icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
betka14
5. apr 2015

@danka_ba vdaka, všetko vyskušam, moc moc dakujem

mmmonika
6. apr 2015

@adkat13 Keď cvičíš ripped sú tam nejaké pauzy, alebo sa cvičí každý deň?

danka_ba
6. apr 2015

@betka14 držím palce 👍

adkat13
6. apr 2015

@mmmonika vždy v nedeľu je pauza

betka14
6. apr 2015

ja cvičim čo ma napadne a na čo mam chuť, striedam si to k tomu beh.

murkaa
7. apr 2015

chcem sa opýtať, či nemá niekto Body revolution - workout 9. Nikde ho neviem nájsť.

adkat13
8. apr 2015

@murkaa ani mne sa ho nepodarilo nikde stiahnuť, ale nájdeš ho tu http://jillianmichaels.rajce.idnes.cz/Body_Revo...

dragonovci
8. apr 2015

žienky poradte kde najdem 2 level 6w6p

murkaa
8. apr 2015

@adkat13 dakujem, dúfam, že to tam bude aj o dva týždne, lebo mi to nejde stiahnuť 😵

adkat13
8. apr 2015

@murkaa podľa mňa áno, lebo to tam je už dlho. a cardio 2 a 3 máš? lebo mne sa ani to nepodarilo nikde stiahnuť...

murkaa
8. apr 2015

@adkat13 🙂 tak dobre ak to tam je dlhšie, potešilo ma to, ked som sa už na to dala 😅 áno, mám všetko. Iba táto jedna časť mi chýba.

adkat13
8. apr 2015

@murkaa a nepamätáš si odkiaľ si sťahovala tie cardiá?

murkaa
8. apr 2015

@adkat13 určite Z ulož.to. No bolo to aj dva roky dozadu. Pred tokom som cvičila Shred a kúsok body, potom som to vzdala. Ak chceš môžem poslať. Cez Skype by to šlo

fajtka1505
9. apr 2015

@malaberuska ahoj ako pokracujes? ja som mala teraz doma marodov tak som vyse tyzdna necvicila, rozhodla som sa ze od pondelka idem od zaciatku a opat zacnem so 30DS ale dam len tyzden levely a potom zas ripped nech hned neumrem ked pojdem v ripped dalej :D

malaberuska
9. apr 2015

@fajtka1505 ja v pohode, este som na dvojke. Dávam si to na dva tyzdne 🙂 od pondelka idem na 3ku. Ale nejake extra zmeny nevidim. Vypracovali a spevnelili mi ruky a stehná ale na váhe to nevidim. Ani na bruchu moc.

lucica
9. apr 2015

Ahojte, tak idem sa k vam pridat, uz by som mala zacat konecne so sebou nieco robit po dvoch tehotenstvach ☹ Stahujem si level č.1, prosim napiste ako ste sli porade, pripadne nejake rady tipy...co a ako cvičit. čo potrebujem... dakujem, snad to vydrzim 🙂 musim sa tu vami motivovat 🙂 A ako dlho cvicit jeden level? 30 dni?

mmmonika
9. apr 2015

Konečne som dnes ukončila shred level dva. Už som odpočítavala dni. Zajtra level tri. Hurááá!

silvia0310
9. apr 2015

dnes ukončený level 1 z 30ds 😉 dávala som ho na 2x,pri prvom pokuse som dala 7 dní a potom nútená pauza 10 dní ,teda som ho začala odznova a dnes konečne ukončila a zajtra sa ide na level 2 😎 som zvedavá ako budem fučať 😀

malaberuska
12. apr 2015

Po dvoch mesiacoch cvičenia (30DS a 2 tyzdne riipped 1 a 2 tyzdne ripped 2) bez úpravy stravy (vcera aj mc donald a cokolada 😀 :
- 1,5 kg, - 2 cm biceps, lytko - 1 cm, stehna -4 cm a brucho - 6 cm 🙂
A ja ze výraznejšie zmeny nie su a tot ked som sa odmerala a idem dalej 🙂 zatial som nezazila jeej ale si schudla ale ja to vidim aj na stehnach aj na bruchu 🙂

zuska88
12. apr 2015

@malaberuska prosim ta kde si stiahla ripped 1 a 2?

malaberuska
12. apr 2015

@zuska88 ulozto 🙂

adriatica28
12. apr 2015

Ahojte uz dlhsie vas citam a nakopli ste ma vyskusat jill. Som šťastná ze som na toto forum narazila lebo ma to strasne bavi a myslim ze cvicenie mi fakt pomohlo. ..dnes som odcvicila level2 3 den a urobila som si porovnavacie foto a fakt sa mi zmena paci. ..takze makam dalej.....s fotkami sa podelim takze baby nevzdavajte to....

murkaa
12. apr 2015

@adriatica28 to ako tomu rozumiem správne? že 2 týždne?

adriatica28
12. apr 2015

@murkaa presne tak 2 tyzdne.....tiez ma to prekvapilo a riadne nakoplo takze pokracujem a som zvedava po 30 dnoch. .

knedlik544
13. apr 2015

baby prave som docvicila ripped 1. den 1. levelu a som uplne nadsena. je to super a podla mna ovela lepsie ako shred. ovela viac som sa zapotila, ale citim sa skvelo. som zvedava ake budu dalsie levely. drzte palce 🙂

katka444
14. apr 2015

@adriatica28 wau ake tehlicky 🙂 . co konkretne cvicis?

murkaa
14. apr 2015

@adriatica28 tak to klobuk dole 😵 ja po dvojičkach také asi mať už nebudem 😉

danka_ba
14. apr 2015

Babyyyyy - body revolution je straaaasne slabé 😢
6W six pack som docvicila, chcem niečo nove