icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
svenija
18. máj 2016

@dida456 6 Week Six-Pack ma len 2 workouty

dida456
18. máj 2016

@svenija To fakt?? Ja som myslela, ze sa to cvičí 6 týždňov 😀 😀 Ako dlho sa má cvičiť jeden level?

kalerabik1
18. máj 2016

@dida456 6w6p sa cvici 6tyzdnov- 3tyzdne cvicis prvy level a 3tyzdne cvicis druhy level

svenija
18. máj 2016

@dida456 Ono to aj je naplánované na 6 týždňov, 1. level sa cvičí 3 týždne a druhý tiež.

kalerabik1
18. máj 2016

@lilu74 tiez odporucam po porode zacat s posilnovanim tela,resp. cvicenie s Jill.Urcite viac ako len nejake kardio. Pri cviceni workoutu si spevnis telo-aj brusko,co sa ti po porode zide.

svenija
18. máj 2016

@dida456 Tu je aj prehľad (niektorých) jej cvičení:
http://marrifit.blogspot.sk/p/blog-page.html

wladka
18. máj 2016

ahojte. Pripajam sa aj ja k vam.. 🙂 .. chudnem z malej vahy, ale cvicim Jill uz 16den dnes.. som v 2 levely shreed 30.. a niiiiic.. po cviceni spotena jak fras.. a ani kilecko, trochu sa mi rysuje brusko.. ale to nie je ciel.. ja zas zadok a stehna potrebujem zostihlit.. 😉 .. vytrvaaam, vydrziiiim.. chcem po tomto skusit sokovu terapiu - ten tyzdnovy dvojfazovy trening co ma Jill.. co myslite? 😀 .. (PS foto pred mam, uvidime ake bude po 🙂 ).. 170/60.. 😉 ,.. ciel 58-57. ;)

lilu74
18. máj 2016

no tiez mam trochu obavy, ze budem prve tyzdne na nom cvicit a po case mi nan bude len prach sadat, no uvidim, rozhodnem sa, dakujem🙂

lilu74
18. máj 2016

baby tu jill cvicite z you tube? tam je zopar cviceni kt sa opakuju, mna trochu nebavilo cvicit stale to iste, ja musim mat stale nieco nove a hlavne dynamicke - alebo mate cele diely?

kalerabik1
18. máj 2016

@wladka Ides chudnut naozaj posledne kilecka,takze je jasne,ze telo si ich bude branit ako sa len bude dat.Tie posledne 3-4kila idu vzdy najtazsie.Ale vsak ked sa ti brusko rysuje a spevni sa ti postava,tak predsa je jedno kolko vazis,nie?Hlavne ze budes vyzerat lepsie a chudsie a spevneno🙂

wladka
19. máj 2016

@kalerabik1 ale jasne.. viem.. ja sa uz 4 rok uzdrviavam po zhodeni 13kg za 3 mesiace.. len po poslednej dovolenke sa mi nalepili 2-3kg, ktore chcem dat dole a nie a nie.. 😄.. nevadiiiii... vydrziiiim...

dida456
19. máj 2016

@kalerabik1 áno, to som sa uz domyslela🙂

danka_ba
20. máj 2016

neviete kde nájdem Killer Buns & Thighs - všetky 3 levely? ďakujem

kopculienka
20. máj 2016

ahojte ,kolko to uz cvicite ,pomaha to? ako rychlo sa ukazu vysletky? ostalo mi cca 5 -6 kg ale chcela by som dat dole viac.zatial cvicim sklapacky.ale vidim len mikroskopicke zmeny 😖 .jedalnicek sa mi velmi neda menit.to by som musela varit trojmo.lebo moj muz je masozrut.dakujem....a este otazocka.objednala som si zelenu kavu..mate s nou skusenosti? dakujem. 😅

ramzesa
20. máj 2016

@kopculienka tak ja vysledky vidim a aj citim uz nejaky ten tyzden a to cvicim cca mesiac... ale nejdem z velkej vahy, skor spevnit... a co sa tyka jedalnicka, ved maso nie je problem... 🙂... treba vylucit hlavne kupovane sladkosti, cukor, vyprazane, mastne jedla... a zvysit pitie cistej vody alebo nesladeneho caju...jest viac zeleniny... a jasne... pravidelne jest mensie porcie, tak 4-5krat denne... to je asi tak pre zaciatok zaklad a postupne doladis 🙂...

