Chudneme s Jillian Michaels
no ako som vas tak precitala, tak dnes sa tu mlsa o sto sest, ja som bola so segrami na pizuu 😀 😀 😀 ale pravda je, ze sladke som mala naposledy v nedelu, to som si dovolila len raz tyzdenne, alebo teda tycinky dru, tie velmi lubim 😝 takze dnes som fajne presvihla prijem, ale neprezivam to nejako moc. len som si uvedomila, ze sa mi stiahol zaludok. asi aj preto,ze som nervozna strasne. Syn zajtra nastupuje prvy krat do skolky a rovno na cely den, a on uz skoro tri roky cez den nespava, tak sa toho bojim, ako to zvladne. aj to nove prostredie, nove deti, ucitelky....my sme sa totiz pred 4 mes. prestahovali uplne do ineho mesta ako sme predtym byvali...
no ja som uz druhy den necvicila,lebo som chora.ani v praci som nebola,ledva som stala na nohach a nie este cvicit.ale dufam, ze do konca vikendu budem fit a budem moc cvicit.uz mi to aj chyba.
ešte dobre, že je tam tá anita..inak by ma zbierali zo zeme už po prvom cvičení..ja som pre zmenu dnes nestíhala jesť..prvý a posledný raz som jedla o tretej..je to zlé ale nestáva sa mi to často (vlastne teraz prvý raz 😀 )..
Vcera vecer sa mm diva na moje bolave nozky a hovori- tie tvoje clenky vobec nevyzeraju dobre. Opuchnute, stale ma bolia slachy nad patou. Tak hovori- v sobotu pojdes za nasim klubovym fizio... Obcas je dobre byt manzelkou trenera... Ale cvicit aj tak neprestanem. 😉
Inak, baby ja sa nemeriam, ale skusam natiahnut predtehotenske nohavice. a vcera vecer som skusila- natiahla na seba, ale este stale nezapnem... Ale uz sa to lepsi.. Vdaka Jillian.
@ervenka dik za pripomenutie skusania rifli 🙂 - na zaciatku cvicenia som si vydelila dvoje- prve chcem nosit po 30 dnovke - dnes som ich skusala a uz ich zapnem pohodlnejsie 🙂 - este mam 8 dni.. tie druhe az po 3 mesiacoch- tie som este dnes radesj neskusala
ahojte, tak syn v skolke a ja nervozna ako pes 😝 ci tam bude spat, ci tam bude mat rovesnikov a pod 😔 Snad je spokojny!
@kingstonka ja som si tiez skusala jedny nohavice do ktorych chcem schudnut a teda este ich nezapnem ani omylom, takych dobrych 10cm mam naviac 😅
By som mala ist teraz cvicit, mladsieho som uspala, ale akosi sa mi nechce, ale musim sa premoct, ved uz mam za sebou 15 dni!
@zuzanat super/ si v polovici... moj uz spi, ale mam doma aj starsiu dnes a ta sa tolko navymyla kym zaspi-ak vobec...
tie moje motivacne rifle som zapla na zaciatku cvicenia ale bola som v nich ako spekacka ale uz je to lepsie
@kingstonka keby tak cm ubiehali ako dni,ale snad to vydrzim este tych 14dni. uz mam odcvicene, som krasna osprchovana, idem si urobit obed. dnes mam cestovinu plnenu masom a k tomu salat
konečne som sa normálne najedla..od rána som zjedla len 2 piškótky a jednu celozrnnú žemľu..teraz na obed,som si urobila zel. šalát s mozzarellou,vajíčkom a jogurtom..mňam 🙂..nechala som si polovicu aj na večeru 🙂
ahojte baby tak uz mam dnes odcvicene -4.den uspesne za mnou a dala som si potom aj par min na orbitreku...trosku ma to prebralo lebo od rano by som len spala, doobeda som si pospala trosku s malym a stale som ako mechom prastena....dokonca aj Denisko zalomil na gauci, pricom on uz daaaavno na obed nespava...
mama mi zjedla šalát,tak som si dala 3 kúsky mrazenej pizze..nevadí,vycvičím 🙂
polovica 3. levelu za mnou 🙂
Ahojte baby mohla by som sa k vam pridat? Len mi prosim vysvetlite co to vlastne cvicite 😀
toto cvicime 🙂 a necakas babo???
tak dnes uz mam 5.den Jillian za sebou, fajne a snad bude cas aj poobede cvicit 🙂
Ahojte tak dnes odcviceny posledny den druheho levelu 🙂 zajtra pauza pretoze sme cely den u nasich a v pondelok hor sa na treti level 🙂

@zuzu188 presne aj to som si ja dnes hovorila. Sice som na 2. leveli, ale zadychala som sa len ku koncu, inak pohoda...