icon

Chudnime s dobrou náladou

morskeprasiatko
3. jún 2013

ahojte baby!som mlada baba ktoru uz vobec nebavi vazit 74-75kg na 165cm.povodne som mala 52-53kg a to asi 4r dozadu ale potom som dasko spohodlnela a vytvorila som si zly vztah k jedlu..fakt.casto sa prezieram a to hlavne sladkeho..skusila som koopu diet a to na zaciatku som chcela schudnut len asi 6kg lebo som pribrala na 59ale tym zlym sposobom chudnutia som sa dostala az na 75kg zufale viem a nedopuste to iste co ja!zacnime spolu pekne a pozvolna chudnut ved cim viac ludi tym lepsie 🙂 a nechcem diety a uz ani stres z toho co zjem ci nezjem!baby ja startujem zajtra a to dufam uz na aspon 90%!cakam na vase prispevky a mooc sa tesim ze budeme spolu chudnut a dufam ze nas bud vela a pozitivne naladene kocky 🙂 zatial pa 🙂

janulienocka
5. jún 2013

ahojte dievcata, priavam sa🙂 vazim 71 kg, pri 167 a uz som vo vsetkom ako klobaska. chcem ist na cca 64 kg. Zacala som vcera - pijem aspon 2 l vody, uplne som vypustila sladkosti, a co vam chcem poradit - kupila som si jablcnu vlakninu. Je to hnedy prasok, pridam lyzicu napr. do jogurtu, velmi to zasyti, super vec🙂

morskeprasiatko
autor
5. jún 2013

ahoj vaneska a kolko chces schudnut?ja cez 20kg ale na zaciatok postaci aj 10 🙂 len aby sa aj podarilo 🙂 drzme si palce!

morskeprasiatko
autor
5. jún 2013

ahoj janulienicka tak sme na tom viac menej podobne ja mam 165cm a 75kg..a ako sa stravujes?ja sa od vcera snazim 5-6x za den

vanesa123
5. jún 2013

No ja mam 165cm a 65kg a chcela by som mat aspon 57kg...najidealnejsie 55kg.

jaruska6
5. jún 2013

@morskeprasiatko Tak je pravda, že veľmi nestíham jedávať, popri práci to veľmi nejde, raňajkujem obyčajne jogurt, potom doobeda sa snažím nejaké ovocie(jablko, pomaranč, hrozno, grep, broskyňa...), na obed mám väčšinou cotage chees, buď s celozrnným pečivom, alebo kukuričnými prípadne grahamovými plátkami, alebo polievku nejaký vývar, príp. zeleninovú.Olovrant väčšinou nestíham, ale snažím sa aspoň jogurt, príp. nejakú zeleninu.Večera zeleninový šalát, alebo tuniakový šalát, bez pečiva.Mäso na obed jedávam len cez víkend, s polovičnou porciou zemiakov, prípadne ryžou a zeleninou.Občas mám chuť na sladké, tak to riešim musli tyčinkou, fitnes ceréáliami, prípadne 4 ks gumových mackov a pokiaľ mám chuť na slané grahamové tyčinky.Pitný režim sa snažím dodržiavať, minim.2 - 3 L vody prípadne zelený čaj, alebo bylinkové čaje, denne 2-3 kávy.Tak skúste radiť kočky.Mám sedavé zamestnanie a veľa jazdím autom, takže pohyb väčšinou len cez víkend, ale je to málo ☹(.Skúsite mi poradiť?

morskeprasiatko
autor
5. jún 2013

jarus podla mna jes mali.k tomu jogurtu na ranajky si pridaj vlocky a kludne i kusok ovocia.desiata len ovocko to je malo daj si k tomu oriesky alebo si daj kusok peciva a ktomu sl daj sunku ci syr.a obed len vyvar nestaci.a mas k obedu zeleninku?Kolko pecivka?olovrant je dolezit a vecera len zelenina nestaci pridaj bielkovinku a kludne i trosku sacharidov 🙂

vanesa123
5. jún 2013

@jaruska6 ja by som povedala ze mas v podstate dobre stravovacie navyky akurat je napriklad v tom jedalnicku co si opisala velmi malo vareneho jedla. Tepla strava je dolezita z hladiska metabolitov. Vstrebavanie zivin a spravny chod traviaceho systemu. A ak nie si masovy typ, chapem ze len cez weekend papas masko... ale ak ho mas rada tak kludne zarad aj cez tyzden do jedalnicka. Inac s myslim ze je to celkom ok. Hlavne sa vyhybat cukru. Sacharidy papaj len doobeda. Inak si myslim ze to co si napisala je ok... a neni v tom ziadny mega problem :/ takze nechapem preco sa ti neda...ked na cvicenie nemas cas :/ skoda no. Nejaky zdravotny problem nemas?

