icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
25. okt 2012

@ankaevka keby si bola na konci, tak by sme už nemali túto skupinu ☹ no ale zase by sme vymysleli novú 😀

sisanka
25. okt 2012

@ankaevka ved aj mne sibe z chudnutia uz...o nicom inom nehovorim len o chudnuti...to asi preto ze som stale doma a nemam co ine na robote len sledovat tieto fora 😀 ale teraz mi zacne skola cize sa mi treba uz zacat ucit 😀 tak snad trosku zabudnem na vahu, jest pravidelne budem aj cvicit a vazit sa len raz za cas lebo mne ta vaha stoji uz dlho...

sisanka
25. okt 2012

@estrella5 pekne si to napisala...hned si ma znova nastartovala na moje pravidelne jedenie lebo uz zacinam vymyslat 😀 ze nevecerat atd....

ankaevka
25. okt 2012

@estrella5 už som odložila váhu z kúpeľni na regál pod schody 😵

ankaevka
25. okt 2012

@sisanka šak to, asi začnem štrikovať aby som prišla na iné myšlienky 😀

estrella5
25. okt 2012

@sisanka teší ma keď môžem niekoho naštartovať 🙂 čo sa týka večere som to tu už niekde písala... ja si dám radšej zdravú večeru aj o 21 30 ako hladovať.. jednak je mi potom zbytočne zle a jednak to asi ani nie je dobré.. 🙂 netreba príliš vymýšľať.. viem, že by sme najradšej za týždeň boli také aké chceme, ale vždy je lepšie ísť pomaly a na istotu 😝
@ankaevka tak veru.. treba všetko čo láka poschovávať 😀 mňa zas stále ťahá zobrať meter a pomerať sa.. len nechcem byť zbytočne demotivovaná prípadným neúspechom, tak sa mu vyhýbam 😅

ja som práve docvičila... 🙂 zbožňujem keď mám možnosť cvičiť doobedu a potom som celý deň z toho plná optimizmu a aj energie 😵

moncikyta
25. okt 2012

@henrieta16 dakujem 🙂 no pre man budu vikendy zabijak lebo na tie chodi domov tatinko tak to bude zle ked on bude jest nejake mnamky a ja sa snazim tomu vyvarovat on ma ist ona nieco navedie 🙂

sisanka
25. okt 2012

@estrella5 ja jem veceru o 20h a stale si hovorim ze je to neskoro ale tak mi to vychadza aby som jedla kazde 4hodky 🙂 ja uz mam dnes tiez odcvicene a obedovat sa chystam 😉
@henrieta16 ten workout 3 je zabijak 😀

veronkaj
25. okt 2012

ahojte čítam debatu , prosím Vás dáte mi info ako _Vám to zaberá či chudnete váhou alebo len cm??? a kolko priemerne s tým chudnte ?? ja chodím cvičiť do posilky no nič mi nejde dolu.

lucky14
25. okt 2012

ahojte. uplne suhlasim ze to co robim nie je zdrave....a preto som aj pisala ze sa od dnes snazim kazde 2 hodinky na zrychlenie metabolizmu a potom prejdem na kazde 3-4 podla toho ako mi to bude vychadzat...vy ste si uz nasli ten svoj spravny sposob ja ho este stale len chladam....dufam ze uz coskoro to aj mne pojde tak krasne ako vam kocky. 🙂

ervenka
25. okt 2012

@ankaevka ahoj, ja mam tiez znizenu cinnost stitnej oficialne od decembra 2011- tazky mesiac, naladova som bola, neustali pocit zimy, ms chodila ako chcela. Inak zelezo v pohode aj zenske hormony v poho.. Beriem euthyrox 50. Mne dal dr. aj papier s odporucanim, co jest a co nie. Ale napr. nemala som do teraz sono, len pravidelne kazdych 6 tyzdnov odber krvi.

ankaevka
25. okt 2012

@ervenka moja dr má ultrazvuk pri sebe, takže sa hneď aj na to pozrela...vidíš a mne toto nedala, len sa ma spýtala či mám pravidelnú ms, či som unavená a ako som na tom s váhou.. len ma to trošku to, sklamalo lebo po prvom tehu sa mi dala do poriadku (a to bez tab) a po poslednom pokazilo ale @henrieta16 chcela nejaké info o štítnej asi jej tiež nefunguje ako by mala

ankaevka
25. okt 2012

@ervenka a ešte (som musela odbehnúť so synom na ZUŠku) nemôžeš ten zoznam nejako posunúť? rada by som sa na to pozrela 🙂

estrella5
25. okt 2012

🙂 musím sa pochváliť... práve si skúšam oblečenie na zajtrajšiu akciu... (aby nemám zajtra stresy) ... 🙂 a ako rozmýšľam napadlo mi vyskúšať si jedny hrubšie pančušky - kúpila som si ich asi pred rokom a pol a omylom som kúpila menšie číslo... a viete čo? oni sú mi normálne dobré!!! 😵 a to som ich už toľko krát oplakala, že ja trúba si kúpim pekné pančuchy a nemôžem ich nosiť 😅

