlomila ruku, takže nič až doteraz :(