icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
henrieta16
27. okt 2012

@estrella5 no ja sa dnes nesťažujem, ráno som si spravila desiatu do školy, aj raňajky som si dala a kávu som stíhala, čo u mňa nezvyk...desiata zjedená v škole a poobede, kedže nám odpadli hodiny som sa ponáhľala domov a uvarila si špagety, lebo mm nestíhal 😒 😀 ale tak aspoň poupratoval 😀 večera bielkovinová, šalát s vajíčkom a mozzarelou, voda vypitá už nad 2 litre, takže ja dnes super, až na jeden plátok sušienok bebe dobré ráno 😀

sisanka
27. okt 2012

@henrieta16 este o nicom 😀 tema je "analyza procesu naboru a vyberu zamestnancov"...musim to dnes uz dat dokopy - sand to nebude nejako hodnotit, to je len praca za to ze som nebola minule na prednaske...a chce tam hlavne mat pouzite citacie ako na diplomovke....

estrella5
27. okt 2012

@henrieta16 tebe to teda skutočne ide 😵 vidieť ako si sa do toho zažrala.... hádam sa ti zajtra vyrovnám aj ja 😝

henrieta16
27. okt 2012

@estrella5 hm, no keby bol každý deň taký ako dnes 😀 ale na to že víkend, tak spokojná 😉

estrella5
27. okt 2012

ďakujem Ti @henrieta16 😵 keby nebolo tvojho príspevku určite by som sa dnes na cvičenie vykašlala.... ale si ma motivovala a podarilo sa 🙂 odcvičené... aj nálada trochu lepšia, aj keď to ešte nie je ono ... ale určite mám zo seba dnes lepší pocit.. ešte raz ďakujem 🙂 .... a na víkend ti to ide naozaj skvele.. na tie treba vždy kooopec pevnej vôle

henrieta16
27. okt 2012

@estrella5 tak to ma tešííí...ja sa akurát chystám, takže si ma predbehla, no a nedakuj, možno bude treba motivovať zajtra mňa 🙂 i ked zajtra mám mať voľno, ale podľa plánu, neviem, či si ho dám, teraz plánujem, že do 1. decembra budem mať 70 alebo pod 70, no tak som sama zvedavá...a ty a tvoj cieľ?

estrella5
27. okt 2012

@henrieta16 a teraz vážiš koľko? ak to teda nie je tajomstvo 😝 ... no ja som viac menej so svojou postavou spokojná, čiže aj váhou.... ale stehná a zadok.. no hrúza... taký zvláštny vizuálny nepomer voči postave.. niekedy si normálne pripadám ako keby dolná časť môjho tela nebola moja alebo naopak 😅 takže môj cieľ je zbaviť sa stehien..... a aj tej hnusnej celulitídy - ale to už bude asi ťažšie....

henrieta16
27. okt 2012

@estrella5 podľa tabuľky 75 ☹ ale celý týždeň mám 74, 5 kg, takže je to lepšie, 😀 musím sa s tým popasovať, potom mi to už pôjde ľahšie a cieľ mám 60 kg. Ale dala som si na to rok, 14. augusta som začala s váhou 79,2 kg, tu som prišla s váhou 77,7 a odvtedy sa tu podporujeme v chudnutí. 😉

estrella5
27. okt 2012

@henrieta16 veď už máš dobré úspechy 😵 ak takto budeš pokračovať ďalej (a to si myslím, že sa to časom ešte posunie rýchlejšie) tak by sa ti to mohlo podariť... budem držať prsty 🙂 my ženy toho zvládame veľa, čo sú pre nás nejaké kilá a cm, no nie? 😀

