Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@ajka_k ja som stravu upravila už pred mesiacom a za ten čas som schudla 6 kg, ale bez akéhokoľvek pohybu (okrem behania okolo malej 🙂 cvičiť som začala až teraz a predpokladám, že tým sa zhadzovanie kg rapídne spomalí, ale nejak to neriešim, budem sa sústrediť hlavne na cm. ale predpokladám, že tých 6kg za 30 dní bol začiatok tvojho chudnutia, kedy to ide najrýchlejšie, alebo nie? lebo ja si neviem predstaviť, že by som ešte teraz vedela schudnúť tak veľa za mesiac. gratulujem, 38 kg je krásny výsledok 🙂))) a čo od jillian si cvičila po 30 days shred?
@adkat13 áno bolo to v začiatkoch. Keď sa telo zbavuje toxínov a prebytočnej vody ide to najlepšie. Teraz to ide veľmi pomaly, ale ešte mám nejaké kilečká pred sebou☹ Ja som prvý mesiac od začatia cvičila tak po 5-10 min ráno a večer (pár brušákov, drepov a tak)...a inak okrem dlhých prechádzok nič. Kedže som bola úplné drevo aj to bol pre mňa pokrok. Neverila som, že zájdem až tak ďaleko. Po 30 day shred som cvičila Ripped in 30, potom som si vyberala nejaké cvičenia ako Banish fat boost, No more trouble zones, Cardio kickbox a striedala to s levelmi a week-mi z predchádzajúcich cvičení. Teraz by som 6 kíl za mesiac už určite neschudla (max 2-3). A je pravda, že som v posledných dňoch akosi zlenivela, ale od pondelka idem zas "natvrdo".
@ajka_k no veď to, aj ja som totálna lemra, a tá ženská so mnou robí úplné zázraky 🙂 ja sa celý deň teším, že budem cvičiť 🙂)) aj keď, po 5 minútach ma to potom prejde 🙂 ale je to každým dňom lepšie a lepšie. len ma trošku demotivuje, že zatiaľ žiadne výsledky ☹ je to síce len 6 dní, čo cvičím, ale niektoré baby tu písali, že výsledky na sebe videli už po 4-7 dňoch. a mne sú tie sprosté rifle stále tak isto tesné ☹
@adkat13 určite je to aj o trpezlivosti a hlavne vypusť z hlavy, že chceš tak strašne schudnúť. Zameraj sa na to, že to robíš pre svoje zdravie..keď som mala obdobia, že "musím schudnúť", tak nešiel dole dlho ani gram. A poteším Ťa, po prvom týždni som ani ja nevidela žiadne výsledky..v 2. leveli už áno a tiež ak nemáš veľkú nadváhu, tak nečakaj hneď zázraky. a aj ja som sa každý deň tešila na cvičenie...a ten pocit po odcvičení stojí za to..
@ajka_k práveže mám veľkú nadváhu 😖 ale nevadí, vykašlem sa na to, nebudem sa tak sledovať a merať sa budem určite až po mesiaci, dúfam, že vtedy už niečo bude vidieť 🙂 ,máš pravdu, nemám sa kam ponáhľať, keď som doteraz mohla byť tučná 🙂))) a do leta určite budem taká, ako chcem byť 😀
@adkat13 naozaj to treba vypustiť z hlavy, správne nastavená psychika robí zázraky. Páči sa mi Tvoja posledná veta, správny pozitívny prístup. Výrok Mira Veselého: Chudnutie začína v hlave (sú v nej ústa) má viaczmyselný význam a toho sa ja osobne držím. Ciele si treba dávať (je to motivácia), ale reálne. Niektoré dievčatá by chceli schudnúť 20 kg za dva mesiace, chápem, kto by nie, ale keď už vopred viem, že je to nereálne, tak to zabíja akúkoľvek ďalšiu motiváciu. Radšej si dať cieľ nižší a byť potom príjemne prekvapená ako opačne.
