icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
9. okt 2012

@sisanka jej to je skvela bilancia. To co Ty chudnes on pribera!!! Ha ha ha. 🙂

sisanka
9. okt 2012

@lucky14 to hned napapdlo aj mne..snad to tak bude lebo potom pri nom vyzeram ako ... 😀 on tazko priberie ale za to mu staci vynechat jednu veceru a kila idu dolu - no ako chlap 😠 a v poslednej dobe pozerame ze mu rastie brucho a rifle ma uzke 😀 😀 😀
inak pekne si znova schudla...teraz to uz len udrzat 😉 mne tak vaha nejako skace stale...uz sa radsej nejdem vazit...idem pekne dodrziavat moju stravu a uvidime po case...tyzdenne by sa malo kilo chudnut...

lucky14
9. okt 2012

@sisanka No moja po takom ocistnom dni je to viac menej odvodnenie ale ja to robi pre dobry pocit. A presne ako pises budem sa snazit to udrzat. Alebo aspon vacsiu cast z toho. 😀 Moj je na tom rovnako. Ma super metabolizmus. Sice ked sa rozpapa + pivo brucho mu nafukne ale dva dni je menej a hned to ma dolu. Ale zase je ine schudnut 2-3kila ako 20kg. Takze aj my raz na tom budemetak. Ked uz budeme chude a niekedy to s papanim prezenieme nepriberieme hned 20kil ale len zopar a tie potom schudneme. Uz aby to tak bolo!!! 😀

sisanka
9. okt 2012

@lucky14 no uz aby to bolo, teda snad to tak bude 😀 lebo ja nejako stale nevidim vysledky...aj ked viem ze to nejde hned a kolkokrat som nedodrziavala zdravu stravu a necvicila som ale teraz sa to snad uz konecne pohne... 🙄

zujka2
9. okt 2012

@lucky14 no necvičím to pravidelne a keď nestíham dám si to jej kardio 10 minútové. mala by som každý deň, tak by to malo pomôcť, ale niekedy ozaj nestíham 😒

lucky14
9. okt 2012

@zujka2 no ja sa na cvicenie pozeram takto. samozrejme ze je dobre cvicit podla jej odporucania kazdy den alebo min 5x do tyzdna ale ja si hovorim ze je lepsie nieco ako nic. clovek to musi zaradit do svojho zivota aby mu to bolo prirodzene nesilene a potom to aj vydrzi dlhodobo. takze aj 10minut je viac ako nic! 😀

zujka2
9. okt 2012

@lucky14 múdro píšeš to čo píšeš!

henrieta16
9. okt 2012

@barca127 ja som včera odcvičila celé 6w6p až na jeden cvik, ten čo sa opieraš o jednu ruku a druhú držíš hore a ohýbaš koleno, tam som myslela, že prídem o panvu, tak to bolelo 😒 možno na konci to dám, skúšam to, ale jediné čo som robila, držala sa opretá na ruke, dalo to dosť námahy udržať rovnováhu. Inak tak cítim trošku bruško, ja som včera cítila, po cvičení, že akoby ma pálilo, ale to sa piekli tuky 😀 😀 😀 inak v pohode, páči sa mi to. Som spokojná, už musím rozmýšľať, na čo prejdem potom 😝

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka no mm váži cca 72, niekedy aj 75, som zvedavá, aký príde teraz v piatok domov, ja vždy vážila viac ako on. Ale už ho predbehnem teraz, už to mám v dosahu, ved ked nad tým premýšľam, od nového roka mám už takmer 10 kg dole. No to je niečo. 😀 som pyšná na seba.
Včera sa ma mm pýtal, že či mám frajera, že tak chcem schudnúť 😀 a ja že nieee, ja to robím pre seba a že by som všetkým ukázala, že to viem a že to dokážem. Veľa ľudí nevie, že chudnem, ani že cvičím, no som rada, že ma už minule pochválili, 😀 tak ma to potešilo, konečne niekto.
Som zvedavá, čo povie manžel, ked príde po 6tich týždňoch domov. Ale už som mu vravela, ak na mne nebude vidno, tak mi to radšej ani nehovor. 😅

