icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
28. sep 2012

@ankaevka Ahoj. Uzasny vysledok. Je mi luto ze malinka je nesvoja. Vobec sa netrap ze dnes nebudes stihat cvicit aj telo potrebuje oddych a vcera si uzasne vydrzala vodu! Skvela si! Prajem nech mate lepsi dnik ako dnesne rano. 🙂

jaannuusskkaa
autor
28. sep 2012

@ankaevka ale mas tam aj co mas cvicit a co jest 🙂 nezuufaj

lucky14
28. sep 2012

@zuzu188 Super vysledok. Gratulujem. Dnes mas biekovinovy den? Myslim ze ten je na udrzanie ubytku na vahe najlepsi. 🙂 Prajem krasny dnik.

lucky14
28. sep 2012

@miriem Ahoj. No ono je to viac menej ako ocistny odlahcovaci den. Isto telo strati aj cosi tuku ale hlavne vodu a stiahne zaludok. Mna osobne to akoby nakoplo v zdravom stravovani a premyslani viac o tom co jem ked uz som podstupila taku malu ocistu. Uvidime v pondelok co to spravi s vahou. Ale musim sa priznat clovek sa citi akysi silnejsi ked vydrzi prekona sam seba. 🙂

sisanka
28. sep 2012

jeeeej rano som sa postavila na vahu a este par deko a mala by som tam 7 na prvom mieste - tak som sa vytesovala... 😵
@jaannuusskkaa v pondelok som sa nevazila....ale mozes mi zapisat do tabulky vahu 80,3 🙂

lucky14
28. sep 2012

@sisanka Ahoj. Super. Aj ja tam po tom vodovom dni uz vidim 7micku je to skvely pocit. Uvidis ju tam v pondelok moja. Jupi! Ako sa citis? A ako chlapci? 🙂

sisanka
28. sep 2012

@lucky14 ja na tu 7 cakam uz od zaciatku roka 😀 a kedze som taka lajdacka tak tam stale nie je... 😠 ale snad uz coskoro....chlapci dobre a ja tiez konecne, Oliverko uz pekne papa a dohana vahu kedze dost pochudol a ja uz pomalicky zavadzam zeleninu do stravy 😉

zuzu188
28. sep 2012

@ankaevka včera bol ten vodový deň úplne v pohode 🙂

zuzu188
28. sep 2012

@lucky14 ďakujem 🙂..áno,idem viac bielkovín jesť,aby sa mi váha udržala 🙂

zuzanat
28. sep 2012

ahojte, som si vypocitala BMI podla tej kalkulacky a mam 3kg nadvahu, v pase o 12cm viac, akoby som mala mat 😕 Uff, este aj pocitac mi ukazuje to co viem, to je strasne 😝
mate super vysledky po tej vode, ja uvidim co v pondelok, aj ked teda neviem kde sa budem vazit, musim rychlo vahu kupit 😀

zuzu188
28. sep 2012

@zuzanat ja mám dnes BMI 24,9 😀

zuzanat
28. sep 2012

@zuzu188 ja mam BMI 22,3 na vahe by som chcela viac schudnut ako len tri kila, aj ked asi budem vdacna aj za ne a v pase som mala 66cm naposledy asi pred 8rokmi, ale staci mi aj 70cm, len sa k nim dopracovat 😅

kamylka
28. sep 2012

@miriem moj nazor je podobny ze sa pocas vodneho dna da schudnut ale dalsi den sa clovek naranajkuje a je to spat , aspon ja to ma tak 😒

zuzu188
28. sep 2012

@zuzanat veď ho máš krásne 🙂..zas keď by si veľa schudla,mala by si podvýživu..mne na stránkach,kde je také rozšírenejšie BMI vypičíta,že nebudem mať menej ako 72 kg

zuzanat
28. sep 2012

@zuzu188 ved ja sa nestazujem, ze je vysoke, ale mohlo by byt mensie, hlavne ten pas. to je co za stranku? tamta je tiez celkom taka obsirnejsia. idem robit obed a maleho potom uspat, nech mozem cvicit 🙂

zuzu188
28. sep 2012

@zuzanat robila som si na začiatku Dukanovky na oficiálnej stránke Dukana,prednedávnom na stránke Jillian,na tej čo ty a ešte vyhodí pár stránok aj na googli 😀