@ajka_k stránku mira veselého mám prečítanú odhora aj zdola 🙂 a tiež s ním vo veľa veciach súhlasím. a radšej budem chudnúť pomaly a zdravo, ako schudnúť rýchlo a znova sa dočkať jojo efektu. nechápem tie baby, objavila sa tu jedna taká téma, že "potrebujem schudnúť 5 kg za mesiac". keby si videla tie rady, čo si tam dávali, že treba jesť iba jedno jedlo za deň - obed a okrem toho už nič. alebo že treba jesť celý deň iba zeleninu - po celý čas diéty. no na zaplakanie. ale bohužiaľ - takých je stále väčšina ☹
Ahojte je tu niekto kto dnes začína ?Rada by som sa k niekomu pridala? Baby a kedy to stíhate cvičiť?
ahojte. cvičíte niekto jillian tých 6 týždnov?? ako sa to cvičí, myslím, či sú tam aj nejaké prestávky alebo v kuse 6 týždňov? najskôr ma to nebavilo, no už teraz to je fajn, dúfam, že to dám ...ak niekto viete, napíšte, prosím vás...
@miriamka1111 a aj máš tie tehličky po 6 týždňoch? 🙂
ahojte, aj ja začínam s 30 day...., tak uvidím čo to so mnou urobí. Nechcem schudnúť, len posilniť telo, ale nebudem sa brániť ani -3-4 kg 🙂 Po troch dňoch cvičenia ma síce bolí celé telo, mala som deň oddychu, to pomohlo a idem ďalej.
@bimky , nie tie tehličky nemám 😀 mne už viaceré baby hovorili, že nech tehličky nečakám...takže mňa to ani nejako neprekvapilo. Ja som asi urobila chybu, lebo ten level jedna som cvičila 60x (strašne ma bavil, tak som cvičila stále ten...čiže neviem koľko týždňov ma to vyšlo....) ten level dva som stále odkladala, pretože moje kolená to nezvládali. teraz som sa konečne k tej dvojke dostala, no pre kolená je to masaker a aj beriem tabletky na kĺby, aj mám tenisky...a stále si na tú záťaž nejako nevedia zvyknúť ☹ Určite si v týždni urob minimálne deň pauzu na regeneráciu svalov. Ja síce tehličky nemám, ale tak niečo tam vykuklo už (hlavne bočné brušné svaly) 🙂 a dosť som schudla z bokov. Level dva mi skôr príde viac zameraný na nohy a zadok. Takže uvidím, ako dlho budem môcť pokračovať, lebo jedna baba mi tu písala že kvôli kolenám musela s Jill prestať...takže bimky, držím palce! 😉
@miriamka1111 ďakujem za odpoveď. takže aj toto cvičenie 6 týždňov je na novely? koľko ich je? na yutube som našla len toto. musím pozrieť. ja to zatiaľ cvičím 4 .den. mala som aj prestávku,lebo pri minulom cvičení tých 30 dni som si natiahla sval a trvalo 2 týždne nez sa to dalo na poriadok. ja cítim také stiahnutejsie brucho. uvidíme. a máš aj upravenú stravu?
Ahojte, dievčatá. Chcem sa opýtať, či tých 30 dní cvičenia sa má cvičiť každý deň, alebo každý druhý, alebo ako....
tu máte 6w6p level 1: http://uloz.to/xfa66N7K/jillian-michaels-6-week...
z uložto som sťahovala aj level 2 ale nenašla som ho. skúste ešte popozerať...
@bimky, 6w6p sú levely 2. Každý level sa cvičí 3 týždne s tým, že si v týždni urobíš aspoň deň prestávku. s tým natiahnutým svalom sme boli teda narovnako 😀 mne sa to stalo pri členku. (alebo to bola šlacha alebo čo 😀 ) a tiež sa mi to dávalo do poriadku dosť dlho....som sa potom aj bála začať nanovo cvičiť aby sa mi to nevrátilo. ale už je to OK 😉
@ewellina - 30 dní cvičenia, tiež si urob v týždni prestávku. každý druhý by som ja necvičila....ja by som potom skôr tak, že 3 dni odcvič, daj pauzu. potom zase 3 dni...pauza. alebo 5 dní cvičiť a dva dni pauza.
