Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 tak to skúsim, síce som rifle aj po pôrode zapla, ale nad pásom som cítila rozdiel pred tehot. a po pôrode. 🙂
Ahojte, chcela by som sa k vám pridať ,ale som úplný začiatočník. Ktoré cvičenie mi odporučíte na začiatok?
@nezabudka8 zacala si cvicit hned body revolution,ci si predtým cvicila aj ine?30day shred a tak?aj mojim problémom je brucho,ale cvicim 30DS potom chcem ripped a tak body rev.
@kejtka87 cvičím body revolution. ale sem tam s kamoškou si zacvičíme aj insanity. cvičím už mesiac. zatiaľ však bez výsledov. stravu som neupravovala. len som sa teraz začala trošku obmedzovať v bielej múke. Brucho začína pomaly padať. Už nie je také nafúknuté. Sa teším.
Asi keď som začala chodiť cvičiť level 2 , cítila som, že mám voľnejšie nohavice v oblasti zadku, aj MM vravel, že je to vidno😉
no už sa teším ďakujem za radu 🙂
no tak to dúfam lebo do prace nechodim na vytahu ale po schodoch a mala som co robit dnes aby som vysla na 4 posch.
Ahoje baby,chcem sa spytat ci niektora z vas cvicila jilienku aj po porode.ak ano kedy ste zacali a akym cvicenim.dakujem 🙂
@ela1975 ja cca po 4 mes po porode.zacala som 30ds
@mariamaria88 Dakujem 😉
Ženy pridám už aj ja svoje skúsenosti prešla som 30 shared všetko zo začiatku svalovka riadna teraz cvičím 6week 2 týždeň je super ale ženy ja neviem pohybovo sa cítim lepšie oveľa to určite ale kg idú hore tak ja už neviem cvičila som aj vo fitku s trénerom viem že svaly sú ťažšie no neviem mrzí ma že nezapnem nohavice z pred 5 mesiacov a stravu nič nemám zmenenú na sladké som nikdy nebola múku už obmedzujem nevravím že nezhresim ale doteraz sa mi váha držala teraz plus 4kg mám 165 cm a cítim to mám silnejsiu postavu čiže keď cvičím som mohutnejšia mám to v génoch žiaľ tréner sa zomna tešil no ja neviem mám rada vytrenovane postavy ale ja si zase chcem obliecť nohavice číslo 36 :(
@lubaska21 Skvelé výsledky !!!🙂 Prosím Ťa, mala si aj nejakú úpravu stravy od nejakého odborníka alebo si si len ty sama zmenežovala stravu ? A ešte jedna otázka, cvičila si ráno alebo poobede príp. večer ?
Každá rada dobrá, najmä keď podľa foto sú evidentné výsledky.
Ďakujem !
@summerlili jeeej si zlata, dakujem, no nemala som nijakeho odbornika ako poradcu, sama som si nasla sposob, ktorym sa pomaly dopracuvavam k splneniu sna 🙂 stravu som upravila tak, ze som uplne vylucila cukor, sladke, kolace a pod., vobec doma nevarime vysmazane jedla, po siestej vecer nejem, denne min 2l cistej vody vypijem (toto velmi velmi pomaha) a cvicim o tej 12tej, maly mi zaspava o 11tej a spi do 14tej tak vtedy vyuzivam chvilku volna 🙂 a aj mi to tak vyhovuje, niesom priamo po ranajkach najedena, ani hladna a ani unavena z dna, ako by tomu bolo vecer... drzim palce, nech sa aj tebe podari zmena, po ktorej tuzis ;)
@lubaska21 Ďakujem moc.
Myslíš alebo máš skúsenosti, že do toho objemu tekutín sa zarátava aj napr. čaj (pijem kvantum zeleného a čierneho čaju) alebo len čistá voda (bublinky ani sladené nápoje nepijem) ?
A vysadila si múku úplne ? Resp. len koláče a pod, a pečivo naďalej ?
U mňa prichádza do úvahy cvičenie len veľmi skoro ráno predtým než sa zobudí celá rodina a vyšuchceme sa do práce a do školy alebo až večer keď sa dorútime z práce / školy / krúžkov ... .
Bohužiaľ, u mňa je nadváha čiastočne spôsobená aj intoleranciami potravín, ktoré keďže ich nemôžem jesť dosť, tak tie náhrady mi len pridávajú kilá.
Prajem Ti pekný deň 🙂
@summerlili uf, no nemas to lahke, ale ja sa drzim vety, ze ked sa chce, vsetko sa da, pecivo som obmedzila, biele som vyradila uplne a ak si dam, tak 3-4x do tyzdna cerealny chlieb, ci rozky. mucne zjem, ako palacinky, ci lievance, ale to mame tak raz do mesiaca, snazim sa tomu vyhybat ale normalka zemiaky, ryzu a pod jem, len mensie porcie ako predtym... a caje su ok, ale cista voda je vzdy naj verzia, neperliva, cista, precisti a vyplavi vsetko, co treba ;) aj tebe prajem pekny den
Ide to! Velmi sa tesim 🙂 Vyse dvoch mesiacov cvicim a -3kila, -3cm v pase, mozno aj viac -3 v stehnach aj v zadku. Nevie ci malo ale ja som rada aj tomu. Prvy mesiac to len stalo.
@nezabudka8 super, veľká gratulácia, len tak pekne ďalej, ja som sa dala teraz ešte aj na beh, Jill striedam s behom, len tento týždeň mi to nevyšlo.😉
@lenkasop dakujem.dufam ze vydrzim. Ten prvy mesiac bol najhorsi ked neboli vidiet vysledky.
ahojte baby.pridávam sa k vam.od vcera som zacala beginner.mozem aj tym?potom prejdem na 30days shared . Syncek ma 4 mes a dojcim

@molly25 ahoj, sú iba dve časti. Malo by sa cvičiť každá časť 3 týždne. Ale napr. ja som to spravila tak že som si to po týždni menila - aby som nemala z toho stereotyp