Chudneme s Jillian Michaels
@zuzanat vobec nic?? ak sa môžem opýtať koľko vážiš? Alebo inak...nevážiš nejako menej..Lebo kočky čo sú viac bacuľky tak tým to ide na začiatku asi rýchlejšie dolu..ako mne..Ja mám na sebe veľmi veľa.Ale skús sa pomerať, lebo možno si nabrala svalovú hmotu z toho cvičenia a na váhe to tým pádom nevidno. A na oblečku to necítiš? Lebo napr. ja som to pocítila na rifliach. Na bokoch sú mi totálne voľné 😎
@monnika Tvoj muz je niekde prec a vrati sa az o 9 mesiacov? 😕 😕 To by som nezvladla. Mas moj obdiv.
Inak ja som po 2 tyzdnoch cvicenia a pocitania kalorii dala dole 1,5kg, 1cm cez boky a 0,5cm zo stehien. Mne ale vela netreba chudnut. Este 5kg a som v cieli. Dala som si cas do Vianoc- teda do roka od porodu.
@miriem áno, môj manžel odišiel 30.8. do Bosny na misiu, on je vojak profesionál. Aj mne bolo na začiatku ťažko, sama s dvomi deťmi...ale musela som si zvyknúť, mám toľko starostí s nimi. Malá začala pred nedávnom chodiť, takže je všade. Voláme si každý deň cez skype, tak to mi trošku uľahčuje. Ale občas si večer poplačem..to vieš, deti idú spať, a ja som po večeroch sama..hmmm..to ťa ani telka nebaví. Takže o pol desiatej som už v posteli..Ale tak hádam príde na Vianoce na dovolenku. Tak bude mať prekvapko - vynovenú manželku 😀 😀 Tak to máš super, že len 5 kg...och, keby som už aj ja bola v takejto cielovej rovinke..samozrejme, držím palčeky nech sa ti to podarí!
@monnika vazim 58kg, chcela by som dat dole 5kg, ale hlavne v pase aspon 8cm, brucho mi ostalo strasne po porode. a meriam 161cm...prsia v dobrom, pretoze po dvoch detoch, ktore som kazde kojila cca rok, netreba pisat, ako vyzerali, to asi poznas. mam ich take pevnejsie. na obleceni fakt nic, mozno trochu na zadku,ale to brucho nula bodov.
@miriem tak to mame asi rovnaky ciel, co sa chudnutia tyka, akurat, ze teba sa to uz pohlo, mne nie...
Ooooooch, že 58 🙂 To máš super váhu...a ja mám 175cm a chcem vážiť cca 65-70kg.Ale zas tak o tie kilá nejde, asi skôr o tie cm, takže tiež, keď bude brucho, stehná, zadok v pohode, tak nech vážim aj 73..Super, držím palce, nech to ide. A nejaký spalovač si neskúšala? Kamoška si dáva pol hoďku pred cvičením nejakú tabl.
@monnika citala som vcera akurat o tej octovej diete, aj tu je pisana, ale neviem ci je to zdrave, ten ocot si davat. aku tabletku si dava, nevies? skor som premyslala, ze aj detox, aspon nejaky kratkodoby vyskusam. Lebo fakt nechapem, preco to nejde dole.58kg nie je vela, ale na moju vysku asi dost. ale ako pisem, brucho mam velke a skarede, a necitim sa proste dobre
och..dala som si dnes jablkový deň,som zvedavá ako ho zvládnem..na obed idem robiť zemiakovo-jablkovú polievku..bude to zaujímavé
inak baby,ktoré si počítate kalórie,mám knihu Iba 100 kalórií,tak ak chcete nejaký recept stačí napísať
ahojte spolutrpiteľky 🙂 hlásim sa po chorobe. Včera som zasa nabehla na cvičenie, no poviem vám, potím sa ako za mlada 😀
@zuzanat ja si o tej diéte myslím svoje...podľa mňa nič rozumné..dávať si ocot...asi radšej ako vravíš jeden deň takého detoxu nič zlé neurobí..no nemôžem to tvrdiť, pretože som také niečo ešte neskúsila..dáva si kofeínovú tabletku - že to má za tri kávy. A potom je telo hneď zahriate na cvičenie, a že vraj hneď spaľuje, nemusíš tak čakať pokiaľ sa dostane telo na "spaľovaciu" teplotu..tak mi povedala..ale ked ideme z posilky, tak je mokrá ako myš..
