icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisanka
6. okt 2012

@lucky14 ja dnes asi cvicit nestiham, dala som sa na upratovanie a poobede ideme na oslavu tak budem rada ak stihnem poupratovat a nieto este cvicit 😀 ale pojdeme asi peso tak bude aj prechadzka s kocikom 😉

henrieta16
6. okt 2012

@lucky14 Ahoj. Aj ja dnes budem cvičiť, ale musia detičky spať, včera som si totiž dala malú sladkosť a mám z toho výčitky... vlastne ja každý deň cvičím, aj zajtra plánujem a v pondelok huráááá 6W6P. 😀 Bude to masaker... 🙂

henrieta16
6. okt 2012

@sisanka ja som ukončila prvú školu ako bakalárka. Teraz si znova robím bc. titul, takže možno raz Bc na druhú budem 😀 u nás je to veľmi náročné, keby som nemala tak super manžela, asi by som to sama s dvoma deckami nezvládla. On ich bral von stále, aby som sa mohla učiť, pomáhal mi ako sa dalo a už sa teším kedy príde, lebo mám toho už veľa a aby som stíhala si všetko porobiť a okrem toho, už mi tak chýba, že tento posledná týždeň nebude mať konca. ☹
Deti som dala spinkať, idem niečo rýchlo uvariť a zacvičiť, tiež ešte plánujem robiť nejaké veci do školy, ale či to stihnem, neviem.
A Editka, no neviem, na to musíš prísť sama, čo tou knihou chcela povedať, každý to chápe inak, ale podstata je tá istá, ide hlavne o "naprogramovanie" nášho mozgu na zmenu.... 😵

lucky14
6. okt 2012

@henrieta16 ved presne. ked cvicim aspon nemam az take vycitky ked si niekedy dam aj nieco viac kaloricke. 😉

lucky14
6. okt 2012

@sisanka tak moja Ty mas pohybu viac nez dost. Veru aj ja som sa dala do upratovania. Akosi mam na to dnes naladu. Poobede si to uzi. Daj si zo vsetkeho na co budes mat chut ale skus malicke porcie. Hlavne sa zabav! 🙂

henrieta16
6. okt 2012

čaute kočky, ako víkendujete? Dneska krásny deň, že? Až na ten vietor. Ja som dneska išla k svokrovcom na noc, deti sa vyhrali a ideme sa okúpať a spinkať, mamka si chce urobiť večer pre seba, pozrieť nejaký film, už je to náš posledný víkend bez ocka a nevieme sa ho dočkať. 😀
Nezabúdajte, že v pondelok váženie, takže všetko si doprajte, ale s mierou. Prajem vám krásny zvyšok víkendu babuľky 😉

barca127
6. okt 2012

@henrieta16 ahoj tak naozaj bol dnes prekrasny den mala si este uzila piesok 🙂 mala ho az za usami 🙂 nas zajtra caka ako vzdy obed u nasich bude svieckova 🙂 mnam 🙂 tak si len musim dat s mierou 🙂 v pondelok si doprajem nejaky ten ocistny den neviem ci vodu alebo dam nejake ovocie uvidime tento tyzden som cvicila iba jeden den od pondelka zaciname 6 week tak to uz musim pekne podla planu...aj tebe pekny vikend

henrieta16
6. okt 2012

@barca127 dakujem, ja neviem, čo svokra zajtra plánuje variť, ale držím sa zatial, ale nahnevana som, 28. mi skončili krámy, mala som presne po 28 dňoch a to asi 1x v živote, lebo to ja mám také rozhádzané, že ani nechápem, ako sa mi podarilo otehotnieť. 🙂 a od štvrtka som zase dostala a to už nie je normálne, nemám slov, minulého roku som tiež mala celý október, nesrandujem, ja už som zúfala, u dr. nič nezistili, vraj na vine budú hormóny, ale že by stále tak vyvádzali? Ved malý má už rok a pol. Možno preto som mala po dni na vode len pol kg dole, lebo som ťažšia, ked po týždni zase kramy... 😠
A 6W6P začínam aj ja od pondelka, dnes som nestihla zacvičiť, ale zajtra ešte odcvičím 3. level a idemeeee na to! Tešímeee saaaa 😀

