icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzica4
3. feb 2015

@limwen dakujem, no ja som zacala dnes ripped week 1 a musim povedat, ze sa mi to zda narocnejsie(ledva som stacila z dychom) ale nastastie sa tam tolko neskace, lebo moje kolienka by potrebovali kazdu chvilu srobiky. 🙂

amanda777
3. feb 2015

Ahojte holky mozem sa pridat🙂 ?Tak ake mate s tym skusenosti je to fakt dobre,kolko ste schudli,da sa pri tom aj vypracovat nejake partie ako zadok,stehna a brucho...🙂 dakujem

fanka33
3. feb 2015

ahojte, tak od dnes sa k vam pridava, dnes som odcvicila 1 level, mala som co robit s dychom, aj som si dala jednu pauzu na vydychanie. Snad to nevadi. Ako to riesite ked pre nejaky dovod den alebo dva vynechate? Stravu chcem tiez trosku obmedzit. Som zvedava aka bude svalovica.

blue99
4. feb 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
andreasiskova3
4. feb 2015

Ahojte, od včera som začala cvičiť s Jillian level 1. Nechcem schudnúť, len vytvarovať a spevniť postavu, hlavne boky , z tých by som potrebovala pár cm dole, ale nie z celej postavy, som jak želatina 😀 To cvičenie je dosť na kondičku, nevadí, to sa spraví, len sa mi to nezdá, že by mi to pomohlo na spevnenie?? Ste tu niektorá, ktorá sa chcela hlavne iba spevniť a týmto cvičením to šlo? Musím poskúšať čo mi najviac zaberie. Aké máte skúsenosti?

adkat13
4. feb 2015

@andreasiskova3 určite je na spevňovanie účinné aj cvičenie typu 30 days shred, alebo Ripped in 30, ale ak vôbec nepotrebuješ chudnúť, iba spevňovať, skús niečo, kde je minimum kardia - 6weeks six-pack, Killer ABS (obidve sú primárne na brucho, ale posiluje sa tam celé telo); Killer buns&thights (na stehná a zadok), alebo No More Trouble Zones (posilovanie celého tela, ale toto video je myslím hodinové, takže by ti ho stačilo cvičiť 3-4x do týždňa)

limwen
4. feb 2015

@andreasiskova3 tak ja som mala aj pár kíl naviac a už po cca 15 dňoch bolo vidno perfektné zmeny na bruchu, bokoch, zadok mám tiež pevnejší (a ako poznamenal partner, má oveľa krajší tvar :D), aj ruky a stehná sú pevnejšie.. Akurát sa ma včera spolužiačka pýtala čo robím, že som schudla z nôh... Akurát ja mám veľké prsia (5ťky, ktoré bohužial nestoja pevne ako silikóny, preto sa musím veľa na hrudník zameriavať), takže tam sa bojím, ako sa to bude spevňovať, preto už v sobotu idem plávať :D
Ja som 3. lvl veľmi necvičila, hoci by som povedala, že pre mňa osobne bol ľahší ako lvl. 2 a dnes začínam znova 30 DS 🙂 Stratila som dosť z objemu a aj som spevnila.. a zjavne aj nejaké tie svaly narástli (na rukách vidno, tiež sa mi lepšie sedí :D a na váhe mi až tak veľmi neubudlo... za prvý týždeň 5 kg, ale to ide prevažne voda z tela, preto treba veľa piť, ale cm som postrácala 🙂). Takže si myslím, že na váhe až tak chudnúť nebudeš, aj keď je to také dosť na kondičku zamerané, lebo ak si chudá, tak jediné čo sa Ti môže stať je to, že Ti narastú svaly. Keď som prvýkrát chcela cvičiť 30 DS, tak som videla na youtube video nejakej Češky, ktorá začínala cvičiť chudá, schudla z pásu a brucha, pribrala do zadku a stehien (ak si dobre pamätám) a ešte nejaké to 1 - 2 kg pribrala (a vyzerala samozrejme chudšie), pretože svaly sú ťažšie ako tuk 🙂. Snáď som to nenapísala ako tatar, pretože som dlho nečítala normálnu knihu, takže môj slovosled je väčšinou hrozný a nejdem to radšej ani čítať po sebe :D

