icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
danka_ba
2. mar 2017

@molly25 ahoj, sú iba dve časti. Malo by sa cvičiť každá časť 3 týždne. Ale napr. ja som to spravila tak že som si to po týždni menila - aby som nemala z toho stereotyp

zuzidr
2. mar 2017

@lubaska21 teraz vyzerám ako ty na prvej foto :(

lubaska21
2. mar 2017

@zuzidr tak sup sup zamaknut a pojde to prec ;) a ten pocit, ked vies, ze si to dala sama, je na nezaplatenie 🙂

juja78
4. mar 2017

@henrieta16 tak to skúsim, síce som rifle aj po pôrode zapla, ale nad pásom som cítila rozdiel pred tehot. a po pôrode. 🙂

erikak123
14. mar 2017

Ahojte, chcela by som sa k vám pridať ,ale som úplný začiatočník. Ktoré cvičenie mi odporučíte na začiatok?

kejtka87
14. mar 2017

@nezabudka8 zacala si cvicit hned body revolution,ci si predtým cvicila aj ine?30day shred a tak?aj mojim problémom je brucho,ale cvicim 30DS potom chcem ripped a tak body rev.

nezabudka8
14. mar 2017

@kejtka87 cvičím body revolution. ale sem tam s kamoškou si zacvičíme aj insanity. cvičím už mesiac. zatiaľ však bez výsledov. stravu som neupravovala. len som sa teraz začala trošku obmedzovať v bielej múke. Brucho začína pomaly padať. Už nie je také nafúknuté. Sa teším.

lenkasop
14. mar 2017

@erikak123 ja som začala s 30day shred, potom body revolution, len som nedokončila, prešla som na 6week six pack. Tak začni s 30day....

erikak123
14. mar 2017

@lenkasop ďakujem pekne a po akom čase si už videla výsledky?

lenkasop
14. mar 2017

Asi keď som začala chodiť cvičiť level 2 , cítila som, že mám voľnejšie nohavice v oblasti zadku, aj MM vravel, že je to vidno😉

erikak123
15. mar 2017

no už sa teším ďakujem za radu 🙂

lenkasop
15. mar 2017

@erikak123 nie je za čo, ja som mávala a j krízu, nechcelo sa mi koľkokrát cvičiť, ale keď som začala už bolo dobre.....

erikak123
15. mar 2017

@lenkasop no... ja idem dnes začať tak som zvedavá či to vydržím ale pozerala som to na YouTube a vyzerá to dosť náročné nakoľko som vyše roka necvičila .....

lenkasop
15. mar 2017

@erikak123 neboj sa dáš to...Už si odcvicila😏super pocit

erikak123
15. mar 2017

@lenkasop áno už som odporučila je to super pocit len ma veľmi bolia kolena..... zle sa mi ide aj po schodoch hádam to prejde po pár dňoch

erikak123
15. mar 2017

@lenkasop chcela napísať že som docvicila

lenkasop
16. mar 2017

@erikak123 prejde, ja som mala po prvom cvičení tiež svalovicu, ale aj tak som cvičila, nenechaj sa tým odradiť... Výsledok bude perfektný, uvidíš...Tak nezabudni aj dnes 😉

erikak123
16. mar 2017

no tak to dúfam lebo do prace nechodim na vytahu ale po schodoch a mala som co robit dnes aby som vysla na 4 posch.

ela1975
19. mar 2017

Ahoje baby,chcem sa spytat ci niektora z vas cvicila jilienku aj po porode.ak ano kedy ste zacali a akym cvicenim.dakujem 🙂

mariamaria88
19. mar 2017

@ela1975 ja cca po 4 mes po porode.zacala som 30ds

ela1975
19. mar 2017

@mariamaria88 Dakujem 😉

molly25
19. mar 2017

Ženy pridám už aj ja svoje skúsenosti prešla som 30 shared všetko zo začiatku svalovka riadna teraz cvičím 6week 2 týždeň je super ale ženy ja neviem pohybovo sa cítim lepšie oveľa to určite ale kg idú hore tak ja už neviem cvičila som aj vo fitku s trénerom viem že svaly sú ťažšie no neviem mrzí ma že nezapnem nohavice z pred 5 mesiacov a stravu nič nemám zmenenú na sladké som nikdy nebola múku už obmedzujem nevravím že nezhresim ale doteraz sa mi váha držala teraz plus 4kg mám 165 cm a cítim to mám silnejsiu postavu čiže keď cvičím som mohutnejšia mám to v génoch žiaľ tréner sa zomna tešil no ja neviem mám rada vytrenovane postavy ale ja si zase chcem obliecť nohavice číslo 36 :(

