Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@martinusik91 ja som dnes zjedla 2 kinder tycinky..stale by som nieco vyjedala...
Ahoj ja som dnes začala 30 day Shred: Level 1, ak to dobre chápem každý level sa cvičí 10 dni....Mam ich stiahnuté len po č. 3....viac som nenašla....prosím o radu ako pokračovať keď ukončím aj ten 3 level.Ďakujem
@anralily 30DS má len tri levely, takže máš stiahnuté všetky 🙂 každý level sa cvičí 10 dní, takže dokopy mesiac. keď skončíš vyber si hocičo ďalšie, jillian má toho dosť. ja odporúčam Ripped in 30 - je to veľmi podobné ako shred, akurát novšie, modernejšie, mňa to viac bavilo. tam sú 4 levely, každý sa cvičí týždeň, posledný deň levelu je vždy pauza. keď budeš mať odcvičené tieto dva programy, v podstate už budeš pripravená na čokoľvek ďalšie - 6weeks six-pack (na brucho), killer ABS (tiež na brucho), killer buns&thights (stehná a zadok)...
Dakujem za odpoved :O)
Ahoooj, dnes 2 den level 1. Asi sa zajtra nenajem, ma bolia rukyyy. Som sa vyslovene ze musela dokopat, aby som to dnes dala. Mam prvy den menzes a fakt som mala 100 vyhovoriek. Tak som sa so sebou pohadala a nakoniec dom to odcvicila. Hehhe. Takze 2/1 za mnou. Ako sa drzite vy?
@martinusik91 ako si upravila stravu? Ja sa na to chystam. Daj typ. Cvicim 2. den, je mi jasne, ze musim upravit. Taj typ...a pekny vecer.
@lilie0307 no snazim sa vyhýbat pecivu aj ked sa mi to moc nedari 😀 sladke ked mam moc abstak len kusocek ziadne chipsy na nich som tiez dost zavysla ale ako cvicim este som si nedala ani jeden 😎 jest castejsie ranajky potom si dam ovocie obed potom si dam jogurt a ak som este vecer hladna tak jablko alebo zas jogurt a snazim sa viac pit ani to sa mi moc nedari 😀 ale citim sa ovela lepsie aj ked si to asi len namyslam citim ze sa spevnujem uz to na mne vsetko tak nelieta ked skacem 😀
@martinusik91 uf, super. No ja sa odvazim odvazit buduci pondelok... Podam report. U mna je problem sladke, dnes som nic sladke nedala, ani cukor do kavy...a skusim vynechat poobede uhlohydraty. Uvidime.
@lilie0307 no ja budem mat krízu nakoniec posledneho levelu vtedy mam dostat menzes to sa budem musiet riadne krotit alebo podlahnem a dam si 😅
no mam to za sebou, pekne citim nohy aj ruky..dufam, ze sa zajtra postavim 😀
Tak som sa práve rozhodla, že zajtra sa pridávam aj ja, sladké vylúčim úplne (uz som raz dala dolu 8 kg za 4 týždne iba tym, že som prestala sladké jesť). Neviete, či sa nedá dakde zohnat 30 shred aj v češtine? Lebo ja som len english version našla..
tak ja som včera dala 4 den a už to je ooovela lepšie ako prvé dni... už ani tá svalovka neni taký des 😀
bohužial, kedže zažívam "menší" stres v rodine, tak som prestala jest... žaludok mam ako hrašok... aj ked dnes sa už snažím aspon ranajkovat... len vela pijem... takže nechcene som dnes rano mala o 3 kg menej.... ale nie cvičením 😀
ale tie zas vybehnú hore len čo to opadne...
@lilie0307 ja som začínala prvý den s menzesom a ešte furt trvá..... ako nadskakujem, tak by som mohla ludovo povedané kýbel podkladat 😀 😝 ☹
ja mam cca 183 cm a za normalnych okolnosti 80 kg, teraz nejakých 78 kg.... chcela by som sa na trvalejšie dostat na hranicu 75 kg.....

ja dnes piaty den level jeden ale este stale fucim jak lokomotiva 😀 ale rychlo to ide dnes som mala krizu a zjedla som rano 2 krajce chleba a teraz na prechadzke 2 spaldove tycinky zo syncekom napoli 3 rozteky celozrnne on vnutro a ja zvysok 😀 nejest pecivo je moj najvacsi problem ☹