Chudnutie 40 ročných žien
Ahojte viem, že je tu veľa tém o chudnutí a ešte viac bude s touto mojou.... 🙂
ale chcela by som , začať s niekým chudnúť kto je zhruba v mojom veku a bud chudne, schudol atd...
podla mna je velky rozdiel v redukcii na vahe u mladej kocky a zeny v strednom veku.
Najde sa niekto???? 🙂
Presne baby,hormony su svina...a tym mojim hrabe uplne,zvykli si mat kramy 2x do mesiaca ☹ 😠 ...cize uz par mesiacov kupujem len horku cokoladu,tu neznasam, ani nedam do huby...mozu jej byt doma tony. Proste pomaha mi,ked nakupim sladkosti,ktore nemam rada...aj trebars kludne vydrzim kukat na balenie Fidoriek a netrha mi to zily.. 😉
ja lúúbim aj horkú 🙂
ja ked som v koncoch tak zjem aj horkú ,aj mikulášov, ktorých inak nemusím
@victory1 ja som mala 7,5 dioptrie na obidvoch ociach, bola som mlada, poznala som par ludi v okoli, co to absolvovali a aj doma ma podporovali, tak som to skusila .. a chvalim, chvalim, chvalim .. isla by som aj druhy krat 🙂 mne sosovky nerobili problem, sem tam som si s nimi aj pospala 🙂 teraz su vselijake druhy, ani to uz nepoznam, ked som ich ja mala, tak boli len 2tyzdnove ecuvie
no dnes som sa so strachom postavila na váhu, a to som bola už po raňajkách ... našťastie kilá hore nešli ... odo dnes už žiadne vyžieranie, a dúfam že do môjho váženie( čo je 11teho) dám aspoň kilo ešte dole ...
@hora_lka ja sa bojim ist na tu operaciu..u mna vsetky choroby prebiehaju velmi nestandartne, tak sa obavam, ze aj moje oci by sa spravali nestandartne po tej operacii... 😕 ..mozno raz sa odhodlam, ale uprimne tomu moc neverim..takze zatial sosovky.
Inak, ja som kedysi mala tie klasicke ceske, vydrzali 3 roky, vyvarali sa v takom pristroji vo fyziologickom roztoku. To boli bezkonkurencne najlepsie sosovky. Boli sice trochu hrubsie, ale super...Sosovky su vlastne cesky vynalez, ale ta firma uz skrachovala, kedze nastal konkurencny boom a bratia cesi si ich pravdepodobne nedali patentovat... 😔
dobrá ránko a dobrý štart do nového týždňa všetkým 😀 ako sa vám darí ?? ja som 2 týždne bez váhy teda žiadna kontrola 😀 no už sa teším domov ...ale to ešte potrvá ,....nevadí ,snád zlezie dalšie kilečko smerom nadol 😀 😀 😀
@silvia0310 Hm, tak to ja som psychopad, ja leziem na vahu kazdy den. Potom mam ten pocit, ze to v priebehu dna mozem korigovat..ze zerem v ten den menej, alebo viac... 😝 ...ako prekvapenie, ze vazit sa raz za mesiac..tak na to by som nemala nervy... 😀
@biancaneve Už som aktívna - tu a teraz! 😉
Pekný deň všetkým! 🙂
@victory1 aj ja doma každe rano hned po wc idem na váhu ,ale teraz som v robote a tú váhu nemám ...teda musím sa zaobísť....no a doma hned ako pridem skočím na nu lebo som zvedavá 😀
@lorela aj ja som bola chora, manzel zacal, ja som dost dlho odolavala, myslim, ze svoje robi ta citronova voda rano, ale nakoniec som podlahla .. kedze ma nemal kto zastupit v robote, tak som tu sedela poctivo kazdy den a lezala som az cez vikend, ked uz mi bolo v podstate lepsie .. inak sa mam fajn, bola kriza, tak nejako sa neviem pohnut dole vahou, mala som strasne chute, ked som cakala menzes, aj pocas, bolo to nezvladnutelne .. a nielen chute ale aj nalady, takze v ramci zachovania zdraveho rozumu a stastneho manzelstva som si obcas musela nieco dat .. takze presne viem kde je pes zakopany .. ale uz som sa umravnila a od minuleho tyzdna som zase v spravnych kolajach 🙂 uz si tolko nevazim ako na zaciatku, asi to uz mam v oku, len nove veci obcas hodim na vahu .. ako sa dari Tebe?
@hora_lka Áno, čítala som niečo o tvojej, už zažehnanej kríze 😉. Malé zakolísanie nevadí, hlavne, že ideš ďalej! Ba čo viac, ono môže aj prospieť veci, no minimálne tomu šťastnému manželstvu pri zachovaní zdravého rozumu.
Moja malá dcérka si teraz zamilovala vodu s citrónom + hnedý cukor, jasné s ohľadom na jej vek 🙂.
Ako sa mi darí? Momentálne neviem, kde mi hlava stojí. A stojí? Myšlienky mám rozlietané a duchom som už na celkom inom mieste a čase, ako práve som 😀.
Ale dala som si pohov, veď za chvíľu "padla"!
@lorela teším sa opäť z tvojej prítomnosti !!
@hora_lka no ja mám teraz také obdobie - " hriešne" 😀 , mám pred MS, a to z duše neznášam, cítim sa jak balón, opuchnutá od hlavy po päty, fuj...a o nástrahách ani nehovorím, kúpila som si v sobotu horkú čokoládu v Lidli 70% na uspokojenie svojich chutí a zahnanie negatívnych pocitov 😒 nemám pocit, že by mi tento mesiac išlo niečo dole, dúfam, že nie ani hore...
@biancaneve och ani nehovor, ja som sa nevedela vobec ovladat .. a tiez som bola taka spuchnuta, chlapi maju jednoduchsi zivot 😀 aspon v tomto urcite 😀

@hora_lka mna uz kamoska presviedcala..ona mala 6 dioptrii,ale jedna jej zostala,tak okuliare stale nosi,sosovky neznasa. Ja nosim sosovky od 15 rokov,mam 5 dioptrii do dialky a najnovsie aj 3,75 do blizka,tak som si objednala multifokalne sosovky. Mne tie sosovky ani nerobia problem...az teraz. A pred tebou klobuk dolu,ze si mala tu odvahu ist na operaciu..ja som stale pototo..jednoducho sa toho bojim..no..