icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
arcanne2
5. máj 2018

@kicilanka ďakujem za odpoved,aj ja mám ten pocit že je to z toho.uplne som vysadila sacharidy,cestoviny,ovocie, ryžu iba na obed, každý deň mäso, kopec zeleniny.asi musím zvoľniť,čo má celkom tesi :D

kicilanka
5. máj 2018

@arcanne2 ja jem všetko ako som povedala, ale dávam si proste polovičnú dávku...a nedojedám vôbec za malou...a stále pečiem koláče a dám si, ale len 1 kúsok ....
...ono to tak aj hovoria, že ak prestaneme jesť, telo si robí zásoby aj z toho mála čo dostáva...a ...hlavne to chudnutie nie u každého prichádza hneď...ale veľakrát niektoré chudnú ja po tom, čo prestanú cvičiť, alebo držať diétu...

ja som u seba napr zistila zvláštnu vec a to že sa mi začali robiť vyrážky...čo ma prekvapilo, lebo ani v puberte som nemala 😀 Ale som čítala, že je to preto, lebo potením a cvičením a zvýšeným príjmom tekutín sa vylučujú z tela práve takouto formou zlé látky...a niečo asi na tom bude, lebo ako začali, tak aj prestali 😀

arcanne2
5. máj 2018

@kicilanka fakt? Super.Ja mám problém s črevami cize na takej polozdravej strave som bola aj predtym,teraz som to asi prehnala :D a vyrazky mám teraz posledný tyzden aj ja veľmi a zapalene.tak hádam prejdu :D tiež som začala pit zelenu kávu kedze normalnu nemozem.skusim pridat jedlo naozaj ;)

dejka
5. máj 2018

No ja som dnes na chate malovala dosky tak jil musi pockat🇸🇰

dejka
6. máj 2018

Takze kocky dnes vsetky dosky natrete. vyvyseny zahon zmontovany. 20 min na pase zabehnutych a jill musi zasa pockat🇸🇰

kicilanka
6. máj 2018

@dejka nič si z toho nerob, ja som dneska musela vynechať cvičenie, lebo sa mi niečo vyhodilo na nose - vyzerá to zlé, vraj to vyzerá ako veľký hepres, ale mne sa to nevidí...bolí ma celý na dotyk, mám to opuchnuté a mám aj teplotu...takže je to zjavne nejaký zápal ☹
ale som sa aspoň odmerala a výsledky ma potešili, lebo za 10 dní mám o 1,5 cm menej v bokoch a toľko isto aj nad kolenom...😎😎

hlavne že si makala a dala aj ten pás 🙂 nesmieme prestať, musíme sa vrátiť k pravidelnosti...ale telu určite prospeje zmena a potom budú výsledky ešte viditeľnejšie a lepšie 🙂

dejka
7. máj 2018

Zajtra posadim malu k videu a naucim ju ako sa dava stop a play 🤣hura na level 3

dejka
8. máj 2018

@kicilanka ako uz je ti dnes lepsie?

kicilanka
8. máj 2018

@dejka no je to dneska lepšie aj s nechtom, to by som skackať už aj pomaly mohla, len na tom nose neviem čo to je...brufen na to zaberá, takže asi nejaký zápal...včera som radšej necvičila a relaxovala, aby som neostala s nejakou vleklou infekciou na nose...ale dneska dám určite zas sériu brušákov, nohy, zadok, boky a ruky... na Jill si zatiaľ netrúfam - mám obavy aby som si nepoškodila viac ako pomohla práve tým skackaním ....

kicilanka
8. máj 2018

@dejka a ty dneska teda ideš zas skúsiť tú 3ku?

