icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzu188
5. nov 2012

@jaannuusskkaa hlásim váhu 78 kg

ankaevka
5. nov 2012

ahojte, hlásim dnešnú váhu 82,9 kg @jaannuusskkaa...inak včera som si spravila cviklový deň...tento týždeň to bude ťažšie, deti všetky choré doma na atb, takže neviem ako to pôjde s cvičením ale budem sa snažiť

barca127
5. nov 2012

babule takže nakoniec sa mi podarilo zacvičiť ;) ale poviem vám že tu týždennú pauzu som pekne cítila išlo to o dosť ťažšie niektoré cviky som ani nevládala docvičiť

henrieta16
5. nov 2012

@barca127 ja som mala iba včera voľno a dnes som začala 5. workout v BR a poviem ti, no nevládala som. Na konci som si povedala, do čerta, čo sa zbláznila?! Náročne, ozaj. 😒 som zvedavá zajtra na 6. workout a na cardio ani nevravím 😀

sisanka
5. nov 2012

@henrieta16 coooo?to je to az take narocne???citala som ze je to narocne ale ked som zacala cvicit tak to bolo take celkom v pohode...tento tyzden si zopakujem 4.tyzden a na 5. pojdem az od buduceho a ked ty pises ze je to pre teba narocne tak co potom pre mna??? 😨

henrieta16
5. nov 2012

@sisanka no tak to ti radím, aby si si to radšej zopakovala, ved sama uvidíš, že prečo. Naozaj to bolo ťažké a chvíľami som nestačila s dychom. 😝 ale dá sa no 6. je lepšia 😉 pozerala som si, čo ma zajtra čaká 😀

hirunka
5. nov 2012

baby kolko ste cca schudli po tej 30 dnovke myslim 30 dnovom cviceni........kedy sa mi oplati prvykrat sa odvaziť?

henrieta16
5. nov 2012

@hirunka tu na váhu zabudni, cm sú dôležité, ja som dala dole všade 4cm dole 😉

sisanka
5. nov 2012

@henrieta16 fuuuha a hlavne po tej mojej pauze nestiham uz ani toto cvicenie 😖 nejak sa neviem nastartovat a hlavne v strave...je to na figu takto necvicit 😠

henrieta16
5. nov 2012

@sisanka aleee, nejako sa to porieši, ja som na to fakt prestala myslieť, jem každé 3,4 hodiny a za týždeň 2 kg, sama som z toho mimo. 😀

sisanka
5. nov 2012

@henrieta16 ved ked citam ako ti to ide dobre tak som na seba strasne nastvana!!!nechapem ze si neviem povedat dost a proste zdravo jest a cvicit pekne pravidelne...som zvedava kedy sa aj ja dostanem do takeho stadia ako ty, teda ak sa vobec dostanem...

kattulienka
5. nov 2012

Ahoojte baby.takze po dvoch tyzdnou necvicenia,lebo som bola chora, som zase zacala a idem tvrdo nato.dufam, ze ma zase nejaka chripcina nezlozi 😠 citim sa skvele.nech mi to drho vydrzi

estrella5
5. nov 2012

a ja som dnes práve dovršíla polovičku môjho cvičenia.. 🙂 ako aj terajšieho 30 DS (dnes odcvičený 5. deň 2. levelu), tak celkovo toho čo mám na pláne... 🙂 🙂 - chcem si 3x zopakovať 30 DS 😵 takže dnes taký kvázi "zlomový deň" 😀

lucky14
5. nov 2012

Ahojte koceny!!! Ja som uz tri dni necvicila. Prerabame byt (aspon ze nie ten v ktorom byvame) takze som dost mimo domu a makam ako fredka. Denne 100x na rebrik a dolu malujem upratujem montujem....atd. Takze ziadna Jillian. Dufam ze zajtra si uz najdem cas...aj ked ma neskutocne boli cele telo. Ruky ledva zdvihnem hore. Uvidim ako si zajtra rano umyjem zuby. 😉 Ide vam to krasne ...tesim sa. 😀 😀 😀

kamylka
5. nov 2012

tak som nakoniec zacvicila nevyzeralo to realne, ale som sa prekonala mam na dnes zasebou bolo to celkom v pohode az na tie cinky. zajtra svalovka pomoc uz teraz ju citim.

henrieta16
6. nov 2012

no ženy, akosi to tu prestalo žiť, 😀 😀 😀

ankaevka
6. nov 2012

čaute, dnes som si začala sťahovať BR...neje toho nejak veľa? našla som až na 12 týždňov, či je toho ešte viac? to kedy stihnem pocvičiť šak teraz mám problém...a ako dlho sa to cvičí 5 dní do týždňa a 2 voľno?

