Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@adkat13 nepoznam ja po 10 rokoch behu skušam jilien, ale zatial mi stači, ani neviem či je to chyba že si striedam cvičenia ako chcem alebo mam cvičiť podla harmonogramu. Proste to neviem posúdiť. ty mas na to aký názor. Jilien si postupne stahujem takže ani neviem či mi niečo chýba 😅
@kvietko http://www.activio.sk/2014/03/jillian-michaels-... ja to cvičim od tial ale nievm to stiahnuť, len si to stále pušťam
@betka14 zatiaľ 17kg za 7 mesiacov 🙂 prvých 15 úplne bezproblémovo, ale teraz to už ide strááášne pomaly, každé kilo je boj. dúfam, že do konca roka to dám 🙂
podľa mňa to vôbec nevadí, že si to striedaš, ja som to chcela odcvičiť podľa harmonogramu hlavne preto, že som chcela každý workout dobre poznať, lebo mám pocit, že keby som cvičila každý deň niečo iné, nič by som neodcvičila poriadna, keďže ja prvý deň vždy viac pozerám ako cvičiť a kým zistím, čo vlastne robia, oni už končia 🙂
nemáš náhodou SHRED IT WITH WEIGHTS level2 ? nikde to neviem nájsť...
uz niekto videl jej video ohladom diet a ocistnych kur, vynechania skupin jedal - muka a podobne, jest stale alebo jest velmi malo???
ale bottom line is - calories in - calories out and sweating is only way to loose weight
tuna najdete jej videa aj pohromade, ale nie vsetky
http://www.cloudywithachanceofwine.com/15-jilli...
@betka14 ďakujem 🙂 stravu sa samozrejme snažím dodržovať, len tá motivácia už nie je taká, ako na začiatku ☹(( prehľad mám z tých dvoch linkov, čo som ti posielala, na tom druhom je vlastne všetko, čo kedy vydala...
to shred it with weights je s kettlebelom, ja som si ho kúpila v lidli, ten prvý level už poznám naspamäť a druhý nemám, tak mi na neho iba sadá prach ☹
@adkat13 Inak rozmýšlala som na jeho kúpou/kettleb/ ale k tomu videu som sa nedostala. Mne velmi pomohlo nejesť po 18 tej. Citala som že ked zješ aj nazdravšie jedlo po 18 tej je to horšie ako nezdrave jedlo do 18 tej. Pokial ja viem Jilien uprednostnuje delenu stravu, na nej som bola 5 rokov ale ked som otehotnela s 1. dcerou tak som s tým prestala. Teraz som začala s makrobiotikou ale nedržim ju uplne, Pravdaže chlieb moc nejem ale to už roky lebo mi nesedí. Sladkosti mi chutia ale snažim sa nezjesť "všetko". žial 80% vahy stojí na strave a 20 % na pohybe. Okrem toho sledujem a vplyv veku.. žial proste to už tak nespaluje..Vaha proste nema byť boj ale životný stýl a potom to už nie je boj.. Ale adka prajem ti vela sily bude to dobre len pokračuj v čom si začala ma to prinašať hlavne tebe radosť
@betka14 ďakujem 🙂))
kúp si ho, určite ho tam ešte budú mať, a je tam za super cenu oproti všelijakým fitness obchodom... majú 2,5kg, 5kg a 10kg. ja som si kúpila 5-kilový, ale mohla som si aj ten 10...
ja po 18 nejesť nemôžem, lebo vtedy len začínam cvičiť, takže posledné jedlo mám okolo 20, ale je to už len niečo ľahké - bielkoviny + zelenina... najhoršie je, že ani odborníci sa nevedia zhodnúť, čo je najlepšie, niektorí tvrdia, že kalórie nepoznajú hodinky a dôležitý je len ich celkový súčet - čo je podľa mňa blbosť, niektorí zase, že treba nejesť po 17, príp po 18, ďalší že posledné jedlo treba zjesť 2 hodiny pred spánkom a najnovšie som zase čítala, že po cvičení sa musia jesť sacharidy a to aj vtedy, ak cvičíš večer....
no a vek je problém aj u mňa, keď som mala 25, išlo to omnoho, omnoho ľahšie a rýchlejšie a to som ani necvičila...