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 pekneee moja, len tak dalej, už len si to udržať. Inak pozeram, že končíš už 2. level, teš sa na 3. ja som si ho zamilovala. A ozaj, tiež uvažujem o štvrtku na vode, 😅 už by to bolo po 3x, vieš, v piatok príde mm domov a nech som chudšia, nie? 😀

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 moj mal vzdy tak 78-79 a ked mal prvu 8 sa vytesoval...a teraz ma 86kg...som sa tak zaradovala ze uz ma moze nosit na rukach ked vazi viac ako ja 😀 zaujimave ze on zacal priberat po svadbe, sa dobre onho staram 😀
ja som od zaciatku roka schudla asi 5-7kg...je to take kolisave.. stale som bud drzala dietu alebo jedla halabala...a teraz uz chcem konecne pekne vydrzat podla tej Sipeky 😉
na mne si mm vzdy vsimne ked mam mensi/vacsi zadok 😀 😀 😀 a sa smeje ze vzdy to chce zmenu...ze teraz mozem schudnut a potom by bolo dobre aby som znova pribrala 😠 no to urcite!budem rada ze schudnem a nie zas pribrat 😠

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka 😀 tak fajne pribral, dobre varíš asi 😉 ja sa tiež držím Sipeky a pravdupovediac mi to veľmi vyhovuje. Vôbec mi nevadia tie odstupy medzi jedlami, práve naopak. Dneska plánujem ísť na huby, aj ked ich vôbec nemám rada, ale milujem behanie po lese a teraz ked som v kondičke, je to ešte lepšie 😝 no uvidíme, treba niekomu nechať deti, 🙂

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 hiii aj ja by som sla na huby len nemame s mm tiez kde nechat deti...jedine ze by som vyhnala jeho nech ide, my mame huby radi 😉 tak dufam ze aj mne pojdu pekne kila dole so Sipeky tak ako tebe a aj inym zenam..lebo co som citala na nete tak pekne niektore schudli pomocou toho 😉
nooo ved ked sme sa brali mal asi 70kg...kazdy si vsimol ze po svadbe pribral, je pravda ze mu chuti viac ako u jeho mami 😵 😵 😵 to ma vzdy potesi ked ma vychvaluje aj pred nou 😀

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka no i ja rozmyšľam, kde by som ich dala, asi ostane sestra, alebo mama a jedna z nich so mnou pôjde.
So Sipeky to ide dole, ja keby som neprestala vtedy, mohla som byť už štíhla teraz, 😠 a to som ani necvičila a išlo to dole...nie že teraz prestaneš cvičiť, mysli na to, že s cvičením to ide rýchlejšie. 😉
A čo sa týka varenia, moja svokra vari ok, ale stále len to isté dookola, taká klasika, nemajú radi zmeny, ja zase rada vymýšľam a mm to má rad. Musím ho teraz trošku vykrmiť, v Taliansku len pizzu a cestoviny jedia, ale tak možno až taký chudý nepríde, som zvedavá. On ma taký super metabolizmus, všetko z neho zíde skôr, ako sa nalepí 😠 závidím :-P

lucky14
9. okt 2012

Ahojte. Tak kocky ja mam uz pre dnes odcvicene. Este dva krat druhy level a hor sa do tretieho. 😀 Moj muz ma asi 95kg. Takze som rada ze ani ked som bola tehu som ho nepredbehla. Sice len o chlp ake predsa. Ale zase on ma skvelu postavu. Taky chlap ramenaty je a ja pri nom taka buchticka....som bola 😉 ale uz nie na dlho. Inak vcera ma aj on pochvalil ako sa super drzim. A ze ma obdivuje ako zvladam tie pondelky. ...ja mu na to "To je sila vole zlato"... 😀
@henrieta16 ja rada chodim na huby je to pre mna relax akasi meditacia...a nejem ich - nikdy...ale veru tento rok som nebola lebo vraj je okolo nas hub malo 😒 Uvidis ked muzicek pride domov pochvyli Ta aka si sexi...a na ako dlho pride?

