Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 hehe no uvidime ako budu chciet ostatne baby ked ostaneme iba my tak stale plati ze do mikiho vysnivana vaha 😀
Ahojte. Tak sa hlasim vyliecena a plna odhodlania do chudnutia! Dnes som znovu zacala civcit kocky. Po 10dnoch som veru citila ze kondicka sa vytraca. Ale co uz dufam ze mi to coskoro znovu pojde lepsie. Inak mate pravdu ten treti level ani neviem ako mi ubehol. Babenky moja vaha mi neskutocne vyskocila a radsej tento tyzden nechcem zverejnovat lebo sa velmi hanbim. ☹ Dam vediet buduci tyzden. 😒 Tento tyzden uz poctivo cvicim a zdrava strava. 😀 😀 Vsetkym prajem krasny den! 😀
@jaannuusskkaa mozem prosim Ta tento tyzden zapisanie vahy vynechat a pokracovat buduci??? Dakujem.
@henrieta16 ahoj. Tak- tak ATB douzivane a hor sa znovu do cvicenia a chudnutia.....dnes rano som dostala riadnu facku ked som sa postavila na vahu ale dufam ze uz take cislo viac neuvidim.....prajem krasny den!!! 😀
@jaannuusskkaa hej, čosi, tak až vysnívaná nie, ja budem rada, ak budem pod 70 do mikiho. 😀 Už sa kurnik musím snažiť, ☹ hanbím sa že až 😕
@henrieta16 ale netrep mojaaaa das to...ked som ja prekrocila 70 prekrocis aj ty...
@jaannuusskkaa čo ako 15 kg? Ej, nesranduj, to by mi museli zašiť pusu 😀 a ty si ako na tom s váhou?
@henrieta16 mne isla mierne hore ale stale sa drzim 69kg cely tyzden sa drzim a ked pride vikend zerem co pride..... 😀
Pre dnes odcvičené...aaale bola to drina, už nevynechám ani deň, ten 3. workout som mala pocit, že nemá konca 😖 ale dala som to celé... 😀 už len sa držať v zdravom stravovaní 😅
čaute kočeny, dnešná váha 85,5...ešte som necvičila ale odhodlanie je, takže do večera určite budem @jaannuusskkaa
@henrieta16 cooo???je to zaberak?fuuuha tak to teda som zvedava na to cvicenie 😀 hlavne po tej pauze... 😠
@jaannuusskkaa váha pre 9 týždeň 79,4 kg 😒..no hrôza
@sisanka no dalo mi to zabrať, hlavne ku koncu je to rýchle, ale dobre sa to cvičilo, ale viac ako pol hodinka, myslím 😎 neboj sa, dáš to 😀
dnes odznova 1.krát 1 level a úplná pohodička oproti 3.levelu... 🙂 tak ľahko sa mi to cvičilo 😝 tuším zostanem normálne na tej Jillian závislá 😀
ahojte, ja nemam cas ani na vas ani na cvicenie, ci dietovanie.... aby sme toho nemali malo, muzova sestra mala vcera tazku autohavariu, je v kritickom stave, nevieme co bude, takze vsetko na prd 😢
drzte sa!
@zuzanat moja, to ma mrzí, veľmi ☹ dúfam, že bude každý z tvojej rodiny v poriadku, aj dedko aj švagriná. Je to smutné, drž sa!
ahojte dievčence 😀 táááák dávno som tu nebola ale musím sa pochváliť že podctvio cvičím 🙂 pred 10 dňami som začala cvičiť 1 level lebo som bola zhrozená keď som stúpila na váhu (63,1) tak toľko som ešte nemala... dnes som začala 2 level a priznám sa nevládzem... obdivujem tie ktoré ho prešli. dúfam že to zvládnem aj ja, ale som rada že už len 9 krát 😀 😀 😀
@majkaaaaaa no segra, zvladneš, ked som to ja zvládla so svojimi kilami, ty to dáš lepšie 😉 držím palce!
@henrieta16 najradšej by som sa vybodla na 2 level a cvičila len ten prvý 😨
@majkaaaaaa to asi nepôjde, lebo ked budeš chcieť pokračovať v ďalšom cvičení od nej, tá dvojka sa ti zíde, ver mi, sú tam cviky, ktoré ona dalej bežne používa, takžeee nevymýšľaj a cvič, ved už len 9x 😀
@henrieta16 veď jasné 🙂 by som bola hlúpa keby som to vzdala. 😒 nooo asi musím chodiť cvičiť niekam do pivnice,lebo dupocem ako kôň 😀 😀 😀
dobrééé ránko a deň, dievčatá, pozerám, že tu už pomaly nikoho niet, 😒
ja som nedávno raňajkovala, idem chystať obed, nech to mám z krku a idem na cvičenie, včera som tiež doobeda odcvičila a večer som mala chuť cvičiť znova, ale mám teraz veľa učenia, tak sa nedá, ale určite by som pred školou dala prednosť Jill 😀
prajem vám krásny a úspešný deň! 😉
@jaannuusskkaa mno takze hlasim tohtotyzdnovu vahu 66,6 :( ale ani sa necudujem vcera vecer dosiel mm s vinkom a puizzou tak som nemohla povedat nie alebo sokr nechcela 🙂 este ze centimetrovo je to ok a neslo to hore....mne sa v poslednom case do cvicenia nejako vobec nechce teraz sa chystam navarit a snad poobede sa k tomu donutim
@henrieta16 tu chut do cvicenia ti teda zavidim
@barca127 no chuť je, ale čas nie ☹ ta škola ma už ubíja, treba mi toľko vecí robiť a nechce sa mi, ešte i ten klavír, musím sa do 8. 12. naučiť hrať 15 piesní, 😠 ani na prax nemám čas ísť, ani sa mi nechce. Neviem, či to je tým jesenným počasím, alebo čo, ale nič iné by som nerobila, iba cvičila, vážne, asi mi prepína, dnes idem behať, veľmi sa teším, 😀
@henrieta16 mno ja nechaperm com sa mi tak nechce cvicit vacsinou sa prinutim a potom som rada a hned mam lepsiu naladu tak nechapem preco sa musim k tomu nutit....waaau behanie to teda uz hej 🙂 potom daj vediet ako bolo
to uccenie teda vobec bezavidim ale neboj ty to das sa si predsa nejaka ta zenska 🙂
@barca127 tak máme tu blízko futbalové ihrisko, kamoška mi zisťuje, kedy sú tu tréningy, lebo chceme chodiť behať. 😝 Fakt sa na to teším a sama som zvedavá, ako som na tom s kondičkou 😀
čaute kuriatka 😀
idem variť,bolí ma hrdlo,nechce sa mi cvičiť ,ale viem,že potrebujem,že mi bude hned lepšie a zdvihne mi to aj náladu,v rodine sa ešte stresujeme,tak potrebujem sa uplne vyšťaviť pri cvičení,vybušiť a to do slova ,nech mi je lepšie
mám pokrok s vodou,pijem viac ,konečne sa mi podarilo
ms ešte nedorazila ,je za dverami ,večer mám teda rozné semiačka,jadierka ,ovocie po ruke
@henrieta16 fuuuuha ten workout 3 a 4 iny zaberak! som vcera nestihla cvicit tak som dnes odcvicila oba az nemam uz sklz...no ledva som funela, ta prestavka s cvicenim robi svoje 😀

@jaannuusskkaa zlatušik, budeme rozširovať tabuľku, kedže ja stále nejaká široká 😀