Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

no babule tak u mňa to tento týždeň s cvičením vyzerá dosť biedne mala začala teplotovat takže dnes z toho nič a zajtra pochybujem že to bude lepšie a potom nás ak už bude lepšia čakajú hroby a dôjde brat tak to budem väčšinou u našich tak dúfam že aspoň stravu nejako udrzim začala som dnes s jedenim každé 4 hodiny ale to mi vychádzajú 4 jedla denne nie je to malo?ináč mm ma včera pochválil že už nemám skoro žiadnu celulitidu na stehnách tak ma to veľmi potesilo ;) dnes mi kúpil aj hrozno že na hroznovy deň len neviem či sa tento týždeň podarí mohla by som zajtra ale to idem robiť kapustoué halušky a tých sa nemienim vydať ;) nejdela som ich už viac ako rok
@zuzanat rozmýšľame o tom 🙂 ale ved to je predsa jedno 😀
@barca127 maličkej skoré uzdravenie, to jedenie každé 4 hodiny, ja neviem, ja sa toho snažím držať, ale dneska jem napr. každé 3, som si dala budík na mobil a ide to, aspoň na to nemusím myslieť, mobil mi to oznámi sám a uteká to. Nedávno som jedla a už zase zvonil, na olovrant 😀
@lucky14 aj ja som dnes už odcvičila doobeda, no a o pol 5tej ideme s kamoškou behať, dufam, že sa to počasie trochu umúdri, ale vôbec ma neodrádza, práve naopak, teším sa na to. Tá strava robí aj mne problém, ale už som si dnes dala tu pripomienku a snažím sa toho držať. Zatiaľ to ide 😉 držte sa kočky 🙂
ahojte babule, dnes mám odcvičené..tiež to vidím tento týždeň na biedne cvičenie, ešte tak zajtra a potom už neviem, neviem, deti majú prázdniny, potom návštevy rodiny, no uvidím..chcete uzavretú skupinu? no ak ma do nej vezmete, tak súhlasím 😉
kočky, môžeme sa dohodnúť a zabalíme to tu 😀 a otvoríme to v novom, ale nech si to napr. každá všimne a potom, aby sme na niekoho nezabudli 😝
@henrieta16 asi je fakt lepšie sa nevážiť každý deň, lebo aspoň potom tak nestresujem celý deň a aj týždeň ako zhodiť aspoň dačo...no a dúfam, že mm bude so mnou spokojný, keď príde na vianoce domov 😀
@henrieta16 ak bude súkromka, to potom môžme pridať aj nejaké to foto a nikto to z vonku neuvidí že?
kočky aj ja som za súkromnú skupinu len ak sa tam môžem "privtierknuť" aj ja 😀 😝
.. akurát sa chystám cvičiť.. ale toto počasie, zima a skorá tma robia zo mňa polomŕtve kura 😀 nič sa mi nechce... 😠
@ankaevka ved to by bolo fajn, ja by som dala fotky, ale potom by tu viseli roky 😀 a s tým vážením máš pravdu, je to tak lepšie 😉
noooo pre dnešný dník docvičenééé 😀 dnes sa mi cvičilo na 1-tku 🙂
@henrieta16 mozem aj ja 🙂
@majkaaaaaa jasnééé 😉 ja dnes tiež už odcvičila a ide sa behať, 😎
@henrieta16 :D behať? nie že skončíš ako forrest gump 😀 😀 😀
@henrieta16 boze ty ides este behat????ja som dnes este necvicila 🙄 a uz teraz viem ze asi ani neodcvicim lebo vecer sa mi nikdy neda 😠 sakra!!!asi budem vstavat rano o 5h aby som vsetko postihala... 🙄
pripájam sa k vám.. aj ja už mám odcvičené... a cítim sa skveloooo 😵 😎
@majkaaaaaa no forest gump dopadol s behaním celkom dobre 😝
@sisanka bola som si zabehať, dneska zase 40 minút behu, super, dokonca sa zrýchľujeme, minule 7 kôl, teraz 9 🙂 a prídem a mm mi chystá šalátik s mozzarellou, mňamka 🙂
@henrieta16 😀 😀 😀 nabúduce idem už aj JA 😎
@majkaaaaaa kľudne sa môžeš pridať 😉
@henrieta16 to mas dobreho muzicka 😉 moj sa najradsej nechava obskakovat lebo ma super vyhovorku - jemu najviac chuti odo mna 😀 😀 😀 on ked vari tak len gulas v kotliku, griluje alebo doma raz zacas nieco z kucharskej knihy, ale to musi mat chut varit 😀 a take ze salaty alebo prilohy to vzdy nechava na mna 😀
@majkaaaaaa baby hned by som chodila behat aj ja keby som mala kde a skym 😠
@sisanka hm, tak neviem čo sa mu stalo, ale zase aj snaha sa cení, väčšinou sa to snažím robiť ja, aby niečo nepokazil 😀 som rada, ked mi umyje riad 😀 😀 😀
@henrieta16 riad? 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 to mne moj povie ze a na co mi kupoval umyvacku? 😀
@sisanka pôvodne sme mali mať už aj my, aleeee...tá moja kuchyňa je taká maličká, že nám tu nevojde, takže ked si postavíme raz domček, bude tam 😀
@jaannuusskkaa vaha 74,0
@henrieta16 Uuuuuzasne!!! BR aj beh.... Super!!! 😀 Si nasa inspiracia!!! 😀
@lucky14 no inšpirácia, snažím sa, ale tak dneska na jednotku aj strava, už ma aj napadlo, že ked urobíme novú tabuľku, zmeníme deň váženia na piatok alebo stredu 😀
@henrieta16 no ja by som brala piatok ako den vazenia a myslim ze by sme mohli pripisat vysku tiez do tabulky??? super ako si zvladla dnesok. 😀
@lucky14 no dneska fakt pyšná som na seba i ja, keby som tak stááále 😀 a tak môžem poviem Janke a urobíme novú tabuľku... ak všetky baby súhlasia 😀

Ahojte kocky. Takze dnes znovu odcvicene. Tak sa vytesujem. Lebo odkedy som sa vyliecila dost som to flakala so stravou aspon ze cvicim. Ja vam neviem ale mne sa nejako neda naladit len na pravidelne zdrave stravovanie. Asi musim byt na seba tvrdsia. Rozmyslam nad 90dnovkou. 😒 Dodrziavat pravidla je asi to co ja potrebujem ked to inak nejde. Tiez citim na obleceni ze je to lepsie ale kila sa tazko hybu ked si nejako nedokazem strazit jedlo. Ale vedela som ze u mna je to beh na dlhu trat. Aj tak som strasne stastna ze cvicim. To mi dodava neskutocnu energiu. Ste dobre kocky ze uz 4ty tyzden BR! Veru veru co nevidiet z vas budu riadne sexice. 😀 Takze do cvicenia babulky!!! 😀 😀 😀