@monnika ja som premyslala, ze by som skusila tu dietu, ale bez toho octu, ale neviem ci to bude mat nejaky efekt. chcela som skusit opat aj 90dnovu, ale nechce sa mi tak dlho 😀 v podstate teraz tiez malo jem, ale co chce,takto budem obmedzena na dlho. neviem fakt, co vyskusat, aby to slo dole
a na brucho ma Jillian super cvicenie six pack six week, skus mrknut, tak sa to tusim vola..je to rysovacka na brusne svalstvo..
@zuzanat Ja som na tom podobne ako ty- mam 160 cm a zacinala som z vahy 58, zacala som 2x do tyzdna chodit na bodywork, schudla som kilecko a potom som zacala pocitat kalorie (toho sa ale fakt poctivo drzim) a cvicit Jillian, to mam dalsich -1,5kg. Inak mne tiez ostalo hrozne brucho 80cm mam v pase, ked som isla rodit, tak som mala 99cm. Predtym som mavala tak 67-68 😠 Na brucho mi zatial tieto cvicenia vobec nepomohli, chudnem zo zadku a stehien. Ale dufam, ze aj na to brucho dojde, lebo vzdy ked niekam idem, musim ho vtahovat, aby nik nevidel 😀
@zuzanat Diety nedrz, to si pomozes len k jojoefektu. Pocitat kalorie sa ti nechce? Na tom www.stobklub.cz je to fakt dobre a prehladne, uz tu to nejake kocky odporucali, tak som sa na to dala. Kupila som si krasnu zelenu digitalnu vahu, aby sa mi hodila do kuchyne 😀 a pekne si vazim. Mam vypracovany aj jedalnicek, ale je to pre krvnu skupinu 0.
tak a včera som opäť začala cvičiť, no po tej prestávke to bola drina, ale bez svalovky dnes, len prišla mrcha, tak tie chute sú divé... musím sa krotiť, ale je to ťažké 😒 ale konečne som sa odhodlala a bojujem dalej,,, 😀
@henrieta16 aj ja som včera cvičila 😀..bolo to zaujímavé nemať pri tom boxovaní "činky" v rukách 😀..ja dnes jem len jablká..urobila som si zemiakovo-jablkovú polievku na obed,čakala som,že to bude riadny humus,ale chutí skvelo 🙂
@miriem my sme na to fakt podobne!! pas mam 78cm a mavala som tak 66 -68cm! kalorie tiez pocitam, na stranke kaloricke tabulky.cz, vzdy mam mensi prijem ako vydaj, tak nechapem preco to nejde dole, ked tebe to tak pekne ide. Odkial mas vypracovany jedalnicek? ja som tiez skupina 0+ 😀
no ak môžem sa pochvaliť sama so sebou....vlastne pochvaliť zatial nie je čím, tak podeliť o skúsenosť....cvičím od pondelka, no s chybami...pani 😀 začala cvičiť bez obuvy, takže začalo mi niečo haprovať v kolene....dala som si taký sťahovací pás, pomohlo...no aj tak mam z toho kolena blbý pocit...myslela som si že kardio budem zvládať v pohode, no asi to zamením za stacionárny bycikel...prvé 3dni som cvičila bez činiek, som si ich predstavovala a napínala ruky....včerajšie cvičenie, ani neviem prečo som vynechala a normalne som mala výčitky svedomia(tak asi to je známka, že som na dobrej ceste)...no a dnes som začala s 1kg činkami a dovidenia 😀 ...ako v pohode...no vlasy som si už vyfénovať nevedela 😀 ...no to je dosledok toho, že posledné 2 roky som sa skoro vobec nehýbala....dá mi to cvičenie riadne zabrať a niektoré cviky vôbec nezvládam, napr. predkloniť sa celkom ku špičkám nôh...tie baby tam cvičia s takou lahkosťou a ja sa cítim aj dupocem ako slon 😀 takže ja pekne ten 1level dokončím a zdokonalím, no a začnem odznova 🙂 ináč je to cvičenie super, myslím že sa u niektorých z nás stane návykovým...ja som si za tých pár dní všimla, že mám super náladu...takže tie endorfíny fungujú 🙂 jedálniček som si tiež upravila, vynechala som sladkosti a pečivo...a snažim sa vela jedál zaradovať od Mačingovej...držím vám aj sebe palčeky...MY zvíťazíme!!! 😀
