icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
4. okt 2012

@sisanka kludne sa pridaj, najlepšie je to neplánovane, mne to zatiaľ ide, ale naordinovala som si dneska iba hrozno. Káva ale musí byť, bez nej neviem fungovať a dala som si aj cukor, lepšie to potom zvládam. A tak huráááá očista. 😉

lucky14
4. okt 2012

Tak pre dnes odcvicene! Jupi! Citim sa skvele. 😀

henrieta16
4. okt 2012

@lucky14 no tak ty si aká rýchla, ja musím tiež doobeda stihnúť, len musím jedného z krpcov dať spinkať, lebo potom sa mi pletie pod nohy a plače. 😒 Ten starší pekne sedí a pozerá, vravím mu, že trošku vydrž, aby mamička zacvičila, chce mať malé bruško a on mi to teraz stále vraví, mama male bruško máš 😀 a ja že áno, mám, 😀 ale chcem ešte menšie 😉

zuzu188
4. okt 2012

@henrieta16 to je zlaté 🙂...na mne sa Filip smeje tak,že sa až zanáša 😀

lucky14
4. okt 2012

@henrieta16 ha ha . zlatunky je. mojho dam do ohradky na hranie je pri mne a stale stoji....a ked cvicim brucho tak si sadne a prizera sa...sem tam zatlieska....ja mu sem tam dam pusinku aby vedel ze viem ze je pri mne a cvicim aj tak...lebo ked sa spolieham na to kedy bude spinkat tak som nervozna ked sa mu nechce ze este musim odcvicit. takto to uz mam za sebou pre dnes. mam najvacsiu radost ked to stihnem pred obedom este mam veeeeela energie. 🙂 ako Ti ide hroznovy den?

henrieta16
4. okt 2012

@lucky14 hm, v pohode, trochu som si dala hrozna, zatiaľ som na vode, ale nepreháňaj to, cítim sa dobre. Ja s tým nemám problém zatiaľ, uvidíme, ale dúfam, že bude to mať efekt ako minule. A ozaj, vy držíte v pondelky, skús držať na víkend, tak ako my, ja si schválne dávam pred víkendom, lebo mám školu a nemyslím vtedy na jedlo. A zbehne víkend ako šialený a už je pondelok a minule výsledok teda stál za to 😀

lucky14
4. okt 2012

@henrieta16 No asi mas pravdu. Dnes som zatial mala len jedno jablko a kavu tak mozno ze vydrzim mat taky lahky jablkovy den. Lebo ma to dost mrzi ked vaha po vode vyskakuje nazad u mna tak rychlo bez toho aby som sa prepchavala. Ved uvidim v pondelok pri vazeni. Ty mas skolu kazdy vikend? Sikula si. 😀

henrieta16
4. okt 2012

@lucky14 no ved vyskúšaj, uvidíš, povedz si, je to iba jedlo, budeš ho mať zajtra, nič na tom nie je. Toto si vravím ja, ked mam na niečo chuť.
A študujem externe, takže cez víkendy, napr. teraz mám v piatok, ale minulý týždeň som mala aj piatok aj sobotu od rána do večera, je to únavné a ani jesť mi potom nechutilo. 🤐 Preto štvrtky, zajtra by som nemohla, budem šoférovať a potrebujem sa sústrediť, tiež sedieť v škole hladná nie je bohviečo 😒 a už je 12. hodín, ide to rýchlo, deťom robím polievku, teraz ked manžel nie je doma, tak nevarím nič extra. Ráno som mala váhu ako v pondelok, aby som vedela zajtra, koľko išlo dole, tak som zvedavá, že čo bude zajtra. 😝

zuzu188
4. okt 2012

tak ja som to nezvládla ☹..na obed som si dala syrovú omeletu a zemiaky..je mi aj trošku na zvracanie (nad ránom som sa skoro 2x povracala),tak to dnes asi nechám tak a normálne sa najem

henrieta16
4. okt 2012

@zuzu188 možno preto, že si chorá, netráp sa, skúsiš, ked budeš fit. 😉 Niekedy to proste nejde. Ja sa zatiaľ držím, uvidíme či aj @ankaevka pri koláčikoch 😀

zuzu188
4. okt 2012

@henrieta16 možno..urobím si ešte lečo a budem aspoň zdravo jesť

sisanka
4. okt 2012

@henrieta16 aj ja studujem externe...ty kde??a kolky rok? 🙂 nam buduci tyzden zacina vyuka, uz teraz s ami do toho nechce 😒 tiez piatky, soboty....som zvedava ako to budem riesit so stravou....inak dnesny vodny den v pohodke zatial...jedla som len misku zeleninoveho vyvaru tak sa vytesujem 😵 a teraz idem coto porobit kym maly spi a poobede do zahradky zase...takze na jedlo snad mysliet nebudem 🙂