lucky14
28. sep 2012

Ahojte!!! Tak sa hlasim ze dnes dalsi den odcviceny. Taka som vytesena. Takze 3. den 2. levelu DONE! Inak musim sa priznat odkedy som zacala cvicit citim sa stastnejsie a pozitivnejsie. Takze na mna ma cvicenie aj vedlajsii efekt. Dodava mi to neskutocnu radost nech uz robim alebo riesim cokolvek. A vonku je este ake nadherne pocasie! 😀

lucky14
28. sep 2012

@zuzanat Ahoj. Ako sa citis? Musim sa priznat ze ked som svoje udaje dala na ten vypocet BMI nebola som moc nadsena ale co uz. Je to lepsie ako v juni ale verim ze na vianoce uz sa budem len usmievat nad vysledkami co mi ukaze vypocet. Ty si vlastne v normalnej vahovej kategorii len tie cm na brusku a to je kvoli tomu ze si dala zivot dvom uzasnym detickam.Tie isto stoja za to. Ale to sa isto spravi cvicenim. Uvidis. 🙂

zuzanat
28. sep 2012

@lucky14 prave som docvicila, syn sa medzitym zobudil, ale nastastie este zaspal. rychlo mi vzdy ujde tento treti level. som sa tak pozorovala dnes pri cviceni a mam pocit, ze to sadlo na bruchu sa mi zhrnulo vsetko do stredu 😀
som dnes nieco citala, nejaku diskusiu a tam baby neodporucaju Jillian ak chceme schudnut, ze to je na spevnenie 😕 ale tak snad to sadlo najskor zmizne a az potom spevnie, nie? 😅
vidis, mne BMI ukaze, ze som v norme ale do idealnej vahy mam 3kg naviac ... som premyslala, preco som nezacala cvicit na jar, mohla som byt v lete pekna a takto ma v kabate nikto neuvidi a dufam, ze do leta nepriberiem spat, teda ak nieco schudnem 😀

lucky14
28. sep 2012

@zuzanat Ale nepriberies uvidis. Budes krasna na Vianoce. A este ako sa budes citit! A potom si mozes kupit uzasne saty a niekam na ples a ukazat sa v plnej parade. Teda musim Ti povedat ze ja si myslim ze akykolvek pohyb prospieva k chudnutiu ved spalujeme kalorie. Este kolko dni mas pred sebou aby si mala ukonceny 30DS?

lucky14
28. sep 2012

@zuzanat Este som sa chcela spytat kde si citala tu diskusiu? Dakujem. 😉

zuzanat
28. sep 2012

@lucky14 to by k tym satam museli predavat aj manzela 😀 pretoze ten moj somnou na take akcie odmieta chodit 😔
ostava mi 6 dni, potom neviem, asi skusim 6week...
na tej stranke, je tam toho viac http://www.mojetehotenstvi.cz/cviceni-s-jillian...

lucky14
28. sep 2012

@zuzanat Ha ha ha. No tak to poznam ani moj by nesiel. To bol len taky napad. 😉

zuzu188
28. sep 2012

dnes som si musela dať sladké,lebo by ma asi porazilo 😠

zuzu188
28. sep 2012

prvý týždeň 6 week 6 pack za mnou 🙂..už mi ostáva iba 5 😀

henrieta16
28. sep 2012

@zuzu188
@ankaevka baby tiež mínus 1,4 😀 ale mala som až obed, raňajky nevyšli. Iba káva, nestíhala som do školy, ale v noci ma zobudil hlad, no odolala som. Takže som bola 28 hodín bez jedla 😝 a dnes som iba obedovala, nič iné som ešte nestihla ☹

henrieta16
28. sep 2012

@miriem išlo iba o očistu, raz, 2x do mesiace nikoho nezabije. Niekto postí celý život 😉

zuzu188
28. sep 2012

@henrieta16 paráda,všetky máme rovnako dole 😀

henrieta16
28. sep 2012

@zuzu188 to je fajn, ale môžno mi to nabehne naspäť, nevadí, hlavne že som prekonala samú seba. Som na seba patrične hrdá! 😀

zuzu188
28. sep 2012

@henrieta16 ja som mala dnes rovných 20 kg dole!...chápeš? 😀...som zvedavá na zajtrajšiu váhu po dnešku 🙂