dejka
8. máj 2018

No planujem idem este zehlit tak na 2 hodky a uvidime.dufam ze hej

kicilanka
8. máj 2018

@dejka dneska je asi deň žehlenia vo viacerých rodinách 😀

dejka
8. máj 2018

No tak som to dala dievcata prisli stlacat stop a play a vlastne to bolo dobre lebo komentare .mami ta teta cvivi inak a vysvetlovani.ale ta teta cvici jednoduchsie cviky.ma to tak rozculovalo ze som ten level dala 1 krat🤤

kicilanka
8. máj 2018

@dejka ale si cvičila už 3ku??
ja som dneska teda dala 3. deň výzvy na brucho, plank 55 sekúnd + 30 sekúnd, 60 krížových brušákov a 30 priamych...k tomu ruky a nohy...
ale podstatnejšie je, že váha mi síce stále stojí, ale som sa po 11 dňoch zas odmerala a som spokojnáááááá 🙂
Prsia mám -4,5cm
pás ostal (to pôjde asi ťažšie viac dolu)
boky -2,5cm
stehno nad kolenom -2,5cm
paže -0,5cm - ale tu počítam že to dolu nepôjde, lebo aktuálne sa tvaruje biceps a triceps

preto som rada, že som sa začala merať radšej, inak by som mala len z váhy už asi depku 😀

arcanne2
9. máj 2018

@kicilanka prvé kilo dole a to som 4 dní necvicila lebo sme prerabali dom u rodicov,vyzera že sa to konecne hybe, hura ;)

kicilanka
9. máj 2018

@arcanne2 som ti hovorila, že kilá idú dolu s nejakým odstupom...a tiež som niekde čítala, že ak veľmi venuješ pozornosť kilám, tak neubúdajú schválne 😀
preto som sa prestala vážiť a viď príspevok vyššie, že váha mi stojí, ale miery sa zmenšujúúúúúú 🙂

dejka
9. máj 2018

@kicilanka ano level 3 1x dnes dam dufam 2x.inak cm citim ale stale je to take ze ked sa rozvlnim tak tie faldy nie a nie zastavit.😲

kicilanka
9. máj 2018

@dejka 😀 nápodobne 😀 a hlavne ako si sadnem, tak mám všetky 3 gule snehuliaka 😀 ...resp. už len 1,5 😀

dejka
9. máj 2018

@kicilanka no som dlho rozmyslala ze kolko ale povedzme ze aj pod 4je fajn .este kym si nesadnem sa da🏩🐄

dejka
9. máj 2018

Takze to vyslo!!!!!!

kicilanka
9. máj 2018

@dejka ja som ešte dneska dala plank, brušáky, ruky, zadok, stehná...uvidím či budem mať ešte zajtra zvýšenú teplotu...ak nie, tak by som sa vrátila k Jill a dokončím 2ku 🙂

dejka
10. máj 2018

Super aspon brusaky ale neprehanaj teplote nerobi dobre cvicenie davaj pozor radsej pomali

dejka
10. máj 2018

Teda nie aspon brusaky ale super brusaky!!!!🌹

kicilanka
10. máj 2018

@dejka no práve preto som cvičila bez skákania nejako, len tak "kondične" čo som zvládla s miernou únavou - statické cvičenia...pripisujem tú teplotu tomu zápalu na nose, ale vyzerá to tak, že to prejde samou...ak sa mi nepohorší do večera, tak chcem skúsiť teda jill zas a uvidím ako sa budem cítiť...
...v hlave mi to ide dobre - som naladená, len neviem čo povie organizmus na námahu...

werka_t
12. máj 2018

holky, kto ma zaujem? predam original dvd Killer arms and back (AJ a NJ)

dejka
15. máj 2018

Tak som to vcera dala level 3 3x hura

kicilanka
15. máj 2018

@dejka super...ja doťahujem tú 2ku, ale tým že som si pridala aj výzvu na brucho, som to zjavne predvčerom prehnala a bola som boľaváááá, ale nie svalovka, som si zjavne "uhnala" nejaké šľachy ☹ ...ale tak dúfam že to povolííí a môžem ísť pekne ďalej 😀

tanika
15. máj 2018

@kicilanka kočky poprosím kde si nájdem cviky? dajte mi link rada by som začala s vami....dík moc😉

kicilanka
15. máj 2018

@tanika cviky sú v popise skupiny (aj iné) a tiež len pár príspevkov vyššie 🙂