@adkat13 určite je to širšia problematika a treba sa riadiť aj podla seba, Ale odveka je pravda že netreba jesť večer. Mne to dosť pomohla, večeriam do 18 tej večer, cvičim aj neskor niekedy aj po 20 tej večer ked deti spia. proste niekedy nie ej čas an všetko. Aj večer by sa už enmalo cvičiť ale o už niekedy aj večer vybehnem. Okrem toho ja nepočitam kalorie. Mliečne vyrobky moc nejem a bielkoviny doplnam hlavne strukovinami. Sacharady doplnam- polentou, pšenom, krupami a nelupanou ryžou . Ide o to aby som sa hlavne dobre cítila. Každý si asi musí najť tu svoju cestu
Ďakujem babulky za linky
@adkat13 no mam za sebou 30DS a ripped a zajtra začínam 6 week.. Ako si to cvicila? Kolko dni volna? 🙂
@fajtka1505 ako si na tom? 🙂
@malaberuska joj moja zle :( mna chytila taka kriza z toho cvicenia, ze stale zacinam od zaciatku, ale uz sa musim riadne nakopnut, a ty ako po ripped ake vysledky?
@fajtka1505 neviem nemeriam nevazim 😀 naposledy na váhe neboli vidno výsledky, čo sa tyka kil tak nic moc to nebolo ☹ ale vidím, ze spevneli a sformovali sa ruky, zadok a stehna isli dole a brucho sa tiez.pomaly zmensuje. Uz si to aj muz vsimol 😀
Zajtra idem na 6 week, som zvedava 😀
AKurat sa ma rano muz pytal kolko ma to drzi. Noo uuuf uz tri mesiace za mnou 😀
@malaberuska a si si istá, že chceš cvičiť 6w6p? nechceš radšej ešte niečo ľahšie? napr. na brucho je aj Killer ABS...
ja som 6w6p cvičila presne tak, ako sa to má, každý level 3 týždne, 5x do týždňa. ale keďže som nechcela 2 dni pauzu, na 6. deň som si dávala niečo ľahšie - napr. nejaké kardio z BR...
@adkat13 asi áno, vyskúšam a uvidim, pozerala som video 🙂
@malaberuska to ta veru obdivujem mna to 30DS bavilo a riped som odflakla, ja som mala fajn vysledky po tom prvom cviceni a akosi som zamrzla, teraz som si dala opat 28dnovu kuru Macingovej a zacnem zajtra opat 30DS tak sa hadam uz rozhybem :D inak ja som aj bez cvicenia dala dole este dake tie kilecka aj cm ale ja som dost upravila stravu :D
@fajtka1505 no verim, ze by to bolo úplne ine keby som stravu upravila ale jem vsetko 🙂 uvidime ako pojde six week, ripped som mala natiahnutý vzdy na dva týždne 🙂
@malaberuska tak drzim paluchy nech ti to vydrzi :D
@malaberuska držím palce, len buď pripravená na to, že keď to odcvičíš, bude ti všetko ďalšie od jillian pripadať ľahké 🙂)) a level 1 je v pohode, ťažký je až level 2...
@adkat13 je mi to jasné, potom mozno najdem nejake ine cvičenia, uvidime, skúsim zajtra a ak ma to nezaujme, dam killer abs alebo niečo
@malaberuska zaujme ťa to určite 🙂 aspoň teda mňa 1.level veľmi bavil. 2. level som nenávidela 🙂)) ale výsledky boli super...
@adkat13 dam vediet 🙂
mne sa 2 na brucho velmi páčila, rada sa k nemu vraciam
Ja už tiež rátam druhý týždeň 6week 6pack ten level 1, je náročný ale dá sa to zmaknut, obávam sa tej dvojky, no uvidíme. Potom asi skúsim ten killer abs, lebo ja hlavne brucho potrebujem, po ty ontológie druhom pôrode to ide ťažko, zadok, stehná či ruky už by boli OK aj takto, ale to brucho ma štve aj pás-driek

@adkat13 môžeš mi prosím dať link na 6week 6pack level 2?