zuzanat
4. okt 2012

ahojte,ja mam odcvicene dnes, ale cvicila som len zo zotrvacnosti, ma to prestava bavit, asi preto, ze vysledky ziadne ☹ Zajtra cvicim posledny krat a od pondelka 6week... ja mam skoro polovicu vahy co mi ubudlo po vode spat. nechapem, to moje telo proste strajkuje, a mozem sa obmedzovat kolko chcem 😅

zuzu188
4. okt 2012

@zuzanat mne váha stále skáče..raz mám menej a raz viac...ja už to neriešim,pre mňa sú dôležité cm 🙂

zuzanat
4. okt 2012

@zuzu188 len mne ani tie cm nejdu dolu, o to je to horsie ☹

henrieta16
4. okt 2012

@sisanka študujem predškolskú pedagogiku na pegečke v Prešove. Ja zajtra už 2. týždeň v škole, zatiaľ ok, ale už sa mi to začína kopiť. A ty čo študuješ a kde, ak to nie je tajomstvo? 🙂 Ja tiež zatiaľ v pohode, pozerám, ako hodina letí, asi ešte začnem upratovať a bude už päť hodín 😝 dala som si akurát trochu polievky, niečo teplé som chcela, ale už dobre, už to zvládnem bez jedla v pohode. Ak bude hlad, dám si hrozno 😉 tiež som nedávno docvičila, takže mám klud, lebo večer by sa mi nechcelo, hlavne preto, že som nejedla. 😀

henrieta16
4. okt 2012

@zuzanat neviem čím to je, možno je niekde chyba, ale to ja neviem posúdiť. Zober si fakt, že my sme silnejšia máme čo zhadzovať, ty si štíhla, len to bruško ako si vravela. Uvidíš, možno ti pomôže cvičenie 6 week 6 pack, je zamerané na brucho, len nevešaj hlavu. 😉 držím ti palce. A @zuzu188 mne sa po dni na vode kg nevrátili, schudla som 1,4 a v pondelok som mala aj tak váhu o 1,1 kg nižšiu, takže preto pokračujem s týmito dňami dalej. Pomáha mi to a zatiaľ to ide. Aj cm. Meriam sa každý týždeň, niečo ide dole, niečo stojí. Od pondelka začíname 6 week, takže sme už 4, aj @jaannuusskkaa tiež začína s nami. Teším sa. 😝

sisanka
4. okt 2012

@henrieta16 ja studujem na vsemvs, tu u nas v Cadci...akurat idem aj s mm na 1.rocnik na Mgr....a nejako som si nestihla cez leto oddychnut po statniciach od skoly..ale uz ked sme sa na to dali tak to aj dokoncime 😉
dufam ze aj s cvicenim to tak bude 😀 citam tu sipeky a cim dalej tym sa mi to nechce citat, ale tie zakladne zasady viem...takze od zajtra idem aj ja kazde 4hodky jest od 8h do 20h 😉 a budem si davat z casu na cas aj tie postne dni - ale vodu uz asi nie 😀 lebo uz sa mi hmli pred ocami 😀 😀 😀 skor ovocne, zeleninove a pod 😉
ja som dnes zacala uz konecne cvicit 2.level aj ked sa mi nechcelo lebo ma nebavi, ale snad to nejako dokoncim 😉

henrieta16
4. okt 2012

@sisanka ja už som jednu skočila, ale chcela som niečo iné, takže preto som začala externe. A zatiaľ ma to baví, len toho máme straaašne veľa. Nie je to med lízať. 😒 ale tak čo už, vydržím. To čítanie Sipeky, ono je to blbé, že v pc, bolia z toho oči a tlačiť to nemá význam. Treba sa len dostať k meritu veci 😀 a bude dobre. Ja si každé 4 hodiny odratávam podľa toho, ako vstanem. Ak jem o 9tej, tak od 9tej, ale s tým, že sa najem iba 3x, čo nie je moc dobré asi, no zatiaľ mi to ide, uvidíme, či to niekde nedôjde. Ale snažím sa jesť veľa zeleniny, mäsa a menej sacharidov. Ani na to sladké ma už neťahá, skôr pred menzesom, ale teraz je to ok. 😉 aspoň niečo. Manžel sa len teší, či na mne uvidí nejakú zmenu, no ja nevidím nič akurát, že som pevnejšia a ohybnejšia, tak možno to ho aspoň poteší 😀 😀 😀 😀

sisanka
4. okt 2012

@henrieta16 ja ked som zacala uplne prvykrat cvicit 30dnovku, po nejakych 6-7mich dnoch ma mm zacal chvalit ze to vidno na mne, len potom sme sli na dovolenku a necvicila som...potom som zase zacala a dostali sme sa do nemoccnice tak zas som to nechala...a dnes som sa rozhodla pokracovat druhym levelom a sem tam si davam aj orbitrek tak snad uz konecne pojdu kila dole...aj ked od zaciatku roka mam asi 5kg dole 😀 no nic moc.. 😠
ja som tiez chcela jest len 3krat ale ja ranajkujem medzi 7-8h a posledny krat jest o 16h sa mi zda dost skoro...takze este jedno jedlo zvladnem 😀

zuzanat
4. okt 2012

ja sklanam hlavu, ze pri detoch studujete 😎 ja som robila VS pred detmi, tiez externe, ale bolo to strasne, uz nikdy viac, dakujem 😀

