Chudneme s Jillian Michaels
@ankaevka ale mas tam aj co mas cvicit a co jest 🙂 nezuufaj
@miriem Ahoj. No ono je to viac menej ako ocistny odlahcovaci den. Isto telo strati aj cosi tuku ale hlavne vodu a stiahne zaludok. Mna osobne to akoby nakoplo v zdravom stravovani a premyslani viac o tom co jem ked uz som podstupila taku malu ocistu. Uvidime v pondelok co to spravi s vahou. Ale musim sa priznat clovek sa citi akysi silnejsi ked vydrzi prekona sam seba. 🙂
jeeeej rano som sa postavila na vahu a este par deko a mala by som tam 7 na prvom mieste - tak som sa vytesovala... 😵
@jaannuusskkaa v pondelok som sa nevazila....ale mozes mi zapisat do tabulky vahu 80,3 🙂
ahojte, som si vypocitala BMI podla tej kalkulacky a mam 3kg nadvahu, v pase o 12cm viac, akoby som mala mat 😕 Uff, este aj pocitac mi ukazuje to co viem, to je strasne 😝
mate super vysledky po tej vode, ja uvidim co v pondelok, aj ked teda neviem kde sa budem vazit, musim rychlo vahu kupit 😀
Ahojte!!! Tak sa hlasim ze dnes dalsi den odcviceny. Taka som vytesena. Takze 3. den 2. levelu DONE! Inak musim sa priznat odkedy som zacala cvicit citim sa stastnejsie a pozitivnejsie. Takze na mna ma cvicenie aj vedlajsii efekt. Dodava mi to neskutocnu radost nech uz robim alebo riesim cokolvek. A vonku je este ake nadherne pocasie! 😀
@zuzanat Ahoj. Ako sa citis? Musim sa priznat ze ked som svoje udaje dala na ten vypocet BMI nebola som moc nadsena ale co uz. Je to lepsie ako v juni ale verim ze na vianoce uz sa budem len usmievat nad vysledkami co mi ukaze vypocet. Ty si vlastne v normalnej vahovej kategorii len tie cm na brusku a to je kvoli tomu ze si dala zivot dvom uzasnym detickam.Tie isto stoja za to. Ale to sa isto spravi cvicenim. Uvidis. 🙂
@lucky14 prave som docvicila, syn sa medzitym zobudil, ale nastastie este zaspal. rychlo mi vzdy ujde tento treti level. som sa tak pozorovala dnes pri cviceni a mam pocit, ze to sadlo na bruchu sa mi zhrnulo vsetko do stredu 😀
som dnes nieco citala, nejaku diskusiu a tam baby neodporucaju Jillian ak chceme schudnut, ze to je na spevnenie 😕 ale tak snad to sadlo najskor zmizne a az potom spevnie, nie? 😅
vidis, mne BMI ukaze, ze som v norme ale do idealnej vahy mam 3kg naviac ... som premyslala, preco som nezacala cvicit na jar, mohla som byt v lete pekna a takto ma v kabate nikto neuvidi a dufam, ze do leta nepriberiem spat, teda ak nieco schudnem 😀
@zuzanat Ale nepriberies uvidis. Budes krasna na Vianoce. A este ako sa budes citit! A potom si mozes kupit uzasne saty a niekam na ples a ukazat sa v plnej parade. Teda musim Ti povedat ze ja si myslim ze akykolvek pohyb prospieva k chudnutiu ved spalujeme kalorie. Este kolko dni mas pred sebou aby si mala ukonceny 30DS?
@lucky14 to by k tym satam museli predavat aj manzela 😀 pretoze ten moj somnou na take akcie odmieta chodit 😔
ostava mi 6 dni, potom neviem, asi skusim 6week...
na tej stranke, je tam toho viac http://www.mojetehotenstvi.cz/cviceni-s-jillian...
dnes som si musela dať sladké,lebo by ma asi porazilo 😠
prvý týždeň 6 week 6 pack za mnou 🙂..už mi ostáva iba 5 😀
@miriem išlo iba o očistu, raz, 2x do mesiace nikoho nezabije. Niekto postí celý život 😉
@henrieta16 paráda,všetky máme rovnako dole 😀
@zuzu188 to je fajn, ale môžno mi to nabehne naspäť, nevadí, hlavne že som prekonala samú seba. Som na seba patrične hrdá! 😀
@henrieta16 ja som mala dnes rovných 20 kg dole!...chápeš? 😀...som zvedavá na zajtrajšiu váhu po dnešku 🙂

@ankaevka Ahoj. Uzasny vysledok. Je mi luto ze malinka je nesvoja. Vobec sa netrap ze dnes nebudes stihat cvicit aj telo potrebuje oddych a vcera si uzasne vydrzala vodu! Skvela si! Prajem nech mate lepsi dnik ako dnesne rano. 🙂