Chudneme s Jillian Michaels
@zuzu188 a to ktorý je to cvik? V ktorej minúte? Ja si to zatial iba pozerám, psychicky sa pripravujem, ale ked vravíš, že je to v pohode, ked odcvičím tie leveli tak je to potom super 😀
@henrieta16 jedna ruka hore,druhou sa podopiera,nohy vystreté,panva dvihnutá a jedna noha sa krčí pri cvičení
ahojte, nahodou som zbadala tuto temu. ja tiez cvicim a zacinam badat prve zmeny 🙂
@wild.horses a koľko dní už cvičíš? 🙂
baby, čo jedávate na večeru? to je vždy moja dilema 😝
ahojte, tak ja mám dnes strašnú svalovku, hlavne na vnútornej strane stehien..ale aj tak som sa prekonala a dnes som mala odcvičené už o druhej poobede..to skákanie pri tých cvikoch na rukách sa teda prejavilo
@estrella5 ja večeriam väčšinou zeleninové šaláty alebo si opečiem zelerové tyčinky na olivovom oleji, to v tých lepších dňoch, inak mám bodovú diétu
@henrieta16 ok dakujem, neskocim na to hned trosku sa s tymto rozcvicim 🙂 neviem ci od cvicenia ale hrozne ma boli chrbat ☹ , zajtra ideme plavat takze asi cvicit nebudem 😉
@ankaevka ty v ktorom leveli už si? Už v 3.? Lebo ja v 2. leveli, práve odcvičený 6. deň a už mi to išlo perfektne, aj ked je pravda, že zapotiť som sa zapotila, ale ved to aj oni tri 😀 je to makačka, ale teším sa, že 6. deň za mnou, v nedelu sa ide na level 3. Aj ked neviem ako to stihnem, lebo v piatok a sobota škola, no sobotu asi fláknem a nepôjdem, nemôžem 2 dni nechať svokru s deťmi od rána do večera. Na to ju mám príliš rada 😀
@kamylka ja sa na to tiež pripravujem, zatiaľ si to len prezerám, že čo ma čaká, ale verím, že to dám ľavou-zadnou, ked prejdem tými troma levelmi. 😉 A čo ten chrbát? Môže ale nemusí to byť od cvičenia...neviem 😖
@ankaevka a už si si prezrela tú knihu od Editky? 🙂
dnes sa mi opäť podarilo jesť pravidelne a k tomu vypiť vyše 3 l čaju 🙂
@ankaevka
@miriem
@zuzu188 ďakujem za odpovede 🙂 ja sa tiež snažím navečer nejesť sacharidy a zameriavať sa na bielkoviny a zeleninu... len zeleninu nemám príliš v obľube a bielkoviny mám nie vždy po ruke.. no jednoducho večera je pre mňa zabijak lebo vždy mám chuť práve na niečo sacharidové ... 😠 ale keď to zvládate vy, budem musieť aj ja.. nič sa nedá robiť 😀
@estrella5 s večerami mám stále problém i ja, nikdy neviem, čo jesť. Takže mňa sa nepýtaj 😀 😀 😀 Ja som rada, že sa mi darí jesť každé 4 hodinky a ide mi to fajn. Nie som vôbec hladná, práve naopak. Som zvedavá, čo ešte baby popíšu, čo papajú po večeroch 😝
@henrieta16 sice cvcit chodievam uz davnejsie ale toto su ine cviky mozno pri tom viac zatazujem chrbat, ale zas je pravda ze zajtra cakam kramy takze super kombinacia 🙂 pod cim si vyhladam ten 6 pack?
@kamylka hm, možno ti to pôjde ľahko, ale napr. viem, že boli tu aj baby, ktoré cvičili, ale JM im dala riadne zabrať, takže je to individuálne. Ved vyskúšaj, uvidíš. JM - 6 week 6 pack - 1. level - už si to môžeš dať len stiahnuť http://www.ulozto.sk/x4JTDwv/cviceni-jillian-mi... a toto je 2. level : http://www.ulozto.sk/xKs4Y55/cviceni-jillian-mi... 😉
@henrieta16 ano priznam sa aj mne sice este len prvy level ale dal zabrat na nohy. dik za link 😉
@estrella5 cvicim uz niekolko tyzdnov, ale nie kazdy den. podla toho ako mladatko dovoli 😉
@henrieta16 ne, ešte som v dvojke, len doteraz som pri tých cvikoch išla podľa anity ale už druhý deň skáčem (aspoň sa snažím) a je to oveľa ťažšie a aj sa pri tom viac spotím..myslíš knihu veľká škola chudnutia? stiahla som si ju aj som ju trochu čítala..je to celkom zaujímavé čítanie len je v češtine ale musím si ju vytlačiť a prečítať..ak si myslela inú, tak mi napíš názov lebo na ulož to som našla len toto
@kamylka chodíš do školy? ja som si dala prihlášku na magisterské, myslela som si, že to zvládnem..bola som na dvoch prednáškach (to bolo ešte minulého roku, keď som bola tehotná) a nemohla som tam vydržať, som myslela,že sa tam zbláznim, s veľkým bruchom, nohy som si nemohla vyložiť, no utrpenie..tak som to vzdala a zanechala školu
@wild.horses pociťuješ zmeny v cm alebo aj na váhe? a čo cvičíš od Jill tiež 30 days?
@henrieta16 veď toto 😀 viem, že bielkoviny, zelenina.. ale keď sa dostane k večeru nikdy netuším čo si ukuchtiť 😝 ja sa snažím jesť každé 3-3,5 hodiny.. len nie vždy to vychádza, ale toto mi ide celkom dobre 🙂
@zuzu188 ďakujeeeem za podporu 😵
@ankaevka nie nechodim do skoly. ja som zila v Irsku a domov som dosla ked so bola v 7 mesiaci tehotna s Annou , takze od vtedy som na materskej a mam toho dost s malou, bude mat 2 roky v novembri, ale uz asi neplanujem studovat 😉 . mozno neake tie skolenia k mojej profesii ale to uvidime 🙂
svalovka na stehnach 🙂 mam rada svalovku aspon viem ze som nico robila 😉
@ankaevka áno, to je tá kniha, nájdeš ju v aj pod českým názvom, tiež ju mám stiahnutú v češtine. 🙂 a ja som si ju netlačila, iba prečítala v pc i ked je pravda, že som pri tom už slepla 😅
@ankaevka to ja som ti písala, že chodím do školy. 😉

@henrieta16 mne tie 3 hodiny vyhovujú...dnes dokonca nie som ani hladná,včera mi trošku trvalo,kým som si zvykla...nemyslím si ☹..nenormálne ma pri ňom slabiny bolia,ale budem to skúšať