morskeprasiatko
autor
5. jún 2013

neda sa jej dlhodobo a na dlhu donu schudnut preto lebo papa malo a telo setri

jaruska6
5. jún 2013

@morskeprasiatko @vanesa123 Môže byť, len u mňa začal problém, nástupom do zamestnania.Kým som bola s malým doma, chodili sme von, každý deň, s kočíkom aj pešo.Po nástupe do práce po pol roku som pribrala za cca 4 mesiace 9 kg, tak som sa zastavila, zmenila som večerné mlsanie, pojedanie sladkostí......Na materskej doma som jedla cca 4 krát za deň, samozrejme aj varenú stravu, ja druhé nemusím, ale mám rada polievky a cestoviny, alebo pizzu.V pohodke som si večer pomlsala a kg boli ok, cez deň som to proste vybehala.Keď som začala chudnúť 4 kg bola malina, samozrejme cvičila som 20-30min. 4 krát do týždňa a hlavne večer som nemlsala, to bol pre mňa obrovský problém, ale momentálne sa to už celkom dá zvládnuť.Váha však stojí .Inak zabudla som sa niekedy si k tej káve dám musli tyčinku, ale nie je to pravidelnosť, proste sú dni keď bez sladkého neviem vydržať. ☹

betuska22
5. jún 2013

caute baby tak pridávam sa aj ja, ked som mala 18 som sa vydavala z váhou 50kg, no však problem vznikol 2 mesiace po svadbe, zrazu 10kg naviac, u rodičou som mohla zjesť aj slona nepribrala som a to preto že tato je sukromný rolník a roboty a pohybu bolo až až, tým že som sa odsťahovala, a mame dom bez záhrady tak som nemala žiadnu starosť a len som sedela a ,,žrala,, neriešila som lebo sme chceli babo, ale teraz ked už mame deti dve tak mi vadi moja váha, asi mesiac nejjem sladkosti, sem tam si dam horalku ale viac nič, začala som viac ku jedlám robievať šalaty, aj kôli manželovým zdrravotným problemom, a večer si tiež dam bud šalat alebo niečo lahke, niako sa neobmedzujem len prišla som na to že ked sa večer moc najjem rano som neni hladna a ranajkujem na obed a všetko je na kočku ☹ ale teraz ten mesiac sa snažím jesť trochu pravidelnejšie a mam 3 kg dolu ešte aspon 5 by som do septembra chcela zhodoiť,,,, tak držím vam palčeky a sama som zvvedavá na vaše a moje výsledky 😉

morskeprasiatko
autor
5. jún 2013

ahoj betka vitaj! 🙂 a kolko teraz bazis?inak i ja som nabeala po odstahovani z domu..to poznam proste som si zivala samostatnos :(

betuska22
5. jún 2013

@morskeprasiatko ahoj, no po pôrode som malla 58 potom som pribrala na 63 a teraz mam 60 😒

morskeprasiatko
autor
6. jún 2013

betuska no vidis ako ti to kraasne ide!blahozelam k ubytku! 🙂 super!a vecer moc vela nepapaj 🙂

vanesa123
6. jún 2013

jaj, nestraste ma...ja sa teraz stahujem od rodicov..to mam este viac priberat?://///

morskeprasiatko
autor
6. jún 2013

vaneska no ja som pribrala ked som sa odstahovala a to preto ze zrazu som bola vo svojom byte s najuzasnejsim chlapom a uzivali sme si dobre vecere a ten byt cize lenosenie..a kila sli hore jedna radost lebo zivot sa mi zrazu zmenil teda otocil o 360stupnov

vanesa123
6. jún 2013

pruser...stahujeme sa, ja si zbieram veci a nasla som fotku :(((( ploche brucho..driek... chjo... to som nemala vidiet. Ale ked doupratujem chcem ist behat..uvidim ci sa dokopem.