barca127
6. okt 2012

@henrieta16 no to ma mrzí že to máš tak rozhadzane ja som nikdy nemala problémy s mrchou len teraz po porode to mám tak že po štyroch dňoch mám deň dva bez krvácania a potom zas deň dva krv tak neviem možno tie hormóny ale mesiac vkuse tak to ti teda nezávidim,ja už od pondelka musím pekne poctivo sa držať lebo tento týždeň bol katastrofa aj čo sa tyka stravy nejako som polavila

henrieta16
6. okt 2012

@barca127 už na to nemám nervy, to stále tak je, stále to mám rozhádzané a príčina nikde. Teraz sa zase chystám k dr., uvidíme... ja som sa tento týždeň držala, ale kvôli tej mrche si nádeje nedávam. Hlavne, že to nešlo hore. 😀

sisanka
7. okt 2012

baby ja som vcera bola taka spokojna ze ako fajne som dodrzala moje 4hodinove odstupy medzi jedlami...rano som jedla o 8h, potom o 12h a potom sme sli na oslavu, sli sme pesi tak bola fajna polhodinova prechadzka, prisli sme tam okolo 16h - vravim si fajne, akurat moj cas...no a potom som mala jest az o 20h...takze medzi 16 a 20h som jedla v jednom kuse, za kazdeho som uzdibovala 😀 😀 😀 😀 akoze uplne super 😠 ale no co uz...a dnes dalsie oslava 😔

henrieta16
7. okt 2012

@sisanka 😀 😀 😀

lucky14
7. okt 2012

@sisanka Tak to je skvele! Pozitivna nalada je zaklad uspechu v chudnuti. 😀 A po tolkych oslavach si isto vesela az az. Tak si to vychutnaj moja. Zajtra pokracujes zase v beznom tyzdni. 🙂

zuzu188
7. okt 2012

no baby,dnes som sa merala a to týždňové necvičenie sa na mne riadne odrazilo...všade + 0,6 cm iba stehno -0,5 cm 😀

luciaa86
7. okt 2012

Ahojte 😉 tak ja sa pridavam,zacinam od dnes 🙂 kedze sa mi nechce citat 70 stran 😅 tak by ste mi mohli napisat kolko ste dali zatial dole 🙂

peanutslm
7. okt 2012

Ahojte, chcem sa opýtať tých, ktoré odcvičili všetkých 30 dní....v čom ste pokračovali ďalej? Premýšľam nad DVD 6weeks 6 pack, máte to niektorá, cvičili ste to? Ja som 30ty day shred odcvičila celý, hoci poslednú tretinu som mala medzi civčeniami aj niekoľko dní prestávky, jednoducho sa nedalo každý deň ale chcela by som pokračovať ďalej a práve tých 6w6p by mohlo byť fajn, len som to na nete nenašla....

henrieta16
7. okt 2012

no baby, si predstavte, dnes som dostala pochvalu, že som schudla, že vidno. 😀 Juj, konečne, tak sa z toho teším. Musela som sa pochváliť 😝 dobrúúú

sisanka
8. okt 2012

dobre ranko baby...tak uz je konecne po oslavach...a mm sa ma rano pyta kedy ideme zase niekam...tak som sa normalne zhrozila ze o 3tyzdne mam ja aj starsi syn meniny, potom bude mat otec, potom mm so svokrom, potom znova sestra a zas su vianoce 😖 co ja nikdy neschudnem? 😠

barca127
8. okt 2012

@jaannuusskkaa dobre ranko hlasim poctivo vahu 66,1 takze sa mi ten ubytok po dni na vode predsa len podarilo udrzat aj ked som v to ani nedufala kedze tento tyzden bol bez cvicenia
@zuzu188 ahoj tak ja po tyzdni bez cvicenia tiez plusove hodnoty v centimetroch okrem stehna 🙂 mno tento tyzden ideme zas na to 🙂
@henrieta16 tak to je parada vidis iny to vidia lepsie ako my aj ja som zas vcera dostala pochvalu od tety co sme sa dlhsie nevideli, juj takych ludi by mi trebalo stretavat aspon jedneho do tyzdna aby som vedela ze to ide 🙂