kopculienka
20. máj 2016

@ramzesa snazim sa pit vodu..ale ja som zabudliva.strasne ,az vecer sa spametam.ale malej davam nachystam jej na cely den a aj nasilu.ale na seba zabudam.no skusim aj ja tie cviky teda.uz sa aj celkom tesim :D

ramzesa
20. máj 2016

@kopculienka hlavne cvic v teniskach 😉 nie naboso...drzim palce

wladka
20. máj 2016

baby, 30 day shred level 3? Na youtube nie je.. iba 1,2.. :P.. zajtra idem posledny den levelu 2, od nedele by som mala na level 3.. a nejak sa neviem dopatrat.. cvicim online cez youtube..

-dnes som si dala aj turu 1100m prevysenie, 2,5h do kopca furt.. celkom 5h sviznym tempom.. najlepsie na spalovanie.. schadza mi tuk, citim.. a rysuju sa svaly, co cvicim Jill skoro 3tyzdne.. 😉

-kopculienka, drobna rada: doobeda sacharidy, poobede bielkoviny.. cize ranajky (bud ovsene vlocky s ovocim, chlieb maslo zelenina, chlieb sunka zelenina) obed (maso a priloha, salat), vecer len maso so zeleninou, syr so zeleninou, korbaciky so zeleninou, grilovany hermelin alebo parenica so zeleninou, cotage cheese s rajcinkami.. 😉 .. pojde to rychle dole.. a nezabudni doobeda 1liter zeleneho caju pit-najlepsie bez cukru.. ked tak, malu lyzicku medu.. ale ja to pijem takto, nasilu 😀 ..desiata ovocie, sladkost (ja si davam proteinove tycinky), olovranty jogurt biely, alebo tvaroh s orieskami a skoricou...
@kopculienka

kopculienka
21. máj 2016

@wladka dakujem za skvele rady :D budem sa snazit ich poctivo dodrziavat. 😉 dufam ze mi pomoze aj manzel.on totis rad nieco doniesie domov ,ked sa vecer vracia s prace a prehovara ma ze to mozem.ale uz sa mu nedam 😅 vcera som zacala prvu seriu.celych 20 min.a dost som sa zapotila 🙂

wladka
21. máj 2016

@kopculienka ja dnes 19den...potim sa furt.. cvicim pri TV.. jill mam na ticho a sledujem... rychlo mi to ubehne... 😉

kopculienka
21. máj 2016

akurat som docvicila..Zuzinka sa namna pozerala v hrazdicke...a nechala som jej pri tom pustenu tv, idu rozpravky :D
@wladka

ramzesa
21. máj 2016

@kopculienka aj moj mm obcas tak 🙂... tak naposledy som si odlozila na rano 😉 ... a rano potesilo 😀 ...

kopculienka
21. máj 2016

@ramzesa musim mat pevnejsiu volu 😅

kopculienka
22. máj 2016

babi po kolkych dnoch si davate pauzu? po 3? 4? uz mam odcvicene tri..a uz citim aj stehna, brucho aj ruky :D

01kristinka
22. máj 2016

Ahojte. Mohol by mi niekto dat nejake info ohladom tohto cvicenia?

kopculienka
22. máj 2016

@01kristinka Mne to ukazala kamoska.poslala mi link , a ja som sa uz len do toho pustila.:D a ma sa to vraj cvicit v teniskach , dodrziavat pitny rezim,jest 5 krat denne, male porcie .rano sacharidy.a vecer bielkoviny 😀 ..to mi tu takto dievcence poradili 😅 😉

wladka
22. máj 2016

@kopculienka ziadna pauza... vydrrrrz

wladka
22. máj 2016

@kopculienka ja ked som nevladala nejaky den, cvicila som..ale zlahka..tu lahsiu verziu...aj to sa ceni... 😉

kopculienka
22. máj 2016

@wladka aj chcem bez pauzi ,ale jedna kamoska mi napisala, ze si moje telo zacne zvykat, a ja zas zacnem priberat 😢