icon

Chudneme - stávka s manželom. Nepridáte sa?

janetka
2. mar 2008

ahojte, kto sa prida ku mne na chudnutie? Po 2 porodoch mi ostalo 13 kil, a stale len frflem, ze sa do nicoho nezmestim. Tak sme sa s manzelom vsadili, ze ak do 3 mesiacov schudnem 10 kil, prestane on fajcit. Potrebujem nejaku moralnu podporu, kto by so mnou zdielal chudnutie, nepridate sa? dnes zacinam... 😎

monkula
20. mar 2008

Ľubka, no niečo mi o tom hovor...
Minule sme išli okolo štvrtej, a tam plno sopliakov, cvičili štýlom, huráááá, činky... a boli drzý ako ploštice... 😠 😠

Odcvičila som si dve série na ramená, išla som sa napiť a vrátim sa späť, že idem na tú poslednú a už mi nejaký sopliak odťahoval šikmú lavičku 😖 😖 😖
Tak včera aj dnes som bola od ôsmej do deviate, bola som tam ja, muž, jeho sparing, majiteľ, a detičky... 😀 😀 😀

mimikyky
21. mar 2008

ahojte kočky 😉
musím s priznať, že práve cuckám lízatko 😝 , zúrim, včera som si upratkala, a dnes mi tatino robí máááxi bordel, brúsi stenu v hale,ide tam namontovať óóbr zrkadlo, trvalo mu 10mes kým sa do toho pustil, a dnes už od 6hod je akčný, najprv bol upratovať v pivnici, a teraz... tak s ukľudňujem 😝
ale ráno ma meral po 2 týždňoch, a mám sem tam o centimetrík, dva, tri menej 😀

sylvar
21. mar 2008

já mám uvařené kafíčko a asi se vrhnu na malous sušenku, odpo to vychodím s kočárkem 😉
mě usnulo dítě po půl hod řevu, musím si obalit nervy 😀

mimikyky
21. mar 2008

ále, občas aj to treba, no nie??? 😉

leninn
21. mar 2008

mimikyky: a jaký byl domácí chlebík?

sylvar: klídek, já dnes také zhřešila, včera jsem pekla buchtu a dnes jsem ji notně posnídala... 😖 ☹
ale dnes si snad zacvičím, tak to snad spálím

mimikyky
24. mar 2008

leninn: chlebík je strááášne superrrr 😀 😀 😀 mňam mňam mňam 😀 😀 😀

mimikyky
24. mar 2008

kočky, ešte asi sviatkujete, však?
my sme boli na chate u kamošky v lese, bolo supiš 😀

deni84
24. mar 2008

ahojte kočky 🙂

môžem sa aj ja pridať? lebo už od januára si dávam záväzok, vydržím chvíľu a časom ma to prejde... :( ale tento krát naozaj vydržím 😝 😀 😎 😉 😅 do leta musím byť kočka 😀

monkula
24. mar 2008

Ľubka, boli ste u Lucky? Ako sa má? A ako dievčatá?

ja osm sa len prežierala, fuuuj, tak ma teraz bolí brucho, holt, už si telíčko zvyklo na zdravú stravu... 😀 😀

azifca
25. mar 2008

ahoj, byli jsme na výletě na prodl. víkend, takže dieta žádná. ale dnes váha 55,5 kg. Tak jsem spoky.

mimikyky
25. mar 2008

vitaj deni 😉
do leta budeme všetky kočky 😝 😀 😀

áno, Monika, boli sme u Lucky 🙂 Od Silvestra sme s nimi stále, takmer dennodenne 😉 buď sme my tam, alebo oni u nás 🙂 decká si na seba strááášne navykli, Majki s Kačenkou a malou Luckou, sú úplne super, chvíľu sa objímajú, chvíľu sa mlátia...
a baby sú zlaté 😀

aj ja som sa veru dosť prežierala ☹ ☹ ☹

sylvar
25. mar 2008

Tak stále 58kg, dle včerejší váhy,ale jedu od včera 100 sedolehů,tak snad aspoň na břichu to zanechá nějaké viditelné změny 😅
já se nepřežírala, pač u nás byla kachna, knedlík a zelí a to njá nejím 😖 takže jen kuře a na snídani jeden den knedlík s vajíčkem....a taky mi bylo blbě a ještě z čokolády, kterou jsem též papala 😎

mimikyky
25. mar 2008

pomóóóc, my dnes máme super koláčik, lebo Majki má meniny, dúfam, že sa uspokojím s jedným kúskom, mini veľkosti 😀 😀 😀