ahojte baby, tak dnes som sa nahnevala a dala som sa na to zacinam prvym 30 dnovym levelom tak som zvedava. dufam mi to vydrzi a ja to zvladnem dotiahnut az do konca. prva polhodinka bola namahava ale super 🙂
drzte palce 😉
Ahojte, mozem sa k vam pridat?? som 6.mesiacov po porode, kojim, tak dufam, ze ta Jillian na mliecko nebude mat nejaky zly vplyv....Je tu nejaka mamicka, ktora koji a cvici?? Viem, ze zacat je najtahsie, ako ste to zvladali vy?? Hlavne sa bojim svalovice, kedze moja mala je v noci aj 20x hore 😖 , aby som vladala okolo nej robit..ale uz nemozem na seba ani pozerat....ved 25kil hore je dost a viem, ze za tyzden bnebudem znovu stiihla... 😀 ..dakujem za kazdu radu... 🙂
@bombulka200 wau...krasotaa....a to si aj kojila???ja som 6 mesiacov po porode a priberam...mam 25kil hore....prosim, daj nejake rady.....
@majoska svalovice sa neboj, ja som mala iba prvé 4-5 dní, potom už v pohode. a to som sa 2 roky nehýbala takmer vôbec, iba prechádzky s malou. najťažšie boli v podstate tie prvé 4 dni, lebo so svalovicou to ide ťažko, ale potom už v pohode, aj telo zosilnie, aj kondička sa zlepší a a cvičí sa každý deň lepšie a lepšie 🙂 napíš, či si vydržala 🙂
Ahojte, dnes som odcvicila treti den a mam pocit,ze uz mi to ide lepsie ako v prvy 🙂 Mala som aj dvoch spolucvicitelov,brat ten ani nezacal a mama skoncila na druhom dni,tak som si sem prisla po moralnu podporu. Mate uz niekto realne vysledky? Po porode sa citim fakt neatraktivne a chcem to co najskor zmenit. Mam cakat zazraky po 30 days shared?
@terry658 ahoj, mám odcvičených 22 dní 30DS. na začiatku som sa odvážila aj pomerala a zase sa budem až po tých tridsiatich dňoch, takže výsledky zatiaľ neviem, ale podľa mňa budú 🙂 čo vidím už teraz, je že sa mi na tele objavili resp. zosilneli nejaké svaly, ktoré tam pred tým neboli. hlavne na rukách a na stenách. ale neboj, nebude z teba žiadny svalovec, to by si musela cvičiť s inými váhami. ale podľa mňa to na výrazné výsledky chce viac ako tých 30 dní, aspoň takých 90. samozrejme závisí od toho, koľko chceš zhodiť. a treba mať aj upravenú stravu, bez toho to fakt nejde.
Baby, ja som v sobotu prehadzovala letné zimné veci, šmejdila som komu čo bude malé a našla som kostým zo svadby po polnoci a ten pás!!! 29cmx2 a teraz mám 41-2x2 je to horšie a horšie 😝 ostatok je v celku v pohode, tam by som nejako chudnúť nechcela .... pomôže mi toto cvičenie na pás? nechcem len brušáky robiť a natrafila som dnes na toto .... už som aj volala synovi, že dnes začíname a sťahujem si na kľúč cvičenie...činky má synátor 2 kilové, tie by mi mohli stačiť ...a musím zrušiť to "niečo" na stole, čo mám v kancelárii a večerné pojedanie, akosi mi to doteraz 20 rokov nevadilo, ale posledný rok sa to už na mňa lepí, po 40 už asi inak spaľuje 🙂
@terry658 Ahoj, mne laktacna praveze tvrdila ze pokial sa nerobi vrcholovy sport a dokazem po cviceni v pohode fungovat dalej, tak mozem kludne Jillian cvicit. Ja cvicim uz pol roka a nevsimla som si, ze by mala po cviceni odmietala mliecko a to ju zvyknem dojcit aj hned po cviceni...

@adkat13 ja som si žial cm nezapisovala, nemerala som sa. Pre mňa boli v tom čase dôležité kg, i keď viem, že to nie je správna mierka. Za ten mesiac - pri 30 day shred som schudla asi 6 kg. S Jill som cvičila do júna, potom som s tým kvôli operácii a hojeniu rán musela dočasne prestať. Teraz sa vytešujem z nového steppera, tak na Jill som tak trošku zanevrela, ale kombinujem to ešte s Bobom Harperom. Chudnúť som začala 17.12.2013 a odvtedy som schudla 38 kg, ale moja pôvodná váha bola naozaj katastrofálna☹ A samozrejme, najdôležitejšie je upraviť stravu, pravidelne jesť a veľa piť🙂