summerlili
29. mar 2017

@lubaska21 Skvelé výsledky !!!🙂 Prosím Ťa, mala si aj nejakú úpravu stravy od nejakého odborníka alebo si si len ty sama zmenežovala stravu ? A ešte jedna otázka, cvičila si ráno alebo poobede príp. večer ?
Každá rada dobrá, najmä keď podľa foto sú evidentné výsledky.
Ďakujem !

lubaska21
29. mar 2017

@summerlili jeeej si zlata, dakujem, no nemala som nijakeho odbornika ako poradcu, sama som si nasla sposob, ktorym sa pomaly dopracuvavam k splneniu sna 🙂 stravu som upravila tak, ze som uplne vylucila cukor, sladke, kolace a pod., vobec doma nevarime vysmazane jedla, po siestej vecer nejem, denne min 2l cistej vody vypijem (toto velmi velmi pomaha) a cvicim o tej 12tej, maly mi zaspava o 11tej a spi do 14tej tak vtedy vyuzivam chvilku volna 🙂 a aj mi to tak vyhovuje, niesom priamo po ranajkach najedena, ani hladna a ani unavena z dna, ako by tomu bolo vecer... drzim palce, nech sa aj tebe podari zmena, po ktorej tuzis ;)

summerlili
30. mar 2017

@lubaska21 Ďakujem moc.
Myslíš alebo máš skúsenosti, že do toho objemu tekutín sa zarátava aj napr. čaj (pijem kvantum zeleného a čierneho čaju) alebo len čistá voda (bublinky ani sladené nápoje nepijem) ?
A vysadila si múku úplne ? Resp. len koláče a pod, a pečivo naďalej ?

U mňa prichádza do úvahy cvičenie len veľmi skoro ráno predtým než sa zobudí celá rodina a vyšuchceme sa do práce a do školy alebo až večer keď sa dorútime z práce / školy / krúžkov ... .
Bohužiaľ, u mňa je nadváha čiastočne spôsobená aj intoleranciami potravín, ktoré keďže ich nemôžem jesť dosť, tak tie náhrady mi len pridávajú kilá.

Prajem Ti pekný deň 🙂

lubaska21
30. mar 2017

@summerlili uf, no nemas to lahke, ale ja sa drzim vety, ze ked sa chce, vsetko sa da, pecivo som obmedzila, biele som vyradila uplne a ak si dam, tak 3-4x do tyzdna cerealny chlieb, ci rozky. mucne zjem, ako palacinky, ci lievance, ale to mame tak raz do mesiaca, snazim sa tomu vyhybat ale normalka zemiaky, ryzu a pod jem, len mensie porcie ako predtym... a caje su ok, ale cista voda je vzdy naj verzia, neperliva, cista, precisti a vyplavi vsetko, co treba ;) aj tebe prajem pekny den

nezabudka8
31. mar 2017

Ide to! Velmi sa tesim 🙂 Vyse dvoch mesiacov cvicim a -3kila, -3cm v pase, mozno aj viac -3 v stehnach aj v zadku. Nevie ci malo ale ja som rada aj tomu. Prvy mesiac to len stalo.

lenkasop
31. mar 2017

@nezabudka8 super, veľká gratulácia, len tak pekne ďalej, ja som sa dala teraz ešte aj na beh, Jill striedam s behom, len tento týždeň mi to nevyšlo.😉

nezabudka8
31. mar 2017

@lenkasop dakujem.dufam ze vydrzim. Ten prvy mesiac bol najhorsi ked neboli vidiet vysledky.

veronika1603
4. apr 2017

ahojte baby.pridávam sa k vam.od vcera som zacala beginner.mozem aj tym?potom prejdem na 30days shared . Syncek ma 4 mes a dojcim