barca127
27. okt 2012

@henrieta16 ahoj tak to vieš že to dobre sadlo vysadnúť niekam von aj keď som bola časovo obmedzená keďže mm zajtra vstáva do práce.odchadzala som prvá a tak strašne sa mi chcelo ešte posedieť :( mno ale určite sa to odrazi na váhe v pondelok keďže boli nejaké pivečka aj pizza :( normálne asi u našich zajtra zacvičím aj keď by som mala mať deň voľna uvidím ako sa podarí
@estrella5 ináč aj u mňa je dosť nepomer vizualny ale ja mám veľké brucho a vnútorne stehna a boky a zadok malé dokonca sa mm sťažuje že mám malý zadok a jemu sa páčia také plnšie ale odkedy cvičím tak je spokojnejší že vraj ten zadoček je plnší a pevnejší nie jak dva pepre 🙂

estrella5
28. okt 2012

@barca127 ja zas úplne naopak.. brucho ploché, vnútorné stehná v pohode... ale tie vonkajšie stehná a zadok.. 😒 ... tam je to už horšie...ale vidíš.. tebe sa už zadok zpevňuje.. mne sa stehná zmenšujú.. ale nám to ide 😅 😀

henrieta16
28. okt 2012

@estrella5 @barca127 no vy tam toho máte, ja mám všade, ako mne nohy nevadia, ani zadok, všetko sa to pekne spevňuje, ak ked nie sú štíhle, ale ja som spokojná, no to moje brucho a ruky, ja som taká asimetrická 😠 😀

henrieta16
28. okt 2012

dievčatá, no ja neviem, také mám chute na všetko, už od piatku, včera som sa ešte držala, ale len by som piekla kde čo, teraz idem robiť tortu s malinami a s tvarohom, majú prísť svokrovci, neboli ešte na moje narodeniny 🙂 no a určite si dám, 😠 tak by som sladké jedla a jedla, nechápem, 🙂 a nie, nebojte sa, tehotná určite nie som 😀

estrella5
28. okt 2012

@henrieta16 ja mám zas už dlho nenormálnu chuť na horúcu čokoládu s ovocím a šľahačkou 😠 😅 tiež by som poslednú dobu len sladké jedla...ale držím sa.. včera bola torta, dnes nebude nič.. a hotovo! 😀
😀 😀 kočky... akurát mamina kdesi vyhrabala nejaký prístroj na chudnutie.. ešte hádam z roku 5 😀 😀 vyzerá to ako mučiaci nástroj 😀

henrieta16
28. okt 2012

@estrella5 tak aspoň mi povedz, akú tortu si si dala? Ja sa zatiaľ držím, raňajky, obed, všetko odvážené, voda sa pije, 😉 dúfam, že to večer nezabijem tým koláčom, ochutnám trochu, ale len trochu, kurnik, ved zajtra váženie a už ma to nebaví, že stále to isté... 😠

estrella5
28. okt 2012

@henrieta16 neviem aká to bola, dostala som na ochutnávku 🙂 ale bola výýýborná.. navrchu s čokoládovou polevou ..a vo vnútri kakao, lekvár, super cesto... no mňam 🙂 aj ja sa dnes zatiaľ držím.. len tatino robil vyprážané šampiňóny, tak aby som ho neurazila som si dva menšie dala.. 😅 ale aj trošku nezdravého nás nezabije.. veď podstivo cvičíme.... či to len ja sa tak ospravedlňujem? 😀

henrieta16
28. okt 2012

@estrella5 to nie len ty 🙂 to aj jaaa 😝

ankaevka
28. okt 2012

@zuzu188 ja sa zatiaľ na iné ani nechystám od Jill...zostanem v 3. leveli, ten mi ide najlepšie a akosi najrýchlejšie..tak sa cítim aj ja a už dosť dlho, aj keď teraz už je to trošku lepšie, hlavne preto, že už pomaly vyťahujem niektoré veci zo skrine a sú už ako tak na mňa dobré 😀

ankaevka
28. okt 2012

moje deti dnes dostali chuť na palacinky, takže som im musela upiecť ale ja som sa držala a dala si radšej jabko aj keď ma to dosť lákalo...žeby to bolo počasím tie chute na sladké? upečiem ja ešte koláč nejaký aby bolo do čoho vojsť..čaute 😉

