Chudneme s Jillian Michaels
@henrieta16 Niekedy je lepsie neplanovat a proste sa na to dat ked sa clovek citi v pohode. Super si sikula a mas den skoro za sebou. 🙂
@lucky14 mi hovor, už teraz som na seba pyšná! 😀 Ale váhu som zabudla doma 😒 nič zvážim sa na tej zlej u svokry a ráno som zvedavá, koľko mi ukáže 😀 ešte že skoro vstávam, teším sa! 😀
@henrieta16 no vidíš 😀..možno to aj nabudúce vydržíš bez hladu 🙂
fu babule teda dobre ste 🙂 normalne ste mi dali chrobaka do hlavy s tym vodovym dnom teda asi sa na to dam s vami v pondelok....ja som uz konecne dnes mala chut do cvicenia tak som este doobeda pekne pocvicila aby som nemusela tesne po obede vtady sa mi ozaj nechce ale vacsinou mam len vtedy cas ked mala spinka.....poobede sme boli u svokrovcou tak spravili na veceru take jednohubky s pomazankou rybaciou ale bohuzial z bieleho peciva tak sa teraz citim ako balon strasne ma nafuklo ja totiz nejedavam biele pecivo uz peknych par rockov koli tomu ze ma z neho neuveritelne nafukuje ale co nejako prezijeme ne ved to nie je kazdy den...inac som zvedava ci dnes vobec pospim,malej som dala dnes prvykrat na obed bryndzu tak mozno bude v noci rosambo a tatik na nocnej :(
@barca127 moje deti tiež papali bryndzu a nič im nebolo, no bola to 100% ovčia, tie z obchodu sú hnus, vieš, moji rodičia s tým robia, takže ja mám takých bio výrobkov plno 😀 ale ved uvidíš, každé dieťa je iné. A ten vodový deň, ja som ho tiež plánovala na pondelok, ale zmenila som to a už som v tom. 😀 Držím sa super, dnes iba voda s citronom a 2 kávy. Vyskúšaj. Ja iba odporúčam. 😉
@henrieta16 tak si to teda pekne zmakla mozes byt na seba fakt hrda naozaj ....je ked to dam tak budem stastna jak blcha 🙂 mno ja ssa bojim len koli tomu ze nasa bambula ma strasne citlive brusko koliky sme mali strasne do pol roka tak teraz obcas sa stane ze preplace v noci par hodin ked zje nieco co jej nesadne
Prosim vas kde ste stiahli 6 week six-pack? Na uloz to.sk mi to stiahlo len mi to nechce spustit 😠 neviete kde sa to da este stiahnut? Ďakujem
ráno váha 78,4 a teraz večer 77,6...že wau...som vééľmi zvedavá na ráno
@barca127 jaj, tie detičky...dúfam, že bude dobre 🙂 a už ležím v posteli, ráno mi treba vstávať do školy, teším sa, že sa postavím na váhu a bude tam menej. Juj 😀 zvládla som to. Už len ľahnúť a spať. 🙂
@zuzu188 no prosim, ja radšej vstanem až ráno. 😀
@henrieta16 nemohla som odolať neodvážiť sa 😀
@zuzu188 ja som od dnes do nedele u svokry, bude s deťmi za 2 dni, čo budem v škole, ale asi ráno pobežím domov sa ešte odvážiť. Tak sa teším, že ja trubka som váhu nedala do auta. No ako teda dúfam, že nebudem sklamaná 😒 zajtra sa ozvem, ale až neskôr ako to dopadlo 😉
@henrieta16 aspoň si budeš na 100% istá,koľko si zhodila po dnešku,keď u nej váha zle váži 🙂
len tak pre motiváciu 😵 🙂
„Nemusíš byť skvelý aby si začal. Ale musíš začať aby si bol skvelý.“
„Každým tréningom si bližšie k cieľu.“
„Ak chceš niečo, čo si nikdy nemal, musíš pre to urobiť niečo, čo si nikdy nespravil.“
„Disciplína je mostom medzi cieľom a úspechom.“
„Tvrdá práca je obojsmerná záležitosť – dostaneš presne toľko, koľko do toho vložíš.“
„Naozaj chceš vynechať tréning alebo si len zľahka zacvičiť?? Pretože niekde inde sa dievča rozcvičuje s tvojou maximálkou.“
„Ak je to pre teba dôležité, nájdeš si cestu. Ak nie, nájdeš si výhovorku.“
„Nedosiahneš to zízaním... Nedosiahneš to sedením... Nedosiahneš to dúfaním... Jedinou cestou ako to dosiahnuť, je zdvihnúť zadok a makať pre to každú sekundu, každý deň.“
„Slzy prinášajú súcit. Pot prináša výsledky.“
„Nezáleží na tom, ako pomaly napreduješ...dôležité je aby si nezastavil“
😕
Baby ked si chcete vypocitat hmotnost kolko by ste mali vazit tak tato stranka je super :P http://www.chudnutie-ako.sk/bmi/index.php 😀 😀 😀 😀
@henrieta16 mno tak noc sme prezili paradne mala nemala ziadne bolesti takze parada len opat dvakrat vstala na mlieko ale to je najmenej....som zvedava kolko si tym vodovym dnom dala dole 🙂
ahojte, tak po včerajšku o 1,4 kg menej 😀 ..teraz ich len udržať a nedať naspäť (87,4 som zvedavá či bude rozdiel pri pondelkovom vážení)
včera 78,4 a dnes rovných 77 kg 🙂
@zuzu188 perfektné a ani nie som hladná, druhý krát sa budím už so škvrkaním v žalúdku a teraz nič 😀, takéto dni si dám raz za mesiac, to stačí
@jaannuusskkaa dala som si na tej stránke teraz vypočítať bmi a mala by som zhodiť ešte 27kg!! pre pánajána šak ja sa nedocvičím ☹ ☹ 😢 😢
dnes to vidím na veľmi zlý deň, malá je hrozne nachladnutá v kuse jej tečie z nosa, každú chvíľu kýcha a slzia jej očká, je umrnčaná a spať chce iba so mnou..bude to dnes ťažké, neviem či budem stíhať cvičiť
Baby co ste boli na vode, myslite ze sa vam to nevrati, myslim ta vaha? Mne sa nejak nechce verit, ze telo za 1den spali 1,4kg tuku. Ved to je skoro 52 000 kJ (12 300 kcal) a to nie je realny denny vydaj.
Ja ako nechcem podpichovat, ale taketo chudnutie by som nebrala vazne. Ako den ocisty- ok, ale nie ako sposob realneho znizovania vahy...

@ankaevka Super!!! Si sikula. Super tip s tym medom. Ked nahodou budem ja odpadat dam si medik. To uz vydrzis dnes a zajtra rano hor sa na vahu nech Ti ukaze krasne cisielko. Joj rodicia nasi aj moji ze co stale vymyslam ale co uz. Ked chcem dobre vyzerat musim pre to nieco robit. 😀