henrieta16
25. okt 2012

@lucky14 tak chľadaj chľadaj 😀 😀 😀 😝

henrieta16
25. okt 2012

@ervenka @ankaevka baby, no ja som v poslednej dobe strašne náladová, nervozna, nahnevaná, potom zase ok všetko, nechapem, musím si prečítať niečo o tom, lebo možno to naozaj má vplyv aj na môj menzes ☹

allenka33
25. okt 2012

Ahojte baby..chcem sa spytat,ake diety tu drzite??akosi z toho vsetkeho a z celeho modreho konika neviem vyst..akurat som sa zaregistrovala,takze este potrva kym sa z toho vykrutim..

henrieta16
25. okt 2012

@allenka33 diety nedržíme, snažíme sa zdravo jesť, aj ked je pravda, že tiež sa to učíme, ale tak aspon snaha je 🙂

ankaevka
25. okt 2012

@estrella5 tak to je fakt super 😉 ..ja mám takých vecí plnú skriňu ale ešte som nemala odvahu ich skúšať a ešte trochu počkám, väčšinou sú to veci, ktoré som nosila, keď som bola šlang 😀 a do takej postavy mi chýba ešte tých 10

allenka33
25. okt 2012

henrieta16 aha,dakujem za vysvetlenie..ja som tiez teraz zacala cvicit,lebo uz neviem co robit aby som otehotnela..hooc,tehu som uz bola 4krat,naposledy v juny,ale stale som potratila..a pricina nezistena..ovu nikde,ficim na hormonoch tak sa snazim vlozit nadej do zdravej stravy a cvicenia..kedze aj hormony mi "krasne" pridavaju nan kilach...panecky chcem tento inzerat adresovat tebe,ale neviem ako na to..:D

ankaevka
25. okt 2012

@allenka33 diéta? to čo je 😀..hlavne sa snažíme cvičiť a zdravšie sa stravovať 🙂 (aj keď mne to niekedy uniká, myslím to zdravé stravovanie)

ankaevka
25. okt 2012

@allenka33 pod každým príspevkom svieti "odpovedz", len na to klikni a pôjde to tej, ktorej príspevok si si vybrala..hm, hormóny robia svoje že? zdravá strava môže tiež dopomôcť, treba skúšať všetko, raz sa určite zadarí 😉

henrieta16
25. okt 2012

@allenka33 ak to chceš niekomu adresovať, tak daj odpovedať, ale daj pred nick zavináč 😉 a vitaj v skupine, držím ti palce, aby ti to vyšlo, je mi ľúto, že až 4x si prišla o bábo, naozaj ☹ veľa žien, čo začali viac dbať o svoju životosprávu a cvičiť, tak otehotneli... 😉 drž sa moja.

zuzu188
26. okt 2012

dnes som doma,vie o tom iba oco,mama by ma zabila,keby to zistila..bracho mi nechce dať pozor na malého a on sa budí až okolo 10 hod.,tak uznajte,že na 2 hodiny sa mi tam neoplatí ísť

barcelona94901
26. okt 2012

@ankaevka 😀 ja som na tom podobne mám veľa vecí o číslo,dve menšie na ktoré sa teším ,ked si ich už konečne oblečiem 🙂

henrieta16
26. okt 2012

Baby ahojte, no víkend zase raz pred nami, akosi to uteká, nie?

sisanka
26. okt 2012

@henrieta16 uz teraz sa ho bojim 😀 ale mm ide zajtra na 2dni na skolenie cize budem v sobotu vecer sama doma tak nehrozi ani ziadne vinko ani ine pokusenia 😀 😀 😀 tak ma to tesi...dnes uz mam odcvicene, utekam do sprchy a potom do skoly 🙄 a zajtra skola od rana... 😔

henrieta16
26. okt 2012

@sisanka fííííha, ako si šikovná, ja upratujem, zajtra mám školu, ale len doobeda, aspoň raz 🙂 navarené máme od včera 😝 ešte dorobím k tomu šalát, lebo včera som večer celý zjedla 😀 😀 😀 a rozmýšľam, že upečiem buchty s tvarohom, i ked to bude asi riskantné, kedže ich milujem ☹ 😅 pekný deň ti prajem 🙂

sisanka
26. okt 2012

@henrieta16 ja akurat cakam kedy po mna dojde oco kedze s deckami sa trepat autobusom nechcem 😀 a varit budem nastatsie az v nedelu kedze od dnes sa prestravujeme u nasich, ale nieco upiect by som chcela aj ja..asi az v nedelu 😉

lucky14
26. okt 2012

Ahojte. Odcvicene!!! Jupi. Prajem vsetkym krasny den. 😀