Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ja cvičim čo ma napadne a na čo mam chuť, striedam si to k tomu beh.
chcem sa opýtať, či nemá niekto Body revolution - workout 9. Nikde ho neviem nájsť.
@murkaa ani mne sa ho nepodarilo nikde stiahnuť, ale nájdeš ho tu http://jillianmichaels.rajce.idnes.cz/Body_Revo...
žienky poradte kde najdem 2 level 6w6p
@malaberuska ahoj ako pokracujes? ja som mala teraz doma marodov tak som vyse tyzdna necvicila, rozhodla som sa ze od pondelka idem od zaciatku a opat zacnem so 30DS ale dam len tyzden levely a potom zas ripped nech hned neumrem ked pojdem v ripped dalej :D
@fajtka1505 ja v pohode, este som na dvojke. Dávam si to na dva tyzdne 🙂 od pondelka idem na 3ku. Ale nejake extra zmeny nevidim. Vypracovali a spevnelili mi ruky a stehná ale na váhe to nevidim. Ani na bruchu moc.
Ahojte, tak idem sa k vam pridat, uz by som mala zacat konecne so sebou nieco robit po dvoch tehotenstvach ☹ Stahujem si level č.1, prosim napiste ako ste sli porade, pripadne nejake rady tipy...co a ako cvičit. čo potrebujem... dakujem, snad to vydrzim 🙂 musim sa tu vami motivovat 🙂 A ako dlho cvicit jeden level? 30 dni?
Konečne som dnes ukončila shred level dva. Už som odpočítavala dni. Zajtra level tri. Hurááá!
dnes ukončený level 1 z 30ds 😉 dávala som ho na 2x,pri prvom pokuse som dala 7 dní a potom nútená pauza 10 dní ,teda som ho začala odznova a dnes konečne ukončila a zajtra sa ide na level 2 😎 som zvedavá ako budem fučať 😀
Po dvoch mesiacoch cvičenia (30DS a 2 tyzdne riipped 1 a 2 tyzdne ripped 2) bez úpravy stravy (vcera aj mc donald a cokolada 😀 :
- 1,5 kg, - 2 cm biceps, lytko - 1 cm, stehna -4 cm a brucho - 6 cm 🙂
A ja ze výraznejšie zmeny nie su a tot ked som sa odmerala a idem dalej 🙂 zatial som nezazila jeej ale si schudla ale ja to vidim aj na stehnach aj na bruchu 🙂
@malaberuska prosim ta kde si stiahla ripped 1 a 2?
@zuska88 ulozto 🙂
Ahojte uz dlhsie vas citam a nakopli ste ma vyskusat jill. Som šťastná ze som na toto forum narazila lebo ma to strasne bavi a myslim ze cvicenie mi fakt pomohlo. ..dnes som odcvicila level2 3 den a urobila som si porovnavacie foto a fakt sa mi zmena paci. ..takze makam dalej.....s fotkami sa podelim takze baby nevzdavajte to....
@adriatica28 to ako tomu rozumiem správne? že 2 týždne?
@murkaa presne tak 2 tyzdne.....tiez ma to prekvapilo a riadne nakoplo takze pokracujem a som zvedava po 30 dnoch. .
baby prave som docvicila ripped 1. den 1. levelu a som uplne nadsena. je to super a podla mna ovela lepsie ako shred. ovela viac som sa zapotila, ale citim sa skvelo. som zvedava ake budu dalsie levely. drzte palce 🙂
@adriatica28 wau ake tehlicky 🙂 . co konkretne cvicis?
@adriatica28 tak to klobuk dole 😵 ja po dvojičkach také asi mať už nebudem 😉
Babyyyyy - body revolution je straaaasne slabé 😢
6W six pack som docvicila, chcem niečo nove

@danka_ba vdaka, všetko vyskušam, moc moc dakujem