Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@henrieta16 tak to fajn ze budes mat spolubojovnicku 🙂 ja uz odcvicene som sa nakoniec donutila a parada hned mam lepsiu naladicku kedze dnes je taky chmurny zimny den a este problem s kamoskou do toho tak aspon som sa na chvilu odreagovala zajtra dam asi opat hroznovy dfen ak mi manzel kupil 🙂 on zajtra cely den v praci mala ma navarene tak ma nebude tolko lakat nieco pojest aj ked mibnule pri tom hrozne som ani nemyslela na nic ine bola som z neho prepchata...tak prajem prijemny bezecky zazitok
@sisanka ja dneska 4 idem, ešte som nestihla, bola som preč so sestrou, trošku nákupy a tak :p treba aj to 🙂 a mala som ísť behať, ale tak až zajtra alebo vo štvrtok, lebo kamoška, že futbalisti dorast majú tréning 😒
@monnika ahoj moja, super, že sa ti darí, neboj sa toho cvičenia, ja som začínala s váhou takmer 80 a dala som to v pohode. 😉 ked sa do toho dostaneš, priam ti to bude chýbať, ona je ako droga, ja teraz napr. cvičím body revolution, 90dňovka, momentálne 3. týždeň. Ale predtým som dala 30 day shred, je to dobrá príprava k tomu. A nepríde ti teraz manžel domov? Si vravela koncom oktobra, mm už je doma, konečne, drž sa a neboj sa, to 30 day shred je fajn 😀
@barca127 nedostanem sa dnes k tomu a kamoška, tá je chudká ako prútik, ale vraj svaly chce, takže asi tak, dnes majú trening až do 19tej, takže asi až zajtra, alebo vo štvrtok, no ale hlavne, že chuť je 🙂 ja si dám asi zeleninový deň, ale niekedy v piatok, urobím si šalát s mozzarelou a budem to papať. Dneska som si nakúpila mozzarelly v lidli, dobrá cena a výborná je 😉
ahojte, dedko dnes rano umrel, takze tak... 😢
@henrieta16 mno tak z mojho hroznoveho dna nic mm nekupil njikde kde bol nemali :( a vodovy sa mi nechce mno uvidime mozno nieco este vymyslim
@zuzanat to mi je luto...uprimnu sustrast
@jaannuusskkaa trocha neskoro vaha 74,3
@zuzanat ach, zlatá moja, tak to mi je veľmi ľúto a úprimná sústrasť a prosím, neplač, už ho nič nebolí, už sa netrápi, aj ked to veľmi bolí, viem. ☹ ☹ ☹ drž sa!
tak dnes som 2x začala s 30 DS 🙂..tak fajne mi to po dlhej dobe padlo 🙂
dnešok odcvičený, dobre to padlo, začal so mnou cvičiť aj mm 😀 a toľko som sa usmiala, cvičil asi 15 minút a malý nám potom vysypal kvet, takže mal robotu, mamina predsa nemôže počas cvičenia odskakovať 😝 zajtra kardio, teším sa, musím už zrána, aby som stíhala potom po večeroch školu ☹
@zuzanat to mi je ľuto,uprimnu sustrasť 😔
@sisanka ahoj, no ako po včerajšku? Si to dala 2x, tá štvorka je riadna drina na ruky a trojka na brucho. Dnes máme naordinované kardio, tak o hodinku sa do toho pustím 😀
@henrieta16 ahoj no rano som sa nemohla postavit z postele, vsetko ma bolelo a ja som rozmyslala ze co som taka dolamana 😀 😀 😀 svalovka jak des na rukach 😀 dnes cardio, fajne...to uz pozname 😉 inak ja som dnes bola u gyn a v cakarni bola taka holka, v mojom veku a tolka bola ze tych 120kg mohla mat a ze mlada baba, vyzerala na 40rokov...som sa normalne v duchu smiala ze ja sa trapim za to ze mam 80kg...oproti nej som kocka!!! 😅 a preto som sa rozhodla ze idem chudnutie vypustit z hlavy, teda chcem chudnut, aj cvicit aj sa zdravo stravovat ale nechcem uz na to mysliet 24hodin denne...