sophie32
4. feb 2015

@andreasiskova3 Je to dobre na spevnenie. Da sa pekne vytvarovat aj z toho. Ja som cvicila 30 days shred a potom Ripped in 30...ale...pekne som sa vytvarovala ale uz dva mesiace necvicim a ide to zase dolu vodou 🙂 Treba upravit aj stravu teda v mojom pripade a cvicit potom uz pravidelne. Mozno nie kazdy den ale treba 🙂 Drzim palce

adkat13
4. feb 2015

@fanka33 uvidíš, že za týždeň sa už nebudeš musieť vydýchavať 🙂 čo sa týka pauzy, nerob si s tým žiadne starosti, len tento jillianin program je taký prísny, že sa cvičí 30 dní v kuse, vo väčšine ostatných, novších odporúča 1-2 pauzy za týždeň... takže ak občas cvičenie vynecháš, nič sa nedeje...

limwen
4. feb 2015

@zuzica4 Tak ja ešte chcem z objemu viac zhodiť, takže preto som si naplánovala 30 DS ešte raz na február. Ripped mám v pláne na marec 🙂 Veľmi sa mi páči, že som schudla z nôh, čo síce nie je až tak vidno na tej tvojej fotke, ale myslím si, že aj Tebe sa to podarilo. Ja osobne som mala stehná "spojené", tak isto aj zadok... Taká akási "zliatá postava" a brucho dopredu... No keď som sa odfotila po prvých dvoch dňoch 6.1. tak mi bolo doplaču.. brucho predomnou, na chrbte previs, zadok neforemný... Nikomu som najprv fotky nechcela ukázať a sama som sa na bála pozrieť, no už okolo 20teho som ich otvorila a bola som prekvapená, ako som sa za tých 14 dní zmenila. Mala takmer hladučký chrbát a stehná viditeľne pevnejšie z brufcha kopec centimetrov dole.... Škoda, že mi to časovo nevyšlo počas toho tretieho levelu. Inak, ja som zmenila aj stravu, takže možno aj preto to išlo tak rýchlo. Nejem skoro žiadne cukry a sacharidy, fakt minimum, lepok, sodíku sa snažím vyhýbať a jem veľa bielkovín, tukov, vlákniny a vitamínov... 🙂 Takže držím prsty, ak si len včera začala 1. deň je vždy ťažký a myslím si, že dnes to už bude lepšie 🙂 Ďakujem za ďalšiu motiváciu 🙂 (teraz myslím tie fotky 🙂)

andreasiskova3
4. feb 2015

@adkat13
@sophie32
@limwen joj to ste ma potešili, ja mám typ postavy, že od pasa hore som dosť chudá ramená chudé ramena ajruky k tomu sširoký pás a širšie boky a silnejšie stehná nie moc ale v porovnaní s vrchnou časťou tela je to dosť. Ale váhu mám 53, 5 a výšku 162. Keď schudnem tak vždy z vrchnej časti tela a keď priberiem tak do spodnej. No na nervy. Takže potrebujem hore nabrať a boky stiahnuť. Vyskúšam teda vydržať celých 30 dni a potom poskúšam tie ostatné. Dostala som hneď väčšiu chuť keď čítam že zaberá 🙂

lilli136
4. feb 2015

baby, začínam lutovat, že som sa neodfotila ani neodmerala predtým...
len subjektívne hádam, či je nejaký úspech 😀

martinusik91
4. feb 2015

Taak a znova sa k vám pridávam =D mala som odcvicene 1 level aj 2 dni druhého lenze som ochorela a skoro som si roztala koleno v noci na posteli takze som bola ko mala som 10 dni prestavku od JM po tych 10 dnoch som mala 2kg dole teraz to mam nazad ale to asi preto ze mam dostat mrchu =D zacala som cvicit od 1.2 a dúfam že mi to už nič znovu neprekazí.Nenormálne ma bolia lítka a hlavne jedno koleno a tie slachy z druhej strany neviem co s nim mam ale snazim sa to rozchodit =D

lilli136
4. feb 2015

@martinusik91 ja som mala problem s členkom... nasadila som colafit, čo mi tu baby radili.... a heparoidom som mazala členok..... nie je uplne fit, ale je to o 80 % lepšie... nezatažujem ho naplno, ale mne tušim pomohol ten colafit... skús....

