Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

PS: mozte dat aj vynejake navrhy co by ste chceli mozme aj zmenit datum taaak cakaam 🙂
@jaannuusskkaa deň váženia zmeníme, na piatok, vždy je to lepšie ako po víkende, ak súhlasia 😀
@henrieta16 noooo to je detaaail.... :D
@jaannuusskkaa ahoj. mohla by sme prosim pripisat aj vysku??? si zlata ze nam takto pomahas a robis take krasne tabulky. 😀 a piatok je skvely napad ako den vazenia. velky suhlas! 🙂 ....aaaa este ak mozem... tabulka by mohla byt do Vianoc? na mikulasa si dame tyzden s vazenim pauzu.....a potom mozeme pokracovat do Vianoc???
ahojte, takze zakladate novu temu ci len tuto uzamknete? ja sa teda hlasim! Dufam, ze dnes sa dostanem uz aj k cviceniu. Vecer by sme mali ist s manzelom na veceru, mame 8. vyrocie 😵 teda ak nam do toho nepride nejaka smutna udalost 😖 uz si fakt nemozeme ani nic naplanovat...
@lucky14 ahoj, no s tou výškou je to fajn nápad, súhlasím aj ja a tiež chcem tabuľku do Vianoc, tak mám aj rozpis BR, takže by mi to pasovalo 😉
@zuzanat verím, že večera dnes bude, držte sa, viem, že teraz máte ťažké chvíle, ale je dobré, ked si na seba nájdete čas 🙂
@ankaevka súkromná nemusí byť, ale môže, ved toto tu nám nebolo na škodu 😀
@henrieta16 šak jasnéé že stačilo, ja len z toho čo písala januška, ja potom neviem 😅
ahojte baby, dnes som docvicila 1 den 2. levelu a chcela by som sa vas opytat, ci vas nebolia kolena. ja uz cvicim s kolenackami, ale aj tak ma bolia.poradte, mam pokracovat, alebo skusit nieco ine, menej narocne na kolena. dakujem 🙂 😒
@jaannuusskkaa ahoj takže ja už teraz sa hlásim do súkromky ;ináč myslím že by nebolo na škodu pridať na koniec tabuľky kolonku na úspechy čo sa tyka centimetrov ak by sa to dalo↲
Ináč mala mi stale teplotuje čiže sa tocim len okolo nej a na cvičenie asi zas čas neostand :(
@barca127 to ma mrzí, ťažko s dieťatkom, ked je choručké, môj drobec mal dva dni teploty a potom obidvaja sopliky, ale už to prešlo. Sukromka by bola fajn, mohli by sme tam aj fotky dať a tak 😉 či?
jáj baby konečne mám odcvičené, moja MS ešte nechodí ,včera som zhrešila 😝 dnes cvičko dobre padlo..
a už budu prázdniny ,moj soplí...
neviem kolko stihnem cvičiť,aspon prechádzky by mi bodli,snad bude počko ako dnes ,utekám
@henrieta16 mno tak snad tie teploty coskoro prejdu len musime pockat kym zaberu antibiotika a bude dobre...jasne sukromka sa mi pozdava presne aj koli tym fotkam 🙂
@barca127 centimetre myslis pas brucho???no neviem ci to bude mozne lebo nie kazdy sa na zaciatku celeho chudnutia meral ako napr. ja 😀 ale mozem dat a kto bude chciet nahlasi aj cm 😉
@jaannuusskkaa mno hej aj brucho som myslela aj stehno mno sak by nemusel kazdy len ten ktory to sledoval ale ak by to bolo vela roboty s tym tak si nerob starosti
@jaannuusskkaa Ahojte, rada by som sa k vam pridala do toho 6.12. terajsia vaha je 57 kg a ciel 55 kg. Inak vdaka, za zalozenie temy, prave som skoncila 30 day shred a idem to dat odznova, (schudla som 6 kg, ale aj stravu som trosku upravila). Ak by sa niekto zaujimal, ci moze cvicit popri dojceni, tak ja stale plne dojcim, mame 5-mesacneho synceka a nemam s cvicenim problemy. Ale je to asi individualne. Takze cviceniu zdar 🙂
@barca127 ako nieje problem 🙂 len ked budes taka dobra mozes mi napisat presne ake a kolko rozmerov aby som vedela kolko koloniek nato pripravit 🙂
@iljanka ak nebude vadit tak ta pridame az o 2 tyzdne kedy rozbehneme novu tabulku a bude trvat do konca roka 🙂
@jaannuusskkaa mno ja napriklad sledujem skoro vsetko teda brusko boky stehna a prsia 🙂
@barca127 hehe ja zasa iba brucho :D prsia sa mi zmensili po porode na vyschnute slivky tak tam ani nepozeram:D
@jaannuusskkaa mno tak aj ja sa zameriavam na brucho ostatne len tak pre zaujimavost 🙂 a s tymi prsiami pozname 🙂 ja mam sice dost velke este aj teraz ale s tou pevnostou to je hruza 🙂
@jaannuusskkaa ok, aj tak teraz zahalam, lebo sme chori, takze sa mi ani cvicit nechce 😒
@iljanka hehe ok tak o dva tyzdne ta pridam dam aj vediet potom na tomto fore 🙂
Jéé ono exzisuje nejaká takato diskusia?? Nevedela som ja už to cvičím 7den., 🙂
Ja by som sa i pridala ale ta hamba ta moja váha 😅 😒

BABY "SNAZILKY TROCHU INAK" O DVA TYZDNE NAM KONCI TABULKA.... PREDLŽUJEME TO DO 6.12.2012 (ABY STE SI MOHLI PEKNE VYCHUTNAT MIKULASKA A NEMALI PRI TOM VÝČITKY) ZAKLADAME AJ SUKROMNU SKUPINU 🙂 TAK AK VAS MOZEM POPROSIT MATE 2 TYZDNE ABY STE SA MI NAHLÁSILI 🙂 TU ALEBO DO IP JE TO NA VAS.....MOZE SA PRIHLASIT KTO CHCE STARE AJ NOVE BABY 🙂 DAKUJEM 🙂