icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
cka
12. sep 2012

@lucky14 parada parada aj ja chceeeem...baby, uz nech je sobota, pride comp. Ja som si na cvicenie vydrankala krasne adidasy od muza, samo ze v akcii. halovky. A ked platil, hovoril, vies, ze ti kupujem topanky za 45e na dve hodky tyzdenne v telocvicni?? A ja ze viem, noaco 😀

cka
12. sep 2012

@zuzu188 videla som, videla. parada. chvalim, potom hod dalsie foto. 🙂

zuzu188
12. sep 2012

@lucky14 ja mám teraz nohavice veľkosť 42,ale v pohode oblečiem aj 40,len mi prevísa sadlo z brucha 😀...mám kúpené jedny 40-tky ako motiváciu 🙂...určite bude 🙂...ako tam Jill hovorí v jednom levely,že keď to vydržíme pôjdeme na jeans shopping 😀

majkaaaaaa
12. sep 2012

druhý deň z 1 levelu je za mnou 🙂 🙂 🙂

zuzu188
12. sep 2012

@cka ďakujem 🙂..ďalšie foto už bude hádam lepšie 🙂

zuzanat
12. sep 2012

ahojte, ja som pred chvilou docvicila, zvladla som to teda opat vecer....dnes sme boli vonku a zacalo prsat, tak som si aj paradne zabehla s kocikom 😀

lucky14
12. sep 2012

@zuzu188 Urcite budu lepsie....slubuje to aj Jillian tak a jej predsa verime vsetky. 😀 Kiez by som ja obliekla 40tky. Som rada ze sa zmestim do 44 a ze uz nie som v nich naplieskana. 😉

lucky14
12. sep 2012

@zuzanat Jej super. Dalsi den mas uspesne za sebou. Ja veru vecer na cvicenie nemam silu. 😒 Si dobra. 😀

lucky14
12. sep 2012

@majkaaaaaa Ahoj. Ako sa citis po druhom odcvicenom dni? Aj si mala svalovicu? Ja veru ano. 😉

ervenka
12. sep 2012

@miriem stahovacim pasom neverim. 😖 Neviem ako velmi si bola obtiahnuta, ale tu co dostat su dost tuhe a zeny sa potom stazuju na stiahnutu branicu= nemozu normalne dychat a v extremnych pripadoch deformovali rebra...

majkaaaaaa
12. sep 2012

@lucky14 nooo rano svalovka na stehna a hlavne na ruky 😒 dnes som uz nevladala 😀 dufam ze zajtra to bude lepsie...

lucky14
12. sep 2012

@majkaaaaaa no ja mam neuveritelnu na vnutornych stehnach a zadku. ... sadam si s velkou bolestou....tiez dufam ze casom sa to spravi. Ale to ze boli znamena ze sme cvicili poctivo a telo dostalo zabrat. 😀

miriem
12. sep 2012

@ervenka No ja som sa stiahla tak, aby to bolo pevne, ale zasa nie aby som si ublizila. Dychat som mohla v pohode. Tiez mi to pride skor taky marketingovy tah. Akurat co to pomaha, tak podla ma na zavinovanie maternice, ale urcite nie na zmensovanie bruska- to treba posilnit cvicenim.

majkaaaaaa
12. sep 2012

@lucky14 a ty uz ako dlho cvicis?

zuzu188
12. sep 2012

@lucky14 časom to z nás všetko zlezie a budeme kočice 😀

lucky14
12. sep 2012

@majkaaaaaa Zacala som vcera ako Ty. 😉

zuzanat
12. sep 2012

@lucky14
@majkaaaaaa ja som mala prve dni taku svalovicu, ze som ledvy vysla po schodoch, bolelo ma uplne vsetko, ale preslo to 😝

ervenka
12. sep 2012

@miriem tu sa to nerobi fyzicky. Nic si na brucho davat nemusime, a napr. mne sa zavinula pocas prvych 5 dni tak, ze bola vo velkosti pred otehotnenim.. Myslim,ze to najviac ovplivnuju hormony... Ale to by bolo na dalsiu debatu o zavinovani... Vratme sa pekne ku cviceniu 😉 Cvicis Jillien? Aky si level?

ervenka
12. sep 2012

jaannuusskkaa Ahoj. Uz si rozmyslala do akeho dalsieho cvicenia sa pustime, ked dokoncime 30 day shred? Ci stale dookola toto jedno cvicenie?

zuzu188
12. sep 2012

@ervenka nemusíš cvičiť len 30 dňovku..Jillian má aj veľa iných cvičení

miriem
12. sep 2012

@ervenka Ja som este len na 1.leveli, zajtra 9 den. Ale asi ho budem cvicit dlhsie, lebo este stale nezvladam vsetky cviky ako ta cernoska 😀 Ako je mi jasne, ze to este dlho nebudem zvladat, ale obcas si musim dat kratku pauzu, aby som to zvladala. Takze dam si radsej dlhsie level 1, aby som potom nemala problemy v dalsom leveli.

ervenka
12. sep 2012

@miriem Ja stale cvicim ako Anita, lahsie formy cvikov. Obavam sa, ze po takej zatazy by mi koleno povedalo, "cau ja uz padam..." 😉

ervenka
12. sep 2012

@zuzu188 mas nejaky typ?

henrieta16
12. sep 2012

@baby124 toto nie je o počítaní kalórii, tak neviem čo sa tu rieši, mám teraz plno starostí, ale chodím si vás čítať, no nepáči sa mi to!

jaannuusskkaa
autor
12. sep 2012

@henrieta16 tak tak daj im :D mna hned odpisali 😀

henrieta16
12. sep 2012

@zuzu188 Aj mne su velke rifle a to som už viac ako týždeň necvičila, no už len čo sa nastahujem, začnem odznova
😀

henrieta16
12. sep 2012

@baby124 ako to nepatrilo tebe, ale videla som že si tam tiež komentovala že čo to sa tur ráta! 😉 a ako ti to ide?

henrieta16
12. sep 2012

@jaannuusskkaa to nepatrilo baby124 ale tým, čo tú riešia kalorie. Nech si spravia skupinu Mira Veselého! 😀

ervenka
12. sep 2012

@jaannuusskkaa nechcem otravovat, ale co budeme cvicit, ked dokoncime 30DS? JA by som poprosila aspon nejaky tip... uplne super by bol link
Dakujem

jaannuusskkaa
autor
12. sep 2012

@ervenka neviem ja sa chystam vratit na level 1 len preto aby som bola vo forme a nekysla.... 🙂