Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte kocky, tak som opat zacala s jilliankou 🙂 pred styrmi rokmi mi to s nou islo velmi dobre 🙂)) na nic ine si neviem najst cas, tak dnes druhy den prveho levelu..nie je tu aj nejaka sukromka motivacna, kde sa vazite, meriate,povzbudzujete? 🙂
@johaninka ahoj co cvicis prosim?
Aj ja idem na to...od zajtra 🙂
@nezabudka8 teraz cvičím 30 day shred..v pondelok som začala 2 level
Ahojte posletr mi prosim link kde stiahnem tie cvicenia na Tv... Som. Zaciatocnik
Dakujem
ja som si pred pár dňami stiahla aplikáciu do mobilu od Jillian 🙂
@danka_ba aku?
@veronika1603 Jillian Michaels to ma názov. Mám iPhone ale určite to ide aj na iné.
Ma tam pre predplatiteľov cvičenia, ale aj každý deň 6 min, dá sa vybrať z 5 možnosti 😊
Babenky ako vám ide cvičenie...ktorá je v 2 leveli?
Ahoj žienky, tak ja som dneska začala od začiatku s Jillian, bo som ju cvičila tak kadejak. Mám stiahnuté všetky diely , tak idem pekne od začiatku. Zmeny som si všimla aj tak, spevnela som , ale aj pribrala na váhe
@zabinka8660 pribrala si po cvičení s Jillian?
@johaninka
@zabinka8660 baby to je normalne
Dole pojdu cm
@veronika1603 akože cm dole a kilá hore? :D
@johaninka vraj zo zaciatku ano.cvici sa tam s cinkami vraj sa tuky premienaju na svaly tak preto
@zabinka8660 tuk sa ti premenil na svaly. je krajsie mat cca 60kg a byt ako mrcina v plavkach alebo 64kg a byt spevnena zienka? urcite si vol tu druhu moznost 🙂 nech sa ti dari v cviceni a vela pozitívnych momentov zelam.
@johaninka ano pribrala asi 3kg
Cvičíte každý deň, alebo si dávate sem tam pauzu.
@zabinka8660 júj nechcem pribrať :(
@zabinka8660 ja si prestavku nedavam...je to jen 30 dní po 30 minút...načo prestavka :D ešte dnes idem 2 level a od zajtra začíname trojku :D
ahojte dievcata, viete mi poradit kde najdem video 6 Week Six-Pack level 3 - level 1 a 2 som nasal, ale pro 3 som zatial neuspesna. Dakujem 🙂
@slniecko77 6W6P ma len 2 levely ;)
😀 ďakujem, som myslela, ze klasika 3 ako ostatne cvičenia od Jillian.
@svenija prosim ta koľko dni sa cvičia jednotlive levely? Dakujem
@slniecko77 3 tyzdne jeden, 3 tyzdne druhy. Aj ked obdivujem ludi, co dokazali tak dlho jeden level cvicit, ja osobne musim cvicenia obmienat 🙂
@svenija aj som si myslela, ze to je tak..ďakujem veľmi pekne za pomoc 🙂
Ja cvičím klasika 5+2, dva týždne jeden level..ale je pravda, ze už v druhom týždni to nie he až taký zaberal ako v prvom týždni. Teraz by som chcela trosku vytvarovať brucho, hlavne spodné pred letom..a ešte ruky..máš nejaký tip na cvicenie na ruky prosim ta?
@slniecko77 No more trouble zones - je to cisto posilnovanie, sice na cele telo, ale podla mna je tam dost hlavne na ruky a brucho, na ozivenie 1x do tyzdna rozhodne odporucam. Pripadne vybrat si len pasaze zamerane na ruky a brucho 🙂
@svenija ďakujem 🙂 to už cvicim cez víkend a po "hlavnom" cvičení - som si to rozdelila po workout-och a cvicim po 10 dňoch. Asi sa vrátim späť k rukám.