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 aj pre mňa, milujem to behanie za hubami po lese, ale do úst..bleee...nikdy 😖
A to je dobre, že ťa manžel podporuje, aj mňa, dosť to pomáha. Teraz už príde nastálo, on bol iba na zber, takže zase budeme všetci spolu ako predtým. Ani neviem, ako som to zvládla, 6 týždne...najdlhšie sme od seba boli 2 dni za 6 rokov. 😎 A teraz to bolo riadna skúška, ale už v piatok ráno ho mám doma. 😀

henrieta16
9. okt 2012

no babule moje, po prečítaní tohto článku idem na to Body revolution, už aj ho sťahujem! 😀
http://freshlili.blogspot.sk/2012/03/dalsi-krut...

henrieta16
9. okt 2012

a pozrite si to video 😀

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 Tak to je super ze uz budete spolu. Moj nie ze ma podporuje ale uz si zvykol ze ked sa zatnem hocico mi predstrci pod nos odolam. Len niekedy mu to neda a on mi da misku napr. s pukancami pri mna na gauc a povie....ale ved si daj. netrap sa tak....a mne sa veru niekedy nepodari odolat. Zalezi podla toho aky mam den ja ako sa citim 😀 . Daj vediet kolko si nazbierala hribikov. 😉 Aj Ty uz mas pre dnes odcvicene??? Ako sa Ti cvicilo druhy krat???

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 ved som Ti pisala ze mna to tiez nadchlo. Takze aspon budem vediet co na to povies. Ja si docvicim 30DS a idem na to. Odkial to stahujes? Lebo ja pozeram vsetko cez youtube na telke. 🙂

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 práveže som necvičila ešte ale chcem začať to body revolution. Super to je!

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 ja som videla rozhovor s nou o tomto jej cviceni a bola som unesena. Vraj tam pouzila znalosti ziskane z najnovsich vyskumov ohladom treningu ludskeho tela a ako zrychlit metabolizmus. Vraj je to masaker tak sa tesim co mi napises. 😀

lucky14
9. okt 2012

@henrieta16 veru tak. Daj si to. To je na cele telo! A tie vysledky....no kto by to nechcel zacat cvicit??? 🙂

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 ved to, že úžasné výsledky, som zvedavá. 😀

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 ja sa nechystam prestat cvicit, celkom ma to bavi...len ma trosku stve ze raz ma bavi cvicenie typu Jillian a raz cvicit pri telke na orbitreku 😀 ale zase lepsie cvicit hocico ako nic 😉 chlapi to maju omnoho jednoduchsie... 😠

zuzanat
9. okt 2012

ahojte, ja som sa pravdepodobne dala na 90dnovku 😀 teda snazim sa to druhy den dodrzivat, uvidime dokedy. akurat som si zvykla na ranajky a teraz mam mat ovocie, co je celkom problem. a vecer som bola hladna ako pes, tak som jedla slnecnicove semienka 😀

moj manzel tiez po svadbe pribral, celkom dost pred svadbou mal cca 65kg, teraz ma asi aj cez 80kg. aj ked je pravda, ze vtedy bol strasne chudy, ale teraz ma riadne brucho, co uz s nim. obcas ho napadne, ze zacne chudnut a potom povie, ze sa citi dobre, no proste chlap 😀

henrieta16
9. okt 2012

@lucky14 čítam tam, že to musíš cvičiť každý deň, stačí 2 dni vynechať a si lemra ako na začiatku 😀 to mi je teda 😝 ale som ochotná to podstúpiť, 😉

sisanka
9. okt 2012

@henrieta16 akurat to citam aj ja...a trosku tomu nechapem ze ako to cvicit...phase 1 = 1mesiac, cize kazdy workout 1 tyzden?+ k tomu este kadrio?ci ako?

henrieta16
9. okt 2012

@sisanka áno, 3 mesiace - 3 fázy.
1. mesiac cvičíš workout 1,2,3,4 + cardio k tomu. Sú tam 4 workouty, každý na jeden týždeň = 7 dní cvičíš jeden workout a cardio k tomu každý deň myslím. A zase to isté aj 2. mesiac workout 5,6,7,8...atd. 😉

barcelona94901
9. okt 2012

odcvičené ,dnes spokojná 🙂