@henrieta16 tak ale po mesiaci cvicenia a pocitania si kalorii uz by sa to mohlo pohnut, je to fakt deprimujuce. keby len viem prist na to,co robim zle ☹ teraz citam o kade akych dietach a ze ked len brucho je problem, staci upravit stravu a cvicit, no to robim a nic 🤐 tak neviem ci skusit nejaku dietu alebo co, ci zajst za niakym kto poradi ...

henrieta16
4. okt 2012

@zuzanat dietou podľa mňa nič nevyriešiš, ty potrebuješ odbúrať tuk na bruchu a to ti pomôže len zdravá strava, veľa vody a cvičenie. Ja verím, že sa to rozbehne. Hlavne na to nemysli, je to horšie potom, lebo to robí psychika, radšej si povedz, všetko, čo robím, robím dobre a cm tiež pôjdu dole a uvidíš, oni pôjdu. 😉 Len si treba veriť.

ankaevka
4. okt 2012

čaute kočeny, ja zatiaľ na vode 😀 ..držím sa celkom v pohode, ani jeden koláčik som nezjedla, len som hneď utekala preč domov od pokušenia..večer sa ozvem 😉 @henrieta16

henrieta16
4. okt 2012

@ankaevka 😀

estrella5
4. okt 2012

aj ja už na dnes odcvičené 😝 15.deň, takže jupí v polovičke 2. levelu a aj celkovo cvičenia 🙂 už budú dni len pomaly odbiehať a rozmýšľam na čo prejdem potom

barca127
4. okt 2012

Ahoj babule tak ja som dnes to cvicenie vobec nezvladla :( dokopala soms a sice k tomu ale v polke som sa na to vy.... taaaaku nechut som mala ze az hroza mno treba mi este dva dni tretieho levelu a dufam ze ich este dam a ak nie aj tak v pondelok idem na six weeks takze nas bude viac 🙂 inac dnes ma zacalo boliet v ramene neviem ci presilene alebo prefuknute abo nejaky nerv zacviknuty ale taka bolest ze som az revala dala som si gel a zatial kus povolilo tak dufam ze to nebude pokracovat

henrieta16
4. okt 2012

@barca127 nič si z toho nerob, ja by som podľa toho ako idem mala končiť v stredu 3. level, ale ukončím ho už v nedeľu a v pondelok idem na 6 week 6 pack. Veľa báb to začína cvičiť v pondelok a už cítim, že to zvládnem, ale nechápem tu nechuť. Ja práveže ožívam pri tom a jedine, kto mi to vie prekaziť sú deťúrence, keď sa mi pletú pod nohy, aj to ich rýchlo spracem alebo cvičím, keď spinkajú 😀 dnes mám už za sebou 4. deň a zatiaľ mi trojka najviac vyhovuje. Dnes som na vode, tedaaa...na hrozne....ale dala som si trochu vývaru, niečo teplé a inak v pohode to zvládam až sa sama čudujem. Bola som aj s deckami vonku, no už teraz je chladno. Mám zo seba radosť. A ty sa netráp, chuť sa vráti, 😉 niekedy to veľmi ovplyvňuje nálada.

sisanka
4. okt 2012

babyyyy tak ako na vode??ja celkom ok...zatial sa drzim az na jednu nektarinku a jednu paradajku 😀 ale aj tak si myslim ze som celkom dobre vydrzala...volala som mame ze mam ocistny den a mi vravi ze som macherka a ja sa smejem ze den sa este nekonci 😀 😀 😀 😀 ale nie, teraz by to uz bolo skoda skazit...som sa namakala v zahrade tak som uplne ko ale hladna nie som 😵 😵 😵

henrieta16
4. okt 2012

@sisanka super, 😉 ja v pohode, bola som si natrhať hrozno a urobím si ešte kávu a pôjdem skoro spať, aj tak zajtra škola. Už je pol 7, deti idem okúpať a dám ich spinkať. Znova som na seba pyšná a to som bola v obchode a viete ako na nakupuje s prázdnym žalúdkom, no zvládla som a zajtra si dám, na čo budem mať chuť, ale s mierou. 😝

sisanka
4. okt 2012

@henrieta16 tak tak ja sa uz tesim tiez co si zajtra dam a rozmyslam co si dam na ranajky 😀 ach jaj, sak stale myslim len na jedlo 😀 ale nejako ma zatial nic nelaka tak som stastna prestastna 😵