icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
misdan
3. dec 2014

babyy heeelp!! kde stiahnem 6weeks6pack level2?? nikde to neviem najst, len jedno platene som nasla :/

asdfka
4. dec 2014

Ahojte Baby, nechcelo sa mi citat tych 300 stran, tak sa chcem spytat ci to cvicenie fakt pomaha. Ja nepotrebujem schudnut - mam 45 kil, ale potrebujem vyformovat postavu a zbavit sa celulitidy lebo ju mam neskutocnu!! Su tu nejake baby ktore maju viditelne vysledky??
Dakujem 🙂

linibini
5. dec 2014

mikuláš, čo mi dáš? najpr odcvič a potom si môžeš dať pohár vody.. 😉 áááále nie, dnes 3.deň 30Dshred level 1 a šup šup

adkat13
5. dec 2014

@asdfka ahoj, podľa mňa pomáha neskutočne 🙂 ja síce potrebujem aj schudnúť a aj to celkom ide, ale aj na vyformovanie je toto cvičenie podľa mňa ideálne. už po 10 dňoch som cvičenia som si všimla, že mám oveľa pevnejšie ruky a asi po 2 týždňoch to už bolo vidieť aj na stehnách. momentálne mám odcvičené 2,5 mesiaca (30 days shred, Ripped in 30) a zdá sa mi, že celulitída je oveľa menšia, ako na začiatku 🙂))

adkat13
5. dec 2014
adkat13
5. dec 2014

@lucka654 veď tam je všade iba level 1...

lucka654
5. dec 2014

@adkat13 pred pol rokom som si odtial sťahovala dvojku, tak teraz som to nepozerala,či tam ešte je.sorry, nevšimla som si to

misdan
7. dec 2014

@adkat13 dakujem ti krasne!! konecne som sa k tomu dostala, aby som si to stiahla, medzitym som si este odcvicila 1tyzden navyse level1 🙂

adkat13
7. dec 2014

@misdan a ako sa ti páči tento program? ja som sa k nemu ešte nedostala, mám odcvičené 30DS a ripped in 30, od zajtra sa chystám na KILLER ABS. na 6weeks6pack ma odrádza to, že sa cvičí každý level až 3 týždne, mňa by to už asi strašne nudilo...

misdan
7. dec 2014

@adkat13 noo najprv sa mi samozrejme nepacil- kym som si zvykla 🙂 a ano, mas pravdu, troska som bola skepticka, ci ma to nebude nudit..ale v pohode, uslo to ani neviem ako 😉 ja mam zatial za sebou iba 30DS, po tomto dam asi ripped in 30- dobre to je? Inak pozeram, ze mas malu dcerku, klobuk dole 😎

adkat13
7. dec 2014

@misdan ďakujem 🙂 ale nie je čo obdivovať, mala som začať už dávno, netvrdím, že hneď po pôrode, ale keď mala malá pol roka, kľudne sa to už dalo, tá polhodinka sa podľa mňa dá nájsť vždy. ale je pravda, že do toho roka som bývala dosť unavená, teraz je to už celkom v pohode 🙂)) ripped je perfektný, strašne sa mi páčil, oveľa viac ako shred, je to oveľa modernejšie a celé také zábavnejšie. a tým, že sa každý level cvičí len 6x, tak ti ani nestihne liezť na nervy 🙂

saxana123
18. dec 2014

tak kočky, včera som ukončila 30DShred, a teda výsledok no, nič moc pravdupovediac. Na to, jak som potila krv pri tom to mohlo byt aj lepšie 😀 😀 😀 😀 😀

ficksacha
19. dec 2014

@saxana123 Ze nic moc! No teda... Ja tam vidim peknu zmenu.

miriamka1111
21. dec 2014

baby, ale zase....nemôžete hneď po pár dňoch čakať všetky zázraky 🙂 každé telo je iné...niekomu trvá chudnúť dlhšie. Podstatné je, ako sa dotyčná osoba vo svojom tele cíti. Saxana, že na foto nie je vidieť obrovský rozdiel nemení nič na tom, že tvoje telo sa o niečo spevnilo a naštartovalo sa na pravidelný pohyb. Ja som navonok rozdiel nevidela ani po 30 DShreed ani po Ripped in 30. Hlavné je sa nevzdávať hneď, ale na výsledok si treba počkať.
A ešte....Saxana, ty máš peknú postavu aj teraz, takže jasné, že ty budeš mať iné výsledky ako baba čo má nadváhu. Držím palce všetkým a ešte jedna veta od známeho osobného trénera: "Cvičiť cvičí ten , koho to baví a ten kto chce schudnúť potrebuje v prvom rade správne jesť".
Pekné sviatky 🙂

dana_l
21. dec 2014

@miriamka1111 aj 100 like by som ti dala za prispevok

madafi
Odpoveď bola odstránená
misdan
31. dec 2014

@all kocky a co Jillian a tehotenstvo? Ja teda po zisteni tejto prijemnej novinky necvicim uz tyzden..pre istotu, lebo som docvicila prave 6weeks6pack co je na brucho + sa tam dost skacka..a este ked som nevedela, ze uz som tehu tak tie posledne cvicenia mi bolo blbo uz som sa hnevala co sa deje, ci som stratila kondicku 😀
Musim nieco vymysliet..alebo nema Jill nejaky setriaci program pre tehulky?

witch393
31. dec 2014

ahoj baby ja by som tiež chcela začat cvičit ale neviem či som to správne pochopila .... to sa cvičí video ,,jillian michaels 30 day shred level 1 " 30 dní za sebou stále jedno video dokola a potom level 2 zasa 30 dní a potom level 3 zasa 30 dní či ako?? 😅

misdan
31. dec 2014

@witch393 ahoj, nie kazdy LEVEL 10dni, cize dokopy mas 30dni- preto aj nazov 30day shred 😉 a potom mozes na ine jej cvicenia prejst, ma tam toho dost 🙂

witch393
31. dec 2014

@misdan takže level jedna ked chcem začat tak to video stále dokola každy deň 10 dní? tak som to pochopila 😅

misdan
31. dec 2014

@witch393 ano ano, presne tak ;)

zuzana2511
31. dec 2014

ahojte, chcem sa opytať či by ste mi nevedeli poradiť : chcela by som začať cvičiť,najvhodnejšie by boli cviki aby som zhodila najprv niečo - no neviem s čim mam začať od Jillian Michaels...

misdan
1. jan 2015

@zuzana2511 urcite 30day shred na zaciatok ;)

zuzana2511
1. jan 2015

@misdan dakujem krasne...🙂 dnes som prvykrat skusila...da to zabrat nevladzem v kuse cele ..musim pomaly na to ist...no ale mokra som jak mys 😀 😀 😀 uz sa tesim na zajtra 😉

misdan
1. jan 2015

@zuzana2511 ono je to super, kazdym dnom to bude lepsie 😉 drzim palce 😎

blue99
3. jan 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
aredhel
4. jan 2015

@saxana123 naaahodou vysledok je pekne vidiet 🙂

wanda123
4. jan 2015

no pozeram ten 30 days shred. to je iba pol hodinka..

ivanakir
4. jan 2015

Ahojte. Aj ja som sa rozhodla pre jillian a mam dnes odcviceny 3 den... zatial pohoda... celkom spotena, no aj viac by som vladala 😉 potrebujem schudnut 5 kg na 60 kg a hlavne spevnit telo. Som zvedava, po tych 30 dnoch.... drzme si navzajom palce, nech to nevzdame 😝