@zuzu188 to čo je za polievka, také chute nemávam 😀 ale ak bola dobrá, super potom. Ja som už dnes zhrešila, synátor má meninky, aj manžel, ale ten tu nie je a robili sme meninový koláčik, tak som si dala. Bolo to namiesto obeda. Keby som nemala mrchu, tak určite odolám. Cez víkend idem do svokry, teraz si ale idem asi zacvičiť, u svokry nechcem dupotať ako kobyla 😀
@zuzu188 hej som ti ani nepovedala, nešla som po tej pauze odznova, ale začala 2. levelom, čo som asi nemala 😀 no 2x som to už odcvičila, len sa mi to zdá nekonečne dlhéééé 😒 neviem prečo, makačka neskutočná! 😀 Ale určite sa to zlepší, také pocity som mávala aj pri 1. leveli, v začiatku. Aspoň tá svalovka nie je 😉 telo ešte nezabudlo na nedávny pohyb. Ozaj, ktorý level sa ti videl najlepší?
dnes ma príšerne bolí brucho, napriek tomu som to dala... 😝
@jaannuusskkaa no čo pani, cvičila si včera? Nechcem vidieť žiadne poľavovačky, už sme oddychovali dosť, hurááá do cvičenia. Ja už dnes poctivo 2x level 2 😀
@henrieta16 bola z jabĺk,zemiakov a mrkvy 😀..mňáám...dala by som si koláčik 🙂..ja som zhrešila dojedaním obeda po Filušovi (pol mäsovej guľky a 2 zemiaky) ale psst 😀...ja že ideš od 1-tky...najlepší je asi 3 level..teda aspoň pre mňa..vidíš,aká si šikovná 🙂..mne sa počas ms vôbec cvičiť nechcelo,som sa prekonávala stále
@henrieta16 cozeee 2x si cvicila 2 level??ci druhykrat :D ja jasnee vcera cvicila dnes ku nam zasa pride spat svagrik tak dufam ze do 23:00 pojde spat aby som mohla odcvicit 🙂
@henrieta16 ja mam ms, ale teda akosi nemam chut dnes cvicit, ani vcera som necvicila ☹ tak by som sa asi mala prekonat. Baby asi vam uz pojdem na nervy, ale ako je to mozne, ze ked som dzala dietu a mala maly prijem jedla, tak som chudla a teraz ked cvicim a ratam kalorie, tiez mam mensi prijem ako vydaj, tak nechudnem ale telo si tie kalorie uklada? Ja som z toho vazne sprosta 🙄
@zuzu188 ach jaaaj, mi hovor, som myslela, že dušu vypľujem! 😖 Ale tá dvojka nemá konca, no ešte pár x odcvičím a bude to ok 😀
@zuzu188 a že si zhrešila, nepoviem to určite nikomu 😀
@jaannuusskkaa tak sa snaž pocvičiť, lebo zajtra budeš 2x... 😀 😀 😀 ja dneska PMS no katastrofa, bolelo ma brucho. ☹
Ahojte baby.viacere ste pisali ze vas bolia kolena.chcem sa opytat,preslo to po case?lebo mna tak zacali boliet ze ked idem po schodoch alebo si chcem cupnut tak mam strasnu bolest.ja chcem strasne cvicit ale sa bojim aby to nebolo este horsie

@zuzanat a neviem čo pomáha Tebe na bolesti hlavy, ale mna keď náhodou prepadne bolesť, tak si dám kávu a po káve minimálne pol litra vody. A je po bolesti do pol hoďky. Ja neuznávam tabletky, resp. keď nemusím tak nejem.