zuzu188
28. okt 2012

@ankaevka no veru,ten nie je až taký náročný 🙂..mne je zas všetko z minulého roku veľké..dokonca aj veci z pred pár mesiacov na mne vysia

ankaevka
28. okt 2012

@zuzu188 no vidíš 😉 nebude to až také hrozné a určite bude len a len lepšie

majkaaaaaa
28. okt 2012

ked citam tie komentare o zakuskoch, hned by som si dala 😒 ale musim odolat 😀 dnes uz 6 den 2 levelu a 17 den co som na diete... 🤐

ankaevka
29. okt 2012

ahojte dievčatá, tak ja som fakt naozaj začala dodržiavať to, čo som si vo štvrtok predsavzala, odložila som váhu a až do dnes rána som sa neodvážila a jedla som poctivo každé 3 hodky menšie porcie...a mali ste pravdu, moja dnešná ranná váha je 83,7 kg 😕 , som normálne nechápala čo ukázala, prestanem ja myslieť na chudnutie len a dodržiavať budem hodiny a pôjde to dole určite @jaannuusskkaa

barca127
29. okt 2012

@jaannuusskkaa dobre ranko takze dnes rano mi vaha ukazala 66 rovnzch tak som celkom spokojna 🙂 cetntimetrovo erste neviem ale dufam ze tiez bude spokojnost

roberta31
29. okt 2012

@jaannuusskkaa dobre ranko 🙂.Takže hlasim vahu 57,9kg .Dakujeeeeeeeeeeeeeeeem.

henrieta16
29. okt 2012

baby, dobré ránko, @jaannuusskkaa hlásim váhu 74,8 kg a k tomu dorazila mrcha 😠 takžeee možno to je príčina mojej chuti na sladké, aj som si myslela, takže dúfam, že po tom budem hlásiť krajšiu váhu 😀 a @ankaevka no teda, to ked príde tvoj muž domov, tak ťa už ani nespozná 😀 supeeeer, myslím, že ti to tu ide najlepšie 😉

henrieta16
29. okt 2012

@ankaevka no a si ma teraz tak naštartovala, že svoju váhu odkladám tiež a idem na to znova, i ked viete ako to je, ked dorazí mrcha, no budem sa veľmi snažiť, žiadne výhovorky 😉

zuzanat
29. okt 2012

ahojte, u mna ide bokom aj cvicenie aj 90dnovka, ale verim, ze sa k cviceniu vratim, chyba mi to..kila idu dole aj tak, kedze nemam chut na jedlo. jeden pohreb mame za sebou, este nas caka jeden, ale zatial nevieme kedy, je to len otazka par dni 😢

ako vam ide cvicenie, tie co cvicite BR? ja mam odcvicit posledy tyzden 1 levelu 6w6P, len neviem ked mam tyzdnovu prestavku ci ist od zaciatku, alebo pokracovat 😔

henrieta16
29. okt 2012

@zuzanat moja, to ma mrzí, naozaj, nevedela som, že aj švagriná, čo mala nehodu zomrela, myslela som si, že iba dedko ☹ je to smutné, drž sa, potrebuješ to, aj tvoja rodina. Ja cvičím BR a ide to v pohode, dnes začíname so @sisanka 4. týždeň, uteká to, keby som aj stravu poriešila lepšie, išlo by to rýchlejšie, no takým tempom to bude na 2 roky 😅 no a skús si dnes odcvičiť, ved uvidíš, ako ti to po týždni pôjde, podľa toho rozhodni, drž sa! 😉

zuzanat
29. okt 2012

@henrieta16 svagrina este neumrela, ale odumrel jej mozog, uz len cakat kym srdiecko dobije, uz nie je ziadna sanca 😝
ja dnes cvicenie asi nestiham, ale od zajtra som si slubila, ze idem na to! ty si dala nieco dole za 4tyzdne? to je super vydrz inak 😉