pezincanka
25. mar 2008

Mimikyky, ja by som to asi nevydrzala. Ale od stvrkta zacinam chodit aspon na Power Jogu k Rimanovi. Zaplatim 700,-Sk za 12x a musim tam chodit 12 tyzdnov. Som zvedava, ako sa nam podari mat o 19,30 ulozene obe deti 😀 😀 😀

sylvar
25. mar 2008

v 19,30? to j eu nás ještě rodeo 😀

danulka2
25. mar 2008

Tak pozeram, ze tu sa riadne cvici 😉 . A ja som pre chvilou dopiekla babovku a 2kakaove zaviny. No mozem za to, ze mam hlad na sladke /ked bude po mojich dnoch, tak to mozno prejde 😀 😀 😀 /

mimikyky
25. mar 2008

kočky, nikde nikto????
snáď ste až tak moc neschudli 😝 😝 😝

mimikyky
26. mar 2008

😵 😵 😵

sylvar
26. mar 2008

mimi, neboj, já uklízím, čekám návštěvu, jdu vařit brambory s brokolicí a smetanou 😎
mám nové nehty, tak musím dát bacha, abych je hned neořízla 😀

renika
26. mar 2008

baby, kuk tabuľku. A posielajte mi chýbajúce údaje 🙂 Ja som taaak rada, že je po sviatkoch. Nič som neschudla 😝

mimikyky
26. mar 2008

to vážne zase nikto??? 😠

melory
26. mar 2008

ahoj mimikyky 😵 ja chudnem tiez aj moj muz, ale stvka to nebola, bolo to velke zrkadlo v spalni......co nas donutilo.

mimikyky
27. mar 2008

aj my máme také hnusné veľké zrkadlo aj v spálni, aj v detských, a práve jedno tatinko dokončuje aj na chodbe 😀

sylvar
27. mar 2008

já tu psala příspěvek a vymazal se mi 😒
já už asi nehubnu, jako neubírá se mi nic na váze, je fakt, že čoketku si sem tamm dám 😀
zrcadlo máme velké v kuchyňském koutě a to nám stačí 😀

renika
27. mar 2008

ahojte. mimikyky, tak tie zrkadlá ti nezávidím 😀 Babule, ktoré ste mi ešte neposlali údaje do tabuľky, tak čakááááám 😉

zatiaľ to vyzerá takto

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

mimikyky
27. mar 2008

tak, zrkadlo sa napodarilo, tatino ho rok opatroval v pivnici, a keď ho nalepil konečne na tú vybrúsenú stenu, tak ho pukol 😢 teraz máme "olepidlovanú " hnusnú smradľavú stenu, a strááášne smutného tatina

renika, ja som Ti poslala IP,včera alebo predvčerom 😉 63,8hlásim 😀

smiling
27. mar 2008

ahoojky všechny zdravím 😉 ..ráda bych se k vám přidala,akorát když jsem koukala na vaši tabulku asi bych tam hodila rekord 😖 jsem po třetím porodu vážila 88 😔 ted nevím kolik mám nemám váhu ale dobrý to nebude spíš stejný potřebuju s tím něco dělat dokat to jde...už jsem to zkoušela mockrát ale nemám vůli 😢 nikdy nevydržím dlouho a zase naberu zpět...doma jsem líná cvičit a někam chodit není kdy...proto jsem si řekla třeba mě vaše úspěchy budou inspirovat a vůle poroste 🙂 a hlavně do budoucna nechci aby se holky za mě nestyděli tlouštku máme v rodině a nerada bych aby si ostatní ukazovali co to doma mají...pěkný už dnešek 😝

leninn
28. mar 2008

Smiling: neboj, rekord nehodíš, ten tam mám já.....
také jsem se chtěla nechat motivovat ostatními, tak pojď mezi nás...
pošli Renice své míry do IP a ona Tě také zapíše do tabulky

smiling
28. mar 2008

leninn ahojíí..tak to je supřík díky...asi to zní blbě ale IP? 😖 jako myslíš do zpráv?...a jaký míry..ale kolik vážím zatím nevím musím si pořídit váhu,ale to až tak za týden až budu mít korunky 😝

renika
28. mar 2008

ahojte. Tak tu je nová tabuľka

https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

mimi prepáč, nejako som to prehliadla. Prečítala som a nezapísala do tabuľky 🤐

smiling, áno IP je Interná pošta. Pri mojom albume, pri fotke vpravo je taká obálka, tak tam mi pošli všetky údaje, ktoré vidíš v našej tabuľke, že tam máme. A z tej váhy si nerob starosti, nie je dôležitá východzí váha, ale váha, ktorú chceš dosiahnuť a aj dosiahneš!!