lilli136
4. feb 2015

@martinusik91 ja si myslim, že som tiež mala nejakú natiahnutú šlachu.... ja viem, že teraz to nechceš počut, ked si znova začala, ale ked ta bolí, tak zvolni ako ja... aby si si dačo nenatrhla alebo nepoškodila viac, ako je "treba"
ak ta bude boliet, skús namiesto skákačiek cvičit niečo iné.... ja som napríklad ked oni skákali išla do takého podrepu ako to cvičia a zdvíhala ruky, alebo stojíš, ruky hore a zdvíhaš kolená rýchlejšie... a mávaš tiež rukami 😀 ... proste že nestála som len tak a nečakala kym skončia, ale zase som ani nedokázala skákať zarovno nimi, lebo mi išlo ten členok vyvalit ☹

martinusik91
4. feb 2015

@lilli136 no ja mam pocit ze to je tym ze ma to koleno neudrzi =D taku vahu =D ale tiez som si pomenila skakacky to koleno ma boli nie pocas skakania ale potom cez skakanie ma bolia svaly na lítkach idú mi strelit ale len pri tých kde su nohy spojené tak tam som si to zmenila ze skacem z nohy na nohu.

lilli136
4. feb 2015

@martinusik91 xixi, aký spolok invalidov sme tu 😀 😀

martinusik91
4. feb 2015

@lilli136 =D hehe to si vystihla =D

lilli136
4. feb 2015

@martinusik91 nie nadarmo sa hovorí, že športom k trvalej invalidite 😀 😀 😀

zuzica4
4. feb 2015

@limwen ked som to zacala cvicit,najviac som citila nohy,tak som si hovorila,ze ak neschudnem inde,na nohach urcite a zda sa,ze je to naopak(teda umna) nody mam furt jak jednu 🙂 Baby neviet nejake efektivne cviky na vnutornu stranu stehien?

lilli136
4. feb 2015

@zuzica4
neviem.... to len tak núram na Googli 😀

https://www.youtube.com/watch?v=yELERzM7IBk

toto može byt good:

https://www.youtube.com/watch?v=vSQ5Fyin8ss
lilli136
4. feb 2015

@zuzica4 a ešte mat takú postavičku ako tá, čo to cvičí, no goooloria 😀 😀
ta ma nožičky jak piškotiky ☹

saxana123
4. feb 2015

Kočky máte niektorá link na Ripped in 30? ja to neviem nikde nájsť

limwen
4. feb 2015

@zuzica4 pre mňa je toto efektívne na tie stehná. Mne sa začína robiť medzera medzi stehnami... to som nemala asi od piateho ročníka na základke, kedy som začala priberať... aj potom som síce ešte schudla, ale nikdy nie z nôh a hlavne stehien, teraz je 30 DS jediný program s ktorým som to dokázala..

adkat13
4. feb 2015

@saxana123 ulozto.sk ...

adkat13
4. feb 2015

@zuzica4 skús killer buns & thights od jillian - je to špeciálne na stehná a zadok

saxana123
4. feb 2015

@adkat13 vdaka , uz to tahaaaaaaaaaaaam

dadkag1
4. feb 2015

aj ja chcem privitat dalsie bojovkyne 😉 .drzim vamalceky tak aby ste to vydrzali , ja mam dnes za sebou 4 den 2 ho levelu . za cely cas ako cvicimtak som mala jeden den pauzu pri prvom level ale odcvicilavso 10 dni a teraz tiez jeden den so nemohla ale tiez odcvicim 10 dni. no poviem vam , ze tento druhylevel je makacka 😀 😉 netacim z dychom ale konecne ma pri cviceni neboli svaly na nohach ,ktore som este vcera pri cviceni citila. No a difam ze do 13 februara niecomschudnem lebo ideme plesat tak nechcem byt ako tucniacik 😀 😀

katkab19
4. feb 2015

Ahojte, ja cvicim uz mesiac, kazdy den, len jeden den mam prestavku.Meriam sa a vazim. V cm som uz schudla, na bruchu 3 cm, ale vaha sla o pol kila hore. ☹ .Som z toho nestastna. Kedy uz pojde dole?Zmenila som aj stravu, dieta to nieje, ale nejem sladke a pecivo.Problem je, ze velmi malo pijem.