icon

Chudneme - stávka s manželom. Nepridáte sa?

janetka
2. mar 2008

ahojte, kto sa prida ku mne na chudnutie? Po 2 porodoch mi ostalo 13 kil, a stale len frflem, ze sa do nicoho nezmestim. Tak sme sa s manzelom vsadili, ze ak do 3 mesiacov schudnem 10 kil, prestane on fajcit. Potrebujem nejaku moralnu podporu, kto by so mnou zdielal chudnutie, nepridate sa? dnes zacinam... 😎

kachnickapalicka
Odpoveď bola odstránená
beatrice.h
9. mar 2008

Ahojte milé maminky, můžu se k vám taky přidat? Jak to tady funguje? Potřebovala bych taky shodit 5-7 kg a nějak se k tomu nemůžu dostat - bo sedím u inetu nebo uklízím. Ráno od 6 do 10 jezdím do práce, pak domů - poobědvat s Beátkou (sama mi nepojí - i mami musí papat), pak jde spinkat a já brouzdám po MMB nebo MMA - ten inet je fakticky požírač času, ale bez něj si to taky nedokážu představit. 😉

Tak budu ráda, pokud se k vám budu moct přidat a co pro to udělat. Hezký den. Martina 🙂

lula5
9. mar 2008

beatrice posli ip s vahou, cielovou vahou, vekom a poctom deti renike...je o stranu skor

sylvar
9. mar 2008

beatrice, přidej se k nám!

beatrice.h
9. mar 2008

A holky, komu kam co mám napsat??? A kde je ta tabulka? 😅

sylvar
9. mar 2008

renika to všechno sepisuje 😵 nebo se přihlásit jako chudneme, heslo renika a tam je tabulka 😎 já tam zítra budu mít o kilo míň 😵 😵 😵

beatrice.h
9. mar 2008

Asik jsem úúúúúplně blbá - bo tu tabulku vůbec nemůžu najít. :(

sylvar
9. mar 2008

beatrice, odhlaš se a přihlaš(login)jako chudneme a heslo dej renika a v albumech dej moje albuma tam je tabulka 😀

beatrice.h
9. mar 2008

Suuuuper - díííííky, jen jsem nevěděla,kde to hledat - už to mááám. RENIKA mi napsala do IP, tak jsem se s ní domluvila. 🙂

olianko
9. mar 2008

kocky dnes som bola v jednom fitku a tam ponukaju cvicebny plan+upravu jedalneho listka+4hodiny s osobnym trenerom za 1200,-
Co si myslite ? je to vela alebo nie?

mimikyky
9. mar 2008

ahojte kočky 🙂

my sme boli cez víkend na chate mimo signál, a k tomu som stratila hlas a hrdlo ma príšerne bolelo ☹
som strašne zvedavá na ranné váženie 😀

pezinčanka--- ja momentálne nechodím nikam cvičiť, len doma. skúšala som pilates v mamatataja, ale malý nechcel vydržať bezo mňa v inej miestnosti ani sekundu, kedysi som ale chodievala do dagu a aj do posilky k rimannovi. ja by som aj chodila, ale sama to neni ono 😀

lula5
10. mar 2008

olianko, nie je to vela podla mna.

sylvar
10. mar 2008

kde jste?nahlásily jste váhu?já už ano 😵

renika
10. mar 2008

ahojte baby. Tak je nás spolu v tabuľke už 19sť a zatiaľ mám dnešnú váhu od 7mich báb. Ešte takú hodinku počkám a pridám tabuľku. Potom počas dňa ešte píšte, večer pridám tabuľku zase. Ste šikovné babulky, nie ako ja 😒

mirka414
10. mar 2008

renika ja sa chcem az teraz uplne do toho pustit aj s cvicenim.ked idem na kurz a musim cakat 1/2hod.na autobus tak prejdem peso po druhu zastavku ubehne mi cas aj sa prejdem a na nakup tiez chodim peso a do strmeho kopca je to makacka ale stoji za to 😵

pezincanka
10. mar 2008

Renika, ja som teraz u nasich a maju inu vahu ako mame doma, zda sa, ze 1kgje dole, ale radsej ti to nahlasim zajtra po domacom vazeni.

tilly
10. mar 2008

chudnete? ja sa nemám kde odvážiť 😠

prcekkk
10. mar 2008

ahojky holky....hlásim -1kg 🙂

prcekkk
10. mar 2008

holky,kde najdu tu tabulku a komu mám hlásit váhu??? 😨 😒

sylvar
10. mar 2008

prcekk, renika to sepisuje 😉

prcekkk
10. mar 2008

díky sylvar 😉

renika
10. mar 2008

baby, tak kuk do fotoalbumov, už je tam tabuľka s našimi dnešnými číslami na váhe 🙂 Nič som neschudla 🙄 Ale máme tam aj super šikulky, ste fakt dobré baby 😉 Len tak ďalej, straaašne vám držím palce a vždy, keď idem nejako zhrešiť alebo papám už keď by som nemala, tak na vás myslím, že vy určite vtedy nejete 😀

sylvar
10. mar 2008

renika, já se cpu i sladkym 😔 ale jinak jím saláty a celozrné pečivo a cvičím sedy lehy večer a dcerunka se mi řehtá a hází po mě hračky 😀

mirka414
10. mar 2008

renika prave som ju nasla,myslim ze kilecko dolu co ma asi tak vacsina dievcat je super 😵

renika
10. mar 2008

sylvar, tak to ťa ešte viacej motivuje, keď tým robíš radosť aj Sofii, že? Ja sladkým ani nie, ale slaným 😝 Videla si tabuľku? 😎

renika
10. mar 2008

mirka, tiež si myslím 🙂 😉

sylvar
10. mar 2008

Tabulka supr, úbytků dost 😀 nesmíme zaspat na vavřínech a pokračovat 😎

renika
10. mar 2008

sylvar, niektoré pokračovať, niektoré začať ☹ 😒 😖

mirka414
10. mar 2008

sylvar to musi byt krasne.ja mam klud ked nasej pustime sponboba,poznas tu zltu priseru?moja ju miluje a ja mozem cvicit.prave robim plac v kancelarii pre orbitrek,lebo v pivnici mu je smutno 😀 ale nie musim ho mat v kancelarii,lebo ak som v pivnici,tak malinka stale krici,,mami,mami a tak sa neda cvicit a v kancelarii mozno neskor posluzi ako vesiak na manzelove kosele 😀 😀

prcekkk
10. mar 2008

kde je ta tabulka???hledala jsem ji u reniky,ale tam není??? ☹