baby124
8. okt 2012

@jaannuusskkaa vaha 74,9

ankaevka
8. okt 2012

ahojte, takže víkend dopadol perfektne..držala som sa statočne, zjedla som len jeden zákusok a kúsok torty, žiadne prílohy iba mäsko a zelenika..ale viac ma tešili tie pochvaly ktoré som dostávala, každý kto ma dlhšie nevidel sa pýtal čo so mnou mm robí, že som tak schudla 😀, pohladilo to moju dušu a povzbudilo aby som pokračovala ďalej a verila si...váha ráno 86,5 @jaannuusskkaa

henrieta16
8. okt 2012

čaute babule, hlásim sa @jaannuusskkaa váha 74,9 kg, tak som sa tešila, že až, konečne aj vidím číslo 74 😀 čo to bude, ked uvidím 69 😀 😀 😀 k včerajšiemu dňu som aj dokončila 30 day shred a dnes sa chystám cvičiť 6W6P. Miery po 30 day shred: zo 104-94-104 mám 100-90-100 😀 a stehná - 2 cm, zaujímave čísla 😝 keby to išlo na euraaa 😀 okrem toho sa mi spevnili nohy a ruky, na bruchu ešte nevidno, ale určite sa to spraví 😝
A dozvedela som sa včera super novinku, manžela mám v piatok ráno doma, jujj, tak sa teším už, ani neviem ako a prežili sme 6 týždne. 😵
@barca127 no tak to si píš, ani nevieš ako ma to potešilo, že to pekne vidno a že čo robím 😀

zuzanat
8. okt 2012

ahojte, tak ja sa nemam cim chvalit, vysledky po 30dnoch ziadne, som sa merala, vazila, ziadna zmena 🙄 😕 nepochopitelne pre mna. dnes zacinam s 6W6P tak som zvedava, ked nic, pisem Jillian vyhrazny list 😀

lucky14
8. okt 2012

Ahojte! Konecne dnes mozem hlasit vahu ktora sa zacina 7mickou. Jupi!!! Vaha mi ukazala 79,2kg. Tak sa vytesujem. 😀 Ja mam dnes znovu ocistny pondelok. Uz treti v poradi tak dufam ze to vydrzim. Boli ma uz par dni hrdlo tak si robim horucu vodu so zazvorom citronom a medom. Uz sa tesim ked budem mat dnes cas si znovu zacvicit pretoze vcera som nestihla. Prajem vsetkym krasny den a vsetkym ktore dnes zacinate 6W6P vela elanu do cvicenia. 😀 @jaannuusskkaa

henrieta16
8. okt 2012

@zuzanat netuším, v čom je chyba. Dnes začíname náročnejšie cvičenie, zamerané najmä na brucho. Som zvedavá teda. 😝

zuzanat
8. okt 2012

@henrieta16 som zvedava ci to zvladnem 😝 ale priznam sa, moc sa mi nechce ☹

henrieta16
8. okt 2012

@zuzanat ani sa ti nečudujem, po mesiaci makačky bez výsledku. Neboj, teraz to už pôjde určite dole. Skús si popozerať nejaké články, možno je niekde chyba. 😒

zuzanat
8. okt 2012

@henrieta16 ja som uz precitala tolko clankov 🤐 a vsade pisu, ze ak je problem len brucho, tak staci upravit jedalnicek a cvicit, tak fakt neviem. asi od dnes skusim aj dietu 90dnovu. len zase neviem ci nebudem mat moc nizky prijem jedla popri cviceniu... je tu niekto z vas, kto drzi nejaku dietu pri tomto cviceni?

henrieta16
8. okt 2012

@zuzanat ja na tie diety neverím, zhodíš, ale čo potom? Jojo efekt si na teba počká. Ale ty musíš vedieť, ved je tu fórum, čo baby držia 90-dnovku. Skús si prečítať tam, ale podľa mňa len strava a cvičenie. Vydrž, uvidíš ako budeme po 6w6p 😀 ved tie baby azda nemaju stíhle bruška len tak 😀

zuzanat
8. okt 2012

@henrieta16 ja som praveze drzala 90dnovku a schudla som 9kg, ale potom som ostala tehu, no aj tak sa mi tie kila nevratili.