@sisanka ja chcela cvičiť, ale už mi mm volal, že ideme preč, tak do kelu nooo....takže neskôr 😒 no ja nechcem teraz nikoho uraziť, ale dopracovať sa na takú váhu, mne by už dávno blikala žiarovka, ale tak možno za to nemohla, nevieš. A to že na to chudnutie nemyslím, to robím i ja, teraz som začala inak a uvidíme, zatial sa darí, v pondelok som hlásila váhu 75,3 a dnes ráno 74,5, musím ísť do pondelka pod 74, resp. budem sa veľmi snažiť. 😀 a to mi stačilo vynechať večeru. Asi tak budem robiť, nebudem už večeriať po 6tej a bude. Na každého zaberá niečo iné. 🙂
@henrieta16 ja ju poznam zo skoly este, preto viem kolko ma rokov, inak by som jej vazne tipla ze 40...a vzdy bola taka cize mozno je to aj z genetickeho hladiska...nechcem sa teraz ospravedlnovat ze preco mam tolko kil kolko mam a vykaslem sa na to 😀 ved stale si hovorim ze to robim kvoli sebe, az sa citim lepsie 🙂 ja som sa zabudla odvazit...kaslem na to uz a uvidim dalsi pondelok 😀 presne na kazdeho zabera nieco ine, skoda ze ja som este neprisla na to co zabera na mna 😠
Ahojte!!! Tak dnes odcviceny druhy den tretieho levelu. Som mokra ako mys. 😉 Vcera som mala velke 3hodinove upratovanie a umyvanie vsetkych okien a tak....uz na cvicenie nezvysila energia. Prajem vsetkym krasny dnik! 😀
@henrieta16 tak Tebe ide ta vaha krasne dolu....len tak dalej. Skvele!!! 😀
@sisanka vies moja..ona si isto ani neuvedomuje ako vyzera. Clovek si proste na seba zvyka. Lebo sa jedneho dna nezobudila o 40kila tazsia ale islo to postupne. Co uz. 😒 Prajem jej aby nasla v sebe silu a odhodlanie s tym nieco robit. Ked pre nic ine tak kvoli zdraviu....a Tebe velky potlesk ako si to vcera dala - odcvicila dva dni v jeden a dnes kardio....supeeeeer!!! 😀
@sisanka ha ha ha. zabudla sa odvazit. kiez by som to ja mohla napisat....ja hopnem na vahu kazducke rano. 😉 len tak pre istotu ci mi dobry anielikovia pocas spanku nezobrali 5 s tych mojich nadbytocnych kil....ale aj to pride...jedneho dna. zatial tiez hladam co na mna funguje...vlastne viem co funguje (pravidelne jest a male porcie) len chute ma niekedy ovladnu viac ako zdravy rozum. 🙂
ahojte babule, pozerám že už cvičíte niečo iné, vy ste šikovné 😉 , ja sa ešte furt nemôžem dostať cez tretí level 😠 ....vážim sa každé ráno a musím povedať, že som dnes ráno bola veeeeľmi spokojná lebo mi váha ukázala 84,5, čo bola moja váha pred tehotenstvom 😎 ..takže teraz ešte zhodiť 10kg a budem strašne šťastná a spokojná 😀 (len dúfam, že som to neuriekla)
Ahojte baby moje, no dnes som plánovala cvičiť, ale ešte som nestihla, celý deň ulietaný, no teraz si idem zabehať, konečne, som zvedavá, ako dopadnem, určite budete zvedavé na moje dojmy 😝
a @sisanka, aj ja som bola na gynde, neplánovane, ale preventívna za mnou, brali mi aj krv, kvôli tomu môjmu "pravidelnému" menzesu. Takže mi držte palce, ale dohodla som sa s dr., že aj ked výsledky budú ok, tak pôjdem na podrobnejšie testy a uvidí sa, ale za to vyšetrenie sa dopláca, no už ma to nebaví, povedal, že to môže byť aj štítna žľaza. No ja vôbec neviem, o čo ide, vraj dosť narúša cyklus. Máte niektorá problémy s tým?
@lucky14 tak ty taká ako ja, každý deň, ale tak zase aspoň sledujem svoje výkyvy a snažím sa obmedzovať, fakt u mňa tie večere, kedy nejem robia zázraky. 😀
@henrieta16 nie, s tym skusenosti nemam...mne dr rok po porode nasiel cystu a dnes som vlastne bola na kontrole ci sa zvacsuje alebo co a je o trosku mensia tak snad to bude ok 🙂 ani lieky mi dat nemoze kedze este kojim, ale snad sa to strati 😉

Ahojte všetky bojovníčky, som sa tu veru dlhšie neukázala, pretože nestíham..teraz idú stužkové a pod., takže mám plné ruky práce..samé mihalničky robím a nechty, že sa mi už o tom aj sníva..popri dvoch deťoch, bez manžela..no des...nestíhala som ani do fitka, iba raz za týždeň som sa donútila doma...aj v strave som trochu poľavila..no dnes som si povedala dosť, musím si nájsť čas..A pekne sa Vás idem hneď aj pýtať...tak som si povedala, že pol hoďka každý deň ma nezabije a budem s Vami tú Jill cvičiť..Ale nezdá sa Vám, že už v 1.leveli sa nejako veľa skáče?? Ja mám teda riadnu váhu a mne sa zdá že keď budem takto skákať, tak vyskáčem do podlahy dieru 😀 😀 😀 😀 😀 @henrieta16 ty si to tuším dala celé, je to ok?? lebo ja som mala aj problém s bedrovými kĺbami keď som bola tehu....tak aby som si zas niečo nevykonala :/