henrieta16
6. nov 2012

@ankaevka ahoj 🙂 ja to cvičím a nie necvičí sa to tak. A áno je to na 12 týždňov. Niekde v polovici našej skupiny je popis ako sa to cvičí, ak nenájdeš, napíšem ti. 😀

monnika
6. nov 2012

Ahojte, zas a znovu po dlhom čase.. Mala som doma manžela na štyri dni :/ po dvoch mesiacoch.. Tak nejako nestiham sem prispievať...celkovo som dala dolu od 1.9.2012 - 8,5kg. Vychádza to cca 4 kg za mesiac, presne podľa môjho plánu. Teraz som to trosku kvôli chorobe zbrzdila, pretože som necvicila, a stále len čaj s medom...takze oddnes už znovu v kruhu pravidelnej zdravej stravy a cvičenia. Baby, keď som 1. Level odcvicila, potom som mala cca týždeň voľna, mám ísť teraz na druhý level či znovu od začiatku?

henrieta16
6. nov 2012

@monnika ahoj 🙂 to je super, že bol doma, aspon na trochu, teším sa, i ked je už zase preč, vždy lepšie ako nič 😉 inak super ti to ide, zhadzuješ pekne 😉 ja som tiež bola na tom tak ako ty, ale začala som 2. levelom, no 2. level je dosť náročný, takže si daj ešte pár dní 1. levelu. Drž sa! 😉

ankaevka
6. nov 2012

@henrieta16 našla som to, tak si to postupne stiahnem a idem na to 😉

estrella5
6. nov 2012

fakt je tu nejak mŕtvo 😝 ☹ tak pridám aspoň ja príspevok 😀 ... dnes sa mi tak dobre cvičilo... pustila som si pekne nahlas hudbu... cvičila s úsmevom a pomedzi cviky som si ešte aj tancovala do rytmu a pri rozvičke som si ešte aj spievala 😀 ... no.. a to sa mi najskôr tak nechcelo cvičiť... tá Jillian vie ale zlepšiť náladu 😅

henrieta16
6. nov 2012

@estrella5 no ja som dnes baby necvičila, lebo sme ostali u svokrovcov, ale podla BR mám mať 1 deň volno, takže nevadí, výmena namiesto nedele 🙂 ale chýbala mi dnes Jill.

estrella5
6. nov 2012

@henrieta16 z jedného dňa si nič nerob.. zvlášť ak tam ten deň voľna má byť... 😝 a pri tvojom ukážkovom stravovaní a cvičení to už vôbec nemôže vadiť..... 😎
... kočky.. ja by som mala jednu otázku ohľadom stravovania... 😉 tak ak by sa niekomu chcelo poradiť, kľudne sa môže ozvať 😀

zuzanat
6. nov 2012

ahojte, ja som mala vcera v plane cvicit, ale stale sa akosi nemozem k tomu dostat, neviem ci nezacnem od zaciatku. Kde stahujete BR ja som pozerala na uloz.to ale je tam kadeco, tak neviem... stravovanie tiez nic moc, dnes sme mali druhy pohreb v priebehu 12dni, no je to vela aj na vola 😢 dufam,ze toto strasne obdobie nam coskoro pominie a zase bude dobre, lebo uz fakt nevladzem ☹

drzim vam palce v cviceni aj stravovani, mne to cvicenie uz velmi chyba, len stale do toho nieco pride a nestiham...

hirunka
7. nov 2012

Ahojte baby tak ja mam za sebou prve tri dni cvicenia svalovka riadna, dnes rano som necvicila a mm povedal ze vecer postrazi malu a maleho nech si to odcvicim 🙂 zlaty je ale normalne mi to chyba ze som rano necvicila 🙂

sisanka
7. nov 2012

@henrieta16 😀 😀 😀 ty si necvicila?no neverim 😀 ja som sa vcera konecne k tomu dokopala a celkom fajn sa mi cvicilo, aj mi to rychlo ubehlo a dnes taka svalovku, fuuu 😀 a konecne aj strava je na dobrej ceste...od pondelka nechrumem nic pri telke tak sa vytesujem 😉 konecne ma to nelaka 😵

henrieta16
7. nov 2012

@sisanka čo sa mi vysmievaš? 😀 pekne, že si zase začala, drž sa! 😉

henrieta16
7. nov 2012

@zuzanat Moja, BR si stiahneš na ulozto.sk, je tam toho viac, 12 workout a 3 cardio. Cvičí sa to 3. mesiace. Na ulozto.sk si daj vyhladať pod týmto názvom a vyhodí ti iba to, ale je toho veľa, preto ťa to metie. 🙂
A myslela som si, že ste mali pohreb, videla som to v správach, ak to bola ona. Je mi to veľmi ľúto, ☹ život mala pred sebou, ale tak, nemôžeme si vyberať, to je jedna z mála vecí, ktoré jednoducho neovplyvníme! Drž sa!

sisanka
7. nov 2012

@henrieta16 ja sa ti nevysmievam, len ma prekvapilo ze si necvicila ked ti to tak pekne ide a este mas aj radost z cvicenia 😉 ja si to musim zas nejako naplanovat lebo piatok a sobotu mam skolu tak by som rada neprerusila uz 🙂 a este mame aj skusku v piatok, to bude asi fakt len "skuska" 😀