evii
6. jún 2013

Ahojte dievcata,no nechcem provokovat,ale ja mam presne opacny problem-nemozem pribrat...Cez obidve tehu som sa tesila,ze som pribrala,po porode mi zostalo takych 7-8 kg,ale len mesiac a potom som to zase zhodila ☹
Juj keby sa to dalo,zoberiem si od vas aj 10 kg...aj 15 😀
Mam 170cm a vazim 50-51 kg...kost a koza.Podla mna je zena krajsia plnostihla,nie ako vychrtlica-ako ja. 😀 😀

vanesa123
6. jún 2013

@evii zlata :D no ver ze ja by som ti dala aj 20 :D ked mam take dobre srdce :D blbo to spravil zivot. tak nevyrovnane :/

evicka71
6. jún 2013

Ahojte môžem sa aj ja pridať?Síce ste tu všetky mladé kočky ja mám 42 ☹ .začala som jesť každé 3 hodiny myslíte,že mám šancu dať niečo dolu ☹ aspoň 5-7 kg.

betuska22
6. jún 2013

@morskeprasiatko dakujem no dufam že ešte schudnem 😀 a prosím ťa davaj pred login @ lebo potom sa nam nezobrazuje čo odpíšeš ☹

estachova
6. jún 2013

@evicka71 ahoj, ja mám skoro 40, tiež sa snažím, ale akosi to nejde, už asi 2mesiace sa snažím jesť každé 3 hod. zdravšie jedlá, pijem viac vody, vylúčila som pečivo a sladké aj keď niekedy zhreším, ale doteraz len 1,5kg dole, je pravda, že necvičím,som lenivá, môžme sa podporovať,dúfam,že to pôjde, akú máš váhu, výšku? ak t to nevadí? 😉

evicka71
6. jún 2013

@estachova som za môžeme sa navzájom podporovať,meriam169cm a vážim 75 kg,pred tehu som mala 65 kg a bola som spokojná,snažím sa aj cvičiť aj keď nie vždy to ide mám 4 deťurence 🙂 :(a robím na smeny ☹

estachova
7. jún 2013

@evicka71,ja mám 163 a 73kg, včera som večer riadne zhrešila, mala som hruškovicu a blbosti okolo 😠 , dnes ráno raňajky dobre, 2 poháre vody, ale teraz káva a kúsok vianočky s maslom čo zostalo po deťoch- neodolala som 😒

evicka71
7. jún 2013

@estachova ja sa snažím jesť každé tri hoďky a dnes mi z toho vyšlo,že raňajky OK praženica s cuketou šálka čaju šálka kávy,obed zel.polievka polka vypr.syra a 2 zemiaky 🙂 a poobede akože olovrant 2ks pišk.rolády ☹ a krajec bielkovinového chleba a káva takže nič moc a zajtra ešte asi hrozí z roboty guláš party 😒 ,no nedaj si 😉

morskeprasiatko
autor
10. jún 2013

ahojte baby ako to ide?u mna docela ok ohladom jedla aj ked vcera nic moc a ani sobota ale vikendy su vzdy take poslabsie alebo uplne slabe v ramci chudnutia :( inak najiac ma trapi brucho to je faakt obrovske..ze tricko xl a trci z neho brucho jak tehotnej v 6-7mesiaci :(

evicka71
10. jún 2013

@morskeprasiatko čo tak kúpiť väčšie tričko 😉 ,ale to by sme asi nemuseli chudnúť 😀 😀 😀

vanesa123
10. jún 2013

No baby, ja som si dnes kupila kilo nektariniek, fit bagety masielko a mineralky. Aj sunku no. Nie som doma momentalne tak budeem zit na takomto suchom. Ale bohuzial som kupila aj cokoladku...ale nie som na seba hrda :D ale len jeden pasik som spapala....zajtra mam skusku tak som musela :D a caka ma tazka noc tak idem teda ucit sa dalej..drzim vam palce krasaavice 🙂

morskeprasiatko
autor
11. jún 2013

dobre ranko kocky 🙂 kupit vacsie tricko ako xl??nikdy! 🙂 no ja nic moc vcera ani dnes..ale byvalo i horsie ohladom jedla cize lepsie ako predtym horsie omnoho ako by malo byt :( dnes ranajky jogurt a musli dalej este neviem.

vanesa123
11. jún 2013

@morskeprasiatko drz sa morskeprasiatko 🙂 zvladnes to, ked uz si tak krasne začala deň bola by skoda nepokracovat v nom 🙂drzim ti palce... ved my budeme stihle 🙂))))

jaruska6
11. jún 2013

@morskeprasiatko Držím palce, ale ani mne sa veľmi nedarí, mám mať svoje dni a pred tým mám vždy zvláštne chute jedla by som aj sladké, aj slané naraz a spratala kamión. 😖 ☹ Ale nevzdávam sa. 🙂